6 najboljših rejcev labradorcev v Oregonu! (2022)

Rejci labradorcev v Oregonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce labradorcev v Oregonu. Brez dvoma labradorce obožujejo vsi. Labradorci so znani po svojih prijaznih osebnostih. So tudi neverjetno inteligentni, saj se hitro učijo.

Zaradi sproščenega vedenja labradorca je postal priljubljen družinski pes; kljub temu, ker so pogosto prijazni do tujcev in niso teritorialni, niso vedno idealni psi čuvaji.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev labradorcev v Oregonu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci jazbečarjev v Oregonu in Najboljši rejci bernskih planšarskih psov v Oregonu.

Mladički labradorca naprodaj v Oregonu

Mladički labradorca naprodaj v Oregonu

Kje je bolje vzgajati labradorca kot v eni izmed najbolj prijaznih ameriških držav – Oregonu? Oregon je kraj za vzgojo svojega labradorca z na tisoče hišnim ljubljenčkom prijaznimi kraji za raziskovanje, strogimi predpisi proti zlorabi in številnimi zavetišči brez ubijanja za spoznavanje novih spremljevalcev. Vendar pa je iskanje zaupanja vrednih rejcev labradorcev v Oregonu lahko izziv, zato smo ustvarili ta vodnik.

Priporočila izdelkov Labrador: Najboljše šok ovratnice za lajajoče pse in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpotovi labradorci za Oregon

PuppySpotovi labradorci za Oregon

Ker iščete rejce labradorcev v Oregonu, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih labradorcev iz udobja svojega doma v Oregonu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci labradorcev opraviti postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Oregon zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička labradorca za prodajo v Oregonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Labradorci Sunnyview

Labradorci Sunnyview

Sunnyview Labradors so bili ustanovljeni leta 1970 v Salemu v Oregonu, na bregovih reke Pudding, v osrčju doline Willamette. Ta lepo lociran vzreditelj v Oregonu se posveča pridelavi najboljših mladičkov labradorcev za prodajo v Oregonu z vzrejo najboljših labradorskih prinašalcev.

Labradorci pri Sunnyviewu praktično nimajo displazije kolkov ali PRA (Progresivna atrofija mrežnice) zaradi selektivne vzreje. Poleg tega so vse plemenske živali certificirane s strani OFA (Ortopedska fundacija za živali) in CERF (Fundacija za registracijo pasjih oči).

Prav tako so bile genetsko odpravljene vse vrste raka, razen idiopatskega raka. Labradorci Sunnyview proizvajajo samo črne in zlate mladičke labradorca s certifikatom AKC. Predvsem labradorci Sunnyview so prepoznavni kot “vzreditelj zaslug” Ameriške kinološke zveze.

Podrobnosti o labradorjih Sunnyview

3. Psarne Dragon Heart

Psarne Dragon Heart

Družina Dragon Heart Kennels s sedežem v južnem Oregonu vzgaja labradorce, registrirane v AKC, testirane na komolcih in bokih. Dragon Heart Kennels ponuja labradorske mladičke za prodajo v Oregonu prek programa končne registracije Ameriškega kinološkega kluba.

Vsi mladički labradorca, ki so naprodaj v Oregonu, so opremljeni s cepljenjem, razglistitvijo, registracijskimi papirji AKC in zdravstvenim jamstvom. Mladički so pripravljeni za odhod v starosti od 8 do 10 tednov. Lahko ste prepričani, da je Dragon Heart Kennels ugleden vir za mladičke labradorca v Oregonu.

Dragon Heart Kennels Labrador Details

4. Valley View English Labs

Valley View English Labs

Valley View English Labs je majhen vzreditelj angleškega laboratorija s sedežem v južnem Oregonu. Poslanstvo Valley View English Labs je dostaviti mladičke labradorca v Oregonu, ki so lepi in imajo odlične osebnosti in temperamente, a so tudi zdravi in ​​brez dednih motenj, ki se lahko pojavijo pri pasmi. V skladu s tem so bili pred vzrejo vsi mladički labradorca, ki so naprodaj v Oregonu, testirani na displazijo kolkov in komolcev, EIC in dedne očesne nepravilnosti.

Valley View English Labs Labrador Details

5. Ljubitelji labradorcev

Ljubitelji labradorcev

Labrador Lovers s sedežem v Salemu v Oregonu je hobi vzrediteljica. Labrador Lovers vzreja mladičke labradorja prinašalca, registrirane v AKC, z angleškimi šampionskimi in lovskimi geni. Poleg tega imajo mladički labradorca, ki so naprodaj v Oregonu, certificiran OFA Hips and Elbows.

Labrador Lovers si prizadeva roditi zdrave, pametne in lepe mladičke, ki jih boste morda prišli pogledat, ko vam jih dostavijo. Njihove mladičke labradorca lahko pošljete v Oregon kamor koli v celinskih Združenih državah.

Labrador Lovers Podrobnosti o labradorju

6. Kmetije Cold Creek

Kmetije Cold Creek

Zadnji na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Oregonu je “Kmetije Cold Creek.” Končno je Cold Creek Farms zadnja na seznamu najboljših rejcev labradorcev v Oregonu. Cold Creek Farms ima le nekaj legla na leto, pri čemer se osredotoča na kakovost in ne na količino. Njihovo poslanstvo je vzrejati najboljše možne labradorce z analizo rodovnikov za najboljše ujemanje.

Čistokrvni labradorec je fantastičen lovec, razstavnik in ima čudovit temperament, ki se dobro prilega vsakemu gospodinjstvu. V zvezi s tem vam Cold Creek Farms poskrbi za to, ali iščete svojega naslednjega lovskega prijatelja, razstavnega prvaka ali kosmatega družinskega člana.

Podrobnosti o labradorskih farmah Cold Creek

Zakaj so labradorci idealni pes za Oregon?

Zakaj so labradorci idealni vzrejni pes?

Labradorci so znani po svoji prijaznosti in naklonjenosti do ljudi in drugih živali. Čeprav imajo nekateri psi raje človeško družbo kot druge, se na splošno dobro razumejo s svojimi pasjimi spremljevalci (celo otroci).

1. Odlična osebnost

Labradorci so med najboljšimi v poslu za hišne pse. Labradorci so prijazni in željni ugajanja ter znajo obvladati situacije. Pse je mogoče izuriti in naučiti ubogati osnovne ukaze in zapleteno poslušnost. Te lastnosti jim omogočajo, da služijo kot službeni ali terapevtski psi.

2. Ima dobre odnose z otroki

Ker se dobro razumejo z otroki, je labradorski prinašalec že desetletja priljubljena pasma. Labradorec je odličen pes za otroke vseh starosti, ne glede na to, ali boste prvič dobili novega hišnega ljubljenčka ali ga pripeljali k sebi, da bi svoje starejše otroke naučili odgovornosti. Nikoli ne puščajte psa in otroka pri miru. Prav tako naučite svoje otroke spoštovati osebni prostor psov, saj vedno spomnimo starše hišnih ljubljenčkov.

3. Dolga življenjska doba

Labradorci so na splošno zdravi psi, vendar imajo dedne zdravstvene težave. Za pse, ki se vzrejajo, pasemski klub priporoča naslednje teste: test kolkov, komolcev, oftalmolog in EIC DNK test.

Labradorci so, tako kot drugi psi z velikimi prsi, dovzetni za napihnjenost. Če se vaš pes napihne ali je zaskrbljen zaradi možnosti, se lahko pogovorite s svojim veterinarjem o preventivni operaciji.

Vaš veterinar vam bo povedal, ali je to dobra izbira za vašega psa glede na njihove posebne potrebe. Labradorec je čudovit spremljevalec za vsako družino. Labradorec bo idealen družinski pes, če iščete psa, ki bo tekel in se igral z vašo družino.

Kako najti rejca labradorcev v Oregonu

Kako izbrati rejca labradorcev v Oregonu

Kot ena najbolj hišnim ljubljenčkom prijaznih držav ima Oregon izjemne rejce labradorjev prinašalcev, registrirane v AKC, ki verjamejo v vzrejo zdravih mladičkov.

Mladički iz mlinov mladičev običajno prihajajo iz nezdravega okolja in trpijo zaradi velikih zdravstvenih težav do konca svojega življenja. Z vzponom mlinov za mladiče je bolj kot kdaj koli prej pomembno najti zanesljivega vzreditelja. V zvezi s tem upoštevajte te točke:

Tukaj so najboljši načini za iskanje prilagojenih informacij o ugledu rejca:

  1. Vzpostavite stik z drugimi.
  2. Obrnite se na sosede, družinske člane, prijatelje ali skoraj vsakogar, ki je lastnik pasme labradorec, v kateri uživa posameznik ali družina.
  3. Vprašajte jih o rejcih, o katerih razmišljate.

Bližina doma je idealen kraj za lov in ustanovitev uglednih rejcev, ki lahko posamezniku ali družini zagotovijo točno tisto, kar si želijo. Ta možnost je prednostna, ker je od ust do ust vedno koristno, vendar prijatelji, družina in sosedje vedo za vašo družinsko dinamiko.

Zato lahko prejmete osebno oceno vzreditelja in pasme, o kateri razmišljate. Ne pozabite poiskati mame mladičkov labradorca.

Kupec je lahko razumno prepričan, da se pogovarja z vzrediteljem in ne s plavuto mladička, če sreča tako mamo kot mladička. Kupci lahko opazujejo tudi interakcije med mamo in mladički.

Pogled na mamo pomaga tudi pri oceni velikosti mladička v polni zrelosti. Preverjanje oči in ušes mladiča ter higienska praksa rejca je običajno eden najboljših napovedovalcev zdravja mladiča. Če pogledate teh nekaj stvari, lahko izključite večino motenj pri mladičku.

Povezano: Najbolj prijazne pasme psov s slikami.

Več informacij o rejcih labradorcev v Oregonu

Več informacij o rejcih labradorcev v Oregonu

Oregon je eno najbolj hišnim ljubljenčkom prijaznih krajev v državi. Vendar pa se splača ostati previden in preveriti ugledne rejce, saj je vse več goljufov na preži.

Ugleden vzreditelj bo odgovoril na vaša vprašanja. Zagotovili bodo, da bodo bodoči kupci razumeli informacije, ki so jim bile posredovane. Prizadevajo si, da bi nove lastnike poučili o pasmi. Če ne odgovarjajo na vprašanja, je to rdeča zastava.

Zaključek za “najboljše rejce labradorcev v Oregonu”

Zaključek za The

Imeti psa ni le privilegij; to je tudi odgovornost. Psi se od nas zanašajo vsaj za hrano in zavetje in imajo pravico do veliko več. Preden dobite psa, se zavedajte zavezanosti lastništvu psa.

Prvi korak je zagotoviti, da najdete a labrador vzgojena v najboljšem možnem okolju. V zvezi s tem upamo, da vas je ta seznam petih najboljših rejcev labradorcev v Oregonu usmeril v pravo smer.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev labradorcev v Oregonu, si lahko ogledate:

Preden pripeljete labradorca domov od rejca v Oregonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik za pasmo psov labradorski prinašalec” spodaj: