6 najboljših rejcev boksarjev v New Hampshiru! (2022)

Rejci boksarjev v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete vzreditelje boksarjev v New Hampshiru. Bokserji so popoln paket: zvesti, ljubeči, inteligentni, pridni in lepi. Bokser je že zelo dolgo eden najbolj priljubljenih ameriških psov, ker je bister in pozoren, včasih neumen, a vedno pogumen.

Neverjeten prizor je videti dobro zgrajenega Boxerja v vrhunskem stanju. Pod kratkim, tesno prilegajočim se plaščem njihove mišice valovijo. V temno rjavih očeh in nagubanem čelu je opazen, radoveden pogled. Boksarji so igrivi in ​​optimistični.

Zaradi svoje potrpežljivosti in zaščitniške narave so si zaradi svoje potrpežljivosti in zaščitniške narave prislužili sloves nežnih do otrok. Vendar kot družinski skrbniki in čuvaji grožnje jemljejo resno in se ne umikajo. V času svojega mladiča se boksarji najbolje znajdejo, ko so izpostavljeni številnim ljudem in drugim živalim.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev boksarjev v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v New Hampshiru in Najboljši rejci angleških buldogov v New Hampshiru.

Mladički bokserja naprodaj v New Hampshiru

Mladički bokserja naprodaj v New Hampshiru

Iščete najbolj ugledne rejce boksarjev v New Hampshiru? Mladičkov boksarjev v New Hampshiru ne smete kupovati pri rejcih na dvorišču ali pri mlinih za mladiče. Raziskali smo, da bi našli nekaj najboljših rejcev boksarjev v New Hampshiru.

Priporočila za izdelke Boxer: Najboljše e-ovratnice za agresivne pse in Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner.

1. PuppySpot’s Boxer Pupsies za New Hampshire

PuppySpot's Boxer Pupsies za New Hampshire

Ker iščete vzreditelje boksarjev v New Hampshiru, priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke boksarjev iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci bokserjev z navedenimi mladički opraviti strog postopek presejanja. Preden nadaljujete na pot za mladička bokserja za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Briarbush Boxers, LLC

Briarbush Boxers, LLC

Briarbush Boxerji stremijo k popolnosti. The Boxers at Briarbush uživajo v mirnem naravnem okolju na mirni lokaciji. Bokserje imajo v lasti že več kot 30 let, tako da poznajo svoje potrebe.

Boksarji zdravega duha, telesa in duše so bili vedno cilj – boksarji z vsestranskostjo, dobrim zdravjem, konformacijo in dobro osebnostjo. Briarbush Boxers vas spodbuja, da pridete na njihovo kmetijo in si ogledate mater ali očeta svojega mladiča.

Spoznavanje staršev vašega kužka je koristen način za spoznavanje njihove osebnosti in videza. Če želite najti zdravega kužka s čudovitim temperamentom, ne iščite več. Če vas zanima Briarbush Boxer, morate izpolniti prijavnico.

Briarbush Boxers, LLC Podrobnosti

3. Tysadie’s Boxers and Bulldogs

Tysadie's Boxers and Bulldogs

Tysadie’s Boxers and Bulldogs je družinska psarna, specializirana za boksarje in bostonske terierje. Kar zadeva temperament, zdravje in konformacijo, si prizadevajo ustvariti najbolj zaželene pse. Njihov rejski program uporablja le najkakovostnejšo živino. Njihovi psi so cenjeni družinski člani in jih vzgajajo z majhnimi otroki.

Pričevanja strank so eden najpomembnejših dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri uglednega rejca. Spletna pričevanja so na voljo na njihovi spletni strani. Posledično se mnoge družine vrnejo domov zadovoljne s svojimi mladički bokserja. Za več informacij glejte spodaj.

Podrobnosti o Tysadie’s Boxers and Bulldogs

4. Chinquapin Hill

Chinquapin Hill

Chinquapin Hill se nahaja v Pittsfield, New Hampshire. Majhen program, ki obožuje boksarje. Njihovi boksarji so njihova strast in to ljubezen radi delijo z drugimi in družinami, tako da jih odgovorno vzrejajo.

Če vas zanima, se lahko prijavite za mladička iz Chinquapin Hilla na spletu. Vzreditelj mora vedeti, kaj iščete in kakšnega hišnega ljubljenčka želite. Dodge vas bo kontaktiral glede razpoložljivosti, cen in naslednjih korakov po prijavi.

Chinquapin Hill Podrobnosti

5. Primo Amore Boxers

Boksarice Primo Amore

Primo Amore Boxers ima sedež v Rochesterju, NY. Njihovi psi so odlični in jih vsi obožujejo. Ljubili jih boste tudi vi! Njihovi kosmati dojenčki ponoči spijo na otroških posteljah in njihovih kavčih. Mladički so vzgojeni v svojem domu z vso pozornostjo in ljubeznijo, ki jo prejmejo.

Svoje pse imajo zelo radi. Boxer stane med 2.000 in 3.000 $, cena pa vključuje 500 $ depozita. Cena je sestavljena iz registracije AKC in dokazila, da AKC in OFA registrirata očeta in mater.

Veterinarski pregled pri dveh dneh, cepljenje in razglistenje. Socializacija kužka čim prej. Za uvrstitev na čakalno listo boste morali plačati 50 USD pologa, 300 USD, ko boste izbrali svojega mladička, in preostanek, ko boste psička prevzeli.

Podrobnosti o boksarjih Primo Amore

6. GN Boxers & Brussels Griffon

GN Boxers & Brussels Griffon

Zadnji na seznamu najboljših rejcev boksarjev v New Hampshiru je “GN Boxers & Brussels Griffon.” Breeder GN Boxers & Brussels Griffon se nahaja v New Stanton. Z rejcem se lahko srečate na njihovem lokalnem letališču. Lahko pa tudi osebno obiščete vzreditelja, da ga prevzamete.

Neverjetno je, kako aktivni so njihovi boksarji in bruseljski grifoni in kako so prav tako impresivni na tekmovanjih, kot se stiskajo na kavču. Za slike in videoposnetke obiščite njihovo spletno stran in Facebook stran.

Za nakup mladička GN Boxers & Brussels Griffon morate izpolniti poglobljen vprašalnik. GN Boxers & Brussels Griffon zagotavljajo, da bodo njihovi mladički brez genetskih bolezni. Preden se mladički pridružijo novim družinam, potrebujejo čas, da se dojijo, rastejo in se razvijajo z mamo in sorodniki.

Novorojeni mladiček mora ostati pri vzreditelju, materi in sorojencih, medtem ko se fizično razvija in pridobiva nove socialne veščine. Približno dva meseca je pravi čas, da mladičke bokserke odpeljete domov.

Njihovi mladički so omejeni registracijski spremljevalci/ljubljenčki. Solastništvo omogoča popoln dostop do vnaprej odobrenih programov, vendar se pristojbine za zadržanje ne vračajo. Vendar pa si pridržujejo pravico, da kadar koli in iz katerega koli razloga prekličejo in povrnejo stroške zadrževanja.

Podrobnosti o boksarjih GN & Brussels Beloglavi

Kužki boksarja iz New Hampshira

Kužki boksarja iz New Hampshira

Boksarji so inteligentni, energični, igrivi psi, ki uživajo v delu. Boksarji so vzrejeni kot aktivni in inteligentni psi. Kot zvesti hišni ljubljenčki močno varujejo svojo družino in dom pred tujci in so raje s svojimi lastniki. Le nekaj boksarjev pretirano laja. Če bokser laja, obstaja razlaga za to.

Boksarji pa so lahko glasni in renčajo, kar je preprosto pasji način komunikacije. Pomagalo bi, če bi bili previdni pri dajanju vode Boxerju. Šokantno je, kaj je dovoljeno v vodi iz pipe.

Voda iz pipe vsebuje rakotvorne in strupene kovine, pesticide, hormone, fluor (strupeno za pse), in številne druge snovi. Obstaja več reguliranih kemikalij, ki se na podlagi enega 8-unčnega kozarca štejejo za varne; dolgotrajna izpostavljenost ni testirana. Številni onesnaževalci ostajajo nepreizkušeni.

Povezano: Vodnik pasme psov Boxerdoodle.

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v New Hampshiru

Kako izbrati vzreditelja boksarjev v New Hampshiru

Tukaj je nekaj nasvetov, kako se odločiti, ali kupujete od odgovornega rejca ali rejca, katerega edini cilj je zaslužiti denar.

Odgovorni rejci bodo:

  • Preživite čas v klepetu z vami po telefonu.
  • Obiščite kraj, kjer so se mladički skotili in vzgajali, da spoznate njihovo mamo in brate in sestre.
  • Prepričajte se, da je kuža združljiv z vami, tako da se srečate večkrat.
  • Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja – in vas prav toliko vprašali, da bo vaš kuža imel dober dom.
  • Če vzrejajo in prodajajo hišne ljubljenčke za dobiček, vam pokažite njihovo licenco lokalne oblasti.

Kje najdete rejce boksarjev v New Hampshiru?

Kje najdete rejce boksarjev v New Hampshiru?

To je očitno in mamljivo mesto za začetek, če iščete rejce na spletu. Kljub temu, razen če so vam bili osebno priporočeni ali so povezani s priznanimi kinološkimi klubi, boste verjetno izgubljali čas za brezvestne rejce.

Namesto tega poskusite poiskati vzreditelja prek lokalnega veterinarja, na razstavi psov ali v Ameriškem kinološkem klubu, ki ponuja napotitve rejcev. Pomembna so tudi osebna priporočila, zato če poznate koga s fantastičnim kužkom, ga vprašajte, koga je uporabil.

Zaključek za “najboljše rejce boksarjev v New Hampshiru”

Zaključek za The

Lahko je težko najti dobrega vzreditelja Boksarice v New Hampshiru. Kljub svoji priljubljenosti se boksarji veliko spuščajo, veliko prdijo in se veliko sline. Vsak ima napako. Njihova intenzivna zvestoba in naklonjenost ljudem sta več kot le samo za to.

Ta zbirka podatkov o rejcih naj bi služila kot izhodišče za iskanje dobrega rejca. Zato si vzemite čas, postavljajte veliko vprašanj in poslušajte svoje črevesje.

Informacije v tem članku bi vas morale približati korak bližje lastništvu svojega lastnega kužka bokserja. Kmalu se boste z malo sreče smejali, smrčali in se preveč zabavali s svojo pasjo sorodno dušo.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev boksarjev v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička boksarja od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov boksarjev” spodaj: