6 najboljših rejcev Corgijev v Oregonu! (2022)

Rejci Corgi v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Corgijev v Oregonu. Corgi so ena najbolj znanih pasem psov na svetu. Po podatkih AKC so Corgi 11. najbolj priljubljeni psi na svetu. Ti psi imajo sončno naravnanost in puhasto zadnjico, zaradi katere se mnogi ljubitelji psov zaljubijo vanje.

Imajo osupljiv videz in se odlično prilagajajo različnim posameznikom, družinam in okoljem. Priljubljenost te pasme ni le zaradi njihovega videza, temveč tudi zaradi atletskih, inteligentnih in energijskih lastnosti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Corgi v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Border Collie v Oregonu in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Oregonu.

Mladički Corgi za prodajo v Oregonu

Mladički Corgi za prodajo v Oregonu

Enostavno je najti rejce za priljubljene pasme psov, kot je Corgis. Vendar pa morajo potencialni lastniki te pasme biti previdni pri iskanju vzreditelja. Številni mlini in rejci na dvorišču te pse pridelujejo in vzgajajo v obžalovanja vrednih življenjskih razmerah, ki pogosto negativno vplivajo na življenje mladičev. Če želite kupiti zdravega mladička, polnega življenja, vam priporočamo, da poiščete najboljše in najbolj ugledne rejce Corgijev v Oregonu. Tukaj so najboljši rejci, ki jih priporočamo.

Priporočila izdelkov Corgi: Najboljši pasji zvončki za šolanje za kahlico in Najboljše pasje nogometne žoge.

1. PuppySpot’s Corgis For Oregon

PuppySpot's Corgis za Oregon

Ker iščete rejce Corgijev v Oregonu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je spletno spletno mesto ali tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Corgi v Oregonu iz udobja svojega doma.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci Corgi opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Oregonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Corgi za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Crown Corgis

Crown Corgis

Crown Corgis se je uvrstil na vrh našega seznama zaradi svojega izjemnega ugleda v plemenski industriji. Zaradi visokega standarda vzreje se je ta rejec ločil od drugih v panogi. Med pripravo tega seznama smo bili navdušeni nad ocenami o tem vzreditelju.

Ljubitelji hišnih ljubljenčkov iz vse države jih podpirajo zaradi kakovosti mladičkov, ki jih pridelajo. Če želite zdravega kužka, zaradi katerega ne boste porabili bogastva za veterinarske račune, razmislite o tem vzreditelju. Crown Corgis je majhen družinski vzreditelj, ki se nahaja v južnem Oregonu.

CC vzreja in dostavlja mladičke v različne dele države za 150 $. Vzrejajo se po standardih AKC in ASCA. Vsi njihovi psi so registrirani v AKC in so iz zdrave, razpoložene krvne linije. Mladički tega rejca imajo tudi predplačniški mikročip AKC reunite.

Crown Corgis je genetsko testiral svoje pse na EIC, VWD1, DM, HIP in CAER. Te teste izvajajo, da zagotovijo, da njihovi mladički nimajo dednih zdravstvenih težav. Ta vzreditelj nam je všeč tudi zato, ker prodaja mladičke in izobražuje potencialne lastnike o tej pasmi psov.

Nakup mladička prinaša številne obveznosti, za katere se mnogi potencialni lastniki psov ne zavedajo. Nekateri lastniki hišnih ljubljenčkov opustijo svoje obveznosti in zapustijo svoje pse v zavetiščih. Ta vzreditelj si prizadeva preprečiti, da bi kateri od njihovih mladičkov končal v zavetiščih.

Zato vse svoje nove lastnike poučijo o lastništvu te pasme. Poleg tega si Crown Corgi prizadeva biti za vedno del življenja svojih mladičkov, zato svojim strankam zagotavlja doživljenjsko podporo.

Odprti so tudi za vrnitev svojih mladičkov, če jih lastnik ne more več hraniti ali skrbeti zanje. Mladički tega rejca imajo odlično konformacijo in temperament.

Podrobnosti Crown Corgis

3. Highland Meadows

Highland Meadows

Highland Meadows je mlad družinski vzreditelj, ki je navdušen nad Corgisom. Ta družina živi, ​​vzreja in vzgaja svoje mladičke Corgi na 20 hektarjih kmetije v Oregonu. Vzrejajo in vzgajajo različne živali, vključno s korgiji, škotski ovčki, piščanci iz proste reje, krave, hranjene s travo, mlečne koze in mačke.

Ogromno število živali, ki jih vzgajajo, pomaga povečati izpostavljenost mladičev, zaradi česar so prijazni do drugih hišnih ljubljenčkov. Mladički so tudi usposobljeni za prijateljstvo z otroki in odraslimi. Socializacija je ena stvar, ki jo ta vzreditelj jemlje resno.

Zagotavlja, da so vsi mladički dobro socializirani, preden se pridružijo svojemu novemu domu. Ena fascinantna stvar tega vzreditelja je, da svoje mladiče vzgaja čim bolj ekološko in naravno. Tem hišnim ljubljenčkom zagotavljajo najboljšo možno naravno pasjo hrano.

Mladički in odrasli psi se prav tako prosto sprehajajo po kmetiji ter pridobijo svobodo, prostor in vadbo, ki jo potrebujejo. Poleg tega, da so zelo dobri z otroki, so mladički Highland Meadows odlični družinski psi. Izurjeni so, da so odlični družinski spremljevalci, hkrati pa so nekoliko zaščitniški.

Poleg tega je ta vzreditelj zelo zaskrbljen za zdravje svojih psov in mladičkov. V svoj program vzreje so dodali vitalno testiranje DNK, vključno s progresivno atrofijo mrežnice (PRA), anomalija oči škotskega ovca (CEA), kolaps, ki ga povzroča vadba (EIC), sindrom sivega ovčarja in MDR1.

Ta vzreditelj izvaja tudi preglede PennHIP, da zagotovi, da vam nudijo le najboljše in najbolj zdrave mladičke. Na svoji spletni strani imajo namenski razdelek za blog s številnimi koristnimi članki o tej pasmi in o tem, kako skrbeti zanje.

Podrobnosti Highland Meadows

4. Corgis iz Narnije

Corgi iz Narnije

Corgis of Narnia je zelo predan vzreditelj v Narniji v Oregonu. Ta rejec že od leta 1977 prideluje, vzgaja in vzgaja kakovostne pembroke valižanske korgije. Imajo več desetletij izkušenj na tem področju in pridelujejo nekatere najbolj zdrave korgijeve v tej državi.

Ta vzreditelj ima občasno odrasle pse za razstavne možnosti, službo/delovanje in uspešnost. Vendar pa je večina njihovih mladičkov družabnikov in družinskih hišnih ljubljenčkov. Te mladičke vzrejajo in vzgajajo v svojem domu ter jim zagotavljajo najboljšo možno oskrbo.

Corgis of Narnia ima trdno pogodbo za zaščito svojih mladičkov in psov. Naredijo vse, da so mladički in psi udobni, zdravi in ​​srečni. Za te mladičke skrbijo tudi po odhodu v nov dom.

Ta vzreditelj je odprt za nasvete in napotke, tako da se lahko vedno obrnete nanj, če potrebujete pomoč. Eden od kriterijev za mladička tega vzreditelja je osebno srečanje. Preden izdajo svoje pse, se osebno srečajo z vsemi svojimi potencialnimi strankami in družinami.

Ta vzreditelj ne pošilja svojih psov; jih moraš prevzeti osebno. Vsi njihovi mladički gredo domov z darilno vrečko, vključno z registracijskimi papirji, zdravstvenimi kartoni, ovratnico, povodcem, majhno količino hrane, posodo za hrano iz nerjavnega jekla, nekaj igračami in drugimi koristnimi informacijami.

Podrobnosti o korgijih iz Narnije

5. Potter Farm Corgis

Potter Farm Corgis

Potter Farm Corgis se nahaja v Dexter, Oregon. Če iščete ljubke, vzgojene in zdrave mladičke pembroke valižanskega korgija, se lahko zanesete na tega vzreditelja. Ta vzreditelj ima več kot 30 let izkušenj z vzrejo in razstavljanjem te čudovite pasme psov.

Proizvajajo popolnoma zdrave in popolnoma zagotovljene mladičke. Tudi njihovi mladički so DM čisti. Ta vzrediteljica te mladičke vzreja in vzgaja v svojem domu. S kužki preživi kakovosten čas, jim posveča vso pozornost in skrb.

Poleg tega Potter Farm Corgis zagotavlja osnovno usposabljanje za te mladičke, vključno z usposabljanjem za kahlico in zaboj. Usposabljanje pomaga pripraviti mladičke na enostaven in nemoten prehod v nov dom. Potter Farm Corgis zagotavlja, da so psi vedno zdravi in ​​zdravi.

So na tekočem s cepivi in ​​glistami. Mladičkom je priloženo tudi zdravstveno spričevalo, iz katerega je razvidno njihovo trenutno zdravstveno stanje. Ta vzreditelj ne prodaja nezdravih ali bolnih mladičkov, njihovi mladički pa imajo zaradi zagotovila enoletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o Potter Farm Corgis

6. Blackhills Corgis

Blackhills Corgis

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Corgijev v Oregonu je “Blackhills Corgis.” Blackhills Corgis vzreja in vzgaja odlične družinske spremljevalce že več kot 31 let. Ta vzreditelj je selektiven glede psov, ki jih prideluje, in ljudi, ki jim jih prodaja.

Svoje mladičke izpustijo le v ljubeče, skrbne in psom prijazne družine. Ta vzreditelj sledi standardu pasme AKC. To je pravi vzreditelj za vas, če iščete družinske spremljevalce z odličnim zdravjem, strukturo in temperamentom.

Blackhills se razmnožujejo v nadzorovanem, čistem okolju. Vsi mladički so zdravi, prijazni, čisti in poslušni. So tudi lepo vzgojeni in socializirani. Mladički tega rejca so primerni za družine z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Sodelujejo z licenciranim veterinarjem, ki izvaja popolne zdravstvene preglede mladičkov. Ta vzreditelj zagotavlja tudi ročno napisano jamstvo, da nobeden od njegovih mladičkov ne bo trpel za DM in drugimi genetskimi zdravstvenimi težavami.

Mladički imajo tudi dveletno zdravstveno garancijo. Poleg tega ta vzreditelj zagotavlja vseobsegajoč program za mladiče za podporo, izobraževanje in navodila za pomoč novim staršem hišnih ljubljenčkov, da pravilno skrbijo za svoje krznene prijatelje.

Podrobnosti o Blackhills Corgisu

Zaključek za “najboljše rejce Corgijev v Oregonu”

Zaključek za The

The Pembroke Welsh Corgi Pasma je odlična izbira za prve lastnike mladičev. Ta pasma psov je energična, aktivna, srčkana in zabavna. So odlični spremljevalci in prinašajo veselje številnim družinam.

Z zgoraj navedenimi rejci Corgi v Oregonu ne morete zgrešiti, ko iščete najboljše mesto za nakup svojega novega pasjega prijatelja. Ti rejci so registrirani v AKC in redijo po standardu AKC.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Corgi v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Corgi od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “8 stvari, ki bi jih želel vedeti, preden dobim mladička Corgi” spodaj: