6 najboljših rejcev bernskih planšarskih psov v Oregonu! (2022)

Rejci bernskih planšarskih psov v Oregonu

Tukaj je vprašanje, ki ga imamo za vas, če iščete rejce bernskih planšarskih psov v Oregonu. Iščete ljubečega, družinsko ljubečega, pridnega, super zvestega psa, ki je na voljo v treh barvah, ki so vsi enako srčkani? Potem ste prišli na pravo mesto. Bernski planšarski pes, znan tudi kot “Bernerji,” je popolno veselje po hiši.

Z visoko stopnjo inteligence, ki jo dopolnjuje prijazen, igriv temperament, so ti psi zlahka ena najboljših pasem v hiši, polni otrok, starejših, drugih psov ali mačk. Zgodovinsko gledano so bili bernerji kmečki psi v Švici, ki so svojim lastnikom pomagali tako, da so vlekli vozičke ali so delovali kot psi čuvaji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bernskih planšarskih psov v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci čivave v Oregonu in Najboljši rejci angleških buldogov v Oregonu.

Mladički bernskega planšanskega psa naprodaj v Oregonu

Mladički bernskega planšanskega psa naprodaj v Oregonu

Da bi vam pomagali najti najboljše rejce bernskih planšarskih psov v Oregonu, smo spodaj naredili seznam najboljših rejcev, zato poglejmo.

Priporočila izdelkov za bernske planšarske pse: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljša kostna juha za pse.

1. Bernski planšarski psi PuppySpot za Oregon

Bernski planšarski psi PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce bernskih planšarskih psov v Oregonu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. Uporabite lahko tržnico PuppySpot in brskate po razpoložljivih mladičkih bernskega planšarja iz udobja svojega doma v Oregonu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči bernskega planšarja opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš spremljevalec varno prispel v Oregon v vaš dom. Preden nadaljujete na pot za mladička bernskega planšarja, ki je naprodaj v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Swiss Silhouette Bernese

Bernska švicarska silhueta

Z več kot 14-letnimi izkušnjami je Swiss Silhouette Bernese odličen kraj za iskanje svojega prvega bernskega gorskega mladiča v Oregonu. Swiss Silhouette Bernese, ki ima članstvo v več klubih in združenjih, vključno z klubom bernskih planšarskih psov v Oregonu in fundacijo Berner Garde, zgledno skrbi za svoje Bernerce.

V preteklih letih so Bernerji iz Swiss Silhouette Bernese osvojili več nagrad. Pričevanja o Swiss Silhouette Bernese so prav tako pozitivna in jasno odražajo skrbno nego Swiss Silhouette Bernese, ki skrbi za svoje mladičke.

Član skupine Vred with HEART, Swiss Silhouette Bernese je izjemno previden pri vzreji legla. Da bi ohranili pasmo in ohranili vse lastnosti bernskega planšarja, zaradi katerih izstopa, ima švicarska silhueta bernca poseben kontrolni seznam.

Vzrejajo se zaradi temperamenta, strukture, zdravja in tipa. Swiss Silhouette Bernese ohranja odličen odnos s svojimi strankami in nudi osebno nego uporabnikom, ki prvič uporabljajo. Če želite kupiti bernskega planšarja v Oregonu, je Swiss Silhouette Bernese odličen kraj za začetek iskanja.

Swiss Silhouette Bernese Detajli

3. Čarobna gorska kmetija

Čarobna gorska kmetija

Z več kot 40 leti izkušenj v svetu psov Magic Mountain vodita Gail in njena družina. Magic Mountain Farm, ustanovljen leta 2016, ima sedež v Grants Passu v Oregonu. Psi so vzgojeni na čudoviti kmetiji, ki se nahaja v očarljivi dolini Rogue, kjer Bernerji uživajo v drugačnem življenju z zajci, kokoši, koze in drugimi živalmi.

Uradno udeleženec »Vzrejena s programom HEART,” Magic Mountain Farm vzgaja kakovostne bernerce s posebnim poudarkom na njihovih “temperament, konformacija, strukturna trdnost in zdravstveno testiranje.” Glede na to, da so bernski planšarski psi v bistvu kmečki psi, je Magic Mountain Farm popolno zatočišče za vzrejo zdravih in fit Bernerjev.

Magic Mountain Farm zelo pazi, s čim hranijo svoje Bernerje. Zato svoje pse hranijo s hrano za hišne ljubljenčke Victor – ki si je prislužil najvišje ocene neodvisnega ocenjevalca pasje hrane, Dog Food Advisor. Čeprav lahko Magic Mountain Farm kontaktirate neposredno prek njihove spletne strani, je spodaj več kontaktnih podatkov.

Podrobnosti o Magic Mountain Farm

4. Bernski planšarski psi Coburg Hills

Bernski planšarski psi Coburg Hills

Coburg Hills, ki se nahaja v Eugeneu v Oregonu in ima 18 let izkušenj z Bernerji, je odličen kraj, da se znajdete kot vaš otrok Berner. Coburg Hills vzgaja popolne bernske planinske pse, ki niso le sočutni, ampak tudi zvesti in zdravi spremljevalci.

Ne samo to, Coburg Hills so tudi ponosni člani Bernskega kluba planinskih psov Amerike in Kluba bernskih planšarskih psov iz Oregona. Zato ni presenetljivo, da so bili psi Coburg Hills predstavljeni v vrečki za hrano za mladiče velike pasme Nutram, potovalni knjigi Lake Tahoe in Tilly, ki je na Amazonu predstavljena za dan hišnih ljubljenčkov.

Če vas zanima nakup čudovitih bernskih mladičkov Coburg Hilla, lahko izpolnite njihov vprašalnik ali jim ga pošljete po e-pošti. Posledično boste dodani na njihov čakalni seznam in naknadno kontaktirani. Da bi zagotovili, da boste dobili popolnoma zdrave bernske mladičke, Coburg Hills izvaja številne preglede svojih plemenskih psov.

Ti razmiki vključujejo oči, srce, DM, ščitnico, boke in komolce. Vendar pa je večina mladičkov, kupljenih pri Coburg Hillu, postavljena kot psi spremljevalci in jih ni mogoče uporabiti za vzrejo. Kljub temu bi morali obiskati njihovo spletno stran in si ogledati njihova prejšnja legla. Za nakup bernskega planšarja iz Coburg Hilla najdete vse kontaktne podatke spodaj.

Podrobnosti o bernskih planšarskih psih Coburg Hills

5. Planinski dom Bernerji

Planinski dom Berners

Zadnji vzreditelj na našem seznamu je gorski dom Berners, ki vzgaja bernerce zadnjih 15 let. Bernski planšarski psi iz Mountain Home Berners so registrirani v AKC, testirani na OFA, genetsko testirani, testirani na temperament in zelo dobro socializirani.

Ker so Bernerji, ki jih vzgajajo Bernerji v gorskem domu, vzgojeni okoli mačk, rejnih mačk in otrok, so njihovi Bernerji zelo dobro usposobljeni. Poleg tega rejec živi na treh hektarjih v Bendu v Oregonu, kjer jih njihovi Bernerji pogosto spremljajo na kajaku, pohodništvu in hoji. Tako so njihovi bernerji idealni spremljevalci tudi v polnih gospodinjstvih.

V Mountain Home Berners pse vzgajajo po Patu Hastingsu.Razvoj kužka.” S tem zagotovite, da ste do trenutka, ko dobite svojega kužka, pripravljeni na zabavo in se zabavati. Izpolniti morate vprašalnik za mladiče ali jim poslati e-pošto, da se uvrstijo na čakalni seznam. Dodatne kontaktne informacije najdete spodaj.

Podrobnosti Mountain Home Berners

6. Čarobni Bernerji

Čarobni Bernerji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bernskih planšarskih psov v Oregonu je “Čarobni Bernerji.” Priznan kot “Vzreditelj zaslug,” Magic Berners je še en odličen vzreditelj, ki si ga lahko ogledajo prebivalci Oregona. Magic Berners vodi par Bruce in Diane, ki že štiri desetletja vzgaja bernske planšarske pse.

Čarobni Bernerji svoje Bernerje obravnavajo kot družinske člane in imajo celo svojo davčno številko – kako luštno je to. So člani Bernskega kluba planinskih psov Amerike. Vsi njihovi mladički so vzgojeni doma, kar zagotavlja, da so njihovi bernerji dobro usposobljeni in socializirani.

Bruce in Dianeina strast do odličnih vzrejnih linij ju je celo popeljala v tujino, da bi v svojo linijo prinesla mednarodno kri. Magic Bernerji ravnajo s svojimi Bernerji izjemno skrbno. Ker je Bruce veterinar, so njihovi otroci Berner zdravi in ​​fit.

Magic Berners imajo podvodno tekalno stezo, posebej namenjeno svojim psom, da zagotovijo, da njihovi bernerski otroci ostanejo napeti. To odpravlja nevarnost kakršnih koli poškodb, medtem ko psi uživajo v vadbi z majhnim učinkom. Komaj čakam, da kupim bernskega planšanskega psa v Oregonu. Spodaj so vsi kontaktni podatki, ki jih potrebujete.

Podrobnosti o Magic Berners

Kako izbrati rejca bernskih planšarskih psov v Oregonu

Kako izbrati rejca bernskih planšarskih psov v Oregonu

Izbira pravega rejca psov v Oregonu je lahko težavna stvar, vendar morate pri tem upoštevati nekaj stvari. Najprej se je treba spomniti, katero pasmo psa nameravate dobiti.

Včasih v Oregonu morda ne boste našli vzreditelja za pasmo, ki vas zanima. Drugič, pomembno je tudi, da si ogledate pričevanja in ocene rejca, preden se odločite za nakup pri njih.

Lahko se na primer zgodi, da iščete razstavnega psa, vendar ima določen vzreditelj lahko na voljo samo pse spremljevalce. Nazadnje, morda boste želeli zagotoviti, da vzreditelj pri vzreji psov upošteva vse prave protokole, na primer testiranje DNK, testiranje OFA, registracijo v AKC itd.

Zaključek za “najboljšega rejca bernskih planšarskih psov v Oregonu”

Zaključek za The

Če želite v Oregonu najti popolnega rejca bernskih planšarskih psov, morate biti pozorni na dva glavna dejavnika:

  • Lokacija rejca
  • Njihove rejske prakse

Če upoštevate zgornja dva dejavnika, lahko kupite popolno Bernski planšarski pes v Oregonu. Bernerji so ljubeči in zvesti spremljevalci in si zato želijo enako ljubeče lastnike, ki lahko poskrbijo zanje. Če ste odprti z rejcem glede svojih pričakovanj, si lahko olajšate delo in dobite pravega Bernerja za svojo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bernskih planšarskih psov v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov bernskega planšanskega psa od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Bernski planšarski pes – značilnosti in nega” spodaj: