6 najboljših rejcev jazbečarjev v Washingtonu! (2022)

Predloga za rejce jazbečarjev v Washingtonu

Daschundi so bili prvotno uporabljeni kot dišeči psi, vzrejeni za lov na jazbece, zajce in lisice. Ljudje so celo uporabljali trop jazbečarjev za sledenje divjih prašičev. Kot družinski hišni ljubljenčki, razstavni psi in lovci na drobno divjad so v današnjem svetu izjemno vsestranski. danes Jazbečar mladiči v Washingtonu so postali priljubljeni.

Ta seznam rejcev jazbečarjev v Washingtonu je odličen kraj za začetek iskanja popolnega psa. Če je to pasma, ki jo iščete, so ti etični, uveljavljeni rejci najboljši v državi.

1. Kmetija in psarne Cimarron

Kmetija in psarne Cimarron

Prva na seznamu rejcev jazbečarjev v Washingtonu je Cimarron Farm and Kennels. Farma in psarne Cimarron se nahajajo v okrožju Lewis v zvezni državi Washington, južno od Chehalisa in manj kot pet milj od I-5, zaradi česar se nahajajo v središču mesta in na priročnem mestu za Seattle in Portland.

Njihova kmetija je čudovita posest s 21 hektarji. Z veliko pašnikov in dreves lahko njihovi mladički miniaturnega jazbečarja v Washingtonu prosto tečejo. Poleg tega imajo labradorce, četrtne konje in svoje ljubljene hlevske mačke!

Vzreditelj jazbečarjev mladičke druži in šola ter jih pripravlja na njihov večni dom. Poleg tega so psi cepljeni, da zagotovijo njihovo zdravje in srečo. Vkrcanje za pse je še vedno na voljo omejeno za pse, kupljene pri njih v Cimarronu.

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

2. Von Kue Hounds

Von Kue Hounds

Von Kue Hounds se nahaja v Vancouver, Washington. Vzrejajo samo standardne mladičke dolgodlakih jazbečarjev za prodajo in si prizadevajo izboljšati njihovo kakovost z vsako vzrejo. Psi so družinski člani in dobro socializirani. Par je svojega prvega doxieja kupil pred več kot 40 leti in se zaljubil v pasmo.

So člani lokalnega in državnega kluba. Cilj je biti odgovoren vzreditelj, ki si prizadeva za odličen temperament in konformacijo. Prednost imajo razstavni domovi, mladiči hišnih ljubljenčkov pa se prodajajo izključno na podlagi pogodb o sterilizaciji. Nikoli ne bodo zavestno prodajali mlinom za mladiče, posrednikom ali trgovinam za male živali.

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

3. Zimzeleni jazbečarji

Zimzeleni jazbečarji

Evergreendox jazbečarji vzrejajo miniaturne dolgodlake jazbečarje od leta 2013. Vsak njihov mladiček jazbečarjev v Washingtonu je vzgojen z veliko ljubezni in pozornosti. Poleg domačih živali svoje mladičke vzgajajo okoli otrok. Vsi mladički, ki jih vzrejajo, so registrirani v AKC, prav tako odrasli.

Vsak kuža ima zdravstveno garancijo, cepljenje in razglistenje. Na leto je le nekaj legla, cilj pa je izdelati visokokakovostne mladičke, ki ustrezajo standardom jazbečarjev glede konformacije, temperamenta, zdravja in celotnega videza.

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

Preverite več: Najboljši rejci jazbečarjev v Združenem kraljestvu! in najboljši rejci jazbečarjev v Koloradu!

4. McMillanovi Doxies

McMillanove Doxies

McMillan’s Doxies vzreja in vzgaja samo jazbečarje AKC. Vsaka vzreja je skrbno načrtovana glede na temperament in konformacijo. Njihov cilj je ustvariti jazbečarje z odličnim temperamentom in zdravjem, ki ustrezajo standardu jazbečarjev. Med barvami, plašči in vzorci, ki jih ponujajo, so tigrasti, pegasti, pegasti in angleški kremasti.

Mnogi njihovi odrasli jazbečarji so prvaki. Poleg tega v svojem domu vzgajajo vse svoje mladiče jazbečarjev za prodajo v Washingtonu. Jazbečar je čudovit družinski ljubljenček in bo zagotovil leta ljubezni in predanosti. Psi so očiščeni in cepljeni, mladički pa imajo pisno zdravstveno jamstvo. Njihova politika je, da ne prodajajo mlinom za mladiče, trgovinam za male živali, posrednikom itd. Namesto tega poskušajo zagotoviti, da bodo njihovi dojenčki šli v ljubeče domove, kolikor je le mogoče.

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

5. Jazbečarji DK WA

Jazbečarji DK

Jazbečarji DK so družina, ki obožuje svoje jazbečarje. Zdaj imata pet jazbečarjev, ki si delijo svoj dom. Z njihovimi mladički se nežno ravna od trenutka, ko se skotijo. Menijo, da morajo mladički ostati pri materi in sorojencih do devetih tednov. Naučijo se, kaj je v tem obdobju potrebno za odgovoren pasji državljan. Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC.

Psi so vzrejeni na podlagi zdravja, genetike in temperamenta. Prav tako mladičke jazbečarja na nove domove pripravljajo z druženjem in šolanjem. Rejci se želijo tudi srečati z vami, da bi lahko poskrbeli, da bodo psi odšli v srečen dom za vedno.

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

  • Lokacija: 675 State Route 7, Morton, WA, 98356
  • Telefon: 360-261-2170
  • Spletna stran: Jazbečarji DK

6. Jazbečarji Sage Hill Washington

Jazbečarji Sage Hill

Zadnji na seznamu rejcev jazbečarjev v Washingtonu je jazbečar Sage Hill. Sage Hill Dachshunds vzgaja gladke in dolgodlake miniaturne jazbečarje v čudovitih vzorcih in barvah, registriranih pri AKC. Nahajajo se blizu dih jemajočih pečin soteske reke Columbia v osrčju zvezne države Washington, kjer njihovi psi doživljajo vse štiri letne čase.

Miniaturni jazbečarji ne bi nikoli preživeli kot “zunanji psi” v Washingtonskem podnebju, vendar se po lastni izbiri uživajo v ropanju v snegu. Svojega lastnika bodo z veseljem spremljali na hitri sprehod v vsakem vremenu. Ni nenavadno, da ustvarijo impresiven plašč!

Vsi mladički jazbečarja Sage Hill so opremljeni z velikodušnim paketom za mladiče, ki je zasnovan tako, da je prehod v vaš dom čim preprostejši. Poleg zaboja vključujejo odejo z vonjem po mamici in sorojencih, igračo, tedensko zalogo hrane za mladiče, blazinice za uriniranje mladičev, obrazce za registracijo, kopije rodovnikov očeta in matere ter različna informativna gradiva. .

Informacije o vzreditelju jazbečarjev:

Mladički jazbečarja v Washingtonu

Jazbečarja lahko opišete kot pametnega, energičnega in pogumnega. Vzrejena je tako, da je vztrajna, kar je še en način, da rečemo, da je lahko trmasta. Jazbečarji so znani po tem, da so zabavni in neustrašni, a vse, kar želijo storiti, je stisniti se s svojimi ljudmi.

Ta lastnost odtehta vztrajanje pasme, da za mnoge lastnike jazbečarjev počne stvari na svoj način. Na osebnost jazbečarjev lahko vpliva tudi tip dlake. Žičnodlaki jazbečarji so zaradi svojega terierskega porekla lahko hudomušni povzročitelji težav.

Gladki so mirni in tihi, dolgodlaki pa imajo osebnost, ki leži nekje na sredini. Ni pa normalno, da so mini jazbečarji plašni ali živčni. Izogibajte se mladičkom, ki se tako obnašajo.

Poleg dednosti, usposabljanja in socializacije na temperament vpliva več dejavnikov. Mladički prijaznega temperamenta so radovedni in igrivi, pripravljeni se približati ljudem in jih držati. Izberi mladičke sredi ceste, ne pretepaj svojih sostanovalk ali se skrivaj v kotu.

Vedno je pametno spoznati vsaj enega od staršev – običajno je mati na voljo, da zagotovi, da imata zdrav temperament. Tudi mladičevi bratje in sestre ali drugi sorodniki lahko dajo predstavo o tem, kakšen bo mladiček, ko odraste.

Mladički jazbečarja so zelo energični in imajo veliko vzdržljivosti. Radi hodijo na sprehode ali se igrajo na prostem z drugimi psi ter lovijo in kopajo. Če vsak dan zmerno telovadijo, se lahko dobro znajdejo v majhnih bivalnih prostorih. Vsak dan bi morali hoditi dve pol milje (približno deset minut). Včasih, ko je časa malo, bo igra prinesla zadovoljila njihovo potrebo po aktivnosti.

Kako izbrati vzreditelja mladičev jazbečarja v Washingtonu?

Kako izbrati vzreditelja mladičev jazbečarja v Washingtonu?

Iskanje kvalificiranega, uglednega vzreditelja je prvi korak k nakupu mladiča jazbečarja. Rejci bi morali biti dobro seznanjeni z jazbečarji in vsako leto proizvesti omejeno število mladičev. V nasprotju z obsegom in dobičkom se odgovorni rejci ukvarjajo z zdravjem in dobrim počutjem svojih jazbečarjev.

Če je mladiček registriran pri kinološkem društvu, povprašajte vzreditelja za podatke o registraciji (in poskrbite, da jih najdete na spletni strani kinološke zveze). Seveda pa je tveganj in neznank veliko več, če ne kupite jazbečarja, ki je registriran v kinološkem društvu.

Kje najdete rejca jazbečarjev v Washingtonu?

Raziskave so prvi korak. Več mlinov za mladiče in spletne prevare se predstavljajo kot ugledni rejci. Nato se pogovarjajte o pridobivanju bodočega kosmatega družinskega člana na različnih spletnih forumih.

Postavljajte vprašanja, spoznajte mamo ali starševske pse in zaupajte svojemu srcu. Do vzreditelja bi morali biti sumljivi, če se zdi, da je kaj narobe ali če se mladiček jazbečarja zdi preveč dober, da bi bilo res. Poleg tega AKC ponuja vire za iskanje rejca s precej strogimi merili za sodelovanje. Posvojitev mladička jazbečarja vas bo morda presenetila, vendar je možno.

AKC poroča, da večina reševalcev pasem prejme pse zaradi predaje lastnikov, pri čemer so najpogostejši razlogi sprememba življenjskega sloga ali pasma, ki ne ustreza lastniku. Posledično je lahko veliko psov in mladičkov, ki potrebujejo večni dom.

Zaključek Za mladičke jazbečarjev v Washingtonu

6 najboljših rejcev jazbečarjev v Washingtonu

Na podlagi pozitivnih ocen, zadovoljnih strank in podjetij, ki izpolnijo svoje obljube, smo izbrali teh 6 rejcev jazbečarjev v Washingtonu. Rejci so razširjeni po vsej državi, zato se boste morda morali odpraviti na potovanje, da bi našli svojega idealnega kužka, vendar bo več kot vredno!

Všeč vam bo tudi: