6 najboljših rejcev dobermanov v Washingtonu

Predloga Top-Doberman-Breeders-In-Washington

V poznem 19. stoletju so dobermane v Nemčiji vzrejali predvsem kot pse čuvaje. Čeprav njihov natančen prednik ni znan, se domneva, da so mešanica številnih pasem psov, vključno z rotvajlerji, črnorjavimi terierji in nemškimi pinči. So zelo energični in inteligentni psi, ki se dobro obnesejo pri policijskem ali vojaškem delu, v pasjih športih ter pri družinskih skrbnikih in spremljevalcih.

Izbira pravega psa ni lahka, a s tem seznamom vodilnih rejcev dobermanov v Washingtonu boste na dobri poti. Ti etični dobro uveljavljeni rejci so najbolj ugledni v državi.

1. Prima dobermani Washington

Prima dobermani

Prva na seznamu rejcev dobermanov v Washingtonu je Prima. Prima dobermani se nahajajo v bližini Spokana v Washingtonu in vzrejajo dobermanske pinče, registrirane v AKC. Njihovi psi so odlični družinski ljubljenčki, športni psi in razstavni psi. Vsi so v celoti zdravstveno preizkušeni in posodobljeni.

Njihove sanje so ustvariti konformacijsko pravilne dobermane, ki izžarevajo pasemski tip, so zdravi in ​​dolgoživi, ​​služijo kot skrbni spremljevalci in se odlikujejo na področju konformacije, dela in športnih dogodkov. Težijo k popolnosti!

Svojim mladičkom dobermana so predani za vse življenje. Svoje mladičke bodo prodajali samo v domove, ki jih poznajo in odobrijo kot kompatibilne. So vseživljenjski ljubitelji in učenci dobermanov. Medtem ko si prizadevajo ustvariti končno vizijo pasme, želijo z vami deliti vse, kar lahko. Za več vprašanj jih kontaktirajte.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

2. Wingate Dobermans WA

Wingate dobermani

Wingate Dobermans se nahaja v mestu Napavine v Washingtonu, 30 minut južno od Olimpije, na pol poti med Portlandom in Seattlom. Od osemdesetih let prejšnjega stoletja gojijo dobermane v omejenem številu. Dobermani, ki se odlikujejo po konformaciji, usposobljenosti in temperamentu, so bili vedno njihov cilj. Njihovi psi že leta služijo kot prijatelji in zaščitniki svojim lastnikom.

Prav tako so tisti, ki so bili kupljeni za tekmovanje, zmagali na pasemskih prvenstvih in postali odlični igralci poslušnosti/agilityja. Več kot 60 šampionov je bilo vzrejenih iz njihovih 30+ legl, mnogi z delovnimi naslovi. Lahko ste prepričani, da bodo njihovi mladički dobermana, ki so naprodaj v Washingtonu, visokokakovostni čistokrvni.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

3. Ravensown KO dobermani

Ravensown KO dobermani

Ravensown KO Dobermans je zavezan zagotavljanju najvišje kakovosti pasme, pri čemer je kakovost temperamenta vedno na prvem mestu. Od leta 1988 si prizadevajo vzrejati zdrave, zdrave dobermane, ki ustrezajo pasemskemu standardu Doberman Pinscher Club of America.

Njihovi psi so aktivni, predani družinski člani, ki tekmujejo in podeljujejo nazive v konformaciji, poslušnosti, reliju, agilityju, lovu v hlevu, kmečkem delu in servisu/terapiji. Svoje mladičke dobermana za prodajo vzgajajo v Washingtonu v svojem domu, ugnezdenem v gorovju Cascade Mountains, na treh hektarjih. Njihovi mladički so iz skrbno izbranih, zdravstveno preizkušenih linij Champion.

Trdo delajo, da zagotovijo, da bo pravi pes odšel v pravi dom, in se doživljenjsko zavezali svojim mladičkom dobermana. Njihov cilj je, da vas spoznajo in vam pomagajo najti najprimernejšega spremljevalca za vašo družino.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

Preverite več: Najboljši rejci dobermanov v Michiganu! in najboljši rejci dobermanov v Koloradu!

4. Psarna Northstar Doberman

Psarna Northstar Doberman

Northstar dobermani vzrejajo zdrave šampione, ljubeče spremljevalce, ki so čudovit odraz te pasme. Vzreditelj se osredotoča na kakovost pred količino, da družinam zagotovi najbolj zaželene mladičke. So veseli, zdravi in ​​socializirani psi izjemne lepote, temperamenta in dobrega zdravja.

Posledično lahko v svojo družino s popolnim zaupanjem pripeljete dobermana od njih. Nobena druga pasma se ne more primerjati z dobermanovo lepoto, inteligenco, budnostjo, zaščitnimi sposobnostmi in atletskimi sposobnostmi.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

5. Deerun Dobermans Washington State

Deerun dobermani

Več let so Deerun dobermani vzrejali predvsem zaradi temperamenta in zdravja in so tekmovali le v poslušnosti ter si prislužili več AKC CD-jev in CDX-jev za svoje dobermane. Nato so se sredi 80-ih začeli zanimati za konformacijski prstan AKC.

Izdelali so ameriške, kanadske, perujske in mednarodne prvake, zmagovalce velikih nagradnih iger in obedience z naslovom dobermanski pinči. Od leta 1974 so služili kot častniki in člani upravnega odbora, vključno s predsednikom kluba Doberman Pinscher Puget Sound.

Svoj program imajo dol! Njihovi mladiči dobermana v Washingtonu so skrbno izbrani za vzrejo, da bi ustvarili čim bolj zdrave mladičke. Posledično ni nikoli rodila mladička s kakršnimi koli pogostimi zdravstvenimi težavami, povezanimi s to pasmo. To pomeni, da lahko svojega novega dobermana pripeljete domov popolnoma mirno.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

6. Starlaine Dobermans Whippets

Starlaine Dobermans Whippets

Zadnji na seznamu najboljših rejcev dobermanov v Washingtonu je Starlaine. Starlaine Dobermans Whippets se razmnožujejo z agilnostjo, poslušnostjo in naslovi prvaka v omejenem številu. Predani vzreji najboljših med najboljšimi, opravljajo vsa zdravstvena testiranja, da zagotovijo prihodnost pasem, ki jih imajo radi.

Njihova članstva vključujejo Doberman Pinscher Club of America, American Whippet Club, Mt Hood Doberman Pinscher Club in Puget Sound Doberman Pinscher Club, kjer so bili predsedniki. Poleg tega so za spodbujanje odgovorne reje in izobraževanje javnosti pomagali razviti programe za napotitev rejcev.

Vzreditelj pozdravlja vprašanja o svojih mladičkih in obstaja več načinov, kako se z njimi obrniti. Pri njih lahko dobite tudi informacije, nasvete in izobraževanje o negi vašega novega kužka. Tako ste lahko prepričani, da je zanj ustrezno poskrbljeno, ko je z vami.

Informacije o vzreditelju dobermanov:

Več informacij o mladičkih dobermana v Washingtonu

Čeprav so dobermani na splošno zdravi, obstajajo določena stanja, h katerim so nagnjeni. Prva je napihnjenost, življenjsko nevarno prebavno stanje, za katerega bi se morali lastniki vnaprej naučiti znakov.

Poleg tega genetska zdravstvena stanja, povezana s pasmo, vključujejo displazijo kolkov, razširjeno kardiomiopatijo (povečano srce), von Willebrandovo bolezen (motnja strjevanja krvi), progresivno atrofijo mrežnice, albinizem in hipotiroidizem.

Rejci so odgovorni, da svojo plemensko živino pregledajo glede teh zdravstvenih stanj z medicinskimi preiskavami. Prosimo, ne kupujte mladička ali psa pri vzreditelju, ki gensko ne testira svoje plemenske živali.

Čeprav je doberman predvsem pasma za pranje in nošenje, bo nekaj rutinskega nege pripomoglo k ohranjanju optimalnega zdravja. Naj bo dlaka videti sijoča ​​in zdrava, tako da jo vsak dan krtačite s krtačo s kratkimi ščetinami ali negovalno rokavico. Redno kopanje ni potrebno.

Pomagalo bi, če bi ji vsaj enkrat na mesec strigli nohte in bi mu morali redno umivati ​​zobe. Pametno je, da vsakih nekaj dni previdno obrišete ušesa s papirnato brisačo, namočeno v otroško olje. Svojega veterinarja lahko vprašate, kako očistiti ušesa svojega psa, da preprečite poškodbe in ostanete na tekočem z morebitnimi težavami.

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Washingtonu?

Kako izbrati vzreditelja dobermanov v Washingtonu?

Washington ima več rejcev dobermanov. Morda je težko najti uglednega vzreditelja ob pravem času in v okviru vašega proračuna, vendar so prihodnost, zdravje in dobro počutje pasme doberman odvisni od tega. Če želite izbrati najboljše rejce dobermanov v Washingtonu, morate opraviti nekaj osnovnih raziskav. Vizualno bi morali na primer pregledati leglo in okolico.

Nato vprašajte vzreditelja, kateri mladiček bi bil najboljši za vas. Na koncu preživite nekaj časa z vsakim kužkom posebej. Če želite prihraniti denar v njegovi življenjski dobi, morate biti pripravljeni vlagati v mladička dobermana. Bolj pametno porabiš, več prihraniš.

Najuspešnejši rejci psov so člani združenja rejcev in se vzrejajo po pravilih in smernicah pasemskega združenja. Poleg sodelovanja v lepotnih in nastopajočih razstavah to vključuje tudi zdravstvene preglede plemenskih psov.

Rodovniški papirji, imenovani tudi “rodovniki”, dobijo tudi mladičke. Dokumenti, kot so ti, kažejo, kateri predniki so prispevali k razvoju mladiča in ali je prišlo do parjenja.

Kje najdete vzreditelja dobermanov?

Običajno je, da Dobie kupijo, ne da bi vedeli, kje kupiti kakovostnega psa. Vendar pa lahko dodatne informacije o dobermanu najdete v pasemskih klubih, organizacijah in združenjih. Ocene rejcev najdete tudi na Facebooku.

Ameriški klub dobermanov (DPCA) vzdržuje seznam ljudi, ki gojijo dobermane v Združenih državah, Kanadi in drugih državah. V iskalno polje vnesite ime svoje države, da poiščete vzreditelja dobermanov v vaši bližini. Poleg tega v pomoč širši javnosti DPCA zagotavlja seznam rejcev.

Navedeni rejci so člani ameriškega kluba dobermanov. DPCA ne jamči za storitve, ki jih zagotavljajo ti rejci, niti ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s sporazumi, ki jih lahko sklenete z njimi.

Zaključek za mladičke dobermana v Washingtonu

6 najboljših rejcev dobermanov v Washingtonu

Na voljo so številni vzreditelji, vendar je pametno izbrati tistega, ki vzgaja kakovostne dobermane veselega temperamenta. Ta vodnik vam lahko pomaga najti najbolj zanesljive rejce dobermanov v Washingtonu.

Toplo priporočamo, da pred nakupom mladiča dobermana pri neizkušenem vzreditelju raziščete. Žal je veliko mlinov za mladiče in želimo preprečiti, da bi se ta neetična podjetja nadaljevala.

Všeč vam bo tudi: