6 najboljših rejcev Corgijev v Oklahomi! (2022)

Rejci Corgi v Oklahomi

Iščete najboljše rejce Corgijev v Oklahomi? Corgi ali če ga imenujete s polnim imenom, Pembroke Welsh Corgi, je majhna pasma psov. Ta pasma, kot bi lahko pričakovali, izvira iz Pembrokeshirea v Walesu. Večina Corgijev v povprečju tehta 22 do 20 funtov v polni zrelosti in doseže višino od 10 do 12 palcev.

Glede na različne dejavnike je pričakovana življenjska doba te pasme od 12 do 15 let. Ta pasma je znana po želji, da bi zadovoljila svoje starše hišnih ljubljenčkov, je precej ljubeča in jo je enostavno trenirati. Vendar pa je znano, da zahtevajo veliko pozornosti, zato morate biti na to pripravljeni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci angleških buldogov v Oklahomi in Najboljši rejci bostonskih terierjev v Oklahomi.

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Oklahomi

Poiščite reševalca Corgi blizu mene v Oklahomi

Če ste razmišljali o nakupu Corgija pri vzreditelju v Oklahomi, morda ne veste, kje začeti. Na srečo lahko to storimo za vas. Spodaj boste našli naše izbire najboljših rejcev Corgijev v Oklahomi, zato ostanite z nami.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljše pasje postelje za Corgi in Najboljši rejci Corgijev v Nevadi.

1. PuppySpot’s Corgis For Oklahoma

PuppySpot's Corgis za Oklahomo

Ker iščete rejce Corgi v Oklahomi, vam predlagamo, da si ogledate zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je izjemno zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki brskajo po razpoložljivih mladičkih Corgi kar iz udobja svojih domov v Oklahomi.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči Corgi opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oklahomi. Preden nadaljujete na pot za mladička Corgi za prodajo v Oklahomi, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Čudovit Corgis

Čudovit Corgis

Quirky Corgis je prvi na našem seznamu najboljših rejcev Corgijev v Oklahomi. Tega vzreditelja vodi ekipa mož in žena, ki vlagata svoje srce in dušo v vzrejo in vzgojo svojih malih Corgijev. Vsako leglo je skrbno načrtovano že dolgo pred rojstvom.

Skrbno sodelujejo z družinami, ki jim dajejo Corgijeve, in si prizadevajo zagotoviti, da bodo njihovi dojenčki odšli le v ljubeče in varne domove. Vsi mladički so zdravi, cepljenja so pregledali lokalni veterinarji in so genetsko testirani, preden jih dostavijo na svoje domove. Ti Corgiji imajo tudi certifikat AKC. Če iščete domiselne Corgije, ki so zdravi, ljubljeni in prijazni, potem je to najboljša možnost.

Nenavadne podrobnosti o Corgisu

3. Corgi Poljubi

Corgi poljubi

Ko iščete mladičke Corgi v Oklahomi, vam bo Corgi Kisses prineslo veliko število. Corgi Kisses, imenovana tudi kmetija Latigo, ponuja zdrave valižanske korgije Pembroke v dobre, ljubeče, za vedno domove. Zagotovljeno je, da so vsi mladički zdravi in ​​dani le v ljubeče in varne domove. Če iščete mladičke Corgi, ki so dobro vzgojeni in prijazni, potem obiščite tega vzreditelja še danes.

Podrobnosti o poljubih Corgi

4. Drzne hlače Corgis

Drzne hlače Corgis

Sassy Pants Corgis ponuja mladičke Corgi v Oklahomi tudi ljubečim domovom. Vsi njihovi Corgiji so certificirani AKC s šampionskimi krvnimi linijami. Vse o Sassy Pants in njihovih Corgijih si lahko ogledate na njihovi Facebook strani. Tam jih lahko tudi kontaktirate.

Podrobnosti o Sassy Pants Corgis

5. Twisted Little Corgis

Twisted Little Corgis

Na četrtem mestu našega seznama je Twisted Little Corgis. To je majhen družinsko voden vzreditelj s sedežem v Howieju v Oklahomi. Leta 2018 so začeli vzgajati Corgi, registrirane v AKC, in jim nato zagotoviti ljubeče in varne domove.

Njihovi Pembroke Welsh Corgis so testirani na EIC, DM in VWD1 in nikoli ne bodo imeli naprodaj ogroženih mladičkov. Vsem tem vzrediteljevim majhnim Corgijem so priložena testiranja, zdravstveni pregledi pri uglednem veterinarju, zdravstveno spričevalo, enoletna genetska zdravstvena garancija, paket za mladiče, razčiščevanje, cepiva itd.

Podrobnosti o Twisted Little Corgis

6. Petland

Petland

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Oklahomi je Petland. Ti mladički so igrivi, poslušni in ljubeči. Ta rejec sodeluje tako s komercialnimi rejci, ki imajo licenco USDA, kot tudi s hobi rejci. Corgiji so zagotovljeno zdravi in ​​smejo iti le v ljubeče domove. Zavračajo delo z mlini za mladiče, njihova glavna skrb pa sta varnost in zdravje njihovih Corgijev.

Podrobnosti o Petlandu

To so naši izbori za najboljše rejce Corgijev v Oklahomi. Vendar se morda še vedno sprašujete, kako izbrati vzreditelja Corgi v Oklahomi. To bomo obravnavali v naslednjem razdelku.

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Oklahomi

Kako izbrati vzreditelja Corgi v Oklahomi

Ko gre za nakup Corgija pri vzreditelju, je zadnja stvar, ki si jo želite, posvetiti rejcu, ki je manj kot ugleden. Številni mlini in rejci mladičev so s svojimi vzrejnimi praksami ponavadi manj kot zvezdniki. Ob upoštevanju tega vam bomo dali nekaj vprašanj, ki bi jih morali zastaviti svojemu vzreditelju, preden se podpišete na pikčasto črto, da posvojite mladička Corgi od njega v Oklahomi.

Ali rejci Corgijev prodajajo skoraj vsakomur?

Vzreditelju, ki prodaja komurkoli, ni treba vzrejati in prodajati psov. Če vzreditelj, o katerem razmišljate, prodaja skoraj vsakomur, morate poiskati drugega rejca.

Kako bo vaš mladiček Corgi prišel do vas v Oklahomi?

Naslednje vprašanje, ki si ga morate zastaviti, je, kako vam rejec namerava dostaviti vašega Corgija. Nekateri rejci dostavljajo, drugi pa raje, da oseba, ki kupuje Corgi, pride in ga prevzame sama.

Čeprav je lepo od vzreditelja, da je pripravljen dostaviti mladička, je treba biti tudi na to previden. Če je vzreditelj, o katerem razmišljate, preveč nestrpen, da bi mladička spravil na letalo, ne da bi vas sploh srečal, je to morda z razlogom. Bodite previdni pri vseh vzrediteljih, ki si ne želijo soočiti se z vami, preden vam dovolijo, da vzamete enega od njegovih mladičkov Corgi.

Kako zdravi so starši Corgi?

Medtem ko so vnaprejšnji testi dragi, so dragi tudi veterinarski računi. Želite vedeti zgodovino staršev Corgijev, ki so bili vzgojeni za proizvodnjo vašega malega Corgija.

Vedno obstajajo zdravstvene težave, na katere je treba paziti pri kateri koli pasmi psov; vedeti, na kaj morate biti pozorni, je ključnega pomena, da boste imeli zdravega, srečnega Corgija še več let. Če vam vzreditelj noče posredovati zgodovine staršev, je najbolje, da poiščete drugega vzreditelja, ki bo.

Je mladiček Corgi dovolj star za prodajo?

Nikoli ne kupujte mladička Corgi, ki je mlajši od deset tednov. Mladički, mlajši od desetih tednov, niso pripravljeni zapustiti svoje matere. Če mladička odvzamejo materi in bratom in sestram prezgodaj, se lahko kasneje razvijejo zdravstvene in vedenjske težave. Vsak ugleden vzreditelj ne bo dovolil, da bi mladič zapustil svoj dom, dokler ni star vsaj deset tednov ali več.

Ali vzreditelj pomaga Corgijem, da se naselijo v vašem domu?

Večina rejcev Corgijev, ki jim je mar za svoje Corgi, bo želela vedeti, kako je mladiček, potem ko ga pošljejo v njihov večni dom. Večina jih želi pomagati, da se Corgi naselijo v novi dom.

Najbolj ugledni rejci vam bodo ponudili nasvete in trike, kako se naseliti v vašem novem kosmatem snopu veselja. Mnogi pošljejo pakete mladičkov domov z vami, večina pa jih bo želela enkrat na teden opraviti zoom klice ali telefonske klice, da se prijavijo na vašo novo naročnino.

Ugledni rejci so vam vedno na voljo, če imate vprašanja ali potrebujete pomoč pri namestitvi vašega novega kužka v njegov novi dom. Če pa vzreditelj ni pripravljen pomagati, je izbira drugega rejca najbolj logična izbira.

Kakšna so okolja za vzrejo Corgijev?

Corgi mora izhajati iz zdravega, čistega okolja, da bo vaš mladiček zdrav in srečen še več let. Nikoli ne bi smeli kupiti psa od vzreditelja, ki ni bil povabljen, da pregleda njihov objekt.

Če vam vzreditelj noče dovoliti ogleda njegovih pesjakov ali je območje umazano, morate poiskati drugega vzreditelja, saj ta ni ugleden in so mladički lahko bolni. Prav tako je dobro, da tega določenega rejca prijavite, da ima nevarne pogoje vzreje.

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Oklahomi”

Zaključek za najboljše rejce Corgijev v Oklahomi

S tem zaključujemo naš seznam najboljših Corgi rejci v Oklahomi, kot jih vidimo. Ko izberete vzreditelja na seznamu ali katerem koli seznamu, ga v celoti raziščete, obiščete in pregledate, preden sprejmete končno odločitev za najboljše rezultate.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Corgi od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “8 stvari, ki bi jih želel vedeti, preden dobim mladička Corgi” spodaj: