6 najboljših rejcev boksarjev v Nevadi! (2022)

Rejci boksarjev v Nevadi

Če iščete najboljše rejce boksarjev v Nevadi, potem je to tisto, kar morate vedeti. Bokserji so ena najbolj priljubljenih pasem v Ameriki. Kot njihovo ime, so boksarji zgrajeni kot športniki, z močnim telesom in graciozno prisotnostjo.

Moški bokser lahko v svojem vrhunskem stanju zraste do osupljive višine 25 palcev. Imajo tudi kratek plašč, zaradi česar so idealni kot hišni ljubljenčki. Če ste naleteli na ta članek, ste se odločili, da boste sami kupili Boxerja.

A ne veste, kje začeti in kako ga dobiti. Ne skrbi. Pokrili smo te. Čeprav nekateri od teh rejcev nimajo sedeža predvsem v Nevadi, pa dobavljajo v Nevado. Tukaj smo našteli najboljše izbire za mladičke boksarjev, ki jih lahko dobite v Nevadi.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v Nevadi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Nevadi in Najboljši rejci labradorcev v Nevadi.

Mladički bokserja naprodaj v Nevadi

Mladički bokserja naprodaj v Nevadi

Če iščete mladičke bokserja za prodajo na internetu, vas bo preplavilo na stotine rezultatov. Toda komu zaupate? Menimo, da so tukaj navedeni rejci vredni zaupanja, zato jih lahko preverite.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljša pasja vrata za hladno vreme in Najboljše ovratnice proti bolham za pse.

1. PuppySpot’s Boxer Pupsies for Nevada

PuppySpot's Boxer Pupsies za Nevado

Ker iščete vzreditelje boksarjev v Nevadi, vam toplo priporočamo, da uporabite spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke boksarjev kar iz udobja svojega doma v Nevadi.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci bokserjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti pregled pri PuppySpotu, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Nevadi. Preden nadaljujete pot za mladička bokserja za prodajo v Nevadi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Mountain Crest Boxers

Bokserji gorskega grebena

Mountain Crest Boxerji že 20 let vzgajajo 100 % pristne evropske boksarje. So ljubeča družina, ki vzreje psov ne vidi kot posel, temveč kot strast in hobi. Njihova ljubezen in naklonjenost do živali se odražata v njihovi skrbi zanje.

Vsi našteti mladički bokserja so v celoti cepljeni. Zagotavljajo tudi 5-letno zdravstveno garancijo za vse svoje mladičke. To pomeni, da vam prvih pet let, ko bodo z vami, ni treba skrbeti za njihovo dobro počutje. Dobijo tudi najnovejša cepljenja in imajo kupirane repe.

Pred odhodom v nove domove prejmejo popoln zdravstveni pregled pri veterinarju. Mladički iz legla se kar hitro prodajo. Zato pohitite in naročite še danes. Čeprav imajo sedež iz Montane, bodo svoje mladičke dostavili na vaš prag, če želite. Super priročno.

Podrobnosti o boksarjih Mountain Crest

3. Starlyn Boxers

Starlyn Boxers

Če iščete zaupanja vrednega vzreditelja v Nevadi, ne morete zgrešiti s Starlyn Boxers. Vsi njihovi psi imajo registrirane AKC in zdravstvene preglede. Posebnost pri Starlyn Boxerjih je, da svojih mladičkov ne prodajajo drugim za namene vzreje.

Od lastnikov zahtevajo sterilizacijo svojih kužkov in zahtevajo tudi ustrezno dokumentacijo. Ponujajo tudi omejeno registracijo. Svoje boksarje vzgajajo kot šampione, ki lahko doma pokažejo, da so ob nekaterih priložnostih tudi vzrejali mladičke in jih kot hišne ljubljenčke dostavljali na dom.

Podrobnosti o boksarjih Starlyn

4. Brattove boksarice

Rejci boksarjev

Ta vzreditelj iz Arizone je morda tisti, ki ste ga iskali, da bi dobili popolnega boksarja zase. Vzrejajo se od leta 2001. Nič čudnega, da so tako izkušeni z vzrejo boksarjev. Vsi njihovi mladički so lepo vzgojeni in prilagojeni. Vzreditelji do mladičkov ravnajo z veliko ljubezni in naklonjenosti.

Poskrbijo, da so ustrezno cepljeni in da so deležni najbolj hranljive prehrane. Imajo tudi varuško, kjer na kraju samem poskrbijo za vse potrebe kužka. Mladičke vam bodo poslali domov deset tednov po rojstvu. Ko pridejo do vas, so torej ustrezno socializirani, da se bolje prilagodijo svoji okolici.

Podrobnosti o Brattovih boksaricah

5. Las Vegas Boxers

Las Vegas Boxers

Pred kratkim so začeli z vzrejo boksarjev. In dobre novice. Imajo sedež iz Nevade. Tako se vam ni treba voziti v drugo državo, da bi pobrali svojega kužka ali ga sami opazovali v akciji. Las Vegas Boxers imajo mladičke z odlično konformacijo, dobrim temperamentom in lepimi glavami.

Boksarji so vzgojeni v lastnem domu z veliko otroki. Tako nikoli ne ostanejo sami in prejmejo vso ljubezen in skrb na svetu. Prav tako trenirajo vse svoje mladičke po rojstvu. To poskrbi, da se, ko jih vzamete s seboj domov, hitro ogrejejo za vas. To vam daje več časa za igranje s temi čudovitimi angelčki.

Podrobnosti o Las Vegas Boxers

6. Black Canyon Boxers

Boksarice Black Canyon

Black Canyon Boxers se nahajajo v Montroseu v Koloradu. Mladički se vzgajajo kot del družine. To je razvidno iz vseh pričevanj, ki so jih dale srečne družine. Postopek za pridobitev Boxerja pri njih je precej preprost. Svojega kužka rezervirate vnaprej z majhnim pologom.

Preostanek denarja lahko plačate med prevzemom. Preden mladička dokončate, se predplačilo vrne. Torej, če se odločite, da si premislite, bodite hitri. Ti mladički so seznanjeni s cepljenji in imajo odstranjene kremplje za rose.

Ko so stari sedem tednov in pol, prejmejo veterinarski pregled, da se prepričajo, da so zdravi za pošiljanje ven. Čez pol tedna bi jih morali imeti v naročju. Še ena stvar, ki jo je treba omeniti: mladički so naučeni na kahlico. Če želite, boste obveščeni z običajnimi slikami in videoposnetki.

Podrobnosti o boksarjih Black Canyon

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Nevadi

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v Nevadi

Ni veliko rejcev iz Nevade. Nekaj ​​zaupanja vrednih rejcev, ki smo jih lahko našli, je bilo že navedenih v tem članku. Če boste sledili tem navodilom, bi se morali povezati s svojim popolnim ujemanjem. Toda tukaj je nekaj drugih stvari, ki jih morate upoštevati.

1. Poiščite zakonitega rejca

Izberite zakonitega rejca. Ali nekdo izvaja zakonito operacijo, lahko ugotovite, če pogledate njegove licence. Preverite številko licence pod AKC. To bi vam moralo pomagati pri izbiri pravih rejcev.

Če še vedno niste prepričani, jih prosite, naj vam pokažejo svojo licenco, preden oddate naročilo. Ne pozabite, da lahko mladička odvzamete od nezakonitega vzreditelja.

2. Leta delovanja

Dlje ko je vzreditelj v poslu, bolj mu lahko zaupate in bolj izkušeni so. Poznavanje vseh podrobnosti vam lahko prinese dobrega hišnega ljubljenčka ali pa vas obtiči pri groznem. Vedno poiščite vzreditelje, ki so že dlje časa v igri vzreje.

3. Preverite pričevanja, da se prepričate

Če je vzreditelju zaupanja vreden, bi morali imeti možnost videti pričevanja družin, ki so že prej zagotovile njihove storitve. Poleg pričevanj je vedno zanesljivo tudi od ust do ust. Vendar poskrbite, da boste slišali dobre stvari in ne slabe.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti vzreditelju boksarjev iz Nevade

Vprašanje, ki ga morate zastaviti rejcem boksarjev v Nevadi

Če ste šli skozi članek do; V tej točki morate vedeti, da smo za vašo lahkotnost našteli le najbolj izkušene rejce. Morali bi vas pravilno voditi, če niste prepričani v kaj. Tu pa je še nekaj stvari, o katerih lahko prosite vzreditelja, naj se prepriča.

  • Kako so mladički pridobljeni?
  • Kako dobro sodelujejo v novi situaciji?
  • Kakšne veterinarske storitve lahko pričakujete?
  • Stanje njihovega cepljenja
  • Kakšne registracije imajo mladički?

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v Nevadi”

Zaključek za The

Izbira najboljšega boksar vzreditelj je vedno prijazen, da sam obišče rejce. Najdete pravega rejca, ki zagotavlja najboljše pogoje za vzrejo. Dober kuža je treba vedno vzgajati v dobrem okolju. Vedno naj bo to vaša prioriteta.

V Nevadi ni tako veliko cenjenih rejcev. Torej, če boste naročali mladička bokserja zunaj Nevade, se pozanimajte o njihovem sistemu dostave in pristojbinah. Kuža bokserja ni poceni. Ampak ne poceni, če je dostava zanič. Mladiček si zasluži boljše.

Ob vsem tem bi morali zdaj najti idealnega vzreditelja, ki vas bo ujemal z vašim popolnim bokserjem. Kaj torej še čakaš? Izberite najboljšega vzreditelja, ki lahko zadovolji vaše potrebe in posvojite svojega mladička bokserja še danes. Srečno starševstvo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v Nevadi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bokserja od vzreditelja v Nevadi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate »10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: