6 najboljših rejcev jazbečarjev v Marylandu! (2022)

Rejci jazbečarjev v Marylandu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce jazbečarjev v Marylandu. Jazbečarji so dobili vzdevek Sausage dogs zaradi dolgega telesa in kratkih nog, zaradi česar so videti kot pol psa. Vendar pa so drzni in zelo živahni z veliko pasjo osebnostjo, njihovo edinstveno telo pa jih izstopa med drugimi psi, saj jih je mogoče zlahka prepoznati.

Jazbečarji so razvrščeni v skupino psov, ki jih Ameriški kinološki klub opisuje kot radovedne, živahne in prijazne. Jazbečarji so vedno pozorni, njihova ljubeča in prijazna osebnost pa so fantastični družinski spremljevalci in psi čuvaji, če iščete hišnega ljubljenčka.

Njihovo čudovito telo in spretnosti, ki jih je mogoče trenirati, jih naredijo potencialne šovance in lahko ste prepričani, da bodo ukradli nastop v ringu. Z lahkoto poiščite etične rejce jazbečarjev okoli sebe z njihovimi imeni in podrobnimi kontakti, navedenimi v tem članku.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Marylandu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dobermanov v Marylandu in Najboljši rejci avstralskih ovčarjev v Marylandu.

Mladički jazbečarja naprodaj v Marylandu

Mladički jazbečarja naprodaj v Marylandu

Jazbečar je na voljo v dveh različnih velikostih; Standard tehta od 16 do 32 funtov, medtem ko miniaturni tehta 16 funtov ali manj. Ima precej podaljšano pričakovano življenjsko dobo od 12 do 16 let, če je dobro vzrejena in ustrezno hranjena. Če ste pripravljeni na predanost novemu kosmatemu prijatelju jazbečarja, se obrnite na katerega koli rejca v Marylandu, ki je naveden spodaj.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše udarne ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču in Najboljši komplet za nego psov.

1. Jazbečarji PuppySpot za Maryland

Jazbečarji PuppySpot za Maryland

Ker iščete rejce jazbečarjev v Marylandu, priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna in ugledna tržnica za pse, kjer lahko najdete kompatibilnega mladička jazbečarja za prodajo v Marylandu.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih tudi, da morajo vsi rejci jazbečarjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Marylandu. Preden nadaljujete na pot za mladička jazbečarja za prodajo v Marylandu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Suz Doxie Dawgs

Suz Doxie Dawgs

Suz Doxie Dawgs je ugleden in predan vzrejni program, ki se nahaja v Salisburyju v Marylandu, ki je znan po vzreji miniaturnih jazbečarjev AKC. Specializirani so za vzrejo dolgodlakih in gladkih jazbečarjev v različnih čudovitih barvah in vzorcih dlake.

Cilj Suz Doxie Dawgs je izboljšati pasmo jazbečar in svojim strankam zagotoviti zdrave, dobro socializirane, srečne in vnaprej razvajene mladičke. Vzrejeni starši Suz Doxie Dawgs so zdravi in ​​dobro vzgojeni psi, očiščeni dednih bolezni pred parjenjem, da bi dobili bolj zdrave mladičke jazbečarja.

Mladički Suz Doxie so vsi rojeni in vzgojeni v hiši med drugimi družinskimi člani, da ustvarijo dobre socializacijske veščine. Postopki posvojitve pri Suz Doxie Dawgs so tako enostavni in pregledni, da se vam ni treba potiti, da bi dobili svojega ljubljenčka. Tudi Suz Doxie Dawgs je vedno na voljo za pomoč, saj jih lahko kontaktirate po telefonu ali obiščete njihovo čudovito spletno stran.

Spodaj je nekaj postopkov, če želite mladička pri Suz Doxie Dawgs:

 1. Za zadrževanje mladička, ki ga želite, je potreben nepovratni polog v višini 200 USD
 2. Mladički Suz Doxie so pripravljeni, da se pridružijo svoji novi družini pri osmih tednih
 3. Vsi mladički Suz Doxie so registrirani pri AKC
 4. Mladički so veterinarsko pregledani, aktualni na vse prve injekcije in razglisteni
 5. Zajete so z 1-letno zdravstveno garancijo pred genetskimi boleznimi
 6. Stranke dobijo vrečko za dobrote, ki vsebuje začetno vrečko s hrano za mladiče, igrače, odeje in priboljške
 7. Suz Doxie bo svojega kužka z veseljem vzela nazaj, če stranka iz kakršnega koli razloga ne more več skrbeti zanj.

Podrobnosti o Suz Doxie Dawgs

3. Psarna Pony Tail

Psarna Pony Tail

Lisa Cooch je možgani za Pony Tail Kennel, družinski program za vzrejo, ki se nahaja v Woodbine, Howard County, Maryland. So predani in strastni vzreditelji zdravih, kakovostnih mladičkov, vključno z očarljivimi jazbečarji; vendar so njihove primarne pasme bostonski terierji in mopsi.

Pony Tail ima 15-letne izkušnje z vzrejo, njihov program pa je bil osredotočen na odličnost in vrhunske lastnosti njihovih psov. Večdesetletne izkušnje Pony Taila se odražajo v njihovem programu, oblikovanem v skladu z etičnimi standardi njihove pasme.

Čeprav imajo veliko pasem, poskrbijo, da so vse njihove starševske staleže dobro pregledane glede zdravja in kakovosti pred parjenjem. Lisa vzgaja in vzgaja svoje mladičke med družinskimi člani, zaradi česar so ljudje usmerjeni, prijazni in gladko prehajajo v nove domove.

Mladički Pony Taila so družinski člani; zato je njihov cilj zagotoviti, da so na dobrem mestu, kjer bodo ljubljeni za vedno. Njihovi celotni mladički niso pripravljeni za odhod v svoje nove domove šele osem tednov po razglistitvi, cepljenju in veterinarskem pregledu. Mladički Pony Tail so zajeti tudi z zdravstveno garancijo in doživljenjsko ljubezensko podporo iz Pony Tail Kennel.

Psi Pony Tail Kennel imajo v paketih za mladiče zdravstveno kartoteko in potrdilo ter druge potrebne dokumente. Lisa Cooch strokovno nadzoruje nemoten in pregleden postopek posvojitve v psarni Pony Tail. Pošljite Lisi e-pošto danes za hiter odgovor ali obiščite Pony Tail Kennel, da začnete.

Podrobnosti o psarni Pony Tail

4. Psarna Ten Waters

Psarna Ten Waters

Noel Tennant je upravljavec psa Ten Waters Kennel, družinskega rejskega programa, ki se nahaja v Fredricku v Marylandu. Slovijo po vzreji zdravih in kakovostnih standardnih miniaturnih jazbečarjev, ki so registrirani pri Ameriškem kinološkem društvu.

Ten Waters želi izboljšati kakovost vseh svojih mladičkov in družinam zagotoviti najboljše možne spremljevalce. Ten Waters je specializirana za vzrejo dolgih in gladkodlakih jazbečarjev v različnih čudovitih barvah in oznakah dlake.

Starševske pasme desetih imajo zdravstveni certifikat OFA, preden se uporabljajo kot plemenske živali, da se zagotovi proizvodnja bolj zdravih mladičev jazbečarja. Mladički celotnega Ten’s so rojeni v zaprtih prostorih z veliko prostora v zaprtih prostorih in na prostem za igro in pohajkovanje po njihovem ograjenem posestvu.

Mladički Ten Waters so dobro socializirani in so odlični kot psi spremljevalci in kažejo možnosti v svojih različnih novih domovih. Mladiči desetih jazbečarjev so veterinarsko pregledani, razglisteni, cepljeni in zajeti z zdravstveno garancijo, preden odidejo v svoje nove domove. Obiščite stran Ten Waters Kennel na spletnem mestu AKC Marketplace, da začnete postopek posvojitve.

Podrobnosti o psarni Ten Waters

5. Veseli jazbečar

Vesel jazbečar

Happy jazbečar je zaupanja vreden in zanesljiv program vzreje, ki se nahaja v Oxfordu, okrožje Chester, Pennsylvania, nekaj milj vožnje od države Maryland. Happy jazbečar je v lasti in upravljanju Melisse in Peteja, zaupanja vrednega in etičnega rejca. Vzrejajo se zaradi ljubezni in strasti do pasme jazbečar in imajo v enem letu malo legla.

Happy jazbečar je specializiran za vzrejo dolgih in kratkodlakih miniaturnih jazbečarjev, ki uspevajo na katerem koli področju, kjer se znajdejo v svojih novih domovih. Mladičke veselega jazbečarja vzgajajo kot del svoje družine in jih nikoli ne vzgajajo, saj imajo veliko prostora za pohajkovanje in so blizu narave.

Happy’s Sires and Dams so iz finih krvnih linij in so pred parjenjem pregledani glede zdravja in kakovosti za bolj zdrave mladičke. Zadrževanje mladička pri Happy Dachshundu zahteva polog v višini 100 $, ki ni vračljiv, da se uvrsti na čakalni seznam.

Njihovi mladiči jazbečarja odidejo v svoje nove domove osem tednov po rednem razčiščevanju, obveščeni o cepljenju in veterinarsko pregledanem. Prihajajo tudi z zdravstveno garancijo, zdravstvenimi kartoni in certifikati s podporo rejcev. Postopek posvojitve pri Happy Dachshundu je pregleden in zabaven, na voljo pa sta Melissa in Pete, da svojim strankam zagotovita čudovito izkušnjo.

Čeprav so na voljo od ponedeljka do nedelje, je obisk doma Happy jazbečar le po dogovoru. Kontaktirajte Melissa in Pete po telefonu ali obiščite spletno stran Happy o razpoložljivih mladičkih jazbečarja.

Podrobnosti o veselem jazbečarju

6. Moj mali jazbečarski raj

Moj mali jazbečarski raj

Liz Domday je lastnica in etična vzrediteljica My Little Dachshund Heaven, ki se nahaja v mestu Tamaqua v Pensilvaniji, blizu Marylanda. Od leta 1995 vzreja čudovite jazbečarje s celostno in pravilno prehrano ter zdravstvenimi dodatki.

To zagotavlja, da njihovi mladički uspevajo, imajo podaljšano življenjsko dobo ter ostanejo zdravi in ​​srečni. My Little Dachshund Heaven se osredotoča na odlično in vrhunsko kakovost; zato je njihov program načrtovan v skladu z etičnimi standardi pasme.

Vse starševske staleže so registrirane pri Ameriškem kinološkem klubu, pregledane glede zdravja in kakovosti ter očiščene genetskih bolezni pred parjenjem. Lizini mladički so rojeni v zaprtih prostorih in vzgojeni v ljubečem družinskem okolju z ljubeznijo in naklonjenostjo.

Mladički My Little Dachshund Heaven so dnevno obdelani in dobro socializirani, preden se osem tednov po rojstvu odpravijo v svoje nove domove. Lizini mladički so na tekočem z vsemi potrebnimi prvimi cepljenji, redno razglisteni, mikročipirani in veterinarsko pregledani s strani pooblaščenega veterinarja.

Za vse mladičke v My Little Dachshund Heaven velja zdravstvena garancija, Liz Domday pa nudi podporo vsem svojim strankam. Postopek posvojitve My Little Dachshund Heaven je nemoten in pregleden z najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Stranke Little Dachshund Heaven prejmejo paket za mladička, ki vsebuje naslednje.

 • Informacije o zdravstvenem varstvu in zobozdravstvu
 • Nasveti za usposabljanje in potovanja
 • Najljubše igrače
 • Odeja s sorodniki in maminimi dišavami

Podrobnosti o nebesih mojega malega jazbečarja

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Marylandu”

Zaključek za najboljše rejce jazbečarjev v Marylandu

Jazbečarji so na splošno prijazne in ljubke pasme psov, ki jih lahko dobite za hišnega ljubljenčka, če želite spremljevalca, psa čuvaja in celo možnost za razstavo. Njihova podaljšana življenjska doba 16 let in morda več je dodatna prednost, da jih boste imeli s seboj skoraj za vedno.

Vendar, da bi dobili dobro vzgojenega in zdravega mladiča jazbečarja, boste morali kupiti pri etičnem in odgovornem vzreditelju. Enega v Marylandu lahko preprosto najdete okoli vas, tako da preberete ta članek za njihova imena in podrobne stike.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Marylandu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Marylandu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Prednosti in slabosti jazbečarja” spodaj: