6 najboljših rejcev Corgijev v Marylandu! (2022)

Rejci Corgi v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Corgijev v Marylandu. Težko je najti pravega vzreditelja za vas in to ni odločitev, ki bi jo želeli sprejeti zlahka.

Navsezadnje pridobitev novega kužka pomeni veliko spremembo v vašem življenjskem slogu v bližnji prihodnosti. Zadnja stvar, ki si jo želite, je pes z zdravstvenimi težavami, ki vas bodo stali na tisoče veterinarskih računov ali podedovanih vedenjskih težav, ki imajo za posledico ure popravljalnih tečajev šolanja psov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Marylandu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Marylandu in Najboljši rejci Bernedoodle v Marylandu.

Mladički Corgi za prodajo v Marylandu

Mladički Corgi za prodajo v Marylandu

Ta vodnik bo razpravljal o najboljših rejcih Corgijev v Marylandu, ki vam bodo zagotovili srečnega in zdravega prijatelja za vse življenje.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. PuppySpot’s Corgis For Maryland

PuppySpot's Corgis For Maryland

Ker iščete rejce Corgi v Marylandu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer se lahko pomikate in brskate po razpoložljivih Corgijih iz udobja svojega doma v Marylandu.

Ne glede na to, kje v Marylandu ste, ne pozabite, da morajo vsi rejci Corgijev na PuppySpotu opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Corgi za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Staffordov Corgis

Stafford's Corgis

Stafford’s Corgis je uveljavljen in spoštovan vzreditelj Welsh Corgis. Kot domači vzreditelj proizvedejo le eno ali dve legli na leto, vendar so njihovi mladički vredni čakanja. Staffordovi Corgi so eni najboljših rejcev Corgijev v Marylandu.

Vzrejajo se samo iz najboljših Corgijev, tako po zdravju kot po temperamentu. Njihovi psi so del njihove družine in lahko ste prepričani, da svojega novega najboljšega prijatelja ne dobite pri mlini kužkov, temveč od uglednega vzreditelja, ki mu je resnično mar za pse, ki jih pridelujejo.

To se odraža v strogem zdravstvenem testiranju, ki ga opravijo vsi Staffordovi psi pred vzrejo. Stafford je član ameriškega kluba Pembroke Welsh Corgi in ameriški kinološki rejec. To pomeni, da bo vsak mladiček, ki ga boste morda kupili pri njih, fizično v odličnem stanju, brez genetskih napak ali bolezni, težav s sklepi ali dednih stanj.

Ker Stafford’s Corgis tako zelo skrbi za svoje mladičke, boste verjetno morali obiskati vzreditelja, preden se odločite za psa. To pomeni, da boste lahko spoznali mamo legla in se odločili, ali bodo ti mladički pravi za vas.

Ker je Stafford’s tako spoštovan vzreditelj, ni zagotovljeno, da boste dobili mladička iz naslednjega legla, saj je čakalna lista tako dolga. Poleg tega ti mladički niso poceni – so psi razstavne kakovosti in so cenjeni. Vendar pa plačate za to, kar boste dobili, zdravega, veselega in prijaznega psa, ki je pripravljen postati nenadomestljiv del vaše družine.

Podrobnosti o Staffordovih Corgijih

3. Honeyfox Pembroke Welsh Corgis

Honeyfox Pembroke Welsh Corgis

Honeyfox Corgis so vzreditelji, ki se osredotočajo na temperament pred vsem drugim, mladiček iz njihovih linij pa bo popoln družinski ljubljenček. Vzrediteljica je profesionalna trenerka poslušnosti, zato so vsi njeni mladički vzrejeni tako, da so inteligentni in željni dela.

Honeyfox Corgis izvirajo iz linije šampionskih razstavnih psov, zato so zagotovo zdravi in ​​vzdržljivi. Starši legla opravijo vse potrebne preiskave, da zagotovijo zdravje svojih mladičkov, tako da vaš novi prijatelj ne bo kmalu zbolel.

Ker se Honeyfox Corgis nahajajo na majhni kmetiji, imajo njihovi mladički dovolj prostora za tek in raziskovanje zunanjega sveta. Mladiček tega rejca bo samozavesten in pripravljen, da gre z vami kamor koli, zato je ta vzreditelj dobra izbira za bolj aktivnega in pustolovskega lastnika.

Podrobnosti o Honeyfox Corgisu

4. Dalarno Corgis

Dalarno Corgis

Dalarno Corgis so eni najbolj odgovornih rejcev na območju Marylanda. Še en vreden vzreditelj AKC, vsak mladiček, ki ga kupite pri Dalarnu, bo zagotovo zdrav in srečen pes brez dednih bolezni ali težav s sklepi. Vsi psi Dalarno so testirani na težave z očmi, displazijo kolkov in von Willebrandsovo bolezen.

Preden boste uvrščeni na čakalni seznam za mladička Dalarno, se boste morali sestati z vzrediteljem. To se naredi, da zagotovimo, da bo pravi mladiček končal v pravem domu in da je Dalarno pravi vzreditelj za vas. Opozarjamo vas, da Dalarno Corgis ne bo prodal mladička okoli decembra, saj ne želijo dovoliti, da se njihovi mladički pridružijo novi družini okoli božiča.

To je zato, ker je božič stresen čas, tudi brez novega kužka, ki bi ga morali upoštevati, in Dalarno ne želi, da bi bil prvi vtis njihovih mladičkov o njihovi družini negativen. Vendar pa Dalarnov strogi načrt za mladičke in lastnike vedno povzroči psa, ki bo popolnoma primeren za njegovo novo družino.

Na njihovi spletni strani so pričevanja zadovoljnih lastnikov, ki jih lahko preberete in vam dajo vpogled v življenje s psičkom Dalarno. Če se odločite, da Dalarno ni pravi za vas, imajo na svoji spletni strani tudi čudovit razdelek z najboljšo prakso za iskanje drugih rejcev. Zavedajte se, da vam ne jamčimo mladička iz naslednjega legla, če ga odobrite na čakalni seznam.

Dalarno se osredotoča na ujemanje pravega psa s pravo družino, tako da če v leglu ni mladička, ki bi bil pravi za vas, vam psa ne bodo prodali. Ne glede na to, kako frustrirajoče se na prvi pogled zdi, da vam odrečejo mladička, ste lahko prepričani, da ima Dalarno pri srcu najboljše za vas in vašega psa.

Podrobnosti o Dalarno Corgisu

5. Naj samo Creek Corgis

Naj samo Creek Corgis

Let Alone Creek je še en zaslužni žlahtnitelj AKC. Vsi njihovi psi so v celoti zdravstveno testirani za vse genetske bolezni, ki so pogoste pri Corgisu in degenerativni mielopatiji. Njihove psarne so klimatizirane in ogrevane. Mladički hišnih ljubljenčkov se prodajajo z omejeno registracijo, pogodbo o sterilizaciji/kastraciji.

To pomeni, da vam ne bo dovoljeno vzrejati svojega mladiča, in če to storite, mladičkov ni mogoče registrirati pri AKC. To tudi pomeni, da mora biti vaš kuža steriliziran/kastriran v času, ki je zdrav za psa. Če razmišljate o vzreji svojega psa v nekem trenutku, potem Let Alone Creek ni vzreditelj za vas, če pa to ni vaš premislek, potem ta pogodba ne bi smela vplivati ​​na vašega psa.

Čeprav se zdi, da je treba skleniti nenavadno pogodbo, obstajajo dobri razlogi, da Let Alone Creek uporablja to politiko. Ker so vsi njihovi mladički registrirani pri AKC, bodo vsa legla, ki jih proizvedejo njihovi mladički, uporabljala njihovo ime psarne. Ker ne morejo nadzorovati izbire lastnika, ne morejo zagotoviti, da bodo mladički v celoti pregledani in ustrezno oskrbljeni.

Ta pogodba zagotavlja, da bo vsak mladiček, ki je registriran pri ameriški kinološki zvezi pod imenom psarne Let Alone Creek, zdrav in srečen. V bistvu ta pogodba pomeni, da bo vsak pes z imenom psarne Let Alone Creek vrhunske kakovosti.

Mladički Let Alone Creek se prodajajo pri starosti desetih tednov, po prvih dveh cepljenjih in ko so na tekočem z razčiščevanjem. Veterinar jih pregleda, preden zapusti rejca. Če izberete mladička Let Alone Creek, boste prejeli štirigeneracijski rodovnik, da boste natančno videli, od kod prihaja vaš mladiček.

Let Alone Creek Podrobnosti

6. Corgis po meri

Corgis po meri

Zadnji na seznamu rejcev Corgijev v Marylandu je Bespoke Corgis. Čeprav se ne razmnožujejo pogosto, so njihovi Corgiji vrhunske kakovosti. Njihovi psi sodelujejo na pasjih razstavah in poslušnosti ter agilityju. So aktivni člani Ameriške kinološke zveze in vsi njihovi psi so zdravstveno testirani.

Poleg tega so mnogi njihovi psi razstavni psi šampioni, tako da ste lahko prepričani, da dobite psa najboljših in najbolj zdravih linij. Če iščete svetlega, živahnega in inteligentnega Corgija, potem je psarna Bespoke odlična izbira. Čeprav so navdušeni nad uspehom svojih psov, bo Bespoke zagotovo zagotovil enako raven nege in pozornosti vašemu hišnemu ljubljenčku kot razstavnemu psu prvaka.

Podrobnosti o Corgisu po meri

Kako izbrati rejca Corgijev v Marylandu

Kako izbrati rejca Corgijev v Marylandu

Ko izbirate vzreditelja psov, še posebej za tako priljubljeno pasmo, kot je Corgi, morate biti vedno previdni pri mlinčkih za mladiče. Vedno povprašajte vzreditelja o zdravstvenih testih, ki so jih opravili njihovi psi: Corgi bi morali biti pregledani za težave z očmi in oceniti njihove boke. Če vzreditelj reče, da ni testiral za te pogoje, nikoli ne kupujte pri njih.

Če lahko rejcu pošljete e-pošto z zahtevo za mladička in ne zahteva nobenih informacij o vas in vaši situaciji, ne kupujte pri vzreditelju. Če lahko položite varščino, da rezervirate mladička iz naslednjega legla, ali če imajo več kot eno leglo naenkrat ali psa vzrejate več kot dvakrat, so to farma mladičev.

Če se ne morete srečati s starši legla, v nobenem primeru ne kupujte mladička. Morda je frustrirajoče, ko poskušate dobiti a Corgi mladička enega od rejcev, omenjenih v tem članku, saj so dolge čakalne vrste in strogi postopki presejanja, ki jih morate opraviti, preden kupite razmeroma dragega mladička.

Vedno bo mamljivo poiskati ‘Prodam mladičke Corgi« in izberite enega, ki je trenutno na voljo, le dvajset minut vožnje stran. Če pa opravite raziskavo in izberete odgovornega vzreditelja, imate zagotovljeno srečnega, zdravega in samozavestnega kužka, za katerega starše je dobro poskrbljeno in se ne uporablja le kot stroj za pridelavo mladičev.

Povezano: Najbolj prijazne pasme psov s slikami.

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Marylandu”

Zaključek za najboljše rejce Corgijev v Marylandu

Če želite najti odgovornega vzreditelja, ki vam bo zagotovil zdravega in dobro socializiranega kužka, ki se bo pridružil vaši družini, morate vedno poiskati nekoga, ki testira vse njihove pse na zdravstvene težave in je po možnosti registriran pri Ameriški kinološki zvezi.

Vedno se splača počakati na pravega psa pri pravem vzreditelju, četudi traja nekaj mesecev. Rejci, navedeni v tem članku, vam bodo zagotovo zagotovili pravega psa za vas in vašo družino, in lahko ste prepričani, da so za starše vašega kužka prav tako dobro poskrbljeno, kot bo za vašega novega psa.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Corgija od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “8 stvari, ki bi jih želel vedeti, preden dobim mladička Corgi” spodaj: