6 najboljših rejcev Border Collie v Oregonu! (2022)

Rejci obmejnih ovčarjev v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Border Collie v Oregonu. Border Collies so pasma pastirskih psov, ki izvira iz anglo-škotske obmejne regije. Ti psi so bili razviti za poganjanje živine, zaradi svojih instinktov pa so sposobni nadzorovati velike črede ovac ali goveda. Poleg tega, da so deloholiki, so mejni ovčarji zelo inteligentni in odlično absorbirajo informacije, če so ustrezno usposobljeni.

Pasma Border Collie se hitro uči, ustrezna disciplina in usposabljanje pa sta lahko tudi dobro vzgojeni in vzgajani spremljevalci. Kako boste trenirali to pasmo psov, bo odvisno, kako se bodo izkazali, ali bodo hišni ljubljenčki spremljevalci ali izključno delovni psi. Zanimivo je, da jih lahko trenirate, da imajo mešanico obeh lastnosti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Border Collie v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Oregonu in Najboljši rejci francoskih buldogov v Oregonu.

Mladički ovčarja Border Collie za prodajo v Oregonu

Mladički ovčarja Border Collie za prodajo v Oregonu

Oglejte si naš seznam najboljših rejcev Border Collie v Oregonu.

Priporočila za izdelke Border Collie: Najboljši pasji šamponi za dolgo dlako in Najboljši dodatki za rast mišic za pse.

1. PuppySpot’s Border Collies za Oregon

PuppySpot's Border Collies za Oregon

Ker iščete rejce Border Collie v Oregonu, vam toplo priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive mladičke Border Collie iz udobja svojega doma v Oregonu.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Border Collie iti skozi strog postopek pregleda, preden mladička uvrstijo na seznam, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec prispel zdrav in zdrav v Oregon. Preden nadaljujete na pot za mladička Border Collie za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kings Valley Collies

Kings Valley Collies

Kings Valley Collies je nedvomno eden najboljših in najbolj cenjenih rejcev v Oregonu. Ta vzreditelj ne prideluje in vzgaja mladiče; opravljajo strokovne storitve šolanja psov. Objekt za usposabljanje in vzrejo psov se nahaja na 160 hektarjih drevesne kmetije, ki se nahaja severozahodno od Corvallisa v Oregonu.

Tisto, kar loči tega rejca iz množice, so njegove dolgoletne izkušnje in kakovost mladičev, ki jih proizvaja. Kings Valley Collies vzreja škotske ovčarje klasične lepote, značaja in inteligence že od leta 1972. Vzreditelj je mednarodno znan po odličnem ugledu. Proizvajajo škotske ovčarje za domove, kmetije, razstavne kroge, servis itd.

Njihovi ovčarji so ljubeči in samozavestni spremljevalci. V desetletjih so izdelali številne nagrajene službene pse. Kings Valley Collies so dali več kot 100 prvakov pasme in nešteto delovnih naslovov. Osvojili so tudi številne rejske nagrade v ZDA in širše.

Ta vzreditelj ima veliko bičev in mater, ki zagotavljajo, da boste vedno našli mladička, ki ga lahko kupite. Svojih potomcev ne obremenjujejo, saj nekatere vzrejajo le enkrat letno. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate pretekle in sedanje matere in očete. Ta vzreditelj socializacijo svojih mladičev jemlje resno.

Kings Valley verjame, da lahko zgodnja socializacija v spodbudnih okoljih pokaže vsestransko, čudovito osebnost te pasme. Zgodnja socializacija pomaga obogatiti celotno odraslo življenje te pasme psov. Ta vzreditelj živi s svojimi škotski ovčki kot družinski člani in sodelujejo pri vseh njihovih vsakodnevnih dejavnostih in rutinah.

Vsakodnevna rutina in bližina družine pomagata psom, da se v vseh okoliščinah ustrezno obnašajo. Poleg tega so vsi mladički, ki jih skrbi ta vzreditelj, zaščiteni in “vrtec” usposobljeni. Sodelujejo z različnimi licenciranimi veterinarji, ki izvajajo popolne zdravstvene preglede za pse.

Mladički so trenutno na glistah in cepljenju. Pasji oftalmolog pregleda tudi njihove oči, da se prepriča, ali so popolne. Do starosti 8-10 tednov so njihovi mladički čustveno in fizično pripravljeni na selitev v nove domove. Kings Valley je deležen velikega povpraševanja po mladičkih, zato jih morate poklicati, da se pridružijo čakalni listi za prihodnje leglo.

Podrobnosti o ovčarjih Kings Valley Collies

3. Cheramore Collies

Cheramore Collies

Cheramore Collie je znan po pridelavi kakovostnih in zdravih mladičkov v Oregonu. Ta vzreditelj ima večletne izkušnje in vedo, kako najbolje vzrejati in skrbeti za škotske ovčarje. Cheramore zagotavlja, da so njegovi očetje in matere popolnoma zdravi pred vzrejo.

Svoje plemenske pse testirajo na zdravstvene razmere, kot je anomalija oči Colie (CEA), generativna mielopatija, displazija paličastega stožca, odpornost na več zdravil, sindrom sivega ovčarja in dermatomiozitis. Opravljajo druge običajne teste na očeh, komolcih, zobeh in bokih.

Pregledali smo ocene tega vzreditelja in nismo našli nobenih pritožb glede zdravja njihovih mladičkov. Pridelujejo zelo zdrave pse, zaradi katerih ne bi porabili veliko za zdravstvene račune. Po vzreji izvajajo tudi popolne zdravstvene preglede za mladičke, da zagotovijo čistost in brez kakršnih koli bolezni.

Mladički bodo prejeli tudi prvo cepivo, preden bodo odpuščeni domov. Vaša odgovornost je, da svojemu mladiču še naprej dajete ustrezna cepiva, ko odrašča. Vsak mladiček tega rejca ima zdravstveno garancijo/pogodbo. Cheramore je eden tistih rejcev, ki vzrejajo in vzgajajo mladičke iz ljubezni do živali.

Ta vzreditelj je zaljubljen v obmejne ovčarje in z njim so živeli kot hišni ljubljenček, preden so se lotili vzreje. Tem mladičem zagotavljajo najvišjo raven nege in pozornosti. Ta rejec prodaja tudi odrasle ovčarje. Vendar pa sterilizirajo/kastrirajo odrasle pse, preden jih izdajo.

Cheramore živi z vsemi očemi in materami v njihovem domu. Dajo jim prednostno obravnavo, ki si jo zaslužijo. Mladički dobijo tudi možnost, da odraščajo s svojimi mamicami, dokler niso stari približno osem tednov in so pripravljeni na spoznavanje nove družine. Ta vzreditelj je zelo zanesljiv in vedno se lahko obrnete nanj, če želite podpreti, svetovati ali postaviti vprašanja o svojem novem spremljevalcu.

Podrobnosti o ovčarjih Cheramore

4. Kmetija Wolston

Kmetija Wolston

Wolston je zelo velika kmetija v mestu Scio v Oregonu. Ta kmetija je namenjena vzreji in vzgoji obmejnih ovčarjev za druženje, razstave itd. Vendar pa ta kmetija ne vzreja ovčarjev; redijo tudi kokoši in redijo ovce. Imajo izjemno ugoden in dovolj prostora za vzgojo in šolanje škotov.

Wolston Farm rejci kolijev selijo živino iz kraja v kraj na kmetiji. Menijo, da je ta pasma psov najbolj primerna za to delo zaradi njihove naravne sposobnosti in moči. Ne ukvarjajo se z vzrejo in prodajo mladičkov, imajo pa občasno naprodaj mladičke ovčarjev.

Wolston je še posebej previden glede doma, kamor izpustijo svoje mladičke. Če torej iščete škotske ovčarje z izjemno delovno sposobnostjo, je to popoln vzreditelj. Ta vzreditelj vzreja za lastne potrebe in svoje mladičke vzgaja, da se pridružijo njihovi delovni sili.

Wolston se osredotoča tudi na zdravje teh psov. Zagotavljajo, da je pes vedno zdrav, aktiven, vesel in dobro oskrbovan. Opravljajo rutinske zdravstvene preglede za mladičke in odrasle pse. Pri prodaji so izdali le mladičke, ki so popolnoma zdravi in ​​zdravi.

Podrobnosti kmetije Wolston

5. Double J Border Collies

Double J Border Collies

Iščete izjemnega Border Collieja? Oglejte si Double J Border Collie. Double J je priznan vzreditelj ovčarjev. Ta rejec ima mednarodni sloves odličnosti, saj vzreja in vzgaja škotske škote vrhunske kakovosti. Double J ne le vzreja in vzgaja škote, temveč tudi nudi storitve strokovnega usposabljanja.

Izdelujejo pse, ki so odlični spremljevalci in lahko nastopajo v vsakem okolju. Ta vzreditelj je specializiran za ponujene, atletske pse iz kakovostnih in zdravih psov in mater. Vzrejajo delovne, inteligentne pse z naravnim pastirskim nagonom in samozavestjo.

Vzrejski program Double J se osredotoča na temperament, zmogljivost, zdravje in odnos. Psi tega rejca “živi, ​​da ugaja” in so usposobljeni, da dajo vse od sebe pri delu. Mladičem zagotavljajo tudi maksimalno zdravstveno podporo, s čimer zagotavljajo, da njihova telesa zdržijo svoje sposobnosti. Izvajajo tudi vrsto testov za plemenske pse in mladičke, vključno s CEA, TNS, IGS, zgodnjo začetno gluhostjo odraslih itd.

Podrobnosti o mejni ovčarju Double J

6. Butte Ranch Enterprises

Butte Ranch Enterprises

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Border Collie v Oregonu je “Butte Ranch Enterprises. Butte Ranch Enterprises se odlično ukvarja s proizvodnjo in vzgojo teh psov. Vzrejajo in vzgajajo škote za delovne razmere. Vendar pa lahko te pse kupite in trenirate, da postanejo družinski ljubljenčki in spremljevalci. Sodelujejo z licenciranim veterinarjem, ki pomaga pri procesu vzreje in skrbi za zdravje psov.

Opravljajo popolne veterinarske preglede za vzrejne pse in mladičke. Mladički se cepijo in razglistijo, preden jih odpustijo domov. Če iščete aktivne in zdravo delujoče ovčarje, je Butt Ranch Enterprises ena najboljših možnosti. Njihovi mladički so po ugodni ceni, veliko boljši od tistega, kar ponuja večina rejcev.

Podrobnosti o podjetju Butte Ranch Enterprises

Zaključek za “najboljše rejce Border Collie v Oregonu”

Zaključek za The

Border Collies so lepa in ljubka pasma psov. Ta božja pasma je zelo aktivna in ima naravno delovno sposobnost. Ne glede na to, ali jih želite kupiti kot spremljevalce ali delovne pse, vedno poiščite najboljšega vzreditelja Border Collie v Oregonu, ki se vzreja zaradi zdravja, temperamenta in zmogljivosti. Rejci na našem seznamu so urejeni, registrirani in se pri vzreji držijo industrijskih standardov. Nanje se lahko zanesete za svojega novega prijatelja škotskega ovca.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Border Collie v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov Border Collie od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov Border Collie” spodaj: