6 najboljših rejcev Corgijev v New Hampshiru! (2022)

Rejci Corgi v New Hampshiru

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce Corgi v New Hampshiru. Pembroke Welsh Corgis so močni, atletski, živahni, ljubeči in družabni, vendar ne potrebujejo. So tudi nekateri najbolj prijetni med vsemi majhnimi hišnimi psi. Ta pasma je ena najbolj priljubljenih pastirskih pasem na svetu.

Težko si je predstavljati bolj zvestega, ljubečega hišnega ljubljenčka od pembroka, ki ima močno potrebo po aktivnosti in druženju. Mnogi lastniki poročajo, da so njihovi Corgi kljub svoji majhnosti prepričani, da so veliko večji psi kot so. Tako lahko pričakujete, da bodo ti prisrčni mali razbojniki vašemu življenju dodali veliko veselja in smeha.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v New Hampshiru, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci angleških buldogov v New Hampshiru in Najboljši rejci Cane Corso v New Hampshiru.

Mladički Corgi naprodaj v New Hampshiru

Mladički Corgi naprodaj v New Hampshiru

Prišli ste na pravo mesto, če živite v New Hampshiru in se odločite, da bi želeli svojega Corgija. Naš cilj je, da bi bilo vaše iskanje rejcev Corgi v New Hampshiru čim lažje in priročno, zato smo si vzeli čas za raziskovanje in sestavili seznam najboljših rejcev v New Hampshiru.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljša mehka suha hrana za pse in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpot’s Corgis za New Hampshire

PuppySpot's Corgis za New Hampshire

Ker iščete rejce Corgijev v New Hampshiru, priporočamo, da si iz različnih razlogov ogledate PuppySpot. PuppySpot je ogromna in zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Corgi iz udobja svojega doma v New Hampshiru.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Corgi opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno poslan k vam v New Hampshire. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Corgi za prodajo v New Hampshiru, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

  • Spletna stran: PuppySpot’s Corgis

2. Bunker Hill Stables, Inc.

Bunker Hill Stables, Inc.

Njihova kmetija je Bunker Hill Stables, Inc., rezina kmetijskega raja. Njihov cilj je ohraniti lepoto dežele, da bi drugi lahko izkusili njeno estetsko čudo. Bunker Hill Stables, Inc, ki se nahaja v New Bostonu, New Hampshire, je nekdanja kmetija Great Meadow (prvi Pushbutton Dairy v Novi Angliji).

Pridelovalci mleka v New Hampshiru so se soočili s številnimi izzivi in ​​prenehali s proizvodnjo mleka. Njihov poudarek se je preusmeril na pse in ponosni so, da proizvajajo sladke, ljubeče Corgije, ki jih ljudje lahko cenijo in imajo radi kot družinski člani. Njihov glavni poudarek je na izjemni oskrbi, spremljanju, zdravju, varnosti in varovanju ter iskanju odličnih, ljubečih domov za svoje potomce.

Zagotavljanje objekta, ki je idealno primeren za izpolnjevanje potreb njihovih ljubečih psov, poklicnega poslovanja in kar je najpomembneje, »premišljene storitve za stranke«, bo olajšalo napredek njihovega primarnega poudarka.

Podrobnosti Bunker Hill Stables, Inc

3. Dom Cooperjevega Corgija

Dom Cooperjevega Corgija'

Cathy se že od leta 1998 ukvarja z vzrejo psov, zlasti vzhodnonemških ovčarjev. Že od nekdaj je bila navdušena nad pembroškim valižanskim korgijem in jih je začela raziskovati leta 2002. Kupili so “Mini” (Rip’n Mini Cooper) pri vzreditelju iz Michigana leta 2004.

Po Miniju so kupili »Mickey” (Triple Tac’s Monkey Business) od drugega rejca v Michiganu. Njene izkušnje z obema psoma so zelo pozitivne. Tako Mini kot Mickey sta bila negativna na Von Willebrandovo bolezen.

Njihove oči so bistre in certificirane s strani CERF. So prijazni in so odraščali ob otrocih, ki jih obožujejo. Vaš mladiček je trikrat na dan jedel visokokakovostno hrano, približno 1/4 do 1/2 skodelice. Poleg tega je vašemu psu dajala dnevni dodatek NuVet Plus.

Poleg tega, da bodo mladički razglisteni, bodo mladički pregledani pri veterinarju in prejeli prvo cepljenje. Za prihajajoča legla Cathay vodi čakalni seznam. Če vas zanima kateri od njenih mladičkov, priporočamo, da svoje ime dodate na čakalno listo in se naročite za obisk, preden se mladički skotijo.

Po potrditvi nosečnosti bo sprejela polog v višini 100 $. Mladičke lahko obiščete po rojstvu, po možnosti med 3. in 4. tedni starosti. Mladički bodo pripravljeni za domov med 7. in 8. tednom. Plačilo je potrebno ob prevzemu v gotovini.

Dom podrobnosti Cooper’s Corgi’s

4. White Raven Cardigan Welsh Corgis

White Raven Cardigan Welsh Corgis

White Raven Cardigan Welsh Corgis nima niti enega vzreditelja. Namesto tega gre za skupino prijateljev, ki verjamejo, da lahko skupaj dosežejo več in to naredijo bolje – kot dobri rejci, dobri lastniki in dobri trenerji – kot bi lahko kadar koli naredili ločeno.

Tako z zdravo dozo smeha in zabave vzgajata Cardigan Corgis kot družino. Je nekoliko drugačen od povprečnega razstavnega rejca, saj se ne vzrejajo za proizvodnjo “razstavni psi” in “hišne ljubljenčke“; namesto tega vzrejajo Corgija kot zgodovinskega delovnega psa, ki lahko uspe tudi v razstavnem ringu.

Poleg tega želijo vse potencialne stranke umestiti v aktiven dom (zanje je to službeni pes, terapevtski pes, pasja/kmetija, sledenje, iskanje in reševanje, vzreja itd.). Najboljša možnost zanje je običajno aktiven dom z načrtom za vašega kužka. Psički so energični in zagnani ter se le redko zadovoljijo s sedenjem na kavču.

White Raven Cardigan Welsh Corgis Details

5. Corgi Bliss

Corgi Bliss

Corgi Bliss‘ sta ustvarila dva prijatelja, ki se nista mogla naveličati Corgijev! Tako so se po nakupu prvih temeljnih samic odločili, da bodo vzrejali le valižanske pembroke korgije s trdnim temperamentom in lepimi repi.

Corgi Bliss, skriti biser, odmaknjen od mestnega vrveža, leži na 70 hektarjih gozdov Maine. Poleg svobode na tisoče hektarjev poti so le 45 minut od narodnega parka Acadia. Poleg tega na svojem posestvu upravljajo z bivališčem in vrtcem za pse.

Poleg Corgijev vzrejajo tudi nemške ovčarje. Kraj je raj za ljubitelje psov. Poleg tega so v “dvorišče” kmetije Horsepower Farm, ki jo v celoti upravlja konjska vprega. V svojih novih domovih bodo njihovi Corgiji postali družinski člani in spremljevalci.

Na mladičih ni vzrejne pravice, ampak z OMEJENO registracijo AKC. Prosimo, izpolnite njihovo prijavo za mladička, če veste, da vas zanima mladiček od njih. Ko so mladički rojeni, bodo mladičke začeli ujemati z družinami, ki so izpolnile vlogo za mladiče.

Podrobnosti o Corgi Blissu

6. Little Leggs Corgis

Mali Leggs Corgis

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v New Hampshiru je “Mali Leggs Corgis.” Little Leggs Corgis se nahaja v Ledyard. Vzreditelja lahko srečate na letališču Theodore Francis Green State. Vsi njihovi psi so testirani na zdravje in temperament.

Kot rezultat, so mladički Corgi najvišje kakovosti oskrbe, ki je na voljo družinam, ki delijo enako strast do teh ljubkih spremljevalcev kot oni. Obiščite njihovo spletno stran in se prijavite za mladička iz Little Leggs Corgis.

Vzreditelj vas bo povprašal o sebi in o tem, kaj iščete, da vam bodo lahko pomagali najti pravo ujemanje. Ko se prijavite, vas bo Lisa kontaktirala glede razpoložljivosti, cen in naslednjih korakov. Cena Corgija iz Little Leggs Corgis je 2.800 do 3.800 $ in vključuje 500 $ depozita.

Little Leggs Corgis Podrobnosti

Mladički Corgi v New Hampshiru

Mladički Corgi v New Hampshiru

Pembroke Welsh Corgi je živahen, močan in atletski majhen pastir, ki je ljubeč in družaben, ne da bi bil potreben. Ta pasma je pridobila svetovno priljubljenost kot pastirski pes. Dobro grajen samec Pembroke, ki stoji 10 do 12 palcev na rami in tehta 27 do 30 funtov, je velik pes v majhnem paketu.

Dolge, a močne noge, mišičasta stegna in globok prsni koš ga pripravijo na naporen delovni dan. Pembroki so hitri in okretni kljub svoji dolgi, nizki zgradbi. Lahko so rdeče, sable, rjave ali črnorjave, z ali brez oznak.

Pembroke je inteligenten, občutljiv pes, ki se rad igra s svojo družino in je dobro usposobljen. Ker so bili vzrejeni za premikanje goveda, so neustrašni in neodvisni. Z ostrimi čutili in glasnim laježem so budni čuvaji. Ni boljšega hišnega ljubljenčka kot Corgi za družino, ki lahko zadovolji svojo potrebo po vadbi in povezanosti.

Povezano: Vodnik mešanice bostonskega terierja Corgi.

Kako izbrati vzreditelja Corgi v New Hampshiru

Kako izbrati vzreditelja Corgi v New Hampshiru

Prvi in ​​najpomembnejši korak je najti vzreditelja, ki mu lahko zaupate, da boste našli svojega novega najboljšega prijatelja. Poleg tega, da predstavljajo most med vami in vašim sanjskim psom, so rejci neprecenljiv vir skozi vse življenje vašega psa. Pomislite na svojega vzreditelja kot na vodnika za vse stvari, povezane s psi, od izbire pravega psa do skrbi zanj do konca življenja.

Preden se zavežete k rejcu, naredite domačo nalogo, kot pri vsaki pomembni odločitvi. Če želite spoznati vzreditelja, se z njim srečajte osebno, lahko v njihovi psarni ali pri njih doma. Prosite svojega vzreditelja za videokonferenco z vami in njihovimi psi, če to ni mogoče zaradi COVID-19.

Poglej na Corgis in vzrediteljica: So prostori čisti? Brez vonjav? Je vzreditelj navdušen nad Corgijem? Ali Corgi prejemajo ustrezno prehrano? Kakšen je odnos vzreditelja do psov? Kaj pa tujci? Mladički in psi Corgi naj bodo družabni in ne smejo biti sramežljivi pred tujci.

Kje najdete rejce Corgijev v New Hampshiru?

Kje najdete rejce Corgijev v New Hampshiru

Najdete lahko zanesljivega vzreditelja, na primer:

  • Za priporočila lahko vprašate svojega veterinarja, ki vidi veliko mladičkov.
  • Vprašajte svojega prijatelja, od kod je prišel njihov pes.
  • Rejci, ki skrbijo za zdrave mladičke v odgovornih domovih, si zaslužijo svoj ugled s prejemanjem napotitev od ust do ust.
  • Poiščite rejce na lokalnih razstavah psov ali na spletu. Oglejte si stran AKC Breeder Referral na www.akc.org, da poiščete lokalne pasemske klube.
  • Želite spoznati potencialnega rejca, vendar ne pozabite, da želijo spoznati tudi vas! Rejci želijo, da bi njihovi mladički živeli dolgo, ljubeče življenje, da bodo postavili nekaj vprašanj o vas. Poleg postavljanja vprašanj želite, da je vaš kuža zdrav in srečen. Svojemu vzreditelju postavite veliko vprašanj.

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v New Hampshiru”

Zaključek za najboljše

Rejcev Corgijev v New Hampshiru je malo, vendar imate v okoliških državah nekaj odličnih možnosti! Vzemite si čas in poiščite pravega vzreditelja zase. Za čas življenja vašega Corgija se lahko obrnete na vzreditelja. Zato se morate strinjati z njihovimi pogledi na vzgojo mladičkov in se z njimi razumeti.

Rejci pogosto zagotavljajo zdravstvena in temperamentna jamstva za svoje pse, kar vam prihrani denar pri prihodnjih obiskih veterinarja. Druga prednost izbire enega od rejcev na tem seznamu je, da svojim psom in mladičkom nudijo le najboljšo nego v prvih tednih njihovega življenja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v New Hampshiru, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v New Hampshiru, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: