6 najboljših rejcev huskyjev v Novi Mehiki! (2022)

Rejci huskyjev v Novi Mehiki

Če iščete najboljše rejce Huskyjev v Novi Mehiki, potem je to tisto, kar morate vedeti. Ameriška kinološka zveza je uradno priznala sibirskega haskija (AKC) leta 1930. Ta haski je eleganten, atletski pes z željo po delu. Ta prijazna pasma psov določene severne dediščine je bila izrecno zasnovana za uporabo kot vprežni pes.

Nagajiv in zabaven, sibirski haski ima živahno razpoloženje, ki prinaša veselje vsem, ki jih srečajo. Ta pasma ceni otroke in je pogosto srečna soigralka in strpna do njihove nagajivosti. Ker so bili vzrejeni kot čoporne ekipe, je večina sibirskih haskijev prijetna tudi z obiskovalci in drugimi psi.

Sibirski haski je nekoliko kompakten, malo daljši kot visok, njihov izraz pa je pogosto oster, a radoveden. Njihova bistrost jih usposobi za hitro učenje, vendar le takrat, ko to želijo. Huskiji imajo pogumno neodvisen in svobodomiseln temperament. Dosežejo 20-23,5 palcev s približno 35-60 funtov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Huskyjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci nemških ovčarjev v Novi Mehiki in Najboljši rejci Corgijev v Novi Mehiki.

Mladički huskyja naprodaj v Novi Mehiki

Mladički huskyja naprodaj v Novi Mehiki

Z iskanjem pravega vzreditelja si zaslužite pravega psa in mladička. Odgovoren vzreditelj vas bo povezal z zdravim kužkom in bo izpolnil vsa pomembna zdravstvena spričevala, da bo brez zadržkov čim bolj odkril zdravstvene težave.

Odgovorni rejci si prizadevajo za najvišje pasemske standarde, ki jih je določil AKC, in psi, vzrejeni po teh standardih, manj verjetno podedujejo zdravstvene težave. Nekaj ​​najboljših rejcev huskyjev v Novi Mehiki je navedenih spodaj.

Priporočila izdelkov Husky: Najboljše dvignjene postelje za pse in Najboljše posode za vodo brez razlitja.

1. PuppySpot’s Huskies za Novo Mehiko

PuppySpot's Huskies za Novo Mehiko

Ker iščete rejce Huskyjev v Novi Mehiki, vam toplo priporočamo, da uporabite neverjetno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna spletna tržnica za pse, kjer lahko brskate in poiščete razpoložljive spremljevalce Husky iz udobja svojega doma v Novi Mehiki.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Huskyjev z navedenimi mladiči izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Novi Mehiki. Preden nadaljujete pot za psičkom Huskyja za prodajo v Novi Mehiki, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kayenta Sibirci

Kayenta Sibirci

Kendra Ireton, prebivalka v Santa Feju, NM, je ustanovila sibirsko psarno Kayenta. S povezavami vzrediteljice v Kennels Karnovanda, Judy Russell, se je njena majhna družina psov začela z dvema psoma, ki ju je dobila od nje. Njen vzrejni program se je še naprej postopoma povečeval in vključeval druge bolj delovne linije psov.

Lenore Demmin iz Springvillea, UT, se ji je kasneje pridružila pri vodenju psarne. Občasno so potencialni lastniki hišnih ljubljenčkov uvrščeni na čakalni seznam za pridobitev mladička, ko ga zaprosijo. Kendra to počne, ker lahko sprejme le nekaj mladičkov na leto. Njeno dejanje kaže na visoko stopnjo odgovornosti.

Lenore in Kendra večine mladičkov, ki se letno skotijo ​​pri Kayenta Siberians, ne obdržita. Namesto tega se prodajajo v hiše ljubečih hišnih ljubljenčkov. Kar nekaj se zahteva in prodaja drugim rejcem po vsem svetu kot razstavni psi. Vsi mladički pri Kayenta Siberians so zasuti s toliko ljubezni in pozornosti, kot jo ekipa lahko da in z redno zalogo igrač.

Kendrina dva potomca, Wolf in Katelyn, pogosto polno in aktivno sodelujeta pri delu in skrbi za pse. Pred selitvijo mladičkov k novim lastnikom so vsi naučeni na kahlico, njihova cepljenja so aktualna v času prodaje.

Mladički se lahko preselijo v svoje nove domove šele po približno osmih tednih. Kendra in ekipa imata za vsako leglo spletni album za naklonjenost, ki se posodablja tedensko. Zahteva se le dostop do spletnega albuma, kjer ste tudi po elektronski pošti obveščeni o morebitnih posodobitvah albuma. Vljudno se obrnite na Kendro po telefonu ali obiščite spletno stran še danes za več informacij o njihovem Huskyju.

Podrobnosti o Kayenta Siberians

3. Družinski mladički ZDA

Družinski mladički ZDA

Z mislijo na druge ljudi, ki sodelujejo pri naklonjenosti, izkušnjah in veselju, ki so povezani s skrbjo in lastništvom mladiča, se je Family Puppies USA odločila, da v to življenje pripelje več psov s pomočjo vzrejnega programa. Od leta 2015 se profesionalno ukvarjajo z vzrejo in so porabili nešteto ur za pregledovanje različnih pasem mladičev in ocenjevanje družin bodočih lastnikov mladičev.

Zavetišče Family Puppies USA se osredotoča na zagotavljanje vrhunskih mladičkov in zvestobo potrošnikov. Verjamejo, da so mladički morda navzven videti močni, v notranjosti pa so ljubki, sproščeni, mehki, sproščeni in se ne ljubijo nič drugega kot crkljanje na kavču, igranje po preprogi ali igranje na dvorišču.

Pri Family Puppies USA z vsakim mladičkom ravnajo z največjo naklonjenostjo in predanostjo od trenutka njegovega rojstva do preselitve v svoje bodoče prebivališče. Večina njihovih mladičkov ima potrjene krvne linije in so registrirani. Tukaj je varno reči, da se ponašajo z blaginjo in blaginjo vsakega svojega mladička.

Praktični pristop je metoda, ki jo uporabljajo pri Family Puppies USA za obravnavo in zagotavljanje najboljše kakovosti in socializacije za vsakega od svojih mladičkov. Od trenutka spočetja mladičkov, vse do božanja v zaprtih prostorih v rokah vzreditelja, so mladički ugnezdeni in razvajani z ljubeznijo.

Vsak pes je kritično raziskan, da se opozori na njegov temperament in vedenje. Ker je poslanstvo ustvariti srečnega, zdravega in kakovostnega kužka, je zdravstveno stanje vseh mladičkov prednostno, veterinarska oskrba in cepiva pa so najnovejša. Prosimo, kontaktirajte Family Puppies USA po telefonu ali obiščite spletno stran za več informacij o njihovem Huskyju.

Podrobnosti o družinskih mladičkih v ZDA

4. Infinity Pups

Infinity Pups

Infinity Pups si prizadeva pomagati najti varne in ljubeče večno ljubeče domove za mladičke, ki so zavezani vzgoji srečnih, zdravih hišnih ljubljenčkov preprosto zato, ker imajo radi interakcijo. Vzreditelj Joel Horst verjame v odgovornost in izogibanje zdravstvenim težavam za svoje mladičke. Vsi mladički so prodani z namenom, da se štejejo za družinske spremljevalce.

Pričakovano je, da bodo z veliko vadbe, nadzora, socialne interakcije, skrbi in pozornosti, ki jim je namenjena, zagotovljeno, da bodo v dobrem zdravju, ko se preselijo v nov dom. Vendar po priporočilu Joel svetuje, da mora veterinar opraviti preglede mladička v dveh tednih od dneva nakupa. Vsi mladički se razglistijo pri dveh tednih starosti in vsaka dva tedna.

Pregleduje jih pooblaščeni veterinar in morajo biti v dobrem zdravstvenem stanju, preden dobijo potrdilo za odhod iz psarne. Očarljivi mladiček sibirskega haskija bo do novega lastnika hišnega ljubljenčka prišel z enoletno garancijo za genetsko zdravstveno stanje, veterinarskim zdravstvenim spričevalom ter ažurno opravljeno vsa potrebna cepljenja in razglistenje. Prosimo, kontaktirajte Joela po telefonu ali obiščite spletno stran še danes za več informacij o njihovem Huskyju.

Infinity Pups Podrobnosti

5. Pawrade

Pawrade

Pawrade je mreža poštenih in uglednih rejcev, ki so predani povezovanju ljubečih, pozornih, sočutnih družin in posameznikov z zdravimi kužki. Tu so rejci individualno pregledani in ocenjeni, da bi zagotovili izbran um in predano ekipo, ki bo vodila zadovoljivo rast, nego in udobje mladičkov.

Ker je zdravje mladička ključnega pomena, je pri Pawrade mogoče zagotoviti, da je novi mladiček v dobrem stanju v času prodaje in preden zapusti prostore Rejca. Za Briana DeLeeuwa, Kelli Dean in Deneana Ellingsona, prvake v rejskem programu Pawrade, so njihova priporočila v smislu zagotavljanja zdrave in s hranili polne prehrane ter občasnih obiskov veterinarja.

Verjamejo, da so to merila za kvalifikacijo odgovornega lastnika hišnih ljubljenčkov, ki zagotavlja zdravo zdravje vašega kužka. V skladu s standardi je vsak mladiček pri Pawrade podvržen obsežnim veterinarskim zdravstvenim pregledom, ki jih vzreditelji spremljajo, da zagotovijo, da je mladiček obveščen o vseh cepljenjih med načrtovanim porodom mladička. Pred odhodom se upoštevajo tudi protokoli razglistitve za celostnega, zdravega in srečnega kužka. Prosimo, kontaktirajte Pawrade po telefonu ali obiščite spletno stran še danes za več informacij o njihovem Huskyju.

Podrobnosti o Pawradu

6. Sibirski Husky Rescue of New Mexico Inc

Sibirski Husky Rescue of New Mexico Inc

Ekipa, ki jo upravlja reševalna organizacija za sibirske haskije, je posvečena zagotavljanju najboljše nege in pozornosti pri iskanju novih, trajnih in ljubečih domov za pse in mladičke haskijev. Ker so se te živali spopadle z zanemarjanjem, zlorabo ali nezaželenostjo, je treba zagotoviti, da ponovitev ne sledi.

V tem programu je veliko zagotovilo glede zdravstvenega stanja psov in mladičkov. Ker je obkrožen s sočutnimi, ljubečimi otroki in drugimi igrivimi psi, ima Husky zelo dobre točke za socializacijo in druženje v družini.

Za pse in mladičke so cepljenja posodobljena, vsi psi pa so podvrženi obsežnim veterinarskim zdravstvenim pregledom in oskrbi pred načrtovanim porodom mladička. Protokoli za razglistenje se nikoli ne preskočijo, vse zato, da mladička pripravimo na srečno potovanje. Vljudno se obrnite na reševalno organizacijo po telefonu ali obiščite spletno stran za več informacij o njihovem Huskyju.

Podrobnosti o reševanju sibirskega haskija v New Mexico Inc

Zaključek za “najboljše rejce huskyjev v Novi Mehiki”

Zaključek za The

Medtem ko vsi ljubijo jamstvo za srečno in zdravo Husky mladiči, dokler živijo, več dejavnikov, ki niso vedno pod našim nadzorom, prispevajo k splošnemu zdravju novega družinskega člana.

Lahko pa so najmanjši minimum, če so povezani z odgovornim rejcem. Vendar pa je povezovanje z zdravimi kužki odgovornih rejcev eden večjih izzivov, kjer iskanje mladička postane naporen in ne vznemirljiv proces.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Huskyjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička haskija od vzreditelja v Novi Mehiki, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov sibirskega haskija” spodaj: