6 najboljših rejcev boksarjev v Missouriju! (2022)

Rejci boksarjev v Missouriju

Če iščete vzreditelje boksarjev v Missouriju, ste prišli na pravo mesto. Boksarji se sprva morda zdijo zastrašujoči, toda njihova igriva, ljubeča, navdušena osebnost hitro zasije. Na splošno so vsestranski psi, ki so srečni, kjer koli že ste (dokler prejemajo veliko ljubezni).

Boksarji uživajo v preživljanju časa v zaprtih prostorih, vi pa boste svojega psa želeli peljati na dnevne sprehode in mu zagotoviti veliko priložnosti za igro. Če imate družino, boste našli dobro usposobljenega boksarja, ki je zelo potrpežljiv z otroki.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Labradoodle v Missouriju in Najboljši rejci Bernedoodle v Missouriju.

Mladički bokserja naprodaj v Missouriju

Mladički bokserja naprodaj v Missouriju

Se zanimate za nakup Boxerja? Naša raziskava nas je pripeljala do tega, da smo našli najbolj ugledne in etične rejce boksarjev v Missouriju. Ti rejci so predani ohranjanju psa ter njegovemu zdravju in napredku.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljše pasje sklede, izdelane v Združenih državah in Najboljše pasje postelje, odporne na vonjave.

1. PuppySpotove boksarice za Missouri

PuppySpot's Boxer za Missouri

Ker iščete vzreditelje boksarjev v Missouriju, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke boksarjev kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci boksarjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v Missouriju. Preden nadaljujete pot za spremljevalcem Boxer za prodajo v Missouriju, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Spencer’s Shady Grove Kennel

Spencer's Shady Grove Kennel

Tik pred Caboolom v Missouriju se Spencer’s Shady Grove Kennel nahaja v mirni soseski, imenovani Shady Grove. Poleg vzgoje visokokakovostnih boksarjev in angleških mastifov so registrirani tudi v AKC. Po svojih najboljših močeh si prizadevajo zagotoviti najvišjo kakovost oskrbe in zmogljivosti za njihove hišne ljubljenčke.

Njihov cilj je vzgojiti najkvalitetnejše mladičke in jim in njihovim staršem zagotoviti najboljšo možno oskrbo. Mladičke z ljubeznijo in skrbjo vzgajajo njihovi otroci in vnuki, tako da ste lahko prepričani, da so že pred odhodom razvajeni in zelo socializirani.

Menijo, da bi moral biti kuža član vaše družine in bi moral živeti v vašem domu z vami. Mladički morajo imeti vse možnosti, da živijo srečno in zdravo življenje.

Njihov cilj je svoje mladiče namestiti v domove, kjer lahko dobijo najboljšo življenjsko ponudbo. Preverite njihovo spletno stran za razpoložljive mladičke, če želite svoji družini dodati mladička boksarja. Prav tako jih lahko kontaktirate po telefonu ali e-pošti, če želite izvedeti več o posvojitvi.

Podrobnosti o psarni Spencer’s Shady Grove

3. Psarne Champion

Psarne Champion

Champion Kennels je dom nekaterih najboljših boksarjev na svetu. Champion Kennels je navdušen nad svojimi bokserji in si prizadeva vzgajati zdrave, zdrave in konformacijsko pravilne mladičke. Pred odhodom iz doma vse mladičke pregleda veterinar.

Za vzgojo svojih bokserjev ne prizanašajo. Njihova okolica je brezhibna in radi se veliko igrajo. Nič več ne morejo zahtevati. Svoje mame in očete so vzgojili iz mladičkov in imajo čudovite temperamente, tako kot večina boksarjev.

Želijo vedeti, kako boste skrbeli za njihove čudovite mladičke, zato jih bodo povprašali o vaših izkušnjah s psi. Na njih se lahko zanesete pri pomoči pri vsem, kar je povezano s treningom in hranjenjem.

Podrobnosti o psarni Champion

4. McCoys Classy, ​​Sassy & Smart Boxers

Elegantne, drzne in pametne boksarice McCoys

Sherry McCoy je upokojena veterinarska pomočnica in skrbnica McCoyjevih elegantnih, drznih in pametnih boksarjev z možem, otroki in vnuki. Tik pred Springfieldom, Mo., uživajo na majhni kmetiji. Vzrejajo čedne in inteligentne boksarje AKC.

Poleg tega, da so mladički vzgojeni v hiši z vnuki, imajo tudi 24/7 nadzorovano varstvo. Zaradi tega mladički uživajo v igri s svojimi vnuki. Poleg tega so boksarji odlični terapevtski psi, pomočniki in čuvaji za tiste, ki potrebujejo varnost.

Vsi mladički so hranjeni po steklenički in se hranijo z mamo, ker menijo, da pomaga mami in je ne utrudi toliko, mladički pa dobijo vsak dan stimulacijo in človeški dotik, tako da jim drgnejo trebuhe, prste na nogah in ušesa drgnjena, zato so na to prilagojena že od rojstva.

Plazmo se daje tudi novorojenčkom za krepitev njihovega imunskega sistema. Radi bi razpravljali o tem, kateri mladiček bi bil najbolj primeren za vaš življenjski slog, in upajmo, da imajo mladička, ki se bo prilegal vašemu.

Podrobnosti o elegantnih, drznih in pametnih boksaricah McCoys

5. Moja prava kmetija

Moja prava kmetija

Moja prava kmetija je specializirana za kakovostno vzgojene boksarje, angleške buldoge in rodezijske grebene. Nahajajo se na priročni lokaciji v bližini Springfielda v Missouriju, tik ob cesti 66, štiri milje zahodno od mesta. Vsakemu mladiču se dajejo cepljenja in gliste vsak mesec.

Za spodbujanje zdravja in rasti sklepov zagotavljajo kakovostno hrano. Vsak mladiček ima enoletno genetsko/kolkovno garancijo. Razvoj temperamenta mladičev je na prvem mestu.

Od tretjega do šestnajstega dne mladički sodelujejo v svojih »super kužek” program, ki vključuje držanje, božanje in igranje individualno in v skupinah, dokler ne pride čas za njihovo posvojitev.

Da bi zagotovili, da bodo njihovi mladički v skladu s standardom pasme, sodelujejo pri razstavljanju svojih psov, da bi izboljšali vsako pasmo, za katero so specializirani. Med njihovimi mladički so šampionski boksarji. Tedenske slike in videoposnetki bodo naredili stvari bolj osebne za posvojitelje, saj boste lahko opazovali, kako rastejo njihovi mladički.

Po prvem veterinarskem pregledu se individualna izbira mladiča začne pri petih tednih. Ob rezervaciji bodo na voljo osebne slike za izbiro vašega novega družinskega člana.

Obrnite se na Brendo, če vas zanima posvojitev enega od njihovih čudovitih mladičkov. Kot rejec so željni spoznavanja novih posvojiteljev in nudijo doživljenjsko podporo, da vam pomagajo imeti odličen odnos s svojim posvojenim spremljevalcem.

Moje prave podrobnosti o kmetiji

6. Riverhill Boxers

Riverhill Boxers

Zadnji na seznamu najboljših rejcev boksarjev v Missouriju je “Riverhill Boxers.” Mladički prvaka pasme Riverhill Boxer v krvni liniji AKC Boxer. Cilj njihovega vzrejnega programa je vzgojiti najboljše mladičke za družinske hišne ljubljenčke in spremljevalce. Poleg tega ne ponujajo niti ne jamčijo za svoje mladiče za razstave ali vzrejo.

Namesto tega imajo raje, da jih ljudje, ki jih posvojijo, štejejo za družinske člane, po možnosti kot otroke. Uporabljajo najboljšo tehnologijo za pozorno spremljanje matere in njenih dojenčkov prvih osem tednov, da zagotovijo, da so njihovi mladički najboljši na voljo.

Poleg vsakodnevnega dela z mladički in ravnanja z njimi, jih tudi razvajajo, da zagotovijo vrhunsko čustveno zdravje. Pooblaščeni veterinar tri dni po rojstvu odstrani kremplje in repe.

Vsa cepljenja in razglistenja potekajo po strogem programu, zagotovljena je vsa dokumentacija. Pri šestih tednih se začne usposabljanje pred zabojom. Mladički se zgodaj družijo z drugimi živalmi, kot so mačke.

Podrobnosti o boksarjih Riverhill

Kužki boksarjev v Missouriju

Kužki boksarjev v Missouriju

Druženje in vadba sta za boksarja pomembna. Boksarji so lahko uničujoči, če njihove potrebe niso izpolnjene, če ostanejo same v hiši. Bokserji so idealni spremljevalci za ljudi, ki so vedno na poti ali za večje družine, katerih domovi so pogosto zasedeni. Ni pomembno, ali živijo na podeželju ali stanovanju v mestu, le da lahko tečejo in se igrajo. Če živite v urbanem okolju, so redni sprehodi nujni.

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Missouriju

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Missouriju

Izbira pravega vzreditelja je ključnega pomena, ne glede na to, ali iščete družinskega hišnega ljubljenčka ali kmečkega psa. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

  • Zdravstveni test za mladičke: Psi večine pasem so genetsko nagnjeni k določenim boleznim in stanji. Ugotovite, kateri testi veljajo za pasmo bokser. Informacije o zdravstvenem testiranju in seznam testov, ki so na voljo za boksarje, najdete na spletni strani AKC.
  • Obiščite spletno stran psarne: Prosite rejce za dokazilo o teh rezultatih, kot je dokumentacija. Poleg tega lahko preverite imena, če jih poznate. Vprašanje za potrdila o testiranju mladička ni žaljivo za uglednega vzreditelja in mnogi jih vključijo v pakete mladičkov, ki jih pošljejo domov z vsakim mladičkom.

Kje najdete rejce boksarjev v Missouriju?

Kje najdete rejce boksarjev v Missouriju

Vzreditelje psov lahko najdete tako, da vprašate svojega veterinarja ali zaupanja vredne prijatelje za priporočila, se obrnete na lokalne bokserske klube ali obiščete profesionalne razstave psov.

Pomagalo bi pa, če bi vedno imeli v mislih, da odgovoren vzreditelj psa nikoli ne bi prodal prek trgovine za male živali ali na kakršen koli drug način, ki mu preprečuje, da bi se srečal z vami.

Želeli vas bodo temeljito intervjuvati, da bi zagotovili, da je mladiček primeren za vas in vašo družino. Želeli bodo zagotoviti, da lahko zagotovite odgovoren, vseživljenjski dom.

Povezano: Najboljša pasja hrana za boksarje z občutljivim želodcem.

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Missouriju”

Zaključek za The

Po podatkih AKC, Boksarice so 11. najbolj priljubljena pasma psov. Torej, priljubljenost mladičkov boksarjev v Missouriju ni presenetljiva. Na žalost to vodi v porast mlinov mladičev in rejcev na dvorišču, ki prodajajo nezdrave mladičke. Vaš bokser bo na dolgi rok trpel zaradi tega. Zato poskrbite, da boste svojega mladička kupili pri uglednem vzreditelju boksarjev v Missouriju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička bokserja od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: