6 najboljših rejcev dobermanov v Alabami! (2022)

Rejci dobermanov v Alabami

Iščete izjemne rejce dobermanov v Alabami? Opravite veliko raziskav o različnih vrstah dobermanov in poiščite tistega, ki najbolje ustreza vašemu življenjskemu slogu in osebnosti.

Številna spletna mesta ponujajo informacije o različnih rejcih, zato si vzemite nekaj časa, da jih preberete. To vam daje dragocen vpogled v to, za kaj se nameravate prijaviti.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev dobermanov v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Alabami in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Alabami.

Mladički dobermana naprodaj v Alabami

Mladički dobermana naprodaj v Alabami

Ko stopite v stik z vzrediteljem, se ne pozabite vprašati o zdravju njihovih psov. Zbrali smo rejce dobermanov, za katere vemo, da bodo označili vsak element na vašem seznamu. Pozorno preberite in sledite stikom, ki smo jih navedli.

Priporočila izdelkov Doberman: Najboljše posode za vodo brez razlitja in Najboljši goveji sapnik za pse.

1. Dobermani PuppySpot za Alabama

Dobermani PuppySpot za Alabama

Ker iščete rejce dobermanov v Alabami, vam toplo priporočamo, da si ogledate uporabno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete kompatibilne mladičke dobermana kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi tudi upoštevali, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči dobermanov opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Alabami. Preden nadaljujete na pot za mladička dobermana za prodajo v Alabami, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Dillon dobermani

Dillon dobermani

Dillon Doberman je majhno družinsko podjetje s sedežem v Alabami. Z vzrejo in vzgojo dobermanov se ukvarjajo že več kot 15 let. Ponosni so, da družinam po vsej Združenih državah zagotavljajo zdrave, dobro socializirane mladičke. Vsi njihovi psi so certificirani OFA in imajo dokumente AKC.

Za vse svoje mladičke nudijo tudi zdravstveno garancijo. Njihovi psi so vzrejeni zaradi zdravja, temperamenta in konformacije. Ponujajo široko paleto barv, vključno s črno, rdečo, rjavo, modro in belo. Vsi njihovi psi so mikročipirani in ponujajo pošiljanje znotraj Združenih držav.

Podrobnosti Dillon Dobermans

3. Psarna Small Steps

Psarna Small Steps

Če iščete rejce dobermanov v Alabami, ne iščite dlje kot Small Steps Kennel. V podjetju Small Steps se rejci ponašajo, da so eni najboljših rejcev dobermanov v državi in ​​so predani zagotavljanju svojih strank zdravih, srečnih mladičkov.

Vsi njihovi psi so registrirani v AKC in ponujajo različne barve, vključno s črno, modro, rjavo in rdečo. Na voljo imajo tako samčke kot samice in so prepričani, da imajo popolnega mladiča za vsakogar.

Vzreditelji Small Steps Kennel verjamejo, da si vsak pes zasluži ljubeč dom in so predani temu, da bodo našli pravi dom za vsakega svojega mladička. Strankam ponujajo različne storitve, vključno s prevzemom mladičev, dostavo in pošiljanjem.

Ponujajo tudi več možnosti financiranja, ki zagotavljajo, da si lahko vsak privošči mladička svojih sanj. Small Steps Kennel tesno sodeluje s svojimi strankami, da jim zagotovi ujemanje s popolnim psom za njihov življenjski slog in potrebe.

Podrobnosti o psarni Small Steps

4. Doberman pinč

doberman pinč

Predani so vzreji in vzgoji zdravih, veselih in dobro socializiranih psov dobermanov. Njihovi psi so vzrejeni iz nekaterih najboljših evropskih linij in so uvoženi iz celega sveta. Verjamejo, da lahko z združitvijo najboljšega iz obeh svetov rodijo pse, ki niso le lepi, ampak tudi zdravi, inteligentni in enakomerni.

Rejci dobermanov svojim strankam ponujajo različne storitve, vključno z usposabljanjem poslušnosti, zaščitnim treningom in celo treningom agilityja. Ponujajo tudi Stud Service, tako da, če želite svoji družini dodati dobermanskega pinča, vam lahko pomagajo najti popolnega ujemanja.

Ena stvar, ki pritegne stranke k rejcem dobermanov, je, da so vedno pripravljeni in pripravljeni ustreči svojim strankam na vse mogoče načine. Če želite izvedeti več o njihovem vzrejnem programu ali psih, jih ne oklevajte in stopite v stik še danes.

Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam zagotovili vse informacije, ki jih potrebujete za premišljeno odločitev o dodajanju pasme doberman v vašo družino.

Podrobnosti o dobermanu

5. Creasman Canines

Creasman Canines Doberman

Creasman Canines je majhno družinsko podjetje, ki vzreja pse že več kot 30 let. Nahajajo se v čudoviti zvezni državi Alabama in so specializirani za vzrejo nemških ovčarjev, dobermanov, labradorcev in zlatih prinašalcev. Verjamejo, da si vsak pes zasluži ljubeč dom in trdo delajo, da bi vsakega psa uskladili s popolno družino.

Vsi njihovi psi so že od malih nog socializirani in so navajeni biti v bližini otrok in drugih živali. Rejci Creasman Canines verjamejo, da je to najboljši način, da zagotovite, da bodo njihovi psi dobro prilagojeni člani vaše družine.

Ponujajo različne storitve, vključno z usposabljanjem poslušnosti, spreminjanjem vedenja in tečaji mladičev. Zagotavljajo tudi storitve vkrcanja, urejanja in dnevnega varstva. Predani so zagotavljanju najboljše možne skrbi za vašega psa in upajo, da jih boste upoštevali, ko boste iskali novega kosmatega družinskega člana. Njihove linije in trgovine so vedno odprte, če jih želite kontaktirati.

Podrobnosti o Creasman Canines

6. Sanjski kužki

Sanjski mladički doberman AL

Zadnji na seznamu najboljših rejcev dobermanov v Alabami je “Sanjski mladički.” Imajo popolnega mladiča za vas, ne glede na to, ali iščete družinskega hišnega ljubljenčka ali zvestega spremljevalca. Njihovi dobermani so vzrejeni zaradi temperamenta in zdravja ter ponujajo različne barve, med katerimi lahko izbirate.

Dream Puppies ponuja široko paleto mladičkov dobermana, ki so vsi rojeni in vzgojeni v njihovem najsodobnejšem objektu. Njihovi mladički dobermana so na voljo v različnih barvah, vključno s črno, rdečo in modro. Ponujajo tudi široko paleto velikosti, od igrače do standardne.

Ne glede na to, kaj iščete pri mladičku dobermana, so prepričani, da imajo popolnega za vas. Poleg široke izbire mladičkov dobermana, Dream Puppies svojim strankam ponuja tudi različne storitve.

Imajo vse, kar potrebujete, da spravite svojega novega mladiča na pravo tačko, od nege do treninga poslušnosti. Vsi njihovi mladički so zdravstveno testirani in imajo 2-letno zdravstveno garancijo.

Veliko rejcev dobermanov v Alabami, vendar je iskanje pravega lahko izziv. Pri Dream Puppies verjamejo, da si vsak mladiček zasluži ljubeč dom, in se trudijo zagotoviti najboljšo možno oskrbo za vsakega izmed psov dobermana pod njihovim nadzorom.

Podrobnosti o sanjskih mladičkih

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Alabami

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Alabami

Ko iščete vzreditelja dobermanov v Alabami, je nujno, da opravite raziskavo in se prepričate, da psa dobite iz uglednega vira. Tukaj je nekaj nasvetov, kako izbrati vzreditelja dobermanov v Alabami:

  1. Prepričajte se, da je vzreditelj registriran pri United Kennel Club (UKC) ali American Kennel Club (AKC). To zagotavlja, da vzreditelj drži visoke standarde in da so njihovi psi kakovostni.
  2. Vprašajte vzreditelja za reference drugih lastnikov psov, ki so pri njih kupili dobermana. To vam bo dalo predstavo o tem, kaj lahko pričakujete glede temperamenta in zdravja.
  3. Izberite vzreditelja, ki testira svoje pse. To pomeni, da je vzreditelj testiral njihove pse na pogoste zdravstvene težave, kot sta displazija kolkov in von Willebrandova bolezen.
  4. Obiščite vzrediteljev objekt, da se seznanite s psi in si oglejte pogoje, v katerih se gojijo. Tako boste dobili dobro predstavo o ravni oskrbe in strokovnosti rejca.
  5. Zastavite veliko vprašanj. Ugleden vzreditelj bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja o svojih psih.

Če upoštevate te nasvete, ste lahko prepričani, da boste v Alabami našli odličnega vzreditelja dobermanov in zdravega, veselega psa.

Več o mladičkih dobermana iz Alabame

Več o mladičkih dobermana iz Alabame

Dobermani veljajo za eno najbolj vsestranskih pasem psov in so odlični spremljevalci v Alabami. So zelo inteligentni, pogumni in zvesti ter imajo močan zaščitni nagon. Dobermani že od malih nog zahtevajo trden trening in socializacijo, vendar so na splošno poslušni in jih je enostavno trenirati.

Ti psi so aktivni in atletski ter potrebujejo veliko vadbe. Prav tako jih je treba redno negovati in zahtevajo precejšnjo količino vzdrževanja. Na splošno so dobermani odlični psi za družine z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki.

So zvesti in ljubeči spremljevalci, zanje je razmeroma enostavno skrbeti. Če iščete zaščitniškega psa, ki je hkrati inteligenten in ubogljiv, potem je pasma doberman odlična izbira.

Zaključek za “najboljšega vzreditelja dobermanov v Alabami”

Zaključek za The

Ko iščete edinstveno doberman rejci, delajte to z odprtim umom. Ni zagotovljeno, da bo vsak vzreditelj, na katerega naletite, izpolnil vaša pričakovanja. Najhuje je, da boste naleteli na šaljivce, zaradi katerih boste verjeli v verodostojnost njihovih izdelkov in storitev.

Po drugi strani pa jih boste prelisičili, če si boste vzeli čas za raziskovanje. Prosimo, da se seznanite z vsakim od njih in preberite ocene, objavljene na spletu. To vam prihrani vse glavobole in dramo pri obravnavanju ponaredkov in goljufij.

Ko končno spoznate dobre, naredite svoj del, da bo odnos deloval. Pravilno zasnovan odnos vam zagotavlja zdrave, ljubeče pasme dobermanov kot vaše vseživljenjske spremljevalce.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev dobermanov v Alabami, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička dobermana od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “6 načinov, kako se dobermani razlikujejo od drugih psov” spodaj: