6 najboljših rejcev Border Collie v Washingtonu! (2022)

Rejci obmejnih ovčarjev v Washingtonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Border Collie v Washingtonu. Border Colliji so bili razviti za zbiranje in nadzor ovac na hribovitih obmejnih območjih med Škotsko in Anglijo.

Border Collie so psi neskončne energije, vzdržljivosti in delovnega zagona, zaradi česar so najboljši pastirski psi; še vedno se uporabljajo za pasjo ovc na kmetijah in rančih po vsem svetu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Border Collie v Washingtonu, si oglejte ta priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Yorkie Poo v Washingtonu in najboljši rejci francoskih buldogov v Washingtonu.

Mladički ovčarja Border Collie naprodaj v Washingtonu

Mladički ovčarja Border Collie naprodaj v Washingtonu

Če sledite tem seznamu najboljših rejcev Border Collie v Washingtonu, boste na dobri poti, da najdete pravega psa. Ta seznam vključuje najbolj zanesljive in etične rejce.

Priporočila za izdelke Border Collie: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljša e-ovratnica za agresivne pse.

1. PuppySpot’s Border Collies za Washington

PuppySpot's Border Collies za Washington

Ker iščete rejce Border Collie v Washingtonu, poskusite platformo PuppySpot. PuppySpot je tržnica, namenjena številnim družinam, ki iščejo različne pasme psov, in poiščete lahko svojega spremljevalca Border Collie iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Lahko ste prepričani, da veste, da bo vaš Border Collie varno odpremljen na vaš dom v Washingtonu, saj morajo vsi rejci z navedenimi mladiči upoštevati stroge smernice PuppySpot. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Border Collie za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Hazelwood Border Collies

Hazelwood Border Collies Washington

Hazelwood Border Collies je majhna psarna, ki se osredotoča na izboljšanje konformacije ob ohranjanju delovne sposobnosti. Border Collie so fantastični vsestranski športni psi.

Njihov cilj je ustvariti pse, ki bodo blesteli kamor koli gredo, bodisi kot hišni ljubljenček, razstavni, delovni ali športni pes. Vzreja je njihov način, kako svojo ljubezen do obmejnih ovčarjev deliti z drugimi. Poleg tega poskrbijo, da so njihovi psi pripravljeni zavzeti svet v svojem večnem domu.

Podrobnosti o mejni ovčarju Hazelwood

3. Meglični gorski ovčarji

Megleni gorski obmejni ovčarji

Border Collies so v njihovi družini od leta 2000. Misty Mountain Border Collies vzreja, trenira in vzgaja pse, registrirane pri ABCA, ki lahko nastopajo v katerem koli okolju, ne glede na to, ali se uporabljajo kot spremljevalci ali za šport (Agility, Flyball ali Herding).

Njihovi psi se lahko prilagodijo vsakemu okolju. Ti rejci so specializirani za atletske, ponudbene pse iz preverjenih pastirskih linij in stojijo za vsakim psom, ki ga prodajo. Njihovi psi so zdravi, veseli in socializirani, popolna kombinacija lepote, temperamenta in zdravja.

Podrobnosti o meglenih gorskih ovčarjih

4. Odkrite kmetije

Forthright Farms Border Collies Washington

Border Collie na kmetijah Forward Farms so temeljito preizkušeni in vzgojeni okoli domačih živali, da se zagotovi, da so dobro socializirane.

Poleg tega Kailey genetsko testira svoje plemenske pse, običajno prek Optimalne selekcije, da zagotovi, da rodi zdrave mladičke. Zato lahko v svojo družino sprejmete njenega Border Collieja s popolnim zaupanjem, da bo uspel.

Odkrite podrobnosti o kmetijah

5. Element Border Collies

Element Border Collies Washington

Vsak del psa naj se gladko zlije v drugega, kar ustvarja sliko ravnotežja in harmonije. Pri Element Border Collies boste našli psa, ki bo inteligenten, stabilen, zagnan in odporen, z dobro osredotočenostjo na vodnika in trdnim stikalom za izklop.

Poleg tega je njihov cilj, da so njihovi psi zabavni, angažirani spremljevalci, pripravljeni delati pri vsaki nalogi, ki se jim postavi. Njihovi plemenski psi bodo opravili certificiranje OFA za kolke in komolce, oceno CERF za očesne bolezni in DNK testiranje za CEA, CL in TNS.

Poleg tega, če bo pes, ki se uporablja v njihovem programu, preizkušen kot prevoznik, bo vzrejen samo za čiščenje psov. Posledično te bolezni ne bodo prizadele nobenih skojenih mladičkov.

Podrobnosti o elementu Border Collies

6. Kmetija Buttonwillows

Kmetija Buttonwillows v Washingtonu

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Border Collie v Washingtonu je “Kmetija Buttonwillows.” Buttonwillows Farm je specializirana tako za družinske spremljevalce kot za zaščitne pse. Ne glede na to, ali iščete psa, ki ima delo, ali hišnega ljubljenčka Border Collie, vam lahko zagotovijo oboje!

Ker svoje mladičke vzgajajo doma, so seznanjeni z različnimi situacijami in se bodo dobro vklopili v vašo družino. Če torej iščete spremljevalca ali delovnega psa, tukaj ne morete zgrešiti.

Podrobnosti o kmetiji Buttonwillows

Mladički Border Collie v Washingtonu

Mladički Border Collie v Washingtonu

Border Colliji so na splošno zelo vzdržljivi in ​​zdravi psi. Odgovoren vzreditelj bo pregledal njihovo plemensko populacijo glede zdravstvenih stanj, kot so displazija kolkov, progresivna atrofija ledvic, gluhost, epilepsija, anomalije očesa ovčarjev, nevronska ceroidna lipofuscinoza in sindrom ujetih nevtrofilcev.

Redno preverjajte ušesa borderskega ovčarja glede znakov okužbe, mladičku pa redno umivajte zobe. Atletski psi z visokim pogonom potrebujejo vsakodnevno vadbo, ki ne presega hoje po bloku ali razgibavanja po dvorišču. Bistvenega pomena je, da jim damo delo in prostor za tek – mejni ovčarji, ki ne delajo, morajo vsak dan intenzivno telovaditi.

Nobenega dvoma ni, da je to pasma za aktivnega lastnika, ne pa za nekoga, ki raje ostane v zaprtih prostorih ali pogosto potuje od doma. Poleg pastirskih dogodkov se mejni ovčarji pogosto udeležujejo (in se odlikujejo) na tekmovanjih iz poslušnosti, agilityja, relija in sledenja ter športov, kot sta letenje z diski in flyball.

Border Colliji zahtevajo zgodnjo socializacijo, ki vključuje pozitivno izpostavljenost različnim ljudem in situacijam od zgodnjega mladiča do približno sedmega meseca starosti. Če zgodaj začnete vaditi poslušnost in ga nadaljujete skozi celotno življenje borderskega ovčarja, ga ohranja srečnega in spodbuja njegov um.

Border Colliji so zelo inteligentni in jih je enostavno trenirati, zaradi česar so odlični pri dejavnostih, kot so čreda, poslušnost in agilnost. Ker so nagnjeni k pasenju živali in ljudi, se najbolje znajdejo z lepo vzgojenimi, starejšimi otroki. Ljubijo svojo družino, vendar so lahko zadržani do tujcev.

Kako izbrati vzreditelja Border Collie v Washingtonu

Kako izbrati vzreditelja Border Collie v Washingtonu

Mladički Border Collie so lahko izjemno vznemirljivi. Vendar pa morate upoštevati veliko stvari, preden pohitite in poiščete vzreditelja. Po spodnjih preprostih korakih lahko najdete popolnega Border Collieja.

Verjetno ste iskali nekaj takega kot ‘Najboljši rejci Border Collie v Washingtonu,”Rejci Washingtonskega obmejnega ovčarja,”Rejci obmejnih ovčarjev v Washingtonu (WA).« Ta seznam lahko uporabite za začetek iskanja in upajmo, da vam bo to pomagalo najti vzreditelja. Preverjanje spletnih ocen je vedno pametna ideja.

Poskusite googlati: Mnenja o ‘imenu rejca’ ali Recenzije o ‘imenu rejca’ plus Washington. Mnenja se običajno pojavijo v prvih nekaj rezultatih iskanja. Iskrene ocene rejcev lahko najdete tudi na Facebooku. Border Collies so odlični hišni ljubljenčki za vsak dom, vendar morate razmisliti o svojem življenjskem slogu, preden ga dobite.

Kje najdete vzreditelja Border Collie v Washingtonu?

Kje najdete vzreditelja Border Collie v Washingtonu

Pripravljeni ste na posvojitev Border Collieja. Kaj pa zdaj? Kot storitev za lastnike, rejce in kupce obmejnih ovčarjev je bil ustanovljen program za napotitev vzreditelja obmejnega ovčarja. Program za napotitev rejcev ponuja Ameriško društvo Border Collie Society of America (BCSA). Za sodelovanje morajo rejci biti člani BCSA.

Na splošno je imenik napotitev rejcev BCSA zelo informativen. Informacije bi morale kupce usmerjati do odgovornih rejcev, ki vzrejajo pse, ki ustrezajo njihovim potrebam. Rejci so navedeni po abecedi po imenu, imenu psarne in državi. Poleg tega je na voljo seznam dejavnosti, ki jih izvajajo s svojimi psi, in zdravstvenih testiranj, ki jih redno opravljajo.

To je samo vodnik. Za zagotovitev kakovosti psov kupcem priporočamo, da rejce pregledajo po svojih najboljših močeh, saj uvrstitev na ta seznam ni zagotovilo za ugled rejca. Odgovoren vzreditelj vas bo pregledal tako skrbno (ali celo bolj!), kot jih boste pregledali vi.

Zaključek za “Najboljše rejce Border Collie v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce ovčarjev Border Collie v Washingtonu

Border Collies so odlični in vsestranski hišni ljubljenčki z visoko vzdržljivostjo, vzdržljivostjo in inteligenco. Poleg tega, da ste zelo zaščitniški in previdni do tujcev, lahko upravljate s temi lastnostmi, saj jih je tako mogoče trenirati. Border Colliji so na voljo v številnih barvah in imajo dolgo ali kratko dlako.

Lahko trpijo zaradi ločitvene tesnobe, saj hrepenijo po tem, da bi bili z vami vsako minuto, in če jim je dolgčas, bo to uničujoče. Zato morate, preden dobite Border Collie, imeti čas in energijo, da se jim posvetite.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Border Collie v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov Border Collie od vzreditelja v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Šolanje psičkov Border Collie – 10 veščin, ki jih morate najprej naučiti” spodaj: