6 najboljših rejcev Corgijev na Srednjem zahodu! (2022)

Rejci Corgi na Srednjem zahodu

Medtem ko ima angleška kraljica veliko teh mladičkov velikosti pol litra, je iskanje najboljših rejcev Corgijev na Srednjem zahodu lahko izziv. Torej, ta izčrpen vodnik vam bo pomagal najti malega princa ali princeso Corgi vaših sanj. V valižanščini “Corgi” se prevaja kot “pritlikavi pes.”

Čeprav se morda sliši neotesano, je to natančen opis pasme Corgis. Njihove kratke noge in čudovito stisnjen videz so lastnosti, zaradi katerih je Corgi izjemno iskana pasma. Prvotno vzrejeni za čredo goveda, ovc in konjev, se Corgiji odlično družijo z otroki ter so neverjetno zvesti in si želijo ugajati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi na Srednjem zahodu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pudljev na Srednjem zahodu in Najboljši rejci Bernedoodle na Srednjem zahodu.

Mladički Corgi za prodajo na Srednjem zahodu

Mladički Corgi za prodajo na Srednjem zahodu

Ne pozabite, da Corgi živijo približno deset let in so zavezanci kot hišni ljubljenčki spremljevalci. Torej je izbira pravih rejcev Corgijev na Srednjem zahodu ključnega pomena v smislu socializacije, zdravstvenega testiranja in genetskega testiranja.

Navsezadnje ne želite kupiti mladičkov Corgi iz mlina za mladiče ali dvorišča za prodajo na Srednjem zahodu. Zdravega kužka vam ne bodo prodali. Tukaj so najboljši rejci mladičkov Corgi na Srednjem zahodu.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši šamponi za matirano pasjo dlako in Najboljša mehka suha hrana za pse.

1. PuppySpot’s Corgis za srednji zahod

PuppySpot's Corgis za Srednji zahod

Ker iščete rejce Corgijev na Srednjem zahodu, vam toplo priporočamo ogled ugledne spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in najdete primernega spremljevalca Corgi kar iz udobja svojega doma na Srednjem zahodu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Corgijev s psi na seznamu opraviti strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec prišel kamor koli na Srednjem zahodu zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo na Srednjem zahodu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Thomas Acres

Thomas Acres

Thomas Acres je skromna družinska kmetija, ki je ponosna, da ima čudovit mali paket Corgijev. Družina razmišlja o razširitvi svoje družine in premoženja na svojo kmetijo: posamezno naredijo vsak dan bolj zabaven s svojimi lepimi in značilnimi osebnostmi.

Družina vsako leto vzgoji nekaj legla izjemnih čistokrvnih valižanskih korgijev Pembroke. Ta vzreditelj vlaga veliko časa in ljubezni v svoje mladičke Corgi na Srednjem zahodu, da zagotovi, da so pripravljeni biti odlični spremljevalci svojim prihodnjim družinam.

Glavni cilj družine je namestiti zdrave, dobro prilagojene mladičke v ljubeče domove in ohraniti vezi z vsemi njihovimi starši mladičev. Posledično so vsi njihovi mladički Corgi, ki so naprodaj na Srednjem zahodu, zdravstveno preizkušeni, cepljeni in vzrejeni v šampionskih krvnih linijah, kar zagotavlja, da bodoči novi lastniki prejmejo le najboljše pasme Corgi.

Thomas Acres Corgi Podrobnosti

3. Sunny Garden Farm

Kmetija Sunny Garden

Sunny Garden Farm je majhna psarna, ki se ukvarja z vzrejo visokokakovostnih valižanskih pembrokov korgijev. Rejec kmetije Sunny Garden že več kot 18 let goji Corgis v svoji hiši in jih skoraj toliko časa razstavlja. Opravljajo obsežna zdravstvena testiranja svojih starševskih psov, vključno z DM, EIC in VWD.

Ti rejci dajejo prednost zdravju, zato ste lahko prepričani, da boste na Srednjem zahodu prejeli zdrave mladičke Corgi. Ta vzreditelj poudarja tudi testiranje DNK, da bi se izognili gensko prenosljivim napakam. Na splošno jih najbolj skrbi dobro počutje mladičkov Corgi, ki so naprodaj na Srednjem zahodu, in morebitno veselje novih lastnikov.

Podrobnosti kmetije Sunny Garden

4. Merrygold Corgis

Merrygold Corgis

Merrygold Corgis si prizadeva za vzrejo v skladu s standardi pasme AKC, da bi proizvedel Corgis z odličnim odnosom in prijaznim obnašanjem. Njihov pristop je namenjen ustvarjanju družinskih psov, ki jih boste imeli radi in z njimi uživali še vrsto let.

Merrygold Corgis sodeluje v programu Puppy Culture, je začel testirati OFA in se udeležuje razstav AKC, da pridobi koristne informacije o konformaciji in strukturi od strokovnih sodnikov.

Merrygold Corgis pošlje svoje mladičke domov z registracijo AKC, potrdilom o zdravju, odejo, odišavljeno z vonjem Corgijevih sostanovalk, odejo, odišavljeno z vonjem Corgijeve matere, vrečko za zagon hrane in vrsto drugih brezplačnih izdelkov.

Podrobnosti o Merrygold Corgisu

5. Psarna Riverwind

Psarna Riverwind

Riverwind Kennel je vzreditelj s sedežem v Wisconsinu, ki že več kot 27 let izključno goji pembroke Corgis. Cilj vzreditelja je zagotoviti najboljše mladičke Corgi na Srednjem zahodu. Corgi niso vir zaslužka, ampak strast za tega rejca. Riverwind Kennel želi to strast deliti z ljudmi.

Če želite kupiti Corgija od tega rejca, boste pregledani na enak način, kot sprašujete o vzreditelju. Ko gre za zdravje Corgijev, so v tem postopku vzreje v središču pozornosti tudi imunizacije, razglistitve, zdravstveni pregledi in potrdila o dovoljenju za potomce in starše.

Poleg tega so mladički Corgi, ki so naprodaj na Srednjem zahodu, vzrejeni, hranjeni, socializirani in šolani v hiši. Pri tem rejcu je denar drugotnega pomena pri zagotavljanju, da bodo mladički nastanjeni v ljubečih in negovalnih domovih.

Podrobnosti o psarni Riverwind Corgi

6. Vetrna elektrarna

Vetrna elektrarna

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev na Srednjem zahodu je “Vetrna elektrarna.” Derrick in Candace Longan, lastnika Wind Dial Farm, sta profesionalna vzreditelja hobijev: z veseljem razvijata naslednjega posebnega, in da ne omenjam, kosmatega člana vaše družine v profesionalnem, a praktičnem vzdušju.

Njihovo strokovno in predano poznavanje čistokrvnih psov, zlasti Corgijev, zagotavlja njihovim mladičkom prednost, ki jo je težko najti. Wind Dial Farm si usklajeno prizadeva, da bi Corgis predstavil različne dražljaje.

Od zgodnje nevronske stimulacije do izpostavljenosti številnim teksturam, hrupom in dejavnostim, s katerimi se bodo zagotovo ali skoraj zagotovo srečali v svojem vsakdanjem življenju. Mladički Wind Dial Farm prejmejo registracijo AKC, mikročip, začetno vrečko za hrano in dveletno garancijo. Poleg tega so vsi mladički cepljeni in pred odhodom na veterinarski pregled.

Podrobnosti Wind Dial Farm Corgi

Kako izbrati rejca Corgi na Srednjem zahodu

Kako izbrati rejca Corgi na Srednjem zahodu

Izbira pravih rejcev Corgijev na Srednjem zahodu je bistvenega pomena za zagotavljanje zdravja in dobrega počutja vašega bodočega kosmatega spremljevalca. Tukaj je nekaj napotkov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri najboljših rejcev Corgijev na Srednjem zahodu:

Zdravstveni testi

Medtem ko je začetno testiranje drago, so tudi kasnejši veterinarski izdatki za naslednjih deset let, če imate bolnega kužka. Dober vzreditelj bo izbral starše, da bodo čim bolj povečali prehranske lastnosti, hkrati pa zmanjšali nevarnosti za zdravje. Tako mora vaš vzreditelj potrditi, da sta oba starša psa opravila vse zahtevane teste, kot je von Willebrandova bolezen (vWD) in degenerativna mielopatija (DM) testi.

Poleg tega morate slediti Ortopedski fundaciji za živali (OFA) svetujte in pregledajte oči in boke svojega Corgija. To sta dve od prvih področij, kjer lahko trpi zdravje vaših Corgijev. Na srečo lahko pozorno spremljanje teh zdravstvenih lastnosti, povezanih s pasmo, vašemu Corgiju pomaga voditi dolgo in zdravo življenje.

Ugled rejca

Kupec lahko z današnjo tehnologijo na različne načine preveri ugled rejca. Vendar pa je poleg iskanja po spletu ena najboljših in preizkušenih strategij za vzpostavitev ugleda rejca preučevanje, kako se odzivajo na vprašanja in komunicirajo.

Večina uglednih rejcev je ponosna na svoje delo in z veseljem govori o svojih živalih. Ohranjanje dobrega ugleda zagotavlja, da je vzreditelj na seznamu kinološkega društva ali drugih organizacij. Vsakdo lahko trdi, da je povezan z določeno skupino, zato jim ne verjemite na besedo. Prosite za dokaze, ki bi jih morali takoj zagotoviti.

Corgijev videz

Pregled oči in ušes mladiča lahko razkrije pomembne informacije o njegovem zdravju in higieni vzreditelja. Prav tako se prepričajte, da mladiček ne bo zelo počasen, ne bo jočel ali zavijal od bolečine, ko se ga dotaknete. Preglejte mladička, ali so izbokline, izbokline in kraste, saj so to odlični pokazatelji kožnih bolezni, alergij ali bolh.

Več informacij o Corgis na srednjem zahodu

Več informacij o Corgis na srednjem zahodu

Corgi so razmeroma močna in zdrava pasma psov; vendar so še vedno dovzetni za debelost, bolezen medvretenčnega diska, displazijo kolkov, progresivno atrofijo mrežnice in druge zdravstvene težave.

Tako morajo verodostojni rejci srednjega zahoda Corgi imeti zdravstvena dovoljenja Orthopedic Foundation for Animals (OFA) in Canine Eye Registry Foundation (CERF) tako za starševske pasme kot za mladičke.

Kot potencialni lastnik imate vso pravico zahtevati ta potrdila in druge potrebne skrbnosti, da zagotovite, da domov prinesete le zdravega mladiča.

Povezano: Zakaj Corgis Sploot?

Zaključek za “najboljše rejce corgijev na srednjem zahodu”

Zaključek za najboljše rejce Corgijev na Srednjem zahodu

Corgis so tako čudoviti s svojimi puhastimi zadnjicami in sončno lego, da boste želeli poiskati ugledne rejce Corgijev na Srednjem zahodu in jih posvojiti zdaj. Vendar pa je vedno pametno biti previden pri izbiri najboljših mladičkov Corgi na Srednjem zahodu, da zaščitite zdravje in dobro počutje vašega bodočega kosmatega družinskega člana. Glede na to upamo, da vam je bil ta vodnik v pomoč pri iskanju Corgijev.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi na Srednjem zahodu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja na Srednjem zahodu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: