6 najboljših rejcev labradorcev v Nevadi! (2022)

Rejci labradorcev v Nevadi

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce labradorjev v Nevadi. Labradorci so ena izmed najbolj priljubljenih pasem psov v Združenih državah. Z njihovo mirno, prijetno in sproščeno naravo ni nikogar, ki ne bi imel rad labradorcev.

Ne glede na to, ali jih želite kot hišne ljubljenčke ali kot lovskega prijatelja, so odličen dodatek vaši družini. Labradorci lahko v nekaterih primerih zrastejo do neverjetne velikosti 32 kg. Imajo gosto, a kratko dlako, ki je na voljo v različnih barvah. Zato bi bilo najbolje, če vam večinoma ne bi bilo treba skrbeti za čiščenje njihovega nereda.

So inteligentni in vedno željni vaše ljubezni. Če živite v Nevadi in razmišljate o nakupu labradorca zase ali za svojo družino, potem ne iščite več. Tukaj smo našteli naše najboljše izbire rejcev labradorcev v Nevadi, med katerimi lahko izbirate.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Nevadi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles:

Mladički labradorja naprodaj v Nevadi

Mladički labradorja naprodaj v Nevadi

Če imate osebne preference za svojega labradorca ali niste prepričani, kaj iskati, lahko spremljate naše izbire. Pomagali vam bodo pri iskanju popolnega spremljevalca.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljši pasji koraki za avtomobile in Najboljše ovratnice proti bolham za pse.

1. PuppySpotovi labradorci za Nevado

PuppySpotovi labradorci za Nevado

Ker iščete rejce labradorcev v Nevadi, vam priporočamo, da si ogledate neverjetno platformo za pse PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna spletna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki brskajo po spremljevalcih labradorcev kar iz udobja svojih domov v Nevadi.

Upoštevajte tudi, da morajo vsi rejci labradorcev opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Nevadi. Preden nadaljujete na pot za mladička labradorca za prodajo v Nevadi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Shadowhawk Labrador Retrievers

Shadowhawk Labrador Retrievers

S 40-letnimi izkušnjami pri vzreji labradorcev je Shadowhawk popolna izbira za novince. Recimo, da še nikoli niste imeli hišnega ljubljenčka. Pomagali vam bodo na vse mogoče načine. So izkušeni rejci in vam lahko dajo popolnega labradorca.

Shadowhawk je znan po vzreji svojih psov z najboljšimi pogoji in lastnostmi. Za vse njihove pse je poskrbljeno za zdravstvene potrebe, tako da vam ni treba skrbeti za nič. Njihovi labradorci imajo dovoljenje OFA.

Shadowhawk’s labradorci imajo odličen temperament, ki so ga ohranili, ko so začeli. Prizadevajo si pokazati kakovost, radi pa svoje kužke namestijo v ljubeč in skrben dom. Ponujajo omejeno registracijo AKC, zato ne skrbite za to.

Podrobnosti o labradorskih prinašalcih Shadowhawk

3. Bellovi labradorci

Bellovi labradorci Nevada

Bellovi labradorci imajo sedež iz Rena v Nevadi. Predstavljajo zbirko labradorskih mladičkov, ki so na voljo v različnih barvah. Pri njih lahko dobite mladičke labradorca v belih, črnih, rdečih in čokoladnih odtenkih.

Za registracijo v AKC vam ni treba skrbeti. Poskrbeli bodo za doživljenjski implantat mikročipa in registracijo AKC. Poleg plačila za mladička morate plačati pristojbino v višini 160 $.

Če mladička ne morete prevzeti sami, vam bodo kužka poslali tudi na vaš prag. V Bell’s Labradorci so za vse mladičke labradorca zelo poskrbljeno. Upoštevajo vse zdravstvene smernice in zagotavljajo odpornost mladičev na bolezni 24 mesecev.

Ponujajo tudi druge storitve, kot je njihov program za hitri zagon. Po načrtovanem datumu dostave se bo začel 3-tedenski program, ki bo skrbel za šolanje mladičkov. Tako vam ni treba skrbeti za te stvari in lahko preživite ves svoj čas za igranje.

Podrobnosti o Bellovih labradorcih

4. Labradorci Nevade

Labradorci iz Nevade

Nevada Labradors je še en družinski vzreditelj na našem seznamu. Z vzrejo labradorcev se ukvarjajo že več kot 35 let. Tako lahko rečete, da so izkušeni v tem, kar počnejo. Vsako leto proizvedejo več legla. Izbirate lahko med zbirko barv plašča glede na vaše potrebe.

Če še nikoli niste imeli labradorja, vam bodo zagotovili svoje strokovno znanje in izkušnje. Vsi mladički in starši so redno testirani, tako da vam ni treba skrbeti za njihovo zdravstveno stanje. Vsi mladički so vključeni v program socialnega razvoja, stari tri dni.

Redno spremljajo vse svoje mladičke, da ugotovijo njihove osebnosti in lastnosti. To jim pomaga razvrstiti mladičke v idealne domove glede na njihove navade in osebnost. Mladičke odpeljemo, ko dopolnijo osem tednov starosti.

Podrobnosti o Nevadi Labradors

5. Carpenter Family Labs

Carpenter Family Labs

So rejci, ki so specializirani za proizvodnjo labradorcev najboljše kakovosti. Trenutno imajo dve legli, med katerimi lahko izbirate. V enem leglu je lisičja rdeča dlaka, drugo pa je v celoti sestavljeno iz rumeno prevlečenih snopov veselja.

Vsi njihovi mladički so registrirani v AKC. Imajo tudi certifikat OFA na svojih bokih in komolcih. Mladički so veterinarsko pregledani in dostavljeni s posodobljenimi posnetki. Za njihove zdravstvene potrebe ne prizanašajo truda.

Vsi mladički so odposlani, ko so stari osem tednov. Toda družina Carpenter vas z veseljem obvešča s slikami, ko se odločite za posvojitev mladička. Posredujejo vam redne posodobitve tako dolgo, kot je potrebno, dokler vam jih ne dostavijo.

Podrobnosti o Carpenter Family Labs

6. Labradorci srebrnega žajblja

Labradorci Silversage

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Nevadi je “Labradorci Silversage.” Labradorci Silversage se ukvarjajo z vzrejo že od leta 1999. V posel so prišli po naključju in to počnejo vse od takrat. Res imajo radi to, kar delajo. To lahko ugotovite po tem, kako ravnajo s svojimi kužki.

Proizvajajo labradorce, ki imajo čudovit temperament. V kombinaciji z zdravim življenjskim slogom, ki ga mladički doživljajo, dokler ne najdejo novega doma, prinaša vrhunske mladičke. V družini so mladički vseh barv: rumene, kremasto bele, črne in lisičje rdeče. Vsi mladički imajo možnost priti z registracijo AKC.

To lahko storite sami. Vendar obstaja možnost, da vam prihranimo težave. Kužka morate rezervirati za 100 $, preden ga prevzamete, ko je star osem tednov. Vsi mladički so cepljeni in podvrženi vsem posodobljenim cepljenjem. Nudijo tudi storitev pošiljanja vaših kužkov skupaj z vsemi potrebnimi in certifikati.

Podrobnosti o Bellovih labradorcih

Kako izbrati rejca labradorcev v Nevadi

Kako izbrati rejca labradorcev v Nevadi

Preden se odločite za posvojitev novega družinskega člana, se prepričajte, da imate vse urejeno. Razen če želite, da vam mladička vzamejo, je treba dokumentacijo pravilno vložiti.

Rejci, ki smo jih tukaj našteli, vam s tem ne bi smeli povzročati težav. Vedno lahko prosto preverite druga mesta. Ampak tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati, če se odločite za to:

1. Preverite legitimnost rejca

Vedno se prepričajte, da je vzreditelj, ki ga iščete, zakonit. Vzreja psov je precej donosen posel, zato ni nenavadno, da vas ljudje poskušajo prevarati. Prepričajte se, da vam dajo vso ustrezno dokumentacijo in potrdila.

2. Izberite vzreditelja, ki ve, kaj počne

Vzreditelj je lahko navdušen in ljubeč do svojih mladičkov. Toda navdušenje ni enako izkušnja. Dober vzreditelj vam bo vedno podaril mladička, ki bo ustrezal vam in vašemu domu, da bo zagotovil najboljšo izkušnjo. Izbira slabega vzreditelja bo povzročila slabo izkušnjo za vas in mladička.

3. Preverite ocene in pričevanja

Poslušajte nasvete, ki vam jih dajejo drugi. Preverjanje ocen vam lahko da vpogled v to, kakšni so rejci. Pričevanja vam lahko pomagajo pri odločitvi, ali lahko rejec zadovolji vaše potrebe. Nočeš mladička, ki ti ne ustreza. Ni pošteno do tebe ali reveža.

Povezano: Najboljše e-ovratnice za labradorca.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu labradorcev iz Nevade

Vprašanja za rejce labradorcev v Nevadi

Čeprav vam ponujamo naše najboljše izbire za rejce labradorcev v Nevadi, je vedno dobro, da raziščete. Razumeti pomen papirologije.

Nočeš imeti težav z zakonom in ne želiš, da bi malega prijatelja vzeli. Toda včasih lahko raziskave prinesejo le toliko. Če želite razčistiti zmedo, se vedno pogovorite s svojim vzrediteljem.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih lahko vprašate:

  • Kakšne storitve nudijo za vašega kužka?
  • Za kaj so mladički usposobljeni?
  • Kakšno hrano smejo jesti mladički?
  • Ali so mladički pomešani z mladiči iz drugih legla?
  • Katera cepljenja bi morali biti pripravljeni na naslednja psička?

Povezano: Najboljša krtača za labradorca.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev v Nevadi”

Zaključek za The

V tem članku smo vam poskušali dati vse pomembne informacije. Če pa kaj zamudimo, lahko poiščete več informacij v Googlu. Paziti morate na registracije AKC, ACA in USDA. Vedno trikrat preverite licenco rejcev in potrdite pri pristojnih. labradorci niso poceni psi za nakup in vzgojo.

Ne kupujte pri nezakonitih virih, da prihranite nekaj dolarjev. Poskrbite, da boste svojega kužka dobili iz zakonitega vira. Če še vedno niste zadovoljni, obiščite vzreditelja osebno. Če pa vam je bil kateri od tukaj navedenih rejcev všeč, si jih oglejte še danes. Mladički se hitro prodajo, zato se obrnite na enega še danes, da rezervirate svojega mladička in se izognete zamudi.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Nevadi, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička labradorca od vzreditelja v Nevadi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki psov labradorcev” spodaj: