6 najboljših rejcev Border Collie v Marylandu! (2022)

Rejci obmejnih ovčarjev v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Border Collie v Marylandu. Ameriški kinološki klub Border Collie uvršča v pastirsko skupino in jih opisuje kot pametne, energične in zelo ljubeče. Pašno skupino sestavljajo pasje pasem, ki so delovni psi, Border Collie pa izstopa kot eden po svoji okretnosti, vzdržljivosti in ravnotežju.

Njegovo čvrsto in okretno telo tehta med 30 do 55 funtov in približno 18 do 22 palcev visoko. Border Collie ima življenjsko dobo približno 12 do 15 let, če jih dobro vzreja in hrani etični vzreditelj.

Tudi zdravje in kakovost matične pasme v veliki meri določata kakovost in zdravje proizvedenega legla. Poiščite podrobne informacije o nekaterih etičnih in zaupanja vrednih rejcih Border Collie blizu vas v Marylandu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Border Collie v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Beagle v Marylandu in Najboljši rejci dobermanov v Marylandu.

Mladički ovčarja Border Collie naprodaj v Marylandu

Mladički ovčarja Border Collie naprodaj v Marylandu

Zaradi ljubeče osebnosti mejnih ovčarjev niso le pastirski psi, ki so idealni za kmetovega partnerja, ampak tudi družinskega spremljevalca. Bolj uspevajo na kmetiji, ki živijo s svojim lastnikom, ohranjajo svoje energične in atletske lastnosti, ko so dobro hranjeni in zdravi. Kupite zdrave in vrhunske mladičke Border Collie pri vseh odgovornih rejcih, navedenih spodaj.

Priporočila za izdelke Border Collie: Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. PuppySpot’s Border Collies za Maryland

PuppySpot's Border Collies za Maryland

Ker iščete rejce Border Collie v Marylandu, vam priporočamo, da si ogledate ugledno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko najdete in brskate po razpoložljivih mladičkih Border Collie kar iz udobja svojega doma v Marylandu.

Pomagalo bi vam, če bi upoštevali, da morajo vsi rejci Border Collie z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec prispel v Maryland zdrav in zdrav. Preden nadaljujete pot za mladička Border Collie za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Branchwater Border Collie

Branchwater Border Collie

Branchwater Border Collie je strasten vzrejni program, ki se je začel v 80. letih prejšnjega stoletja v Reisterstownu v Marylandu, ki je znan po pridelavi visokokakovostnih mladičkov Border Collie. Ne le vzrejajo obmejnih ovčarjev, ampak nudijo tudi storitve vkrcanja in usposabljanja z najsodobnejšimi objekti.

Branchwater si prizadeva vzrejati zdrave in srečne pse ter ustvariti najbolj ugodno vzdušje za njihove pse in tiste, ki jih obiščejo. Dolgoletne izkušnje družbe Branchwater pri ravnanju s svojimi psi se odražajo v njihovem dobro zasnovanem vzrejnem programu po standardih pasme.

Njihove matične staleže se pregledajo glede zdravja, kakovosti in temperamenta, preden se uporabijo kot plemenski psi. Njihovi psi so vzrejeni in vzgojeni v licencirani, ogrevani, klimatizirani in ugodni psarni v njihovih objektih. Mladički ovčarja Branchwater’s Border Collie odidejo v svoje nove domove pri osmih tednih, potem ko so bili veterinarsko pregledani, redno razglisteni in cepljeni.

Njihovi mladički so dobro socializirani in izšolani pred odhodom, saj menijo, da je usposabljanje za pse nujno. Storitve usposabljanja v Branchwater vključujejo agility, lov na skednje in poslušnost z odličnimi vodniki, ki jim lahko zaupate.

Branchwater facility je dom stran od doma, če iščete prostor, kjer bi svojega ljubljenčka postavili, ko ste zdoma. Postopki posvojitve in druge storitve v Branchwater so enostavni in brezhibni, brez skritih pomislekov glede njihovih mladičkov. Obiščite spletno stran Branchwater in družabne medije ali jih kontaktirajte po telefonu za več poizvedb.

Podrobnosti o vejanskih mejni ovčarji

3. mejni ovčarji Bellaclan

Obmejni ovčarji Bellaclan

Laura KS Shaw je možgani za Bellaclan Border Collies, vrhunskim in etičnim programom za vzrejo Border Collie, ki se nahaja v Bryantownu v Marylandu. So vzreditelji z zaslugami in ponosni člani Ameriškega kinološkega društva in ameriškega združenja Border Collie Society.

So čudovita družina rejcev Border Collie z veliko ljubezni in strasti do vzreje in razstavljanja te pasme. Cilj Bellaclana je vzrejati vrhunske mladičke Border Collie, ki so spremljevalci in lepe razstavne možnosti. Vsak vzrejski program Bellaclan je premišljeno načrtovan in sledi standardom pasme za izjemno kakovost in trdnost.

Prav tako se vzrejajo predvsem zaradi zdravja, vrhunske kakovosti, temperamenta in strukturne trdnosti vseh svojih mladičkov. Matične staleže Bellaclana so skrbno raziskane glede odličnega rodovnika, šampionske krvne linije pa so pred parjenjem pregledane in očiščene dednih bolezni.

To zagotavlja, da so prihajajoča legla bolj zdrava, zdrava in bolje izboljšana kot matične pasme. Pričevanja nekdanjih strank kažejo, da Bellaclanovi psi uspevajo kot službeni psi, terapevtski psi, dišeči psi, reševalni psi in odlični spremljevalci.

Obmejni ovčarji Bellaclan so se začeli leta 1998 in od takrat ostajajo predani odličnosti in jih Good Dog priznava za odgovorno vzrejo. Njihovi psi odhajajo v svoje nove domove, opremljeni z vsemi potrebnimi cepivi, razglisteni in veterinarsko pregledani. Laura zelo skrbi za svoje pse in si prizadeva, da bi jih namestila le v predane družine, ki jih bodo ljubile večno.

Ne oklevajte, da se najprej obrnete na Bellaclan v situaciji, ko psa, ki ste ga kupili pri njih, ne morete zadržati. Postopek posvojitve v Bellaclanu je pregleden in neposreden, Laura pa je na voljo za pomoč pri prehodu. Izpolnite obrazec za mladička na spletnem mestu Bellaclan še danes, da začnete s posvojitvijo, ali pa se za več poizvedb obrnite na Lauro po telefonu.

Podrobnosti o mejni ovčarju Bellaclan

4. Bmore pr

Bmore BC

Sydney Schutzman je etični vzreditelj in možgani za Bmore BC, ki se nahaja v Baltimoru v Marylandu. Je strastna vzrediteljica, ki jo je Good Dog priznal za odgovorno vzrejo, saj je testiranje njenih staršev na dobri ravni.

Bmore BC je certificiran član ameriškega Border Collie Cluba; zato je njihov vzrejni program načrtovan v skladu z najboljšimi praksami in etičnimi standardi kluba. Bmore BC-jev program za vzrejo majhnega in domačega ovca se izvaja za strast in ljubezen do pasem Border Collie.

Moški in ženski žebljički Bmore so pred parjenjem testirani na dobro zdravje in vrhunsko kakovost ter očiščeni glede genetskih bolezni. Sydney Schutzman je svoje mladiče ovčarskega ovčarja vzgajala med družinskimi člani, vsak dan z največjo pozornostjo ravna in neguje vsakega mladička.

Bmore BC uporablja metodo obogatitve Avidog, da zagotovi, da so njihovi psi dobro socializirani, preden se pridružijo novim družinam. Njihovi psi imajo vsa starostno primerna cepiva, razglisteni in veterinarsko pregledani, preden zapustijo Bmore BC. Sydney Schutzman skrbi za svoje kužke in jih želi namestiti v tople in ljubeče za vedno domove, kjer bodo ljubljeni za vedno.

Mladički Bmore BC gredo v svoje nove domove z zdravstvenim spričevalom, registracijo v klubu pasme, najljubšo igračo z vonjem sorodnikov, začetno vrečko za hrano za mladiče, povodcem in ovratnico. Postopki posvojitve Bmore BC so nemoteni in enostavni, pri čemer je na voljo Sydney Schutzman za pomoč pri nasvetih za gladek prehod. Obiščite stran Bmore BC na spletnem mestu Good Dog za več poizvedb.

Bmore BC Podrobnosti

  • naslov: Baltimore, Maryland
  • Spletna stran: Bmore BC

5. Kmetija Culleymont

Kmetija Culleymont

Culleymont Farm je ugleden in zaupanja vreden rejski program v Hop Bottomu v Pensilvaniji, nekaj milj vožnje od Marylanda. Cheryl Jagger Williams je etična vzrediteljica in možgani za kmetijo Culleymont, ki je znana po vzreji kakovostnih mladičkov Border Collie.

Border Collie vzrejajo že več kot pet desetletij in so predani ustvarjanju najboljših možnih delovnih psov spremljevalcev. Culleymont namerno skrbi za svoj program vzreje, saj je načrtovan v skladu z etičnim kodeksom Border Collisa, da se zagotovi trdnost. Njihovi moški in ženski žeblji so iz šampionskih linij in so dobro pregledani glede zdravja, trdnosti, kakovosti in strukture.

Cheryl psiči in vzgaja svoje pse v ljubečem družinskem domu, kjer jih negujejo in hranijo najboljši. Psi Culleymont Farm Border Collie so dobro socializirani in odidejo domov osem tednov po rojstvu. Njihovi celotni mladički so na tekočem z vsemi potrebnimi cepivi, redno razglisteni in veterinarsko pregledani s strani vodje.

Njihovi psi so zajeti tudi z zdravstveno garancijo in doživljenjsko podporo rejca, saj stranke samodejno postanejo družinski člani. Kmetija Culleymont želi tudi, da se jim njihovi psi vrnejo, ko jih kupci, ki so jih kupili, ne morejo več obdržati. Poiščite podrobne postopke posvojitve, poudarjene na spletni strani kmetije Culleymont, če vas zanima.

Podrobnosti o kmetiji Culleymont

6. J-Tail Border Collies

J-Tail Border Collies

J-Tail Border Collies je še en odgovoren vzrejni program blizu Marylanda in je znan po vzreji kakovostnih mladičev Border Collie v Narvonu v Pensilvaniji. Specializirani so za vzrejo AKC in ABCA registriranih mladičkov Border Collie v različnih barvah, kot so zlata in črna in bela čokolada, rdeča in modra merle, rdeča in bela, sable in tigrasta.

Njihov cilj je vzrejati mladičke z dobro delovno etiko in temperamentom, inteligenco in zaokroženimi družinskimi spremljevalci. J-Tail strast do tega, kar počnejo, se kaže v njihovem ravnanju in načrtih, zasnovanih v skladu s standardi pasme Border Collie.

Vsi starši J-Taila so uvoženi iz prvenstvenih krvnih linij in certificirani OFA pred parjenjem, da bi dobili bolj zdrave mladičke Border Collie. Mladički J-Tail Border Collie so rojeni doma in so vzgojeni pod skrbno pozornostjo in ravnanjem, da se razvijejo dobre socializacijske veščine.

Celotni obmejni ovčarji J-Tail odidejo v svoje nove domove za vedno, potem ko so bili veterinarsko pregledani, seznanjeni s cepivi in ​​razglistili. Prav tako so pokriti z 1-letno zdravstveno garancijo, vzreditelj pa vsem potencialnim strankam nudi doživljenjsko podporo. Postopki za posvojitev pri J-Tail Border Collies so pregledni in brez težav z veliko nasveti za nemoten prehod; Kontaktirajte jih še danes, da začnete.

Podrobnosti o mejni ovčarju J-Tail

Zaključek za “Najboljše rejce Border Collie v Marylandu”

Zaključek za The

S svojim intenzivnim pogledom ter atletskimi in energičnimi lastnostmi je srednje velika Border Collie prepustnice za idealnega kmetijskega partnerja in hišnega ljubljenčka za tiste, ki si ga želijo. Je dobro uravnotežen in okreten; morate biti pripravljeni na obveznosti, povezane z lastništvom hišnega ljubljenčka BC, saj ga je pripravljen držati na prstih.

Vendar pa je moč katere koli živali v tem, kako zdrava, dobro vzgojena in hranjena je že od rojstva. Zato predlagamo, da svojega naslednjega mladiča Border Collie kupite pri zaupanja vrednem vzreditelju; poiščite podrobne informacije o nekaterih rejcih v Marylandu v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Border Collie v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Border Collie od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Border Collie” spodaj: