6 najboljših rejcev bostonskega terierja v Indiani! (2022)

Rejci bostonskih terierjev v Indiani

Če iščete rejce bostonskih terierjev v Indiani, ste prišli na pravo mesto. Sestavili smo seznam nekaterih najboljših priporočenih rejcev na tem območju. Registrirani so pri American Kennel Clubu in sledijo njihovim visokim standardom za vzrejo zdravih, srečnih živali.

Bostonski terier je dobil vzdevek “ameriški gentleman” zaradi vpadljivih oznak na dlaki v smokingu. So majhna pasma psov in se dobro prilagajajo različnim življenjskim okoljem, kot so stanovanja in družinske hiše. Odlični so z otroki, in preden se zavedate, bo vaš novi kuža bostonskega terierja le še en družinski član.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bostonskih terierjev v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci šnavcerjev v Indiani in Najboljši rejci Basset Houndov v Indiani.

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Indiani

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Indiani

Dober vzreditelj je pomemben, saj lahko ti brahicefalični psi zelo trpijo, če so vzrejeni slabo. Zaradi njihovega ploskega obraza so nagnjeni k številnim težavam z očmi in dihali, a če jih vzrejate iz zdravih, uspešnih odraslih, lahko najdete pravega robustnega in srčkanega kužka, ne da bi eden ogrozil drugega. Spodaj so najboljši rejci bostonskih terierjev v Indiani.

Priporočila izdelkov za bostonski terier: Najboljši zdravilni šamponi za pse in Najboljši odstranjevalci zobnih oblog za pse.

1. PuppySpot’s boston terierji za Indiano

PuppySpot's boston terierji za Indiano

Ker iščete rejce bostonskih terierjev v Indiani, priporočamo brskanje po spletnem mestu PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete razpoložljive mladičke bostonskega terierja iz udobja svojega doma v Indiani.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci bostonskih terierjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Indiani. Preden nadaljujete z iskanjem mladička bostonskega terierja za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Thousand Hills Canine

Thousand Hills Canine

Thousand Hills Canine vzreja družinske hišne ljubljenčke v domačem okolju. Vzrejajo se od leta 2004, njihovi otroci pa se pogosto igrajo z mladički, da jih pomagajo socializirati in jih obilo crkljati.

V zgodnjem življenju so izpostavljeni različnim prizorom, zvokom in površinam, da pomagajo zgraditi samozavestne mladičke za njihove nove domove in priporočajo tečaje vsem, ki kupujejo pri njih.

Njihovi psi so vsako leto testirani na zdravstveno stanje in so certificirani s strani OFA za srca in kolena. Mladički Thousand Hills Canine so vzrejeni s HEART iz AKC. Prihajajo cepljeni in nudijo nacionalno poštnino, da vam svoje mladičke pripeljejo brez prevelikega napora.

Thousand Hills Canine Details

3. Angie’s Little Bostons

Angie's Little Bostons

Angie’s Little Bostons je majhna družinska vzrediteljica mladičkov bostonskega terierja v Indiani. Vsi njeni mladički bostonskega terierja so registrirani v AKC in gredo domov s papirji, da dokažejo svojo linijo. Ko njena legla odraščajo, Angie objavlja posodobitve na svoji Facebook strani, tako da če kupite mladička pri njej, boste videli, kako rastejo od samega začetka.

Vzreja paleto barv, ki vse živijo z njo doma. Angie vztraja, da bi kdorkoli kupil mladička pri njej in ji pošiljal posodobitve. Mladički, ki jih vzreja, so v veliki meri del družine in jih kot take obravnavajo z ljubeznijo. V svoje nove domove gredo očiščeni in cepljeni z nedavnim zdravstvenim pregledom pri veterinarju, da se prepričajo, da so fit in zdravi.

Podrobnosti Angie’s Little Bostons

4. Blaze of Glory Bostons And Frenchies

Blaze of Glory Bostons in Francozi

Blaze of Glory Bostons in Frenchies že več kot 20 let vzrejajo mladičke bostonskega terierja in se vzrejajo zaradi zdravja in temperamenta, da bi svojim strankam zagotovili najkakovostnejše hišne ljubljenčke. Specializirali so se za klasični smoking plašč, vendar so pred kratkim dobili tigrastega samca za vzrejo različnih barv dlake, ko dozori.

Blaze of Glory Bostons je zdravstveno preizkušen. Njihovi psi imajo OFA certifikat za kolena, tako da se na njihove mladičke prenaša le najbolj zdrava genetika. Pred kratkim so začeli vzgajati svoje mladičke v boksu, tako da so, ko kupite mladička bostonskega terierja, na dobri poti na stranišče.

Trenutno imajo le nekaj tednov staro leglo in redno objavljajo posodobitve na svojem Facebooku, tako da če iščete mladičke bostonskega terierja za prodajo v Indiani, preverite njihovo spletno stran.

Podrobnosti Blaze of Glory Bostons And Frenchies

5. Cosmovi bostonski terierji

Cosmo's bostonski terierji

Cosmo’s Boston terierji so lastniki vrhunskih plemenskih psov, ki so do danes rodili več kot 55 ameriških prvakov. Če iščete kakovostno linijo in vzrejo za svojega kužka bostonskega terierja, ne iščite dlje od tega rejca. Leta 1999 so v svojo družino sprejeli Cosmo, svojega prvega bostonskega terierja, ki je začel svojo linijo vzreje.

Od takrat so se Cosmoovi bostonski terierji specializirali za vzrejo in razkazovanje samo najboljšega standarda psov AKC. Ta vzreditelj nima legla zelo pogosto, je pa vzredil nekaj najuspešnejših bostonskih terierjev v Indiani in Združenih državah.

Njihovi mladički so podvrženi strogim zdravstvenim testiranjem. So črvili in prejeli prvi tečaj cepljenja. Morda so eden najdražjih rejcev, vendar jih preverite, če iščete mladička bostonskega terierja v Indiani z razstavnim potencialom.

Podrobnosti o Cosmoovih bostonskih terierjih

6. Brett’s Painted Bostons

Brett's Painted Bostons

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bostonskih terierjev v Indiani je “Brett’s Painted Bostons.” Če iščete bostonskega terierja s klasičnim smoking plaščem, ne iščite dlje od Brett’s Painted Bostons. Vsi njihovi mladički so črvili, cepljeni in s čistim zdravstvenim listom svojega veterinarja.

Mladiči imajo zdravstveno garancijo; vendar del sporazuma pomeni, da morajo domovi, da ostane veljaven, svoje mladiče vsako leto pregledati veterinarsko. Garancija postane neveljavna tudi, če doma vzredi svojega mladiča, ko je dovolj star. Brett’s Painted Bostons se prodajajo kot hišni ljubljenčki, registrirani v American Kennel Clubu, od psov, ki so zelo ljubljeni hišni ljubljenčki in so idealni za družine.

Podrobnosti Brett’s Painted Bostons

Kako izbrati vzreditelja bostonskega terierja v Indiani

Kako izbrati vzreditelja bostonskega terierja v Indiani

Najboljši protokol za izbiro vzreditelja bostonskega terierja v Indiani je najprej videti, kakšen ugled imajo. Poiščite jih na spletu, preberite pričevanja, poglejte, kakšne ocene imajo, in se pozanimajte, ali je kdo slišal zanje. Eno najbolj natančnih meril rejcev je pogosto, kako dobro govorijo.

Dobri rejci so pogosto povezani z Ameriško kinološko zvezo in podpirajo njihove visoke standarde vzreje. Ti rejci genetsko testirajo svoje plemenske živali in jim pridobijo certifikat OFA, da dokažejo, da imajo dobre sklepe in da ne nosijo nobenih hudih bolezni.

Pred prodajo morajo biti vsi mladiči zdravstveno pregledani s strani pooblaščenega veterinarja, očiščeni glistami in začeti s cepljenjem. Večina dobrih rejcev bo ponudila zdravstveno garancijo, nekateri imajo pogoje, kot so redni pregledi pri veterinarju ali nevzreja mladička, ki ste ga kupili, da ostane veljaven, vendar vam bo to pokrilo vse resne težave.

Več informacij o bostnem terierju v Indiani

Več informacij o bostnem terierju v Indiani

Najti dobro vzgojene mladičke bostonskega terierja v Indiani je še bolj pomembno, da se prepričate, da kupujete zdravega kužka. Tako kot mnogi psi z ravnim obrazom so tudi bostonski terierji nagnjeni k težavam z očmi, kot sta češnjevo oko in katarakta. Starše mladiča mora OFA testirati in certificirati za njihove oči.

Znani so tudi po tem, da pogosto regurgitirajo hrano, ki je pogostejša tudi pri psih s krajšim obrazom. Bostonski terierji so lahko občutljivi na nekatere alergene in nagnjeni k dermatitisu. Tako kot mnoge manjše pasme lahko dobijo tudi težave s pogačico, ki so lahko dedne in se prenašajo od staršev.

Ne morete zagotoviti, da pes nikoli ne bo imel težave pozneje v življenju. Če boste za dobro vzgojenega kužka bostonskega terierja plačali več, tako da greste k uglednemu vzreditelju, ki izvaja zdravstvene teste na njihovih plemenskih živalih, boste zmanjšali tveganje za razvoj katere koli od teh težav.

Povezano: Vodnik mešanice bostonskega terierja Corgi.

Zaključek za “najboljše rejce bostonskih terierjev v Indiani”

Zaključek za najboljše rejce bostonskih terierjev v Indiani

Ko želite kupiti a bostonski terier psička v Indiani, najboljša stvar, ki jo lahko storite za svojega bodočega kužka, je, da se premišljeno odločite. Raziščite rejce na vašem območju in kar je najpomembneje, se pogovorite z njimi. Večina rejcev, ki so vredni svoje soli, se bo popolnoma pripravljena pogovoriti s potencialnim kupcem in odgovoriti na vsa vprašanja ali pomisleke, ki jih imate glede postopka.

Verjetno bodo imeli svoja vprašanja. Navsezadnje to niso samo živali, ki jih je treba vzrejati in služiti denar, ampak zelo ljubljeni hišni ljubljenčki, s katerimi napolnijo svoje domove. Morali bi skrbeti za to, kam gredo njihovi mladički in življenje, ki ga bodo vodili.

Komunikacija je pomemben vidik pri izbiri pravega vzreditelja za vas. Recimo, da prosijo za posodobitve ali vam pošljejo posodobitve o razvoju in rasti vašega kužka, preden gredo z vami domov. Vaš vzreditelj mora biti odprt, pošten in, kar je še pomembneje, skrbeti mora za mladičke bostonskega terierja, ki jih prodaja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bostonskih terierjev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička bostonskega terierja od vzreditelja v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 nasvetov za šolanje psov bostonskega terierja” spodaj: