6 najboljših rejcev bernskih planšarskih psov v Indiani! (2022)

Predloga Best-Bernese-Mountain-Dogs-Reeders-In-Indiana

Če iščete rejce bernskih planšarskih psov v Indiani, ste prišli na pravo mesto. Pripravili smo seznam nekaterih najboljših rejcev bernov v Indiani, ki jih morate upoštevati, ko iščete svojega novega družinskega člana.

Bernski planšarski psi izvirajo iz Švice, prvotno vzrejeni za vleko vozičkov in čredo goveda. Zaradi debelejše dlake so odlični za hladnejše podnebje, njihova čokata in čvrsta postava pa jih naredi močne delovne pse.

Njihov temperament je na splošno umirjen in prijazen, a ker so delovni psi, imajo veliko energije. Čeprav so zaradi njihovega temperamenta odlični, tudi za prve lastnike psov, so zaradi njihove energijske ravni, zagona, različnih potreb po negi in velikosti bolj specializirana pasma.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bernskih planšarskih psov v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Indiani in Najboljši rejci jazbečarjev v Indiani.

Mladički bernskega planšanskega psa naprodaj v Indiani

Mladički bernskega planšanskega psa naprodaj v Indiani

Naša ekipa je sestavila ta seznam najboljših rejcev bernskih planšarskih psov v Indiani, da si ga lahko ogledate. S tem informativnim vodnikom poiščite svojega spremljevalca v Indiani.

Priporočila izdelkov za bernske planšarske pse: Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka in Najboljši popolnoma naravni šamponi za pse.

1. Bernski planšarski psi PuppySpot za Indiano

Bernski planšarski psi PuppySpot za Indiano

Ker iščete rejce bernskih planšarskih psov v Indiani, priporočamo, da si ogledate uporabno platformo PuppySpot. PuppySpot je tržnica, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih bernskega planšarja iz udobja svojega doma v Indiani.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci, ki imajo mladičke na seznamu, kot je bernski planšarski pes, opraviti postopek presejanja, da bi bili prepričani, saj vedo, da bo vaš mladiček varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete z iskanjem mladička bernskega planšarja za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Nizozemka Bernec

Nizozemka Bernec

Naša prva izbira za iskanje mladičkov bernskega planšarja v Indiani je Dutchmaid Bernese. Zaljubila sta se in začela svojo vzrejno pot pred več kot desetimi leti. Prizadevajo si vzrejati najbolj srečne in zdrave mladičke bernskega planšarja. Pse vzrejajo kot družinske hišne ljubljenčke in trdijo, da so njihove linije odlične z otroki in se brezhibno prilegajo družinam, ki so kupile pri njih.

Ko njihovi mladički gredo v svoje domove, prejmejo veterinarski pregled in jim odstranijo palčke. Prav tako so cepljeni in razglisteni. Če iščete vzreditelja bernskih planšarskih psov v Indiani, so ti fantje na severovzhodu in pozdravljajo obiskovalce, da si ogledajo svoje pse, ko razmišljajo o nakupu pri njih.

Podrobnosti o Dutchmaid Bernese

3. Pojoči pesek Bernski planšarski psi

Pojoči pesek Bernski planšarski psi

Singing Sands je v lasti in upravljanju pooblaščenega veterinarja, tako da če iščete zdrave in zdrave mladičke bernskega planšarja v Indiani, kaj boljšega mesta za začetek od tega visoko usposobljenega rejca?

Singing Sands verjame v popolno preglednost in ima članstvo v bazi podatkov Berner-Garde, ki rejcem omogoča, da navedejo poreklo, registrske številke AKC in vse zdravstvene teste, opravljene na njihovih psih.

Tako boste te informacije še lažje našli, če želite pri njih kupiti mladička. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v domačem okolju in so že od malih nog socializirani.

Vzgojeni so celo okoli mačk. Vsi njihovi mladički prejmejo zdravstveni pregled, preden gredo v svoje nove domove, in opravijo celoten tečaj protiglivičnega zdravljenja. Preden odidejo k svoji novi družini, jih tudi razkrijejo.

Vzreditelj tudi pošlje lastnike domov s papirji, da natančno navedejo, kdaj potrebujejo kakršno koli veterinarsko zdravljenje, in priporoča posebne dodatke za sklepe, ki bodo vašemu novemu kužku pomagali, da ostane lep in zdrav, ko raste.

Pojoči pesek Bernski planšarski psi Podrobnosti

4. Družina Michiana Berners

Družina Michiana Berners

Michiana Family Berners se je zaljubila v pasmo kot družinske hišne ljubljenčke in jih vzredila prav zaradi tega. Vzrejajo se zaradi mirnega temperamenta in se družijo že od malih nog, da zagotovijo, da bodo v svojih novih domovih zrasli v dobro samozavestne in vzgojene pse.

Lastniki vzgajajo mladičke s svojimi tremi starejšimi otroki, tako da se že od malih nog navadijo na ljudi, ki z njimi ravnajo. Pred odhodom domov vsak mladiček prejme prvo cepljenje in veterinarski pregled, da se prepriča, ali je fit in zdrav.

Del njihove zdravstvene garancije zahteva, da se novi lastniki prijavijo pri veterinarju in v 72 urah pregledajo svojega novega mladiča. Vzreditelj zagotavlja enoletno kritje za vse prirojene okvare, ki se lahko pojavijo, ko odrastejo v odraslo osebo.

Michiana Family Berners ne prodajajo za razstavo, ampak obljubljajo, da bodo v Indiani zagotovili vrhunske mladičke bernskega planšarja. Če iščete zvestega spremljevalca, ne iščite več.

Podrobnosti o družini Michiana Berners

5. Družinska kmetija Hitching Post

Družinska kmetija Hitching Post

Družinska kmetija Hitching Post je specializirana za vzrejo delovnih psov velikih pasem na njihovi kmetiji v Indiani. Ena od teh pasem je bernski planšarski pes. Vzrejajo za hišne ljubljenčke, vendar so številni njihovi psi postali podporni, službeni, terapevtski in delovni psi. Te nežne velikane gojijo že več kot 20 let in se redijo predvsem zaradi temperamenta.

Njihovi štirje otroci in šest vnukov so včasih opaženi na njihovih posodobitvah bloga in pogosto pomagajo pri vzgoji legla. Vsi psi gredo domov cepljeni in razglisteni. Trenutno imajo v sredini januarja skotene mladiče bernskega planšarja, ki so pripravljeni kmalu na svoje domove.

Podrobnosti o družinski kmetiji The Hitching Post

6. Maumee Berners

Maumee Berners

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bernskih planšarskih psov v Indiani je “Maumee Berners.” Maumee Berners delujejo na svoji 20-akrski kmetiji zunaj Fort Wayna v Indiani. Njihovi psi se prosto sprehajajo po posestvu, namesto da bi bili nastanjeni v psarnah, za katere navajajo, da rejci pomagajo zmanjšati stres in ohranjajo njihove pse srečne in zdrave.

Več kot veseli so obiskov, ki gredo na kmetijo, ki razmišljajo o pasmi, da bi pokazali svoje čudovite pse. Vsi njihovi mladički gredo domov cepljeni, očiščeni in z enoletno zdravstveno garancijo proti vsem prirojenim okvaram.

Da bodo novi lastniki lahko uveljavljali svojo garancijo, bodo morali njihovi mladički obveščati o cepljenju in redno opravljati zdravstvene preglede. Če iščete robustnega in zdravega bernskega planšarja v Indiani, registriranega v AKC, se je vredno pogovoriti z Maumee Berners.

Podrobnosti o Maumee Berners

Kako izbrati bernskega planšarja v Indiani

Kako izbrati bernskega planšarja v Indiani

Iskanje dobrega vzreditelja bo vedno zahtevalo nekaj naprednega preverjanja. Namesto da preskočite in poiščete najbližjega vzreditelja, pri tem pa ne upoštevate, kako dobri so, je lahko lažje, dolgoročno se ne bo izplačalo. Ko izbirate vzreditelja, je ena prvih stvari, na katere morate biti pozorni, njihov ugled. Ali imajo veliko ocen in pričevanj, ki jih lahko poiščete? Ste o njih slišali dobre stvari od ljudi, ki jih poznate?

Dobri rejci bodo imeli nekakšen ugled, zato se je vredno pozanimati, preden se zavežete za mladička. Rejci bi morali testirati svoje pse in bi se z vami lahko pogovorili o rezultatih, ki so jih prejeli njihovi starši. Testiranje DNK in testiranje OFA sta različna načina, na katera vas lahko rejci pomirijo, da so njihovi psi v dobrem zdravju.

Lahko si ogledate vzrediteljske pse in na pogled mislite, da so zdravi, vendar s prostim očesom ne vidite stvari, kot so artritis ali težave s sklepi. Ko kupite mladička, bi moral biti očiščen črvi in ​​vsaj začeti s prvim tečajem cepljenja, da bi pomagali razviti odpornost proti nalezljivim boleznim.

Mladička bi morali veterinarsko pregledati, preden ga lahko odpeljete domov, tako da veste, da boste dobili zdravega novega družinskega člana, in večina rejcev, vrednih svojih zaslug, bo svoje mladičke prodala z zdravstveno garancijo. Zdravstvena garancija vas pomaga zaščititi, tako da ste pokriti, če vaš kuža zboli ali razvije kakršne koli težave v prvem letu ali dveh svojega življenja.

Več informacij o bernskih planšarskih psih iz Indiane

Več informacij o bernskih planšarskih psih v Indiani

Slabo vzrejen pes ima lahko pozneje številne zdravstvene težave, če ni vzrejen iz zdrave linije. Čeprav boste morda plačali manj vnaprej za mladička brez zdravniških pregledov, bi lahko ti mladički imeli dedne težave, ki bi jih lahko opazili, če bi bili starši testirani.

Vsi psi so nagnjeni k določenim boleznim in zdravstvenim težavam, bernski planšarski psi pa niso nič drugačni. Zaradi njihove velikosti ni presenetljivo, da je večina teh težav povezanih s sklepi.

Bolj so ogroženi za displazijo kolkov, artritis, displazijo komolcev in križno bolezen. Zdravstveni stroški so višji za večje pse, zato je tako pomembno, da mladička dobite pri odgovornem vzreditelju, da se temu izognete.

Zaključek za “najboljše rejce bernskih planšarskih psov v Indiani”

Zaključek za The

Iskanje pravega vzreditelja je pomemben korak pri nakupu Bernski planšarski pes mladiči v Indiani. Pomagalo bi, če bi se prepričali, da kupujete najbolj zdravega kužka, ki ga lahko najdete, hkrati pa poiščete vzreditelja, s katerim se gelirate.

Dobra in pregledna komunikacija z vzrediteljem je ključnega pomena pri vlaganju v novega družinskega člana. Dobri rejci bodo pripravljeni razpravljati o postopku pridobivanja mladiča od njih in bodo pogosto imeli za vas nekaj vprašanj.

Večina odgovornih rejcev si želi, da bi njihovi mladički odšli v dobre, primerne domove, ki bodo skrbeli za mladičke, ki so jih vzredili. S temi orodji in nekaterimi rejci z odličnim slovesom za začetek iskanja boste našli pravega mladička bernskega planšarja za svojo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bernskih planšarskih psov v Indianasi lahko ogledate:

Preden pripeljete domov bernskega planšanskega psa od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse o bernskem planšarskem psu” spodaj: