6 najboljših rejcev boksarjev v Iowi! (2022)

Rejci boksarjev v Iowi

Če iščete najboljše rejce boksarjev v Iowi, ste prišli na pravo mesto. S svojo veliko mišičasto, kvadratno glavo bo boksar morda na prvi pogled videti impozanten, a če pogledate v njegove čudovite rjave oči, boste videli njegovo nežno, a igrivo naravo, zato je ta pes tako priljubljen v Združenih državah.

Srednji do veliki bokser izvira iz Nemčije in je med pasmami psov Peter Pan, saj popolnoma dozorijo šele do tretjega leta starosti in imajo najdaljšo mladičko od vseh psov.

Nekoč je bil boksar vzrejen kot pes čuvaj, zdaj pa velja za enega najbolj zvestih in ljubečih spremljevalcev, ki so zelo zaščitniški do svojih ljudi in so odlični v bližini otrok. Njihova kratka dlaka zahteva malo vzdrževanja, vendar se zavedajte, da ta visokoenergetski pes potrebuje veliko dnevne vadbe in igranja.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Iowi in Najboljši rejci francoskih buldogov v Iowi.

Mladički bokserja naprodaj v Iowi

Mladički bokserja naprodaj v Iowi

Da bi vam pomagali najti mladičke bokserja za prodajo v Iowi, smo raziskali in sestavili ta seznam uglednih in etičnih rejcev, na katere se lahko obrnete za svojega sanjskega mladička.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljši zobni robčki za pse in Najboljši pasji šamponi proti linjanju.

1. PuppySpot’s Boxer za Iowa

PuppySpot's Boxer za Iowa

Ker iščete vzreditelje boksarjev v Iowi, vam toplo priporočamo ogled ugledne spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica s psi, kar pomeni, da lahko brskate po razpoložljivih mladičkih boksarjev kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi vzreditelji z navedenimi mladiči bokserja izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, zato mora vaš spremljevalec prispeti v Iowa zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička boksarja, ki je naprodaj v Iowi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do spletne platforme PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Rasmussen Lil Paws

Rasmussen Lil Paws

Prvi na našem seznamu, ki razkriva najboljše rejce boksarjev v Iowi, je Rasmussen Lil Paws, ki ima odličen ugled. Strankam nudijo izjemno storitev in poskrbijo, da so njihovi mladički dobro zaobljeni in pripravljeni na vse, ko gredo v svoje nove družine. Morda se boste morali uvrstiti na njihov čakalni seznam in plačati nepovratno varščino, da rezervirate mladička iz načrtovanega legla.

Ti rejci z veseljem odgovorijo na vsa vaša vprašanja, nanje pa se lahko obrnete po SMS ali e-pošti. Rasmussen Lil Paws ima odlične ocene s petimi zvezdicami, ki jih lahko preberete na njihovi spletni strani, in so pregledane od države, AKC in veterinarske. Če iščete starejšega boksarja, imajo včasih na voljo upokojene pse.

Podrobnosti o Rasmussen Lil Paws

3. Dayzee Mae Boxers

Boksarice Dayzee Mae

Dayzee Mae Boxers se ukvarjajo z vzrejo boksarjev že 21 let in imajo znanje in izkušnje. Imajo državno licenco, veterinarsko pregledajo in nudijo storitev vzreje boksarjev. Imajo pet hektarjev zemlje, ograjene posebej za njihove pse, da se lahko igrajo in tečejo.

Najti pravi večni dom za njihove krznene dojenčke je za te rejce pomembnejše od denarja. Imajo veliko ljubezen do pasme bokser, zanje pa gre za vzgojo kakovostnih čistokrvnih psov, ki so zdravi in ​​družini prijazni.

Družina, vzgojena doma, vzreditelji mladičkov začnejo osnovno šolanje in poskrbijo, da so dobro socializirani, kar jim omogoča najboljši možen začetek v življenju. Vsi njihovi mladički boksarjev v Iowi stanejo 1200 $ (300 $ depozita za rezervacijo in 900 $, ki jih morate plačati, ko poberete svojega novega kužka) in imajo popolno registracijo AKC ali APRI.

Kuža bokserja ima:

 • Odstranjeni kremplji in kup kupiran
 • Razglistenje
 • Starosti primerne injekcije in veterinarski pregled
 • Prve mesečne bolhe in klopi
 • Enoletna zdravstvena garancija, ki zajema prirojena/genetska zdravstvena stanja
 • Hrana za mladiče
 • Torba z igračami
 • Usnjeni ovratnik z zaponko

Prav tako boste imeli popolno pomoč rejcev do konca življenja vašega boksarja, če jo boste kdaj potrebovali. Ti rejci imajo veliko ljudi, ki se zanimajo za svoje mladičke, zato se čimprej uvrstite na njihov čakalni seznam. Podrobnosti o čakalni listi in pravilniku o pologu najdete na njihovi spletni strani. Včasih imajo na voljo tudi starejše Boxerje za posvojitev.

Podrobnosti o boksarjih Dayzee Mae

3. Psarne Camelot

Psarne Camelot

Camelot Kennels so predani rejci, ki imajo radi svoje delo in že dvanajst let vzrejajo kakovostne boksarice. Njeno poslanstvo je “ohraniti posebno vlogo psa v vsaki družini.” Psarne Camelot svoje vzrejne programe temeljijo na znanju, izkušnjah in predanosti vzgoji zdravih, zdravih in dobro socializiranih mladičkov.

Vzrejajo se samo s kakovostnimi odraslimi psi z odličnimi krvnimi linijami. Vsi njihovi mladički so vzgojeni v domu in imajo vsakodnevne stike z družinskimi člani, kjer so hišno šolani in osnovno šolani.

Za rezervacijo katerega koli od njihovih mladičkov bokserja za prodajo v Iowi je potreben depozit v višini 300 $, preostanek plačate, ko je mladiček star sedem tednov. Vsi mladički so veterinarsko pregledani in imajo zdravstveno spričevalo, registracijo AKC, razčiščevanje in starosti primerne cepitve. Včasih imajo na voljo tudi pse za posvojitev. Oglejte si odlične ocene na njihovi spletni strani.

Podrobnosti o psarnah Camelot

5. Mt Valley Boxers

Boksarice Mt Valley

Vzreditelji pri Mt Valley Boxers uživajo v vseh stvareh Boxerja in svoje pse in mladičke obravnavajo kot del družine. Verjamejo, da boksar doseže veličino, ki mora imeti tri bistvene stebre: zdravje, temperament in strukturo.

Vsi psi pri MV Boxers imajo surovo prehrano (mladički, hranjeni s krmno dieto) in so pred vzrejo v času, primernem starosti, temeljito preizkušeni. Ti testi vključujejo srčni ehokardiogram, srčni Holterjev test in rentgensko slikanje kolkov.

Če želite kupiti mladička pri MV Boxerjih, lahko izpolnite kontaktni obrazec na njihovi spletni strani in vam zastavijo vprašanja o vašem domu in družini, zakaj si želite Boxerja in kaj iščete pri Boxerju. Bodoče kupce spodbujamo, da jih obiščejo v njihovih prostorih, kar je vedno dober znak uglednega rejca.

Vsi mladički so priloženi:

 • Triletna zdravstvena garancija
 • Registracijski dokumenti AKC
 • Cepiva in dehelmintizacija, primerna starosti
 • Repi in rosi so narejeni.

MV Boxerji bodo vedno vzeli nazaj bokserja, ki so ga vzgojili, če se vaše okoliščine spremenijo in ne morete skrbeti za svojega psa.

Podrobnosti o boksarjih Mt Valley

6. Cimarron Boxers

Boksarice Cimarron

Zadnji na našem seznamu najboljših rejcev boksarjev v Iowi je Cimarron Boxer, ki že dve desetletji ljubi in vzgaja boksarje. Vzrejajo, da bi boljši bokser, izberejo le najboljše evropske krvne linije in testirajo zdravje vseh svojih očetov in mater, da dobijo zdrave mladičke.

Več njihovih potomcev je bilo prvakov v razstavnem ringu, a čeprav so mnogi njihovi mladički vredni razstave, je njihov glavni cilj, da svoje visokokakovostne mladičke namestijo v ljubeče družinske domove. Za rezervacijo mladička je potreben nepovratni depozit v višini 500 $.

Na spletni strani vzreditelja boste morali izpolniti prijavnico in vam zastaviti vprašanja o vašem domu in družini, da ugotovite, ali ste primerni za enega od njihovih mladičkov. Včasih ponujajo skrbništvo, kjer ste brezplačno solastnik mladička. Skrbništvo je trajna namestitev in sčasoma vodi do polnega lastništva in dokumentov.

Mladiček mora ob zrelosti iti na zdravstveno oceno, da se upošteva njihov vzrejni program. Če želite najti mladičke boksarjev za prodajo v Iowi, so Cimarron Boxerji eden najboljših rejcev, pri katerih se lahko obrnete za dobro vzgojenega, visokokakovostnega mladička.

Lahko zahtevate mladička samo za hišne ljubljenčke ali enega kot možnost za razstavo/vzrejo. Vsi njihovi mladički so opremljeni s starostnim cepljenjem, razčiščevanjem in petletno zdravstveno garancijo. Preberite odlične ocene in pričevanja s petimi zvezdicami na njihovi spletni strani in Facebook strani.

Podrobnosti o boksarjih Cimarron

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Iowi

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Iowi

Iskanje uglednega vzreditelja bokserjev je izziv, a dober bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja in vas vprašal veliko o sebi, da boste zagotovili ljubeč dom za enega od njihovih mladičkov.

Vzreditelj bokserjev ne bi smel imeti težav, da bi vam dovolil obisk njihovega doma, da boste lahko spoznali tako mladičke kot njihove starše. Njihova glavna prednostna naloga bo dobrobit živali, ki jih vzrejajo, medtem ko je mlin za mladiče ali rejec na dvorišču skrbi le za zaslužek.

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce boksarjev v Iowi

Boksarice biti odličen družinski ljubljenček, vendar morate kupiti le pri uglednem vzreditelju, ki uporablja vrhunske krvne linije in testira starše za prirojene in genetske bolezni. Naš seznam rejcev je odličen kraj za vas, da začnete svojo pot in poiščete svojega sanjskega mladička boksarja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bokserja od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: