6 najboljših rejcev jazbečarjev v Oregonu! (2022)

Rejci jazbečarjev v Oregonu

Če iščete rejce jazbečarjev v Oregonu, potem je to tisto, kar morate vedeti. Jazbečar je priljubljena pasma psov po vsem svetu. Mali klobasarski pes ima postavo, ki ga uvršča v vodilno vlogo pri vseh stopnjah ljubkosti. Medtem ko je skoraj vsaka pasma psov očarljiva kot mladič, jazbečarji ohranjajo svojo ljubkost tudi kot odrasli.

Medtem ko so mladiči jazbečarjev vse ravni očarljivi, odrasli jazbečarji postanejo daljše različice svojih mladičkov. Pasma jazbečar je še posebej ljubeča in zvesta svoji družini, zato boste zagotovo imeli kratkega majhnega prijatelja za vse življenje.

Posledično so ti očarljivi psi postali zelo povpraševani v eni izmed najbolj prijaznih držav: Oregonu. Oregon je zagotovo lepo mesto za dodatnega kosmatega člana v družini, s hišnimi ljubljenčki prijaznimi hoteli, dejavnostmi in restavracijami.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev jazbečarjev v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci bernskih planšarskih psov v Oregonu in Najboljši rejci čivave v Oregonu.

Mladički jazbečarja naprodaj v Oregonu

Mladički jazbečarja naprodaj v Oregonu

Če iščete najboljše rejce jazbečarjev v Oregonu, je ta vodnik za vas.

Priporočila izdelkov za jazbečarje: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljše pasje nogometne igrače.

1. Jazbečarji PuppySpot za Oregon

Jazbečarji PuppySpot za Oregon

Ker iščete rejce jazbečarjev v Oregonu, priporočamo, da si ogledate spletno stran PuppySpot. PuppySpot je spletna tržnica, kjer lahko iščete razpoložljive jazbečarje iz udobja svojega doma v Oregonu.

Vsi rejci jazbečarjev na PuppySpotu morajo izpolnjevati stroge smernice, preden navedejo morebitne mladiče, tako da ste lahko prepričani, da veste, da vam bodo vašega spremljevalca varno poslali v Oregon. Preden nadaljujete na pot za mladička jazbečarja za prodajo v Oregonu, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Big Bad Doxies

Big Bad Doxies

Big Bad Doxies se resno trudi, da vam ponudi srečnega, zdravega in socialno prilagojenega krznenega dojenčka. V Oregonu so na prodaj črno-rjavi, črno-kremasti, smetanovi, rdeči, čokoladni in čokoladno rjavi mladiči jazbečarja ter redke eksotične vrste, kot sta modri ali divji merjasci.

Mladički jazbečarja Big Bad Doxies se vzrejajo doma od rojstva do dostave vam. Mladički jazbečarja Big Bad’s, ki so naprodaj v Oregonu, bodo pripravljeni za odhod v osmih tednih z 1-letno zdravstveno garancijo.

Big Bad Doxies opozarja, da so vsi, ki trdijo, da so zastopniki, ki lahko prodajajo svoje mladiče, ali ki trdijo, da so od njih prejeli mladičke za nadaljnjo prodajo, najverjetneje goljufi, zato bodite previdni.

Podrobnosti o jazbečarju Big Bad Doxies

3. Weenie Central

Weenie Central

Weenie Central posveča svoje storitve usklajevanju njihovih čudovitih miniaturnih jazbečarjev AKC z njihovimi najbolj primernimi lastniki. Da ne omenjam, da je prvi cilj Weenie Central vzgojiti zdrave, dobro socializirane mladičke. Sanje so, da bi mladičke jazbečarja naprodaj v Oregonu združili z družino, ki bi mladičke z veseljem sprejela takoj, ko bi vstopili v sobo in obratno.

Ko kupite mladičke jazbečarja v Oregonu pri Weenie Central, boste prejeli:

  • Dokumentacija AKC
  • Pregled pri veterinarju
  • Prvi krog imunizacije
  • Tona dodatkov, vključno z:
  • Pas
  • Igrače
  • Hrane za nekaj dni
  • Knjiga Jazbečarji za telebane
  • Krtačo za lase
  • Odeja za mladička

Podrobnosti o Weenie Central jazbečarju

4. Miniaturni jazbečarji Longdox

Miniaturni jazbečarji Longdox

Družina Lee vzgaja miniaturne jazbečarje izključno v Salemu v Oregonu in jih ima na voljo skozi vse leto, s čimer zagotavlja mladičke jazbečarjev AKC in CKC družinam po vsem svetu. Glavni cilj Longdoxa je “Boljša pasma.”

Navsezadnje je ta cilj cilj vsakega uglednega rejca in to je, kako poskušajo vzgajati svoje mladičke jazbečarja za prodajo v Oregonu. V skladu s tem zagotavljajo nekaj najbolj zdravih severozahodnih jazbečarjev z dveletno zdravstveno garancijo.

S poslovanjem z Longdoxom lahko zagotovite, da bodo vsi mladički cepljeni in razglisteni. Prav tako so vsi psi certificirani AKC; vendar mladiči niso, razen če je določeno. Longdoxovi doksiji so družinsko socializirani in pridejo k vam usposobljeni na podlogah in zabojih za mladičke.

Podrobnosti o miniaturnih jazbečarjih Longdox

5. Jazbečarji Hope

Hope jazbečarji

Hope Dachshunds vzreja miniaturne jazbečarje že več kot 40 let. Da bi zagotovili, da so mladički dobro prilagojeni družinskim razmeram, se skotijo ​​v spalnici in jih nato odpeljejo v kuhinjo, z njimi ravnajo ljudje in so izpostavljeni različnim domačim hrupom, proces, znan kot desenzibilizacija gospodinjstva. Hope Dachshunds trenutno ne sprejema prijav za mladiče. Če pa vas še vedno zanima, uporabite naslednje kanale, da pošljete sporočilo z morebitnimi vprašanji:

Podrobnosti o jazbečarjih Hope

6. Mini jazbečarji Royaldox

Mini jazbečarji Royaldox

Zadnji na seznamu najboljših rejcev jazbečarjev v Oregonu je “Mini jazbečarji Royaldox.” V Estacadi v Oregonu Royaldox vzreja mini jazbečarje AKC. Royaldox vzgaja nekaj najboljših predstavnikov pasme glede videza, osebnosti in zdravja.

Svoje zveste pse imajo kot družinske člane, kar jim omogoča, da podnevi živijo v svojih domovih, ponoči pa delijo spalnico. Mladički jazbečarja Royaldox imajo zdravstveno garancijo, prva cepljenja, razglistitev in zastonj, kot so odeje in igrače.

Podrobnosti o mini jazbečarjih Royaldox

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Oregonu

Kako izbrati vzreditelja jazbečarjev v Oregonu

Izbira primernega vzreditelja je prav tako ključna kot izbira najprimernejšega psa, ki bo vaš najnovejši družinski član. V tem pogledu lahko dobro obveščen, etičen in spoštovan vzreditelj naredi vse razlike. Če želite biti uspešen vzreditelj jazbečarjev, boste potrebovali 15 let predanosti.

Videli bi lahko rezultate svojega vzrejnega programa. Jazbečarji, ki ste jih na koncu dobili, so boljši, kot so bili na začetku. Zakoniti vzreditelj jazbečarjev bi si moral prizadevati za dosego standarda pasme. Kupec lahko z današnjo tehnologijo na različne načine preveri ugled rejca.

Ko iščete uglednega rejca, še enkrat preverite vse informacije, ki jih ponujajo. Prav tako bodo rejci skoraj zagotovo imeli veliko vprašanj za morebitne kupce. Obstajajo različne dedne motnje, h katerim so nagnjene različne pasme psov. Obstajajo standardni testi, ki jih morajo opraviti bodisi starši bodisi mladički, da preverijo določene genetske nepravilnosti, specifične za pasmo. Vprašaj jih.

Vsak mladiček, kupljen pri uglednem vzreditelju, mora priložiti prodajni račun ali pogodbo in zdravstveno kartoteko. Pogosto boste prejeli vso zgoraj opisano dokumentacijo, informativne knjižice in bodisi prijavo za registracijo bodisi dokumentacijo, potrebno za dokončanje predregistracije vašega mladička.

Več informacij o rejcih jazbečarjev v Oregonu

Več informacij o rejcih jazbečarjev v Oregonu

Oregon je ena izmed najbolj prijaznih držav za hišne ljubljenčke, s široko paleto restavracij, motelov in parkov, kjer se lahko vi in ​​vaš kosmati najboljši prijatelj dobro zabavate. Čeprav obstaja veliko dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri izbiri vzreditelja, izberite tistega, s katerim se počutite najbolj udobno in ki izpolnjuje največ, če ne vse, lastnosti uglednega rejca.

Povezano: Doxiepoo Guide.

Jazbečar stane iz Oregona

Jazbečar stane iz Oregona

Če razpravljate o tem, ali bi se lotili vzreje psov ali ne, nikoli ne smete podcenjevati odgovornosti celo majhne psarne. Če želite dobiti dobro žensko, boste morali vnaprej veliko porabiti. Ne pozabite, koliko časa in denarja potrebujete za vzgojo legla aktivnih, zdravih mladičkov.

Mladičkov z rodovnikom pogosto ni mogoče najti za prodajo na tem območju. Veliko bo oglaševanja ter porabljenega časa in denarja za iskanje pravega mesta. Če so operativni stroški zaskrbljujoči, ali boste prisiljeni hraniti svoje živali z žitnimi dietami, ki nimajo bistvenih hranilnih snovi?

Nimam zaupanja vrednega veterinarja. Kaj storite, če imate nenadoma nenačrtovane stroške veterinarja? Koliko stane zavarovanje, oglaševanje v pravih publikacijah in razni stroški v zvezi s pasjerejskim poslom? Ste razmišljali o vprašanjih zoniranja? V nekaterih občinah na posestvu ni dovoljeno več kot peščica hišnih ljubljenčkov?

Vzreje jazbečarjev ne bi smeli šteti za stranski nagon ali način za dopolnitev vašega primarnega dohodka. Za skrb za svoje pse je potrebno veliko časa in truda. Čeprav vam je zelo mar za male fante, jih morate še vedno gledati v poslovnem smislu.

Poslovni načrt mora vključevati vse stroške, ki jih pričakujete v prvih petih letih obstoja vašega podjetja. Kako bodo ti stroški pokriti? Ob predpostavki, da bo vse potekalo brezhibno in ni večjih zdravstvenih stroškov, vsaj štiri leta ne boste videli dobička, tudi če boste vse naredili odlično. Psarnarski posel ni hitra pot do bogastva.

Zaključek za “najboljše rejce jazbečarjev v Oregonu”

Zaključek za The

Glede na čas in denar, ki sta vložena v ustrezno skrb za novo življenje, sprejeto v vaš dom, je pridobitev novega kužka podobno, kot če domov prinesete novega otroka.

Zato morate vedno poskrbeti, da začnete na pravi nogi, tako da svojega novega mladiča kupite pri uglednem vzreditelju. V zvezi s tem upamo, da je ta seznam na vrhu Jazbečar rejci v Oregonu so vam bili v pomoč.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev jazbečarjev v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička jazbečarja od vzreditelja v Oregonu, lahko izveste več o pasmi psa, tako da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o jazbečarjih ali dunajskih psih” spodaj: