6 najboljših rejcev čivave v Vermontu! (2022)

Rejci čivave v Vermontu

Če raziskujete najboljše rejce čivave v Vermontu, je vašega iskanja konec, saj ste prišli do pravega vodnika. Čivave so ena najbolj značilnih pasem psov s svojimi majhnimi glavami, ogromnimi očmi in živahnimi ušesi. Poleg teh čudovitih lastnosti čivave obožujejo biti s svojimi lastniki in zahtevajo zelo malo vzdrževanja in vadbe.

Ti ljubki mladički čivave v Vermontu so čudoviti stanovanjski psi, ki se razumejo z vsemi v gospodinjstvu. Razen ljubkih stvari je čivava nekoliko krhek pes, ki se zlahka poškoduje. Zato je za ljudi v Vermontu in celo drugod ključnega pomena, da najdejo najboljše rejce čivave v Vermontu, da zagotovijo, da bo vaš Chi z vami še dolgo, dolgo časa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev čivave v Vermontu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Vermontu in Najboljši rejci Labradoodle v Vermontu.

Mladički čivave za prodajo v Vermontu

Mladički čivave za prodajo v Vermontu

Tukaj so najboljši mladički čivave za prodajo v Vermontu brez nadaljnjega.

Priporočila izdelkov za čivavo: Najboljši pasji koraki za posteljo in Najboljši pasji kolonj, ki ga uporabljajo negovalci.

1. PuppySpotove čivave za Vermont

PuppySpotove čivave za Vermont

Ker iščete rejce čivave v Vermontu, priporočamo, da si ogledate priljubljeno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in najdete kompatibilnega mladička čivave kar iz udobja svojega doma v Vermontu.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci čivave opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Vermontu. Preden nadaljujete na pot za mladička čivave za prodajo v Vermontu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Sladke čivave

Sladke čivave

Sweet Chihuahua je bila priznana vzrediteljica čivav prvakov AKC v Vermontu. Predani so vzreji visokokakovostnih psov dobrega temperamenta in zdravja. Ta rejec ima več kot 21 let izkušenj v industriji.

S to izkušnjo so Sweet Chihuahuas postale selektivne glede psov, ki jih vzrejajo, in kakovosti svojih mladičkov. Načrtujejo le eno leglo na leto. Ker se mladiči čivave v Vermontu vzrejajo v družinskem okolju, bodo prijazni do otrok in drugih živali.

Poleg kakovosti psov so ti mladički čivave, ki so naprodaj v Vermontu, tudi precej ugodni. Navsezadnje naredijo vse, da se ujemajo s svojimi čivavami v najboljših možnih domovih.

Sweet Chihuahua’s Details

3. Precious Dreams Acres

Precious Dreams Acres

Kje je bolje dobiti dragocene mladičke čivave za prodajo v Vermontu kot Precious Dreams Acres? Precious Dreams Acres se zavzema za vzgojo zdravih, srečnih mladičkov čivave v Vermontu. Svoje mladiče podvržejo testiranju genetskih bolezni in vzrejajo samo pse brez teh motenj.

Prav tako temeljito preverijo svoje kupce, da zagotovijo, da vsak mladiček odide v srečno, ljubeče okolje. Poleg tega nudijo storitve vstanka hišnih ljubljenčkov. Precious Dreams Acres je najboljša možnost, če želite nekoga, na katerega se lahko zanesete, da skrbi za vašo čivavo, medtem ko ste odsotni na počitnicah ali službe.

Precious Dreams Acres Podrobnosti

4. Bellini angelčki

Bellini angelčki

Bella’s Little Angels je družinska lastnica in vodena vzrediteljica v zvezni državi New York, ki jo je odobril AKC. Don in Becky, mož in žena tandem, sta se zaljubila v čivave, potem ko jima je sin kupil svojega malega, da bi »pasje sedenje.”

Sčasoma sta se odločila za lastno Chi, potem ko sta se zaljubila v sinovega malčka. Toda namesto enega so imeli dva mladička in na koncu kupili še enega – mladička moškega – da bi jih začeli vzrejati.

Beckyine čivave so ji bile lajšanje stresa na njeni poti proti raku dojk in tako ostajajo tudi zdaj, ko je Becky preživela bitko.

Odrešitev, ki so jo ti mladički prinesli Becky, je razlog, zakaj so svoje čivave vedno obravnavali kot družino in jih začeli vzrejati: da bi lahko drugi izkusili enako raven ljubezni in podpore, kot so jo čivave nudile ne samo njej, ampak celotni družini.

Bella’s Little Angels že več kot 15 let vzrejajo dolgodlake in kratkodlake čivave z zdravstvenimi garancijami in začetnimi cepivi, in veseli se, da vam bo osvetlila življenje enega mladička naenkrat.

Podrobnosti o Bellini mali angelčki

5. Chihuahua Connect

Chihuahua Connect

Chihuahua Connect je dom čudovitih čivav Tenderheart AKC. Mladički čivave za prodajo v Vermontu pri Chihuahua Connect so ljubeče vzrejeni z dolgoletnimi izkušnjami in gojeni doma v slikoviti državi Granite v New Hampshiru.

Chihuahua Connect si prizadeva proizvajati visokokakovostne čivave z izjemnim temperamentom, zdravjem in konformacijo za vašo ljubezen in srečo kot razvajen kosmati družinski član. Ti mladički čivave v Vermontu so cenjeni in razvajeni že od rojstva, kot bi morali biti oni in vsak hišni ljubljenček.

Hranijo se le s hranljivo, visokokakovostno hrano in redno prejemajo individualno nego. Poleg tega so vzgojeni z zgodnjo nevronsko stimulacijo, kar jim omogoča, da mladičke že v mladosti socializirajo z ljudmi, hišnimi ljubljenčki in domačim hrupom.

Poleg tega njihovih psov ne hranijo v pesjakih ali puščajo zunaj; namesto tega jih obravnavajo kot družinske člane, kar jim omogoča, da spijo v zaprtih prostorih na pohištvu ali v zabojih, odvisno od njihovih želja.

Čivave so srce vsega, kar počne Chihuahua Connect, in to želijo deliti z drugimi družinami, ustvarjati vseživljenjske odnose in jih opazovati od daleč.

Podrobnosti o Chihuahua Connect

6. Tačke za ljubezen do čivav

Tace za ljubezen do čivav

Zadnji na seznamu najboljših rejcev čivave v Vermontu je “Tace za ljubezen do čivav.” Paws to Love Chihuahuas posvečajo svoje storitve vzreji zdravih čivav z izrazitimi barvami in odličnim temperamentom.

Ekipa mož in žena si vsak dan deli svojo hišo s svojim »Chi” družina, kjer jih nikoli ne dajo v zaboje in se naučijo družiti z drugimi čivavami in ljudmi. Rejci ponujajo tako dolgo kot gladkodlake mladičke čivave v Vermontu.

Paws to Love Chihuahuas uživajo v namerno vzreji le nekaj legl na leto, da bi okrepili najboljše lastnosti svojih čivav. Vsaka čivava je obravnavana, kot da je ena izmed njihovih hišnih ljubljenčkov.

Poleg tega so se zavezali, da bodo ostali v stiku s svojimi družinami kužkov do konca življenja. Novi lastniki se nikoli ne počutijo sami in lahko svoje nove kosmate družinske člane vzgajajo samozavestno in samozavestno.

Paws to Love Chihuahua Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja čivave v Vermontu

Kako izbrati vzreditelja čivave v Vermontu

Nedvomno je prav tako pomembno izbrati vzreditelja, da izbere najboljšo pasmo za vas. Tukaj je nekaj priporočil za izbiro najboljših rejcev čivave v Vermontu in sosednjih državah.

Ugled rejca

Izvedite skrbnost in raziskave o potencialnih rejcih. Ko iščete zanesljivega vzreditelja, vedno potrdite vse informacije, ki vam jih ponudijo. Ne bojte se postavljati vprašanj: rejci bodo verjetno imeli množico poizvedb za bodoče kupce; naj bo sodelovalno.

Zdravstveni testi

Različne pasme psov včasih podedujejo določene genetske motnje. Tako obstajajo standardni testi, ki jih morajo opraviti bodisi starši bodisi mladički, da bi pregledali prevladujoče genetske bolezni v pasmi. Za čivave obstaja nekaj testov, ki jih mora opraviti vsak starš, da zaščiti mladičke pred genetskimi težavami.

Papirologija

Minimum je prodajni račun ali pogodba in zdravstvene kartoteke. Pogosto boste prejeli brošure, prijave za registracijo in dokumentacijo, potrebno za dokončanje predregistracije vašega mladička. Ne oklevajte in poiščite te papirje pri rejcih.

Če jih ne zagotovijo takoj, povprašajte o tej dokumentaciji, preden sklenete dogovor. Vsak ugleden vzreditelj bi moral imeti dovolj informacij o tem procesu in vam bo z veseljem ponudil vire, da bo vaša čivava začela novo življenje s seboj na pravo šapo.

Več informacij o čivavah v Vermontu

Več informacij o čivavah v Vermontu

Čivave so majhni psi: za igro ne potrebujejo velikih površin ali polj. Tako jim lahko povprečen dom že zagotovi veliko krajev za tek, raziskovanje in vadbo. To dejstvo je ključnega pomena, ker zakoni Vermonta prepovedujejo ubijanje, pretepanje ali zadrževanje živali v krutih razmerah.

Med drugim zajemajo najosnovnejše potrebe po zavetju, gibanju, negi in čistoči. Poleg tega statut Vermonta zahteva, da se vsi psi, starejši od šest mesecev, registrirajo pri mestnem uradniku, kjer živi prebivalec Vermonta. Pri tem je treba predložiti veljavno potrdilo o steklini kot pogoj za popolno vodenje dokumentacije.

Povezano: Ali je moja čivava preveč suha in Zakaj moja čivava zavija?

Zaključek za “najboljše rejce čivave v Vermontu”

Zaključek za The

Čivava Mladički v Vermontu so odlični spremljevalci, saj so majhni, a aktivni, vendar se morajo lastniki pripraviti na obveznosti, ki jih prinaša vzdrževanje majhnega psa te velikosti.

Ko ste pripravljeni prevzeti takšne odgovornosti, pričakujte, da bodo ti majhni, ljubeči mladički prinesli pomembne, pozitivne spremembe v vašem življenju. Uporabite ta seznam najboljših rejcev čivave v Vermontu kot vodnik, da se prepričate sami.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev čivave v Vermontu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička čivave od vzreditelja v Vermontu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 dejstev o čivavah, ki jih morate vedeti” spodaj: