6 najboljših rejcev čivave v Connecticutu! (2022)

Rejci čivave v Connecticutu

Iskanje najboljših rejcev čivave v Connecticutu je lahko vznemirljivo in zahtevno. Obstaja nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, preden izberete vzreditelja čivave.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev čivave v Connecticutu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Connecticutu in Najboljši rejci pšeničnih terierjev v Connecticutu.

Mladički čivave naprodaj v Connecticutu

Mladički čivave naprodaj v Connecticutu

Čivave so najmanjše pasme psov, vendar so neverjetno inteligentne, kar je zanimivo. Pri iskanju pravih mladičkov čivave je poznavanje genetike staršev odlično izhodišče. To je zato, ker; temperament mladiča je v celoti odvisen od staršev.

Lahko se posvetujete z vzrediteljem in se po možnosti srečate s starši. Majhna velikost čivav pomeni tudi, da se zlahka prestrašijo. Iz tega razloga vedno poskrbite, da je okolje za vaše mladiče mirno. Tukaj so najboljši rejci čivave v Connecticutu.

Priporočila izdelkov za čivavo: Najboljši tretmaji za lovljenje psov in Najboljše plišaste igrače za pse.

1. PuppySpotove čivave za Connecticut

PuppySpotove čivave za Connecticut

Ker iščete rejce čivave v Connecticutu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je ugledna spletna tržnica za pse, kjer lahko brskate po mladičkih čivave iz udobja svojega doma v Connecticutu.

Vsi rejci čivave z navedenimi mladiči na platformi morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Connecticutu. Preden nadaljujete na pot za mladička čivave za prodajo v Connecticutu, si lahko ogledate spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Čivave Lovingwolf

Ljubeče volkove čivave

Lovingwolf Chihuahuas je domači vzreditelj čivave, znan po vzreji mladičkov čivave z najbolj ljubeznijo. Pri Lovingwolfu mladički čivave niso le del vzrejnega programa. Namesto tega jih obravnavajo kot družino in jih vzgajajo s skrbnostjo in ljubeznijo.

Lovingwolf skrbi za razglistenje mladičev in vzdržuje 5-smerni program cepljenja, da zagotovi, da njihovi mladički ostanejo zdravi. Ko dobite mladička čivave, dobi mladiček zdravstveno spričevalo in doživljenjsko podporo vzreditelja.

Ohranjanje strogega programa cepljenja zagotavlja, da so mladički čivave iz Lovingwolf brez bolezni in drugih prirojenih okvar. Ker je pridobitev mladička bolj kot življenjska obveznost, vzreditelj spodbuja ljubitelje hišnih ljubljenčkov, da opravijo nekaj raziskav o tej posebni pasmi psov.

Tako lahko veste, kako najbolje vzgajati svoje mladičke čivave, vključno s tem, s čim jih hraniti, njihovim zdravjem in nego. Kljub temu mladički čivave iz Lovingwolf niso poceni. Vzreditelj se zelo trudi ohranjati kakovost pasme, kamor sodijo mladiči iz uvoženih krvnih linij.

Podrobnosti o čivavah Lovingwolf

3. Puppy Love’s Chihuahuas

Puppy Love's Chihuahuas

Puppy Love je eden izmed vrhunskih rejcev mladičev čivave v CT. Ustanovljeni leta 1996, so si ustvarili sloves po vzreji različnih edinstvenih pasem psov, vključno s čudovitimi čivavami. Kot pove že njihovo ime, tega vzreditelja ne izstopa le ljubezen do svojih mladičkov, ampak tudi odlična storitev za stranke.

Če ste nov potencialni kupec čivave, vas bo strokovno osebje Puppy Love popeljalo skozi celoten proces in vam svetovalo, katera pasma psov bi bila najbolj idealna za vas in vašo družino. Od majhnih čivav do puhastih zlatih prinašalcev, je pri Puppy Love vedno na voljo hišni ljubljenček za vsakogar.

Mladički tega rejca prihajajo od različnih rejcev – vsi so certificirani OFA. Certifikat OFA pomeni, da so njihovi psi med številnimi drugimi preverjeni glede pogostih bolezni hišnih ljubljenčkov, kot so luksacija pogačice, dedna očesna bolezen, prirojena srčna bolezen, displazija komolcev in displazija kolkov.

To zmanjša verjetnost, da bi vaš mladiček razvil takšne motnje. Enako, kot bi skrbeli za svojega kužka doma, je enako kot za mladičke poskrbljeno v Puppy Love. Dobijo najboljšo zdravstveno oskrbo, hrano, igrače za žvečenje za redno vadbo in spijo z udobnimi brisačami.

Podrobnosti o čivavah Puppy Love

4. Vzreditelj CT

CT Breeder, ki se nahaja v Norwalk,

CT Breeder, ki se nahaja v Norwalku v Connecticutu, je znan po velikem izboru oblikovalskih in čistokrvnih mladičkov. Poleg prodaje mladičev si je ta vzreditelj ustvaril ime tudi na področju šolanja psov, najboljših zalog za hišne ljubljenčke in profesionalne nege psov.

Ko kupite svojo čivavo pri CT Breederju, dobite brezplačno tudi doživljenjsko šolanje psov. To zagotavlja, da s svojim novim kosmatim prijateljem razvijete življenjsko vez. Zaposleni pri CT Breeder se potrudijo, da poskrbijo za pravo izbiro hišnih ljubljenčkov.

Mladički CT Breeder imajo zahtevano dokumentacijo, vključno s podrobnostmi o cepljenju. Pri vzreditelju dobite tudi osebnega svetovalca, ki naj bi poskrbel za nemoten prehod mladička v vaš dom.

Nedvomno je lahko pridobitev novega kužka izziv, zlasti za nove lastnike hišnih ljubljenčkov. Vendar pa bo pri vzreditelju, kot je CT Breeder, vaš štirinožni prijatelj kmalu ustvaril nov dom in novega prijatelja v vas. CT Breeder služi prebivalcem okrožja Fairfield, CT in drugod.

Podrobnosti o vzreditelju CT

5. Pikapolonica čivave

Pikapolonica čivave

Če iščete poštenega vzreditelja čivave v Connecticutu, je čivava pikapolonica vaša najboljša izbira. Ta vzrediteljica ima dokazano zgodovino vzreje čivav, zlasti zaradi svojega veterinarskega ozadja. Za tega vzreditelja obstaja posebna vez med člani družine Ladybug Chihuahua, vključno z mladički.

Pikapolonica je šla v profesionalno vzrejo, prvo leglo pa je bilo vzrejeno leta 2017. Z leti je ta vzreditelj spoznal, da imajo mladički način dodajanja vrednosti življenju. Če kupujete svoje mladičke pri čivavah Ladybug, poskrbite, da bodo mladički prejeli največjo skrb in predanost, ki sta potrebna za zdravo rast.

Mladičke razglistimo, ko so stari dva tedna do osem tednov. V tem času dobijo tudi prvo cepljenje pri zaupanja vrednih veterinarjih. Vzreditelj zagotavlja, da bodo mladički odšli v ljubeče domove, ki lahko zagotavljajo varno in zdravo okolje za hišnega ljubljenčka.

Preden dobite svojega kužka od čivave Ladybug, je priporočljivo, da se prepričate, da razumete, kaj je potrebno za vzgojo predhodno usposobljenega mladiča. Pikapolonica svoje mladičke izuri vnaprej, da bodo imeli najboljši začetek življenja v svojem novem domu.

Podrobnosti o pikapolonicah čivavah

6. Foxfire Yorkies & Chihuahuas

Foxfire Yorkies & Chihuahuas

Zadnji na seznamu najboljših rejcev čivave v Connecticutu je “Foxfire Yorkies & Chihuahuas.” Foxfire Yorkies & Chihuahuas se nahajajo na 16 hektarjih kmetije severozahodno od Connecticuta. Mladički iz Foxfire Yorkies & Chihuahuas so vzrejeni v hiši, da so deležni najboljše nege in socializacije.

Morda je ta vzreditelj član različnih klubov za hišne ljubljenčke in organizacij, kot so Chihuahua Club of America, Connecticut Dog Federation, The Northwestern Connecticut Dog Club, Heart of New England Chihuahua Club, kot ponazoritev njihovega strokovnega znanja pri vzreji Yorkijev in čivav. Klub klasičnih psov igrač zahodnega Massachusettsa in klub Yorkshire terierjev Amerike.

Vsak načrt vzreje pri Foxfire Yorkies & Chihuahuas je skrbno načrtovan, pri čemer se rejec osredotoča na kakovost namesto na količino. Vaši mladički ne bodo navadne čivave, saj se vzrejski program osredotoča na tri glavne stebre vzreje hišnih ljubljenčkov: dobro zdravje, temperament in struktura. Če ste bodoči lastnik hišnih ljubljenčkov, bo ta vzreditelj zahteval, da se predhodno sestane z vami, zato svojih mladičkov ne pošilja.

Podrobnosti o jorkih in čivavah Foxfire

Izbira vzreditelja čivave iz Connecticuta

Kako izbrati dobrega prodajalca in vzreditelja čivave

Izbira pravega vzreditelja čivave v Connecticutu ni tako enostavna, kot se morda sliši. To je zato, ker; na izbiro imate zelo veliko možnosti. Prepoznavanje pravega rejca zato postane težko, saj rejcu ni treba imeti neke oblike akademske kvalifikacije, da bi postal odličen vzreditelj hišnih ljubljenčkov. Dober vzreditelj naj ne pozna le svoje posebne pasme, ampak mora izkazovati tudi pristno ljubezen do mladičkov.

Tukaj je nekaj drugih dejavnikov, ki jih morate upoštevati:

  • Ali ima rejec široko povezavo z veterinarji, negovalci živali in drugimi rejci?
  • Kako so izbrani plemenski psi?
  • Ali vzreditelj zagotovi vso potrebno dokumentacijo, vključno s cepljenjem?
  • Kako rejec odgovarja na vaša vprašanja o svojih hišnih ljubljenčkih?
  • Kaj drugi pravijo o vzreditelju?

Povezano: Načini, kako osrečiti svojo čivavo.

Skrb za mladička čivave v Connecticutu

Skrb za mladička čivave v Connecticutu

Mladički čivave so zelo občutljivi, še posebej v mladosti, zato morate ljubljenčku v prvih dneh ponuditi popolno nego. Novorojeni mladiček čivave se prve tri tedne hrani samo z materinim mlekom.

Enomesečnemu kužku poskusite uvesti dopolnilna živila, kot so kaša z mesom, kefir in sir. Dvomesečni mladiček lahko poje, kar poje mama.

Morda boste opazili tudi, da se mladiči čivave v prvih nekaj dneh v svojih novih domovih zelo bojijo. Če peljete svojega kužka na sprehod, ga dvignite, ko opazite nekaj obotavljanja. Priporočljivo je tudi, da psa sprehajate vsaj enkrat na dan.

Povezano: Kako skrbeti za mladička čivave.

Zaključek za “najboljše rejce čivave v Connecticutu”

Zaključek za The

Imeti veliko Čivava vzreditelji mladičkov v Connecticutu ni slaba stvar. Vendar pa je pri izbiri vzreditelja potrebna skrbnost. Pomembno je tudi, da razumete osnove te posebne pasme, da ugotovite, ali so te drobne kosmate živali najboljše za vas in vašo družino.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev čivave v Connecticutu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička čivave od vzreditelja v Connecticutu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 dejstev o čivavah, ki jih morate vedeti” spodaj: