6 najboljših rejcev jazbečarjev v Delawareju! (2022)

Rejci jazbečarjev v Delawareju

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce jazbečarjev v Delawareju. Jazbečarji so bili prvotno vzrejeni v Nemčiji že v 15. stoletju in so bili uporabljeni za sledenje tropom živali, kot so jazbeci, zajci in lisice.

Tako so Daschundi dobili ime (Dasch v nemščini pomeni jazbec, hund pa pes). Kljub svoji velikosti so še danes odlični lovski in sledilni psi, čeprav večina ljudi za svojo družino izbere Daschunda zaradi njihove velikosti, prijaznosti in druženja.

Jazbečarji so popoln stanovanjski pes, ki zraste le na osem do devet centimetrov visok in tehta od šestnajst do trideset kilogramov. Jazbečarji so na voljo v dveh velikostih, ki jih priznava AKC: standardni in miniaturni, ter tretja velikost, ki je AKC ne priznava, imenovana kaninchen. Jazbečarji so lahko v široki paleti barv in imajo kratko, žično dlako ali dolgo gladko dlako.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Delawareu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Goldendoodle v Delawareju in Najboljši rejci Cavapoo v Delawareju.

Mladički jazbečarja naprodaj v Delawareju

Mladički jazbečarja naprodaj v Delawareju

Ta članek vam bo pomagal izbrati najboljšega rejca Daschund v Delawareu in popolnega mladička za vas. Pregledali bomo najboljše rejce Daschund v Delawareu in se pogovarjali o tem, zakaj so vzreditelj in njihovi mladiči vrhunski.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljše ovratnice za vadbo za trmaste pse.

1. Jazbečarji PuppySpot za Delaware

Jazbečarji PuppySpot za Delaware

Ker iščete rejce jazbečarjev v Delawareu, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke jazbečarjev kar iz udobja svojega doma v Delawareju.

Vsi rejci z navedenimi mladiči jazbečarja morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Delaware. Preden nadaljujete pot za mladička jazbečarja za prodajo v Delawareu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do PuppySpotove tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Srečen Daschund

Srečen Daschund

Melissa in Pete sta nora na Daschunds. Vse svoje mladiče Daschunda vzgajajo doma in jih budno spremljajo 24 ur na dan. Vsi psi in mladički so ljubljeni in oskrbovani kot družina, dokler niso pripravljeni oditi domov pri osmih tednih.

Poskrbijo, da bodo potencialne lastnike ustrezno pregledali, preden jih pošljejo domov s kužkom, in zagotovijo, da gredo v dom, ki jih ima rad in je pripravljen imeti mladička. Vsi njihovi mladički bodo zagotovo srečni in zdravi, cepljeni, razglisteni in redno pregledani pri veterinarju.

Bodočim staršem mladička redno pošiljamo slike in videoposnetke ter jih obveščamo o mladičku, ko postane večji. Prav tako so dobrodošli, da se srečajo s kužkom, preden ga pripeljejo domov, da zagotovijo, da se najbolje prilega. Pete in Melissa sta zelo dobro obveščena vzreditelja in lahko pomagata odgovoriti na vsa vaša vprašanja pred, med in po posvojitvi mladiča.

Podrobnosti Happy Daschund

3. Dikerdachs

Dikerdachs

Ta večkrat nagrajeni vzreditelj že več kot 30 let vzreja miniaturne dolgodlake jazbečarje. Imajo certifikat AKC in so prejeli številne nagrade, kot je AKC Breeder of Merit. Njihovi psi so tudi šampioni, saj so osvojili številna prvenstva BISS in “Najboljše od sorte” v Westminster Kennel Club.

Valerie’s Daschunds so med najboljšimi osmimi že od leta 2007. Poleg vzreje izjemnih mladičkov, Valerie odlično skrbi tudi za vse svoje kužke. Njeni jazbečarji so vzrejeni tako, da so ljubeči, odhodni in zdravi. Vse Daschunde vzgajajo ročno in jim nudijo ustrezno socializacijo ter jih papirno šolajo, preden so pripravljeni na odhod domov.

Omogočeno jim je ustrezna vadba (2,5 milje na dan), da ostanejo fit in zdravi ter hranjeni samo s posebno visoko kakovostno hrano za mladiče. Valerie ustrezno pregleda bodoče lastnike, da zagotovi, da bodo njeni mladički jazbečarja odšli v ljubeč in skrben dom.

Podrobnosti o Dikerdachsu

  • Spletna stran: Dikerdachs
  • Lokacija: 944 5th Ave, New York, NY 10021, Združene države Amerike

4. Doxies Beaver Valley

Doxies Beaver Valley

Linda vzreja mladičke Daschunda od leta 2002 in obožuje vse o tej pasmi. Vsi njeni mladički so vzgojeni na njeni 106 hektarjev veliki kmetiji na določenem območju psarne in se obravnavajo kot družinski člani. Omogočena jim je vrhunska oskrba 24 ur na dan in vsa vadba in igra, ki si jo pes lahko želi.

Psarna, v kateri se gojijo psi in mladički, je ustrezno ogrevana/klimatizirana, za novopečene mamice pa je na voljo posebna soba za mladiče. Mladički dobijo veliko človeške socializacije od družine in njihovih otrok ter vseh obiskovalcev, ki jih dobijo. Njihovo psarno dvakrat letno pregleda Pennsylvania Dog Warden in enkrat letno AKC.

Beaver Valley Doxies s ponosom izpolnjujejo zahteve že 19 let zapored. Ko kupite Daschund pri Beaver Valley Doxies, lahko zagotovite, da so zdravi, mikročipirani, cepljeni in razglisteni. Dobiš tudi poseben paket za mladiče, ki vsebuje hrano za mladiče, priboljške, igrače, zdravstveno izkaznico, prijavnico in obrazec za mikročip. Beaver Valley Doxies je odlična možnost, da najdete svojega novega kužka.

Podrobnosti o Doxies Beaver Valley

5. Watridge Doxies

Watridge Doxies

Watridge Doxies je majhen vzreditelj v vzhodnem Tennesseeju, specializiran za vzrejo kratkih in dolgodlakih miniaturnih jazbečarjev v različnih barvah. Ta posel se je rodil iz vseživljenjske ljubezni do Daschunds in par mame in hčerke, ki vodita predstavo, Chrissy in Kathy, vso to ljubezen prelijeta v zagotavljanje, da njuni mladički Daschund uspevajo in so pripravljeni na dober dom.

Vsi njihovi mladički so družinski člani, dokler niso pripravljeni, da jim najdejo večni dom. Rodita se v hiši pod budnim očesom Chrissy in Kathy.

Njihovi mladički Daschund so cepljeni, razglisteni, registrirani v AKC in imajo 1-letno zdravstveno garancijo. Prav tako boste imeli doživljenjsko podporo Daschunda od Crissy in Kathy, če boste imeli kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede vašega psa. Družina Crissy in Kathy raste po vsakem rojenju legla; imajo vse pse in posvojitelje za svojo družino.

Podrobnosti o Watridge Doxies

6. Regal Red Daschunds

Regal Red Daschunds

Zadnji na seznamu rejcev Daschund v Delawareu je Regal Red Daschunds. Specializirani so za vzrejo rdečih gladkih, dolgodlakih jazbečarjev in so predani vzgoji vrhunskih mladičkov. Vsi njihovi mladički so cepljeni, razglisteni in jih obišče veterinar, da zagotovi njihovo zdravje.

Vsi vzrejni psi pri Regal Red Daschunds so registrirani v AKC, testirani na DNK za bolezni, ki so pogoste pri Daschundih, kot sta Cord1-PRA in OI, in imajo pred vzrejo čisto zdravstveno oceno. Njihovi mladički so med odraščanjem deležni veliko vadbe, ljubezni in socializacije. Ko so stari osem tednov, so pripravljeni, da si najdejo večni dom.

Podrobnosti o Regal Red Daschunds

Mladički Daschund v Delawareju

Mladički Daschund v Delawareju

Če iščete čistokrvnega jazbeca, je najboljša izbira odgovornega in ljubečega vzreditelja, namesto da bi kdo prodajal leglo mladičev ali objavil na internetu. Javni oglasi se lahko zdijo dobra ideja, saj vam lahko hitro obljubijo čudovitega kužka, vendar so ti oglasi lahko večji problem, kot si predstavljate.

Prodajalci na spletu mladičkov pogosto niso dali pregledati pri veterinarju, jih razglistiti ali cepiti. Obstaja tudi možnost, da vaš mladiček Daschund morda ni čistokrven ali pa prihaja iz mlina za mladiče, kjer so vzrejni psi zlorabljeni.

Ni mogoče preveriti, ali je kateri koli dokument, ki ga predložijo, verodostojen, in morda ni lahko dobiti referenc od preteklih strank. Za vsako ceno se je treba izogibati dvoriščnim rejcem in mlinom za mladiče. S temeljitim raziskovanjem pred nakupom vašega mladička lahko preprečite zdravstvene težave in srčne bolečine, ko mladiček postane starejši.

Najbolje je, da se obrnete na pooblaščenega rejca, ki je pripravljen z vami razpravljati o svojih postopkih izdajanja dovoljenj in nedavnih preverjanjih licenc. Vedno poiščite podjetja, ki so z vami pripravljena biti 100 % pregledna glede svojega vsakodnevnega poslovanja. Tudi če svojega kužka ne morete obiskati vnaprej, ga vprašajte, ali so obiski v redu; to lahko veliko pove o vzreditelju.

Kako izbrati rejca Daschund v Delawareju

Kako izbrati rejca Daschund v Delawareju

Zdaj, ko ste prebrali o najboljših rejcih v Delawareju, je naslednji korak izbira pravega rejca za vas. Ko iščete na spletu ali osebno, upoštevajte te nasvete, da boste vsakega rejca pravilno pregledali.

  • Najti zaupanja vrednega vzreditelja je bistvenega pomena, tudi če morate nekaj časa počakati, da dobite mladička.
  • Za mladičke in pse bi morala obstajati nedavna zgodovina obiskov veterinarjev.
  • Ob obisku objekta bodite pozorni, kje so mladički in če so videti zadovoljni in dobro oskrbovani.
  • Vprašajte vzreditelja o nadaljnji podpori, če jo potrebujete. Morali bi vam pomagati pri vseh vprašanjih, ki jih imate.
  • Preverite, ali imajo licenco.
  • Vzreditelj mora biti dobro seznanjen s šolanjem jazbečarjev in mladičev.
  • Vzrejni psi so imeli negativen DNK test za pogoste bolezni in potrdilo o rodovniku.

Ob obisku ali pogovoru z vzrediteljem morate imeti dober občutek in dober občutek o psarni ali domu, v katerem so vaši mladički vzgojeni. Vsak vzreditelj, ki ga izberete, mora označiti vsako postavko na zgornjem seznamu, in če imate slab občutek, ko se pogovarjate z rejcem in obiščete dom ali objekt, je najbolje počakati in pretehtati druge možnosti.

Povezano: Najboljši pasji avtosedeži za jazbečarje.

Kje najdete rejca Daschund v Delawareju?

Kje najdete rejca Daschund v Delawareju?

Ta članek je navedel nekaj visokokakovostnih rejcev v Delawareju in okolici. S temeljitim neodvisnim raziskovanjem in stikom z rejci smo sestavili seznam najboljših rejcev v Delawareju, da vam pomagamo pri odločitvi. Naš seznam ne vključuje rejcev na dvorišču in mlinov mladičev.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Delawareju”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Delawareju

Obstaja veliko Daschund rejci po vsej Združenih državah Amerike, ki prodajajo mladičke, vendar je najbolje, da temeljito raziščete ves čas nakupa mladičev. Ko izberete Daschunda pri vzreditelju na tem seznamu, ste lahko prepričani, da boste našli odgovorne vzreditelje in dobro negovane mladičke. Vaš Daschund bo z nakupom mladička pri zaupanja vrednem vzreditelju zrasel v zdravega in srečnega vseživljenjskega družinskega člana.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Delawareu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Delawareu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki jazbečarjev” spodaj: