6 najboljših rejcev huskyjev v Iowi! (2022)

Rejci huskyjev v Iowi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Huskyjev v Iowi. Huskiji ali sibirski haskiji izvirajo iz Sibirije, vendar so zdaj priljubljeni v vseh domovih Združenih držav. In to z dobrim razlogom. Sibirski haskiji so zvesti, odhodni, nagajivi pes in primerni za vsako družino.

Zaradi tega mnogi ljudje iz Iowe zdaj iščejo rejce Huskyjev v Iowi. Takšno iskanje lahko odkrije nekaj rejcev sibirskih haskijev, a kako veš, kateri so vredni zaupanja? Medtem ko ima večina rejcev mladičev Huskyja v Iowi dobre namene, obstajajo izjeme. Torej, kako lahko ločite med dobrim rejcem in slabim?

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Huskyjev v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci beagle v Iowi in Najboljši rejci Vizsla v Iowi.

Mladički huskyja naprodaj v Iowi

Mladički huskyja naprodaj v Iowi

Da bi vam pomagali, smo pripravili seznam najboljših rejcev s mladiči Huskyja za prodajo v Iowi in veliko koristnih informacij za morebitne lastnike Huskyjev. Torej, nadaljujmo s tem.

Priporočila izdelkov Husky: Najboljša pasja krtača za Huskyja in Najboljše šok ovratnice za grizljivega kužka.

1. PuppySpot’s Huskies za Iowa

PuppySpot's Huskies za Iowa

Ker iščete rejce Huskyjev v Iowi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete združljivega spremljevalca Huskyja kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci Huskyjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek pregleda, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Iowi. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Huskyja za prodajo v Iowi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do spletnega mesta.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Domači haskiji

Domači haskiji

Lila Bruck je vzrediteljica domačih haskijev. So majhna psarna s sedežem v Vailu v Iowi. Lila in njena ekipa sta predani vzreji mladičkov Huskyja v Iowi za druženje ali razstavljanje. Sodeluje s svojimi otroki in vnukom, da zagotovi, da so mladički navajeni na človeško interakcijo.

Domači haskiji poleg druženja mladičke navadijo tudi na avtomobile in jih zato peljejo na vožnje. Uporabljajo zgodnjo nevrološko stimulacijo, da mladičkom pomagajo rasti. Druga ponujena usposabljanja so – poveljevanje sedenja, usposabljanje v zabojih, hoja na povodcu in druženje z odraslimi psi.

Mladiči dobijo prvi krog imunizacije in zdravljenja proti glistam pri starosti 3, 5 in 7 tednov. Ponujajo tudi enoletno zdravstveno garancijo za genetske napake. Obiščite njihov profil Good Dog, da si ogledate razpoložljive mladičke in se prijavite za posvojitev pri vzreditelju.

Podrobnosti o domačih huskijih

3. Bruckovi sibirski haskiji

Bruckovi sibirski haskiji

Bruck’s Siberian Huskies je izkušen vzreditelj, registriran v AKC. Sibirske haskije vzrejajo že od leta 1999. Rick in Barbara Bruck, lastnika te psarne, sta predana vzgoji zdravih, dobro vzgojenih mladičkov za ljubeče domove.

Tu v tej psajni veliko časa vlagajo v zgodnje šolanje in socializacijo z otroki in drugimi živalmi. Preden izpustijo mladiče, potem ko dopolnijo osem tednov starosti, so haskiji ustrezno cepljeni in razglisteni ali pa imajo negativen pregled blata.

Zagotavljajo tudi enoletno zdravstveno garancijo. Z vsakim Huskyjem iz Bruck’s dobite majhno vrečko s hrano ali igračo z njihovimi sorodniki. Obiščite vzrediteljev profil Good Dog in se prijavite za enega od njihovih mladičkov. Za dostavo imajo na voljo možnosti prevzema in zračnega tovora, ki je varen za hišne ljubljenčke.

Podrobnosti o Bruckovih sibirskih haskijih

4. Tricia’s Siberians LLC

Tricia's Siberians LLC

Tricia’s Siberiians LLC zagotavlja vrhunske mladičke sibirskega haskija v Iowi v ljubeče in skrbne domove. Za socializacijo in osnovno šolanje uporabljajo program usposabljanja Puppy Culture. Mladički so usposobljeni za zaboj, hrup, tujce, ENS, sedenje in čakanje na nagrado.

Pred odhodom domov bodo vsi mladički ustrezno cepljeni, razglisteni in pregledani pri veterinarju. Tricia’s zagotavlja dveletno zdravstveno garancijo za boke in oči. Prevzamejo tudi vračila, če kupec ne more več skrbeti za mladičke.

Vsakemu mladiču je v psarni na voljo mikročip, registracija AKC, začetni komplet za mladiče, igračo za vonj za sorodnike, mamino dišečo igračo, vrečko za začetek hrane in zdravstveno spričevalo. Obiščite njihov profil Good Dog, če želite izvedeti več.

Podrobnosti o Tricia’s Siberians LLC

5. Julie Beyer – Beyerjevi mladički

Julie Beyer - Beyerjevi mladički

Beyer Puppies je majhen domači vzreditelj, ki vzgaja mladičke Huskyja na svoji mali kmetiji. Imajo samo dve samici sibirskih haskijev in enega samca. Vendar so ponosni na svoje delo. Julie Beyer, lastnica celotne družine te psarne, pomaga pri skrbi za njihove pse in dojenčke.

Ko gre za vzgojo zdravih mladičkov, so vsi Beyerjevi haskiji razglisteni pri dveh, štirih, šestih in osmih tednih starosti. Preden se pri osmih tednih odpravijo v svoj novi dom, jih cepijo in pregleda lokalni veterinar. Julie zagotavlja tudi zdravstveno jamstvo za mladičke.

Mladički Beyer Puppies so registrirani v AKC. Imajo tudi program “Vrnitev kužka”. Če posvojitelj mladiča ne more obdržati mladička, ki ga je posvojil iz psarne, ga v vsakem primeru sprejme.

Julie Beyer – Podrobnosti o mladičkih Beyer

6. Sončni orkan Sibirci

Sončni orkan Sibirci

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Huskyjev v Iowi je Sunny Hurricane Siberians. So odgovoren vzreditelj, ki vedno daje prednost potrebam svojih psov in mladičkov. Imajo dovolj prostora za svoje mladiče, da tečejo in se igrajo, ko odrastejo.

Od prvega dne so Huskiji izpostavljeni odraslim, otrokom, drugim psom in mačkam. Ta psarna uporablja naslednje načine obogatitve: tedensko striženje nohtov, interakcija z mačkami, osnove usposabljanja za kahlico, pasja vrata, desenzibilizacija hrupa in trening pasjih vrat.

Naučili so jih tudi osnovnih transparentov. Preden mladički zapustijo psarno in živijo k vam, njihove haskije pregleda veterinar. Pri približno šestih do sedmih tednih jih isti veterinar pregleda za zdravilo Panacur proti glistam in njihovo prvo cepivo DHPP. Sunny Hurricane zagotavlja dveletno zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o sončnem orkanu Sibirci

Kako izbrati vzreditelja huskyja v Iowi

Kako izbrati vzreditelja huskyja v Iowi

Če iščete vzreditelje mladičev Huskyja za prodajo v Iowi, je nakup pri neodgovornem vzreditelju ena najslabših stvari, ki jih lahko storite, če imate radi pse. Ta podjetja imajo koristi od bolnih psov.

Preden izberete vzreditelja, poiščite te značilnosti:

 • Ena od prvih stvari, ki si jo morate ogledati, je velikost pesjaka. Seveda nima vsak poklicni vzreditelj sibirskih haskijev v Iowi 10 hektarjev kmetije, vendar je skoraj vedno potrebno nekaj več kot dvorišče.
 • Nato prosite za ogled mame mladička. Dobri rejci takšni prošnji nikoli ne bodo rekli ‘ne’. Dovolili vam bodo tudi srečanje z očetom, če je na ranču. Srečanje s starši je ključnega pomena, saj vam bo dalo predstavo o prihodnjem videzu in obnašanju mladička.
 • Večina uglednih rejcev sibirskih huskyjev bo imela obsežno strokovno znanje in izkušnje pri vzreji psov. Če je rejčev posel nov, bi moral imeti izkušenega mentorja, ki ga vodi.
 • Svojemu vzreditelju lahko zastavite poljubno število vprašanj. Ni neumnih vprašanj in ugleden vzreditelj sibirskih haskijev bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja. Rejci na dvorišču bodo razdraženi zaradi vaših poizvedb.
 • Prav tako se morate pozanimati, ali svoje mladiče prodajajo trgovcem na debelo, trgovinam za male živali, posrednikom za mladiče ali spletnim mestom za dražbe. Če rečejo da, pojdite od tam čim prej. Noben etični vzreditelj ne bi prodal svojih mladičkov na ta način.
 • Če je vzreditelj vreden zaupanja, vam bodo svetovali, da mu ga vrnete, če ne morete več skrbeti za svojega novega mladiča.
 • Končno bodo vsi ugledni rejci sibirskih haskijev opravili zdravstvene teste svojih mladičkov. Čeprav vam vsi ne bodo zagotovili zdravstvenega jamstva, bi vam morali vsi zagotoviti dokaz, da so njihovi psi zdravi in ​​brez dednih težav. Če vzreditelj ne testira svojih psov, je verjetno, da imate bolnega psa.

Tudi če vaši rejci Huskyja v Iowi izpolnjujejo vsa zgoraj navedena merila, morate nadaljevati previdno.

Obstaja nekaj rdečih znakov, ki jih ne smete spregledati:

 • Psi psarne so slabega zdravja.
 • Vzrejajo prekomerno število legla (več kot 4 ali 5)
 • Svoje mladičke prodajo, preden dopolnijo osem tednov.
 • Vzreditelj se ne pozanima o vaši življenjski situaciji.
 • Mladičkov nikoli ne zmanjka.
 • Njihovi stroški so pretirano poceni.
 • Spodbujajo zelo nenavadno barvo ali velikost dlake ali oči, kot so beli haskiji, huskiji s čajno skodelico itd.

Povezano: Razlogi, zakaj je moj Husky debel in Najboljši šamponi za Huskyja.

Več informacij o rejcih huskyjev iz Iowe

Več informacij o rejcih huskyjev iz Iowe

Ta seznam uglednih in visokokakovostnih rejcev Huskyjev v Iowi smo sestavili na podlagi njihovih pregledov na družbenih medijih in Yelpu. Opravili smo neodvisno raziskavo in stopili v stik z več lastniki sibirskih haskijev, da bi posodobili naš seznam. Vendar pa nismo našli dovolj uglednih rejcev iz Iowe, da bi dokončali naš seznam.

Tako smo vključili najbližje rejce iz Minnesote in Wisconsina. Ena stvar je prepričana, da naš seznam ne bo vseboval nobenih rejcev na dvorišču ali mlinov mladičev. Pred nakupom opravite raziskavo; pomislite na ta seznam kot na izhodišče.

Zaključek za “najboljše rejce huskyjev v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce huskyjev v Iowi

Huskiji so idealni psi za hišnega ljubljenčka, ker se odlično družijo. Sprva je bila ta pasma zasnovana za delovanje v tropih za vleko lahkih tovorov čez ledene otoke. Njihova gosta dlaka jih ščiti in jih vedno ogreje. Najti dobre rejce huskyjev v Iowi je težko, če ga želite posvojiti.

Ker niso tako na voljo kot nekatere druge države, smo naredili ta seznam rejcev, znanih po zagotavljanju pristnih, visokokakovostnih storitev na podlagi dolgoletnega strokovnega znanja s pasmo sibirski haski. To vam bo zagotovilo zanesljivo mesto za začetek pridobivanja naslednjega kosmatega prijatelja.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Huskyjev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Huskyja od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih niste vedeli o sibirskem haskiju” spodaj: