6 najboljših rejcev bostonskih terierjev v Missouriju! (2022)

Rejci bostonskih terierjev v Missouriju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce bostonskih terierjev v Missouriju. Bostonski terier je pasma psov, ki izvira iz Združenih držav Amerike; lastnika tega psa je leta 1893 sprejel ameriški kinološki klub.

Barva in oznaka te pasme sta jih razlikovala od standarda AKC. Bostonski terierji so čedni psi s širokimi prsmi. Njihove oči so privlačne, velike, okrogle in črne. Njihova ušesa so pogosto majhna in pokončna kot netopirjeva ušesa, čeprav so rojena gibkasta, kasneje obrezana, da stojijo.

Bostonski terierji so igrivi psi in če si želite veselega spremljevalca, je odlična izbira. Psi se zlahka igrajo z drugimi hišnimi ljubljenčki, kot so mačke, še posebej, če so vzgojeni skupaj. To je zato, ker so vzgojeni, da so družabni, in imajo toleranco do otrok, še posebej, če se z njimi dobro ravna.

Njihova standardna življenjska doba je med 13-15 leti, to pa je odvisno od tega, kako se skrbi za njih, s težo 6-25 funtov. So inteligentni, prijazni in živahni. Če vas zanima vzreditelja bostonskega terierja v Missouriju, se obrnite na vse rejce, navedene v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev bostonskih terierjev v Missouriju, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških dog v Missouriju in Najboljši rejci rottweilerjev v Missouriju.

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Missouriju

Mladički bostonskega terierja naprodaj v Missouriju

Večina uglednih rejcev bostonskih terierjev v Missouriju ne išče finančne koristi. S tem poslom se ukvarjajo, ker ga delajo z veseljem ter imajo ustrezno znanje in bogate izkušnje pri vzreji mladičev.

Najti najboljšega bostonskega terierja v Missouriju ni težko, vendar morate biti pozorni, h komu greste. Za najboljši nakup bostonskega terierja v Missouriju je tukaj nekaj uglednih rejcev bostonskega terierja, na katere se lahko obrnete.

Priporočila izdelkov za bostonski terier: Najboljše alternative za zaboj za pse in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpot’s boston terierji za Missouri

PuppySpot's Boston terierji za Missouri

Ker iščete rejce bostonskih terierjev v Missouriju, vam priporočamo, da si ogledate ugledno platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica s psi, kar pomeni, da lahko brskate po razpoložljivih mladičkih bostonskega terierja kar iz udobja svojega doma v Missouriju.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci bostonskih terierjev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Missouriju. Preden nadaljujete na pot za mladička bostonskega terierja za prodajo v Missouriju, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Fordova Lil Paw

Fordov Lil Paw

Ford’s Lil Paws je ustanovil skrben in ljubeč par v Missouriju v Združenih državah Amerike, ki imata rada živali. Zaradi tega vzrejajo in vzgajajo svojega bostonskega terierja z ljubeznijo in skrbnostjo ter zagotavljajo, da so vsi njihovi bostonski terierji zdravi in ​​srečni. Fordove Lil Paws še nikoli niso imele bolnih, nesrečnih mladičkov, zato je to, da se obrnete nanje, odlična izbira.

Fantastična stvar pri Fordovem Lil Paw je, da ponujajo tudi financiranje. So med najboljšimi bostonskimi rejci, ker že 33 let vzrejajo pse z velikim uspehom, hkrati pa ohranjajo zvezdniški rekord glede varnosti in zdravja. Njihova psarna je vedno čista in prijatelji.

To se naredi zato, da zagotovimo, da njihovi bostonski terierji nikoli ne zbolijo in da zanje skrbijo njihovi licencirani zaposleni. Pri Fordovem Lil Paws verjamejo, da velik Boston zahteva odlične rejce, zato se ukvarjajo s tem poslom. Prizadevajo si izboljšati zdravje in temperaturo svoje pasme, jih usposobiti in tudi pomagati spodbujati odgovorno lastništvo bostonskega terierja.

Fordove Lil Paws se zavzemajo za izboljšanje življenja dojenčkov in staršev bostonskega terierja. Potrebna je 100-odstotna ljubezen in predanost vzreji zdravega Bostona, ki bo postal vaš najnovejši družinski član. Fordov Lil Paws v Missouriju je tudi vzrejal bostonske terierje v visokokakovostnem staležu.

Vsi njihovi moški so testirani na DNK za pristnost, tako da boste zagotovo odnesli domov najboljši in najbolj prijazen Boston, ko kupite svoj Boston pri njih. Če vas zanimajo njihovi psi, boste dobili njihovo popolno ekipno podporo.

Fordove podrobnosti o Lil Paw

3. Psarna Scriver

Psarna Scriver

Scriver Kennel je dom za pse bostonskega terierja v Missouriju. Njihov bostonski terier je odličen družinski pes, ki se lahko igra z otroki. Sposobni so biti prijatelji vaših otrok, ne glede na to, ali tečejo ali spijo. Rodijo se z malo ali brez repa in so občutljivi na vse zvoke.

V psarni Sacriver Kennel je zdravje njihova prioriteta v njihovem vzrejnem programu. Zagotavljajo, da so vsi bostonski terierji pred vzrejo pregledani, da poznajo ustrezne lastnosti svojih psov. Po podatkih American Pet Registry, Inc. (april) in American Kennel Club (AKC), Scriver Kennel ima ustrezno licenco in zagotavlja vzrejo psov.

Vsi njihovi psi, vključno z bostonskim terierjem, se hranijo v najsodobnejšem zaprtem objektu s svobodo, da gredo ven, kadar koli jim je všeč. Njihove bostonske terierje vedno telovadimo enkrat na dan, da ostanejo fit in zdravi. Imajo tudi fotografski studio, kjer na svoji spletni strani posnamejo vse svoje pse.

Scriver Kennel ima tudi notranje igrišče za mladiče, kjer so nekoč vodili svoj vrtec za mladičke. Vsi njihovi mladički, stari šest tednov ali več, vedno preživijo 2 uri na dan na igrišču. Za Scriverja je bistveno, da je njihov Boston obravnavan in ljubljen kot član vaše družine, zato zanj skrbijo kot za družinskega člana.

Podrobnosti o psarni Scriver

4. DogGonePuppies

DogGonePuppies

DogGone puppies je čudovita vzreja v Bostonu v Missouriju. Je v lasti para, poročenega leta 1987, vendar ni bil blagoslovljen z otroki; odločili so se, da bodo začeli vzrejati pse in imajo zdaj na tisoče dobro vzgojenih štirinožnih krznenih dojenčkov. Žena je bolj predana vzreji, ker njen mož dela zunaj doma.

Bostonski terier ima tesen odnos z ljudmi, zaradi česar je lep hišni ljubljenček. Ta vzrediteljica je zavezana vzgoji kakovostnih in zdravih bostonskih terierjev, njeno osebje pa sodeluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Svoje bostonske terierje vzgajajo s tako veliko strastjo, ker jim nič ni bolj pomembno. Neverjetno pri tem rejcu je, da imajo kompleks z enoto, ki načrtuje počitnice tudi, ko vas ni na dopustu.

DogGone Puppies tudi verjamejo, da odlični rejci vzgajajo lep in zdrav Boston, zato so se odločili, da bodo to. Svojega bostonskega terierja vzgajajo z ljubeznijo, ki jim lahko pomaga pri igranju s starimi in mladimi. Pri tem vzreditelju lahko od DogGone Puppies pričakujete socializiranega in prijaznega bostonskega terierja.

Podrobnosti o DogGonePuppies

5. Mladički iz doline Ozark

Mladički iz doline Ozark

Imena lastnikov Ozark Valley Puppies sta Steve in Melissa Cox. Živijo na 20 hektarjih zemlje v Missouriju. Ti ljudje so bili vedno ljubitelji psov, vendar se je njihova ljubezen do njih povečala, odkar so se podali v posel vzreje Bostona. Akreditirani so tudi pri Ameriškem kinološkem društvu (AKC).

Mladički iz doline Ozark imajo zdaj francoske in angleške mastife in z vsemi svojimi psi, vključno z Bostonom, ravnajo kot z družino. Njihov Boston je igriv, ker imajo veliko prostorov za igro. Bostonski terier večino svojega časa preživi na potepu in se sonči na krovu.

Pri srcu jim je dobro počutje psa, zato se z njimi ne šalijo. Mladički Ozark Valley razumejo, kako pomembno je dobiti popolnega bostonskega terierja, ki ga lahko dodate svoji družini. Zaradi tega imajo radi svoje mladičke in skrbijo zanje, saj je razlika med psom, ki vse življenje preživi v kletki, in tistim, ki je bil ljubljen in ljubkovan.

Njihovi bostonski terierji so ljubljeni, niso prestrašeni ali plašni, neustrašni, ampak prijazni. Dolina Ozark vzreja le pse s sladkim in ljubečim temperamentom. Kontaktirati jih morate ali obiskati njihovo lokacijo, da vidite, kako sladki so njihovi bostonski terierji. Takoj vam bodo stopili srce.

Podrobnosti o mladičih iz doline Ozark

6. Petland Blue Springs

Petland Blue Springs

Zadnji na seznamu najboljših rejcev bostonskega terierja v Missouriju je Petland. Petland je bil ustanovljen leta 1967 v mestu Blue Springs v Missouriju. Svoj ugled so lahko zgradili tako, da so družinam pomagali najti svoje sanjske pse, kot so bostonski terierji. Predani so vam, da vam zagotovijo kakovostne pse in vire, ki krepijo vaš odnos z njimi.

Registrirani in akreditirani so pri Ameriškem kinološkem društvu. Petland Blue Springs ne želi le, da se njihov bostonski terier prodaja le, ampak želi, da se ujemajo s svojimi bodočimi lastniki. Razumejo, da bo Boston del vašega doma in družine. Moral bi imeti dobro povezavo z njimi.

Tako so izurjeni, da jim lahko enostavno poveš, kaj naj naredijo, in bodo ubogali. Petland razume učinek COVID-19 v naši skupnosti in kot stranka, ki želi kupiti zdravega bostonskega terierja, vedo, da imate morda nekaj vprašanj o tem, kako lahko ohranite svojega psa zdravega.

Petland pozdravlja vsa vprašanja v zvezi z zdravjem vašega bostonskega terierja. Kot del prednostne naloge Petland Blue Springs vsakodnevno čistijo in razkužujejo svojo psarno, da zaščitijo svoje stranke, osebje in pse. Zaradi tega so eni izmed uglednih rejcev v Missouriju.

Podrobnosti Petland Blue Springs

Zaključek za “najboljše rejce bostonskih terierjev v Missouriju”

Zaključek za najboljše rejce bostonskih terierjev v Missouriju

The bostonski terier je popolna pasma za vsak dom v Missouriju. Vzrejeni so lahko sprva sramežljivi, vendar bodo lepo vzgojeni, če jih bodo vsi ti ugledni rejci izšolali. So inteligentni psi, ki si zaslužijo biti član vsake družine. Večina teh bostonskih terierjev ima čudovit občutek zvestobe in miren temperament.

So odlična izbira za vas, če lahko posvetite svoj čas skrbi zanje in ohranjanju njihove aktivnosti. Vaše iskanje se tukaj konča; če ostanete v Missouriju in želite bostonskega terierja kot hišnega ljubljenčka, je dobro uporabiti imena in kontakte, navedene v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev bostonskih terierjev v Missouriju, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička bostonskega terierja od vzreditelja v Missouriju, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov bostonskega terierja” spodaj: