6 najboljših rejcev Labradoodle v Novi Škotski! (2022)

Rejci labradoodle v Novi Škotski

Iščete najboljše rejce Labradoodle v Novi Škotski? Najti uglednega vzreditelja v vašem mestu ni vedno lahko, vendar ste prišli na pravo mesto. Ta vodnik bo delil podrobnosti o zaupanja vrednih rejcih Labradoodle v Novi Škotski.

Medtem ko se več strastnih in prijaznih rejcev psov osredotoča na vzgojo zdravih mladičkov, obstaja tudi veliko rejcev, katerih edini cilj je maksimiranje dobička – pogosto na račun telesnega in duševnega počutja svojih mladičkov.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Labradoodle v Novi Škotski, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Goldendoodle v Novi Škotski in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Britanski Kolumbiji.

Poiščite mladičke Labradoodle v Novi Škotski

Poiščite mladičke Labradoodle v Novi Škotski

Zato je ključnega pomena le, da izberete rejce, ki jim lahko popolnoma zaupate. Torej, če želite biti na tekočem z najboljšim reševanjem hišnih ljubljenčkov v Novi Škotski, berite naprej.

Priporočila za izdelke Labradoodle: Najboljši priboljški za Labradoodles in Najboljše vlačilec igrače za pse.

1. Psarna Green Acres

Psarna Green Acres

Pisarna Green Acres, ki se nahaja na 100 hektarjih bujnih zelenih pašnikov, zagotavlja, da so psi vzgojeni v zdravem in varnem okolju.

Psi v psarni se na pašniku družijo z otroki, da se jim že od malih nog udobno počutijo odrasli in otroci. Za začetek postopka posvojitve je treba plačati 200 USD nepovratnega pologa in izpolnjeno prijavo na čakalni seznam.

Vsi psi, za katere skrbi psarna, so mikročipirani, razglisteni, veterinarsko pregledani in imajo dveletno zdravstveno garancijo, zato se psarna Green Acres šteje za enega najboljših rejcev labradoodlov na Novi Škotski.

Ko je vaš depozit plačan in je prijava na čakalni seznam izpolnjena, boste uvrščeni na čakalni seznam. In ko se mladički skotijo, vas bo pesjak obrnil, da dokončate postopek posvojitve.

Podrobnosti o psarni Green Acres

2. My Dream Doodles

Moji sanjski logotipi

Vzreditelj labradoodlejev, ki je certificiran za avstralsko združenje labradoodlov (WALA) v Novi Škotski, My Dream Doodles vzreja mladičke Labradoodle na najboljši možni način.

Vsak kuža pri My Dream Doodle je cepljen, mikročipiran in ima dveletno zdravstveno garancijo ter zdravstveno spričevalo. Še več, My Dream Doodle bo poskrbel, da bo vaš kuža okopan in negovan, preden vam ga pošljejo.

Poleg tega so ti mladički prijazni do alergij, se ne izlivajo, inteligentni in vas bodo zasuli z vso svojo ljubeznijo in skrbjo. My Dream Doodles je tudi član združenja za informacije o zdravju psov in zagotavlja, da so vsi starši hišnih ljubljenčkov zdravstveno testirani v skladu s priporočili OFA.

Cena večgeneracijskega avstralskega labradoodla je 2250 $ + 250 $ varščine za zaščito svojega mladiča pred leglom. Poleg tega vzreditelj ponuja tudi brezplačno dostavo vašega mladička v Halifax, Dartmouth, Yarmouth in South Shore.

Celotno plačilo zapade na dan ali pred dnevom, ko je mladiček v vaši lasti. Oglejte si spletno stran in izpolnite prijavo, da si zagotovite čudovito krzneno žogico.

My Dream Doodles Podrobnosti

3. Scotia Doodles

Scotia Doodles

Scotia Doodles si prizadeva vzrejati najbolj kakovostne avstralske labradoodle več generacij s hipoalergijskimi, ne izpadajočimi plašči in mirnimi temperamenti. Tako boste v Scotia Doodles našli odličnega spremljevalca, ki vas bo vodil skozi vse družbene sloje.

Scotia Doodles je ekipa majhnih domačih rejcev, ki se nahajajo na obrobju Halifaxa v Novi Škotski. Psi so vzgojeni na hektarju posesti ob jezeru v bližini majhnega parka, kjer se lahko igrajo in raziskujejo svoje okolje.

Poleg tega psi prebivajo v družinskem domu, zato je varno reči, da so družabni in družinam prijazni. Za začetek postopka posvojitve boste morali izpolniti spletni obrazec za prijavo. Za rezervacijo mladiča je potreben nepovratni depozit v višini 250 USD in velja za eno leto.

Podrobnosti o logotipih Scotia

4. SpruceTree Labradoodles

SpruceTree Labradoodles

SpruceTree Labradoodles je še ena odlična izbira za Labradoodles v NS. Ta vzreditelj vzreja inteligentne družinske hišne ljubljenčke z umirjenimi temperamenti, dobrim zdravjem in živahnim videzom, ki vas lahko sprejme v svojo družino.

Odrasli plemenski psi pri SpruceTree Labradoodles so popolnoma zdravstveno testirani, preden vstopijo v njihov program vzreje. Torej vam ni treba skrbeti za zdravje vašega bodočega kužka.

SpruceTree Labradoodles imajo tudi akreditacijo Svetovnega avstralskega združenja labradoodlov (WALA). Vsi njihovi mladički so cepljeni, mikročipirani in veterinarsko pregledani, preden se odpravijo k vam in vaši družini. Poleg tega bo zagotovljena tudi dvoletna zdravstvena garancija.

Nakupna cena njihovih mladičkov avstralskega labradoodla z več generacijami je 3000 $ plus HST, ne glede na velikost, barvo in spol. Če želite izvedeti več o postopku prijave, obiščite njihovo spletno stran.

Podrobnosti o SpruceTree Labradoodles

5. Labradoodles Copper Canyon

Labradoodles Copper Canyon

Iščete čudovite avstralske labradoodle, ki bi bili odlični družinski ljubljenčki? Oglejte si nikogar drugega kot labradoodle Copper Canyon. Ta vrhunski rejec z največjo ljubeznijo in skrbnostjo vzgaja čudovite kakovostne logotipe. Ti psi se vzgajajo doma z otroki.

Pri Copper Canyon Labradoodles so na voljo tako miniaturni labradoodli kot srednji labradoodli. Nahajajo se v BC v Kanadi. Rejec pošilja čudovite Doodle po vsej Kanadi in Združenih državah. Torej je varno reči, da so Labradoodles v Copper Canyonu družabni in enako ljubeči.

Vsi plemenski psi so zdravstveno testirani, preden so sprejeti v njihov vzrejni program. Po e-pošti se morate obrniti na Copper Canyon Labradoodles, da potrdite, ali je v leglu na voljo prostor.

Podrobnosti o Labradoodles Copper Canyon

6. Labradoodles Sončne doline

Labradoodles Sončne doline

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Labradoodle v Novi Škotski je “Labradoodles Sončne doline.” Labradoodles Sun Valley, ki jih je vzrejala družina, znana po obsežnem raziskovanju inteligentnih družinskih psov brez alergij, brez linjanja, so čudoviti in družabni psi, ki bi bili popoln dodatek vaši družini.

Od leta 2021 je cena za posvojitev Labradoodla okoli 3500 $ plus davek. Poleg tega je treba za rezervacijo predložiti depozit v višini 500 $ skupaj z vašo prijavo. Upoštevajte, da se varščina odšteje od celotne kupnine.

Mladički pod oskrbo Sun Valley Labradoodles so cepljeni, mikročipirani, imajo identifikacijsko številko, so usposobljeni za kahlico in imajo dveletno zdravstveno garancijo, zato je eden izmed najbolj zaupanja vrednih rejcev Labradoodle v Novi Škotski. Sun Valley Labradoodles varno pošilja pse, ki so pod njihovo oskrbo, po vsej Kanadi.

Podrobnosti o labradoodlesih Sun Valley

Več informacij o rejcih Labradoodle v Novi Škotski

Več informacij o rejcih Labradoodle v Novi Škotski

Nešteto rejcev trdi, da so odgovorni rejci, ki vzrejajo le zdrave mladičke in jih vzgajajo z največjo ljubeznijo in skrbnostjo. In čeprav to morda velja za mnoge, nekateri rejci morda zanemarjajo dobro počutje svojih živali in skrbijo le za povečanje njihovega dobička.

Zato je ključnega pomena, da izberemo pravega rejca, ki sledi etičnim praksam vzreje, vključno z obveščanjem živali o cepljenju in veterinarskih pregledih, izogibanjem prekomerni vzreji in udobnimi življenjskimi pogoji.

Vodniki za labradoodle: Najboljša zavarovanja hišnih ljubljenčkov za labradoodle.

Kako izbrati najboljše rejce Labradoodle na Novi Škotski

Kako izbrati najboljše rejce Labradoodle na Novi Škotski

Obstaja več korakov, s katerimi lahko zagotovite, da je vzreditelj, ki ga izberete, pravi:

Preverite spletne ocene

Možnost spletnih pregledov je bila resnično blagoslov za svet nakupov. Preden kaj kupimo ali kupimo, preverimo ocene – zakaj si torej ne bi ogledali nekaj ocen, ko sprejemamo eno najpomembnejših odločitev o sprejemu hišnega ljubljenčka v svojo družino?

Kadar koli v ožji izbor uvrstite rejca, preverite njegove spletne ocene na Googlu in družbenih omrežjih, da preberete o izkušnjah ljudi z rejci. To vam bo dalo dobro predstavo o tem, kako dobro je poskrbljeno za živali pod oskrbo rejca in o splošnem zdravju mladička.

Preverite prednosti

Vedno je treba dati prednost rejcem, ki ponujajo ugodnosti, kot so mikročipiranje, evidence o cepljenju, razglistitev in zdravstvena jamstva.

Ti dejavniki kažejo, da vzreditelj resnično skrbi za zdravje in dobro počutje vašega kosmatega prijatelja in se tudi trudi po svojih najboljših močeh, da bi vam bil postopek nakupa in posvojitve udoben.

Zaključek za “najboljše rejce Labradoodle v Novi Škotski”

Zaključek za najboljše rejce Labradoodle v Novi Škotski

Labradoodli so prijazni in odprti psi, ki se želijo spoprijateljiti z vsemi. Zagotovo bodo vaš dom spremenili v raj ljubezni in skrbi. In medtem ko je postopek nakupa mladička lahko preobremenjen s čakalnimi seznami in malce težak za vaš žep.

Na koncu boste v svoj dom in družino sprejeli kosmato žogico, ki vam bo zagotovila tovarištvo za vse življenje. Želimo vam vso srečo pri izbiri pravega vzreditelja za vašega bodočega Labradoodla.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Labradoodle v Novi Škotski, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička Labradoodle od vzreditelja na Novi Škotski, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vodnik za pasmo psov Labradoodle” spodaj: