6 najboljših rejcev italijanskih hrtov v New Yorku! (2022)

Rejci italijanskih hrtov v New Yorku

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce italijanskih hrtov v New Yorku. Iskanje najboljših rejcev italijanskih hrtov v New Yorku je lahko nekoliko zahtevno.

Toda s pomočjo našega vodnika boste imeli enostavno nalogo, da poiščete najboljše rejce in se primerjate z najboljšimi mladiči italijanskih hrtov v New Yorku. Italijanski hrti so znani po svoji sladki, nežni in igrivi naravi.

Zaradi atletske postave so popolni za tekmovanja na pasjih razstavah. Italijanski hrti imajo visoko raven inteligence, kar pomeni, da je njihovo usposabljanje lahko precej zastrašujoča naloga. Lahko so v stiski, zato jih pogosto crkljajte.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev italijanskih hrtov v New Yorku, si lahko ogledate ta druga priporočila: Najboljši rejci Bernedoodle v New Yorku in Najboljši rejci Shih Poo v New Yorku.

Mladički italijanskih hrtov naprodaj v New Yorku

Mladički italijanskih hrtov naprodaj v New Yorku

Iskanje mladičkov italijanskega hrta za prodajo v New Yorku je bilo poenostavljeno z našim seznamom najboljših rejcev v tej državi. Berite dalje in izberite vzreditelja, ki bo vaši družini zagotovil vašega prvega mladiča italijanskega hrta.

Priporočila izdelkov za italijanski hrt: Najboljši naravni šamponi za pse in Najboljši pasji šamponi proti linjanju.

1. Italijanski hrti PuppySpot za New York

Italijanski hrti PuppySpot za New York

Ker iščete rejce italijanskih hrtov v New Yorku, vam toplo priporočamo ogled PuppySpota. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih italijanskega hrta iz udobja svojega doma v New Yorku.

Če vas zanimajo vrste rejcev, s katerimi boste imeli opravka, ne pozabite, da morajo vsi rejci italijanskih hrtov, ki imajo mladičke, ki so navedeni na PuppySpot, opraviti strog postopek presejanja. Preden nadaljujete z iskanjem mladička italijanskega hrta za prodajo v New Yorku, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Italijanski hrti Raindance

Italijanski hrti Raindance

Raindance IG vodi Chelsea James, vzrediteljica z več kot 20 letnimi izkušnjami pri vzreji italijanskih hrtov. Pred vzrejo Chelsea opravi več testov na starših, vključno z genetskim pregledom.

To zagotavlja popolno zdravje in temperament mladičev italijanskega hrta. Prav tako preverja dednost staršev pred 10 leti in zagotavlja, da ni zgodovine genetskih težav.

Zato je uspešno vzgojila številne mladičke, ki so zrasli v prvake in velike prvake. S mladiči se ravna skrbno že od rojstva in se seznanja z različnimi okoljskimi razmerami, ko rastejo, da se aklimatizirajo.

Obiskovalci si jih lahko ogledajo, ko so malo starejši. Po prvem cepljenju jih pelje na pasje dogodke, kjer se družijo in raziskujejo. Ko najdete mladička italijanskega hrta, ki bi ga radi vzeli s seboj, zagotovijo, da so mladički posodobljeni z vsemi cepljenji.

Prav tako so razglisteni in označeni z mikročipom. Najboljši del je, da boste dobili ovratnico za mladička, povodec, vrečko za začetek hrane, certifikat AKC in doživljenjsko zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o italijanskih hrtih Raindance

3. Italijanski hrti jame Canem Rex

Italijanski hrti iz jame Canem Rex

Cave Canem Rex je vaša najboljša izbira, če želite dobiti enega od mladičkov italijanskega hrta v New Yorku. Rebbecca Baum vodi to psarno. Najboljše je, da so njihovi mladički primerni za doma in pasja tekmovanja.

Rebecca je posvečena izboljšanju vsake generacije italijanskih hrtov z izvajanjem zdravstvenih testov na starših, preden jih uvede v program vzreje.

Opravijo se tudi genetski pregled, da starši ne prenesejo dednih bolezni na mladiče. To zagotavlja, da se bodo mladički še naprej izkazali in se bodo lahko uporabljali za vzrejo v prihodnosti.

Preden pa jih obiščete, morate oddati prijavo, kjer boste morali navesti osebne podatke in kaj iščete pri italijanskem hrtu.

To vam omogoča, da vas Rebecca parira z najboljšim kužkom. Rebecca dobro skrbi za mladičke tako, da jih popelje skozi različna šolanja, kot so kahlica, avto, zaboj, in aklimatizacija na zunanje okolje in človekove interakcije. Ko kupite mladička, prejmete začetno vrečko s hrano, igrače in zdravstveno garancijo.

Podrobnosti o jami Canem Rex

4. Casesa

Casesa

Jessica Hekl je vzrediteljica za Caseso. Zanimanje za italijanske hrte je razvila, potem ko je leta 2002 od vzreditelja v Teksasu pridobila svojega prvega italijanskega hrta. Nekaj ​​let pozneje je Jessica obiskala istega vzreditelja in dobila razstavo – Italijanski hrt – in od tam se je začela njena vzrejna pot.

Jessica proizvaja visokokakovostne italijanske hrte. Starše, ki se uporabljajo za vzrejo, pred uvedbo v rejski program pregledajo glede prevladujočih bolezni pri tej pasmi.

Podrobnosti Casesa

5. Pasja ograda

Canine Corral

Canine Corral je družinsko podjetje, ki povezuje rejce in nove lastnike psov. Ponujajo tudi storitve urejanja, usposabljanja in vkrcanja. Delujejo od leta 1963 in so ocenjeni kot številka 1 v New Yorku in na Long Islandu.

Njihov cilj je pomagati ljudem najti svojega popolnega mladička tako, da jih povežejo z vrhunskimi rejci. Canine Corral ima ekipo strokovnjakov iz rejcev, trenerjev in prodajalcev, ki vam pomagajo izbrati najboljše igrače in hrano za psa.

Iz njihovih družabnih kanalov lahko vidite, da so zbrali številne pozitivne ocene, ki jih spremljajo slike. To dokazuje, da izpolnjujejo potrebe svojih strank.

Podrobnosti Canine Corral

6. Italijanski hrti Amore in Chaulait

Italijanski hrti Amore in Chaulait

Zadnji na seznamu najboljših rejcev italijanskih hrtov v New Yorku je italijanski hrt Amore in Chaulait. To je posel dveh oseb, kjer Jeannie Amore iz Amore Italian Greyhound in Lorraine Ebdon iz Chaulait Italian Greyhound vodita eno spletno mesto.

Prijatelja sta se spoznala, ko je Lorraine naletela na Amore, ki je prodala svojega prvega razstavnega psa. In nekaj let pozneje sta se ponovno srečala in začela partnerstvo.

Navdušeni so nad svojimi italijanskimi hrti in si prizadevajo vzrejati le najboljšo kakovost. Izvajajo zdravstvene in genetske teste na starših, da zagotovijo zdrave mladičke za razstavni ring ali domače okolje.

Podrobnosti o italijanskih hrtih Amore in Chaulait

Kako izbrati rejca italijanskih hrtov v New Yorku

Kako izbrati rejca italijanskih hrtov v New Yorku

Zmožnosti in izkušnje rejcev se razlikujejo. Torej, ko kupujete mladičke italijanskega hrta za prodajo v New Yorku, poskrbite, da vaš vzreditelj izpolnjuje naslednje zahteve.

 • Uglednega rejca mora certificirati AKC.
 • Pasma mora biti pripravljena odgovoriti na vsa vaša vprašanja.
 • Dober vzreditelj mora imeti več let uspešne vzreje.
 • Ali ima vzreditelj pozitivne ocene na svoji spletni strani ali družbenih kanalih?
 • Ali ima vzreditelj fotografije razpoložljivih mladičkov v realnem času ali so fotošopirani? Prosimo, da obiščete njihova poslovna mesta za potrditev.
 • Omogoča vam, da obiščete psarno in preverite, kako so mladički poskrbljeni in usposobljeni.
 • Psarna mora imeti dovolj prostora in prostorov z ogrevanjem in klimatskimi napravami.
 • Vzreditelj naj vam predstavi rezultate genetskih in zdravstvenih testov staršev. To vam daje zagotovilo, da je vaš kuža zdrav in da ni tveganja za razvoj genetsko razvitih težav.
 • Imeti stroga pravila glede vstopa tujcev v objekt, zlasti med pandemijo COVID-19.
 • Mladički imajo zdravstveno garancijo, so na tekočem z vsemi cepili, so cepljeni in razglisteni.
 • Mladički se dobro počutijo v zunanjem okolju in ljudeh.
 • Mladiček mora biti naučen na kahlico, v zaboj in za avto. To olajša potovanje, namesto da bi svojega mladiča IG pustili doma.
 • Zagotoviti je treba poprodajne storitve, kot so ovratnica za mladička, igrače, vrečka za začetno hrano in jamstva za zdravstveno zavarovanje.
 • Vzreditelj bi moral imeti prilagodljiv plačilni sistem, ki bi ljudem olajšal, da si privoščijo mladička italijanskega hrta.
 • Preden vas primerja s pravim mladičkom italijanskega hrta, naj se vzreditelj pozanima o vaših potrebah in vaši domači situaciji.

Več informacij o italijanskih hrtih v New Yorku

Več informacij o italijanskih hrtih v New Yorku

V New Yorku je omejeno število uglednih rejcev italijanskih hrtov. Zelo malo jih ima spletne strani za svoja podjetja; namesto tega so navedeni na spletnih straneh, ki povezujejo kupce z dobrimi vzreditelji, kot je npr Priden pes.

Nekaj ​​jih boste našli tudi v American Kennel Club (AKC) in Italian Greyhound Club of America. Prav tako lahko preverite njihove kanale družbenih medijev. Zgornji seznam vključuje vse rejce, za katere smo menili, da imajo dovolj izkušenj in dovolj podatkov o njihovih profilih.

Namesto da kupujete prek spleta, naredite bolje in si rezervirajte termin za obisk psarne. Tako boste dobili boljšo predstavo o vzrediteljih, dobili pa boste tudi vpogled v njihov vzrejski proces in kako skrbijo za svoje mladiče IG.

Zaključek za “najboljšega vzreditelja mladičev italijanskih hrtov v New Yorku”

Zaključek za The

Iskanje najboljšega Italijanski hrt rejci v New Yorku potrebujejo poglobljene raziskave. Na vašo srečo, smo to storili v tej objavi in ​​vam predstavljamo seznam vodilnih rejcev in skupnosti, ki povezujejo rejce in nove lastnike psov v New Yorku.

Najboljši del uporabe teh pasjih skupnosti je, da so ugledne in ne dovolijo le, da se pridružijo nikomur, ki trdi, da je vzreditelj. Svojo skrbnost izvajajo, da ohranijo ugled in verodostojnost skupnosti in rejcev.

Zato ne oklevajte in se posvetujte z njimi. Rejci, navedeni v tej objavi, se odločijo, da bodo delali od svojih domov ali imajo prostor, namenjen vzreji in vzreji italijanskih hrtov.

Skratka, ne zaupajte le temu, kar vidite na spletu; obiščite njihove psarne, preden se zadovoljite s tisto, ki izpolni vsa vaša polja. Zabavajte se ob obisku psarn in izbiranju naslednjega puhastega družinskega člana.

Za več vodnikov z omembami italijanskega hrta si lahko ogledate:

Preden nadaljujete z iskanjem mladička italijanskega hrta za prodajo, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Italijanski hrt – 10 najboljših dejstev” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.