6 najboljših rejcev Corgijev v Novi Mehiki! (2022)

Rejci Corgi v Novi Mehiki

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Corgijev v Novi Mehiki. Corgi je bil vzrejen tako, da je hiter, stada živina in je v idealnem primeru dovolj nizek, da lahko zdrsne pod noge goveda, ki brca.

Po naravi so aktivni in za domove, ki zmorejo slediti njihovi energiji, bodo odlični družinski spremljevalci, tudi za začetnike starše hišnih ljubljenčkov, saj jih je na splošno enostavno trenirati in si želijo ugoditi.

Corgis imajo najmanjšo konstrukcijo med AKC Herding Group in jih priznava UKC. Prilagodljivi in ​​ljubeči z vso družino, se lahko prilegajo prav vsakemu gospodinjstvu. So nekoliko daljši od visoke, imajo linearen hrbet in ne nosijo telesnih okončin.

Odrasli Corgi so visoki od 10 do 12 palcev in tehtajo od 23 do 28 funtov (10 do 13 kilogramov). V polni velikosti pridejo v enem letu, nekateri pa se polnijo do približno tretjega leta. Njihove glave so oblikovane podobno kot lisice in zdi se, da imajo vremensko odporne plašče – dvojne, a kratke.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Novi Mehiki, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci pudljev v Novi Mehiki in Najboljši rejci Goldendoodle v Novi Mehiki.

Mladički Corgi za prodajo v Novi Mehiki

Mladički Corgi za prodajo v Novi Mehiki

Corgiji so, tako kot vse pasme, nagnjeni k posebnim zdravstvenim stanjem, zato je ključnega pomena, da se zavedate, preden se obrnete na katerega koli rejca. Obstaja ogromno neobveščenih rejcev, ki nimajo nobenih idej o načinih vzgoje mladičkov, ki bi jih pripravili na življenje kot gospodinjski psi. To ni varno tako za mladička kot za bodočega lastnika mladička. Spodaj so zanesljivi rejci, na katere se lahko obrnete.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljše majice za pse.

1. PuppySpot’s Corgis za Novo Mehiko

PuppySpot's Corgis za Novo Mehiko

Ker iščete rejce Corgi v Novi Mehiki, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je izjemno ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke Corgi kar iz udobja svojega doma v Novi Mehiki.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Corgijev z navedenimi mladički opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Novi Mehiki. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo v Novi Mehiki, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Cordova’s Paradise Acres

Cordova's Paradise Acres

Cordova’s Paradise Acres je bil zasnovan leta 2014 in se nahaja v središču izjemne 4-kotne regije Bloomfield, NM. Poudarek za Corgis v Cordovi’s Paradise Acres je zdravje. Mladički so genetsko testirani na DM in vWD, ker rejci domnevajo, da sta rodovnik in genetika najpomembnejši lastnosti pri ustvarjanju zdravih, srečnih mladičkov.

Preverjajo se za potrditev in razporeditev. Iz leta v leto si je Cordova’s Paradise Acres prizadeval razviti pse v njihove potencialne pristne, ponosne in mirne narave ter genetsko jasne družinske družbenike. Mladički se naučijo vaditi na kahlico in njihovo prvo cepivo je pravočasno.

Cordova’s Paradise Acres ne ponuja popolne registracije (polne vzrejne pravice) za mladičke ob odhodu v svoje bodoče domove. Prav tako se odločijo in izberejo mladičke, ki ustrezajo bodočemu lastniku mladičev (čakalna lista), ki temelji na razporeditvi in ​​prevozu mladiča, ki je usklajen za najboljše domove, ki bodo najbolje pokazali pravo nego, čas in ljubezen za roditev srečnega in samozavestnega mladička.

Lastniki mladičev se redno obveščajo o svojem napredku in mejnikih do dneva predaje mladiča. Vljudno se obrnite na Cordova’s Paradise Acres po telefonu ali obiščite spletno stran za več informacij o njihovih Corgijih.

Podrobnosti Cordove’s Paradise Acres

3. Psarne za solsticij

Psarne za solsticij

Solstice Kennels je majhna psarna za hobi Corgi, ki jo je ustanovila Jinnie Strickland leta 1995 z enim psom. Jinnie je začela z namenom ohraniti, zaščititi in okrepiti pasmo Corgi in do zdaj ni odstopila. V zadnjih nekaj letih je pridobila nazive, kot so AKC Breeder of Merit, Trick Dog Evaluator, Canine Ambassador & Judge, ATT Evaluator in Fitdog Instructor.

Pripada Cardigan Welsh Corgi Club of America in Atlanta Kennel Club. Vpisala se je v lokalni razred AKC Obedience Club z idejo vzreje zdravih psov ustrezne konformacije in temperamenta. Spoznala je Dog Fancy, kjer je spoznala nekaj odličnih ljubiteljev psov, ki so jo navdušili, da se je ukvarjala s pasjim športom.

Leto svojega življenja je posvetila študiju športa, kjer je zdaj minilo že 25 let, od tam pa se je le še povečal. Njen vzrejni program je v skladu s standardi, uporablja ekipo posameznikov, ki spoštujejo kronologijo pasme in prinašajo lastnosti, ki pasmo premikajo naprej.

Tekmuje v pasjih športih, ki preizkušajo kognitivne in fizične sposobnosti Corgijev, poleg vaj za obogatitev mladičkov. Izpostavljeni so različnim dražljajem in se srečujejo z zaupanja vrednimi ljudmi doma, na prostem in na dogodkih. So izurjeni v zabojih in pokvarjeni.

Poleg vzreje kakovostnih psov imajo vsi mladički začetne zdravstvene preglede in starosti primerna cepljenja in gliste, preden odidejo v svoje bodoče domove. Mladički lahko odidejo iz psarne v svoje nove domove le med 10 in 12 tedni s štiriletno zdravstveno garancijo. Vendar pa kupcem mladičev zagotavljajo doživljenjsko podporo in spodbudo.

Mladički so izpuščeni z registracijo AKC, mikročipom, zdravstvenim spričevalom, začetnim kompletom za mladiče, ovratnico in povodcem. In kadar koli se lastniki psov soočajo z izzivi, bodo psarne Solstice vedno pripravljene vzeti nazaj vzrejene pse, ne glede na starost/stanje. Vljudno se obrnite na Jinnie po pošti ali obiščite spletno stran še danes za več informacij o njihovih Corgijih.

Podrobnosti o psarnah Solstice Kennels

4. Prime Bee Corgis

Glavni čebelji Corgis

Prime Bee Corgis je v lasti majhnega družinskega vzreditelja Corgijev, ki ga je pasma Corgi prizadela le ljubezen in želi veselje in izkušnje prenesti povsod okoli sebe. Zanje so Corgi najpametnejša, najlepša in najbolj živahna pasma psov z najbolj puhasto dlako.

Njihovi mladički Corgi, vzgojeni v domu, so zelo socializirani z ljudmi različnih starosti in spolov ter drugimi živalmi. Mladički so upravičeni do odhoda iz psarne v dom bodočega lastnika kužka šele po zdravstvenem pregledu – certificiranju pri starosti 7-8 tednov.

V svoje nove domove gredo s paketom mladičev, trenutnim statusom cepiva in urnikom cepljenja mladičev, ki ga je treba dokončati (v dvanajstem in šestnajstem tednu, po nasvetu veterinarja). Pomembno je omeniti, da Prime Bee Corgis ne kupirajo repov, razen na zahtevo. Prosimo, kontaktirajte Prime Bee Corgis po telefonu ali obiščite spletno stran za več informacij o njihovih Corgijih.

Podrobnosti o Prime Bee Corgis

5. Lone Star Corgis

Lone Star Corgis

Vzreditelja, Kyle in Randi McKee, sta oba neodvisno imela strast do pastirskih psov že od svojih odraščajočih let. Oba sta odraščala s kravjimi psi, petarji in avstralci. Toda potem, ko so se pred leti preselili v svoj trenutni dom in jih je s pasmo Corgi predstavil vzreditelj Ree iz psarne Wits End Corgi, so od takrat ostali očarani.

Ree se je kmalu zatem upokojila, kar je pustilo prostor, da sta Kyle in Randi posvojila psarno. Njihov cilj je ostal enak kot pri Reeju. Vzgojiti kakovostne, čudovite, zdrave pse, ki ustrezajo standardu AKC konformacije, in oditi v domove, kjer jih bodo negovali na najboljši način.

Tako sta trenutno Kyle in Randi McKee majhna hobi vzreditelja AKC Corgi, ki sta zadovoljna z 1-2 leglom na leto. Imajo ranč, kjer prebivajo njihovo registrirano in komercialno govedo, osli in drugi posvojeni kopitarji, psi in osli. Dodatek Corgijev je poskrbel za boljšo socializacijsko platformo za Corgijev.

Eden od dolgoročnih ciljev njihove psarne je, da lahko svojo srečno družino Corgi delijo kot terapevtske pse in ne le v vzrejnem programu. Lone Star Corgi je registriran pri AKC in vsak Corgi je genetsko testiran, da se zagotovi, da vzreja srečne in zdrave mladičke. V hiši negujejo mladičke in se družijo tudi z družino.

Mladički prihajajo od zdravstveno preizkušenih staršev in bodo registrirani kot hišni ljubljenčki ali popolna registracija. Njihovi repi so kupirani, odstranjeni kremplji, mikročipirani in bodo na tekočem s posnetki in črvi, preden odidejo k bodočim lastnikom mladičev. Vljudno se obrnite na Lone Star Corgi po pošti ali obiščite spletno stran danes za več informacij o njihovih Corgijih.

Podrobnosti o Lone Star Corgis

6. Državni korgi Lone Star

Državni korgi Lone Star

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Novi Mehiki je “Državni korgi Lone Star.” Jimmie in njegov partner živita in vzgajata Corgis že več kot 15 let. Vzrejeni Corgi so neverjetno osupljivi z najvišjim standardom in skrbnostjo, ki zagotavljajo, da vodijo udoben, zdrav in aktiven življenjski slog.

Njihov dom je na 20 hektarjih velikem prostoru, kjer segajo daleč onkraj psarna. Površina je nastavitev v prostem teku, ki omogoča psom križarjenje in igranje. Odrasli psi in mladički so vzgojeni z veliko ljubezni, integrirani v svoj dom na kmetiji in so dobro socializirani z ljudmi in drugimi živalmi od rojstva do odhoda pri bodočem lastniku mladička.

Psi so registrirani AKC in CKC. Jimmy je vedno zaskrbljen za temperament in zdravje mladičev, saj je ohranjanje pasemskih standardov njegov cilj. Vsi njegovi mladički so pred posvojitvijo veterinarsko pregledani, dobijo vsaj prvi komplet cepiv in morajo opraviti genetske in zdravstvene teste. Prosimo, kontaktirajte Jimmyja po pošti ali obiščite spletno stran danes za več informacij o njihovih Corgijih.

Podrobnosti o državni korgiji Lone Star

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Novi Mehiki”

Zaključek za najboljše rejce Corgijev v Novi Mehiki

Corgis zahtevajo ustrezne količine vadbe, hrane, nege in možganskih aktivnosti, da so zdrave in temperamentne. Dobri rejci pazijo, da vzrejajo le zdrave pse z dobrim razpoloženjem.

Vsak kuža, ki ga dobite od njih, ima več možnosti, da postane dober hišni ljubljenček. Zato je najbolje, da se pri odločitvi za idealnega vzreditelja ne mudi.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Novi Mehiki, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mladička Corgi od vzreditelja v Novi Mehiki, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Kaj morate vedeti, če želite mladička Corgi” spodaj: