6 najboljših rejcev labradorcev v Indiani! (2022)

Rejci labradorcev v Indiani

Iščete najboljše rejce labradorcev v Indiani, ki bi v vaš dom uvedli spremljevalca? Prišli ste na pravo mesto. Labradorci so atletski, močni psi. Imajo čut za vonj, ki je vrhunski kot njihovi drugi kolegi K-9, zaradi česar so odlični delovni psi.

Vendar pa so tudi ljubeči, zvesti in čudoviti družinski psi. Še posebej, če ste energična družina, ki obožuje avanture, raziskovanje in veliko vaj, je labradorec odlična možnost za krznene dojenčke.

Te edinstvene lastnosti so se razvile v prilagodljivo pasmo z ljubkimi lastnostmi, zaradi katerih so eden najboljših družinskih psov. Poleg tega je inteligenca pasme pripeljala do tega, da se večina labradorcev obravnava kot člane človeškega gospodinjstva, tako kot večina lastnikov hišnih ljubljenčkov meni, da so njihovi hišni ljubljenčki del družine.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Indiani, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Indiani in Najboljši rejci francoskih buldogov v Indiani.

Mladički labradorja naprodaj v Indiani

Mladički labradorja naprodaj v Indiani

Ta vodnik vam bo pomagal najti najbolj usposobljene rejce labradorcev v Indiani. Naslednje informacije bodo koristile vsem, ki iščejo mladičke labradorca v Indiani. Spodaj navedene lokacije so, kjer lahko prevzamete svojega novega labradorca.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. PuppySpotovi labradorci za Indiano

PuppySpotovi labradorci za Indiano

Ker iščete rejce labradorcev v Indiani, vam priporočamo, da si ogledate spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po številnih razpoložljivih mladičkih labradorcev iz udobja svojega doma v Indiani.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci z navedenimi mladiči labradorja opraviti strog postopek presejanja, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen v Indiano. Preden nadaljujete na pot za mladička labradorca za prodajo v Indiani, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Labs Unlimited

Labs Unlimited

Črni labradorci, rumeni labradorci in mladički čokoladnega labradorca so med pasmami labradorcev, ki se vzrejajo in gojijo v Labs Unlimited. Poleg tega, da so fantastični družinski hišni ljubljenčki, so ti mladički labradorja tudi odlični vodni in visokogorski lovci.

Mladički labradorca imajo krvne linije AKC National Field Trial in AKC Master Hunter. Imajo tudi certifikat OFA. Starši mladičkov imajo tudi rentgenske posnetke.

Pri Labs Unlimited izvajajo tudi testiranje vadbe, ki povzroči kolaps ali EIC na vseh svojih očeh in materah. Poleg tega vsi mladički Labs Unlimited prejmejo očesni pregled CERF in dobijo mikročip za trajno identifikacijo.

Labs Unlimited Details

3. Rustikalni grebenski labradorci

Rustikalni grebenski labradorci

Labradorci Rustic Ridge prebivajo na petih hektarjih zemlje, ki je namenjeno uživanju in udobju svojih labradorcev. Z izjemnimi krvnimi linijami kot osnovo so nenehno proizvajali vrhunske labradorce. Tip, osebnost in zdravje so trije najpomembnejši dejavniki.

Vsi mladički se testirajo na genetske bolezni sklepov, težave z očmi in genetske težave s srcem. Njihove oči vsako leto pregleda in očisti certificiran veterinarski oftalmolog. Ortopedska fundacija Amerike ali OFA potrjuje rezultate teh pregledov in rezultatov testiranja.

DDC Veterinary se uporablja tudi za izvajanje osmih DNK testov, da se zagotovi vzreja najbolj zdravih labradorcev. Vsi mladički se vzgajajo v stanovanju, deležni veliko ljubezni in pozornosti. Poleg tega se zelo socializirajo, prejmejo vsa cepljenja in se razglistijo, preden jih pošljejo v nove domove.

Prav tako se seznanijo z različnimi bitji. Noben mladič se ne izpusti pred osmim tednom starosti. Gostje lahko obiščete mladičke po dopolnjeni pet tednov starosti med rednim vikendom za obisk.​

Podrobnosti o rustikalni grebenski labradorci

4. Buck Branch Labradorci

Buck Branch Labradorci

Buck Branch Labradors zagotavlja najboljšo možno nego za vse mladičke labradorcev. Prihodnje družine bodo morda videle slike vsakega razpoložljivega psa in informacije o njihovih zdravstvenih pregledih. Labradorci Buck Branch zelo cenijo svoje pse in mladičke, da ustvarijo visokokakovostne spremljevalce.

Preverjeni so bili in so v skladu s pravili in predpisi AKC. Njihov poudarek je na zagotavljanju odličnih zdravih in veselih spremljevalcev za svoje bodoče družinske člane. Labradorci s šampionsko dediščino so njihova posebnost in imajo veliko izbiro.

Podrobnosti o labradorjih Buck Branch

5. Laboratoriji Marsh-Mutt Manor

Laboratoriji Marsh-Mutt Manor

Labradorci Marsh-Mutt Manor z velikim veseljem vzgajajo najboljše mladičke, ki jih lahko. Primarni cilj je razvoj kakovosti pasme labradorec. Poleg tega menijo, da mora kompetenten vzreditelj ozaveščati javnost o njihovi pasmi.

Vsi zreli psi so certificirani OFA, njihove oči pa certificirane CERF. Po rojstvu mladičkom odstranijo palčke, da se prepreči okužba. Mladički bodo prva cepiva prejeli pri šestih tednih starosti in opravili veterinarski pregled.

Vsaj dvakrat se razglistijo in so kar dobro socializirani, tako s človekom kot z okolico. Rejci Marsh-Mutt Manor lahko zagotovijo tudi dokumentirano zdravstveno zavarovanje za vse svoje mladičke za 26 mesecev. Poleg tega se vsi mladički mikročipirajo, preden jih dajo novim družinam.

Podrobnosti o laboratoriju Marsh-Mutt Manor

6. Labradorci Lost River Ridge

Labradorci Lost River Ridge

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Indiani je “Labradorci Lost River Ridge.” Lost River Ridge Labradors je majhen rejec v družinski lasti in upravljanju. Nahaja se na osmih valovitih hektarjih z enim hektarskim ribnikom na posestvu.

Labradorci so zaradi svoje prijazne narave čudoviti družinski ljubljenčki. Labradorci Lost River Ridge uživajo v priložnosti, da gostom pomagajo pri iskanju idealnega dodatka za svoje gospodinjstvo. Svojo odgovornost pri iskanju novih domov jemljejo izjemno resno.

Podrobnosti o Lost River Ridge Labradors

Labradorec stane iz Indiane

Labradorec stane iz Indiane

Cene za mladičke labradorca se lahko zelo razlikujejo. Nemogoče je dobiti natančno ceno, vendar povprečno stane mladiček labradorca med 800 in 1200 $ pri zanesljivem vzreditelju. Vendar pa lahko nekateri mladiči šampionske krvne linije stanejo tudi do 3000 dolarjev ali več.

Stroški mladička labradorca so prva stvar, ki jo boste morali pokriti. Potrebovali boste tudi vse stvari, ki jih potrebujejo mladički, da se prilagodijo novemu okolju, o čemer bomo podrobneje razpravljali kasneje. V prvem letu boste svojemu proračunu dodali tudi povprečne letne stroške. Za prvo leto je povprečni strošek 3.753 $.

Po prvem letu lahko pričakujete, da boste plačali povprečno 1648 $. Stroški vključujejo hrano, priboljške, igrače; zavarovanje; letni zdravstveni pregledi in cepljenja; in druge potrebščine. V to oceno so vključeni samo stroški zdravstvene oskrbe in šolanja psa. Življenjska doba labradorskega prinašalca je med 10 in 12 leti.

Naše ugotovitve kažejo, da so osnovni stroški lastništva labradorskega prinašalca v 11-letni življenjski dobi 20.233 $. Resnica je, da je ta številka verjetno veliko višja. Ker so labradorci nekoliko večji od povprečnega psa, bodo stroški lastništva labradorca verjetno nekoliko nadpovprečni.

Naš vodnik o cenah prikazuje širok razpon cen; zaradi tega je težko narediti natančne napovedi. Po naših izračunih stane vzdrževanje labradorca za celotno pričakovano življenjsko dobo enajstih let najmanj 20.233 $.

Pomembno si je zapomniti, da to ne vključuje nobenih zdravstvenih postopkov, usposabljanja ali drugih dodatnih stroškov, povezanih z razvajanjem vašega psa. Dobiti psa je naložba, zato pred odločitvijo opravite raziskavo. Vendar, če imate sredstva za pravilno nego laboratorija, morate vedeti, da bo ljubezen, s katero vas bo pes izlil, trajala vse življenje.

Povezano: Najboljši šamponi za labradorce.

Kako izbrati rejca labradorcev v Indiani

Kako izbrati rejca labradorcev v Indiani

Izbira ustreznega vzreditelja je prav tako pomembna kot izbira mladička, ki bo postal zadnji družinski član. Zato je izbira dobrega vzreditelja prav tako pomembna kot izbira pasme mladička. Odgovorni rejci ne redijo za primarni namen dobička.

Rejci morajo imeti močno željo po razstavljanju in pridelavi kakovostnih mladičkov labradorca. Rejci naj priporočajo, da mladička čim prej pregleda veterinar. Bodo pa odgovorni vzreditelji svoje mladiče že pripeljali k veterinarju na pregled.

Povezano: Ali se zlati prinašalci štejejo za laboratorije?

Več informacij o labradorcih v Indiani

Več informacij o labradorcih v Indiani

Labradorci so odlični družinski ljubljenčki. Poleg tega se lahko vklopijo v življenjski slog svojih bodočih lastnikov. Indiana dovoljuje vse hišne ljubljenčke; vendar lokalni zakoni o območjih zdaj omejujejo število hišnih ljubljenčkov na tri, in če je preseženo, bodo morda potrebna posebna dovoljenja.

Povezano: Najboljša e-ovratnica za labradorca.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev v Indiani”

Zaključek za najboljše rejce labradorcev v Indiani

Ko se odločate za pridobitev labrador mladiči za prodajo v Indiani, poskrbite, da boste začeli na pravi nogi, tako da kupite mladička od uglednega rejca, kot je eden najboljših rejcev labradorcev v Indiani, omenjeni zgoraj.

Če takoj začnete to potovanje, dajete najboljše rezultate, da svojemu kužku in vaši družini omogočite najbolj koristno izkušnjo hišnega ljubljenčka.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Indiani, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov labradorca od rejca v Indiani, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov labradorski prinašalec” spodaj: