6 najboljših rejcev maltežanov v Arizoni! (2022)

Rejci maltežanov v Arizoni

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce maltežanov v Arizoni. Nežen, a zelo očarljiv in igriv maltežan, ki ga Ameriški kinološki klub uvršča v skupino igrač, je čudovita pasma malih psov. Njihova dolga in nizko odpadna dlaka je idealna za družine z alergijami na pse, ki pa si želijo hišnega ljubljenčka.

Maltežan tehta manj kot 7 funtov in je visok od 7 do 9 palcev z dolgo življenjsko dobo med 12 in 15 leti. Precej žalostno je, da je srečni maltežan z dolgo življenjsko dobo lahko kratkotrajen zaradi neustreznosti mlinov mladičev in neodgovornih rejcev.

Za razliko od etičnih rejcev je vse, kar želijo, služiti denar od svojih psov, ne da bi pri tem pazili na zdravje in kakovost psov. Ta članek vsebuje podrobne kontakte etičnih in zanesljivih rejcev maltežanov v Arizoni, na katere se lahko obrnete za svoje nove hišne ljubljenčke in pokažete potencialne stranke.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Arizoni, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dalmatinskih v Arizoni in Najboljši rejci pomeranca v Arizoni.

Malteški mladiči za prodajo v Arizoni

Malteški mladiči za prodajo v Arizoni

The maltežan bo idealna izbira za tiste, ki ne marajo velikih psov in tistih z majhno bivalno površino ali ki živijo v stanovanjih. Svojega psa lahko kot spremljevalca kar najbolje izkoristite, ko je zdrav; zato bi morali svojega hišnega ljubljenčka kupiti pri uglednih rejcih. Spodaj poiščite podroben imenik nekaterih vrhunskih malteških rejcev v Arizoni.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša mehka suha hrana za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. PuppySpotovi malteški mladički za Arizono

PuppySpotovi malteški mladički za Arizono

Ker iščete rejce malteških živali v Arizoni, priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih malteških mladičkih iz udobja svojega doma v Arizoni.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci malteških živali z navedenimi mladički opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Arizoni. Preden nadaljujete z iskanjem malteškega mladiča za prodajo v Arizoni, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kitajska lutka Maltežanka

Kitajska lutka Maltežanka

China Doll Maltese je vrhunski etični vzreditelj s sedežem v Glendaleu v Arizoni, ki slovi po vrhunskih in zdravih malteških mladičkih. Linda Mcdonald je strastna vzrediteljica za China Doll, specializirana za vzrejo in vzgojo registriranih malteških mladičkov American Kennel Club.

Cilj China Doll je vzrediti najboljše možne mladičke malteškega psa, hkrati pa prispevati k vzdrževanju in izboljšanju čistokrvnega malteškega psa. China Doll namerno skrbi za svoj vzrejni program, zasnovan tako, da sledi etičnim standardom pasme, da zagotovi proizvodnjo zdravih mladičkov.

Vsi očetje in matere pri China Doll Maltese so testirani in prečiščeni z DNK, da vzrejajo bolj zdravo leglo in odpravijo zdravstvene težave. China Doll psi in vzgaja vse svoje malteške mladičke v svojem domu, kjer jih vsak dan obravnavajo in komunicirajo z otroki in odraslimi pred njihovim novim domom.

Lahko ste prepričani v kakovost in trdnost popsov China Doll, ko pridejo k vam veterinarsko pregledani, razglisteni in obveščeni o svojih prvih cepljenjih. Zanje je zagotovljena tudi zdravstvena garancija ter doživljenjska podpora rejca, saj radi vidijo, da njihovi psi ostanejo srečni in zdravi v svojih večnih domovih.

Mladički China Doll odidejo v svoje večne domove pri 12 tednih, saj jim daje dovolj časa, da se odvajajo s svojim tempom. Upoštevajte, da China Doll svojih psov ne pošilja kot tovor, na voljo pa so tudi upokojeni odrasli maltežani. China Doll ima enega najboljših postopkov posvojitve, saj je zelo pregleden in preprost. Kontaktirajte Lindo Mcdonald po telefonu, da obiščete China Doll za razpoložljive mladičke.

Podrobnosti o kitajski lutki Malte

3. Bella Dolce Maltese

Bella Dolce Maltese

Kathryn Henzerling je ugledna in zaupanja vredna vzrediteljica in upravljavka, ki stoji za Bella Dolce Maltese v Scottsdaleu, Phoenix, Arizona. Bella Dolce je ponosna članica ameriškega malteškega združenja, kluba ljubiteljev psov v Arizoni in zaslužna vzrediteljica pri AKC.

Njihov cilj je vzrejati zdrave mladičke standardne kakovosti American Kennel Club, ki so dobro socializirani s fantastičnim temperamentom. Bella Dolce Maltese je dobro načrtovan mali rejski program, ki sledi klubskim standardom pasme, da se zagotovi odličnost in vrhunska kakovost.

Bella Dolce med letom nima veliko legla, da bi lahko vsakemu mladičku namenila dovolj časa. Strast in ljubezen Kathryn Henzerling do tega, kar počne, se odražata v spoštovanju do psov in v tem, kako z njimi ravna vsak dan. Klebeni Bella Dolce so iz odličnega rodovnika, pregledani glede zdravja glede na genetske težave in očiščeni pred uporabo kot plemenski psi.

Njeni mladički se skotijo ​​in vzgajajo v zaprtih prostorih v njenem domu, z individualno pozornostjo in ljubeznijo vsakodnevno. Zagotavlja vsakodnevni stik in interakcijo z vsemi svojimi kužki, da jih pripravi na nov dom in nemoten prehod. Psi Bella Dolce so veterinarsko pregledani, razčiščeni in cepljeni, preden se pridružijo novim družinam pri starosti 12 do 16 tednov.

Kathryn Henzerling je postopke posvojitve v Bella Dolce Maltese naredila enostavne in pregledne s številnimi nasveti za pomoč strankam. Vabimo vas, da obiščete Kathryn dom ali pa jih kontaktirate na spletni strani Bella Dolce Maltese za več informacij.

Bella Dolce Maltese Podrobnosti

4. SawStars Malteze

SawStars malteški

Stella Sawley je namerna in strastna vzrediteljica maltežank SawStars v Goodyearu v Arizoni, ki je znana po vzreji AKC registriranih maltežank Babydoll-Face. Njihov vzrejski program je v majhnem obsegu, da zagotovi, da bo vsak mladiček dobil veliko ljubezni in pozornosti, ki si jo zasluži. Ne vzrejajo se le zaradi videza in izjemne kakovosti svojih celotnih psov, temveč dajejo visoko prednost tudi genetiki in zdravju.

SawStars je premišljen glede svojega vzrejnega programa, saj je zasnovan v skladu s standardi ameriškega kinološkega društva Maltese. Njihove matične pasme izvirajo iz kakovostnih šampionskih krvnih linij in so temeljito pregledane glede zdravja in očiščene, preden se uporabijo kot plemenski psi. Mladički SawStar so dobro socializirani, saj so skojeni in vzgojeni v zaprtih prostorih v svojem domu kot del njihove družine.

SawStar se zelo trudi, da bi svoje mladičke namestili v dobre ljubeče domove, saj jim je tudi po posvojitvi mar za njihovo srečo in dobro počutje. Vsak mladiček odide v svoj novi dom s popolnim paketom oskrbe SawStar, mu odstranijo kremplje, obveščajo o potrebnih cepljenjih in razglistijo. Mladički SawStar imajo tudi zdravstveno jamstvo za odpravo genetskih pomislekov in doživljenjsko podporo rejca, kot jih lahko imenujete glede njihovih psov.

Lahko ste prepričani, da v psarni SawStars kupujete vrhunske, srečne in zdrave mladičke, poleg tega pa so odlični kot razstavne možnosti in hišni spremljevalci. Glad je njihov postopek sprejemanja, usmerjen v stranke, ki je brez glavobola in pregleden, z veliko zabavnimi trenutki med prehodom. Obiščite Stello Sawley, da se seznanite z njenim ljubkim maltežankom, ali spletno stran psarna SawStar za več podrobnosti o njihovih mladičkih.

SawStars malteške podrobnosti

5. Popolni mali mladički

Popolni mali mladički

Paula je zanesljiva in zaupanja vredna vzrediteljica malteških živali in upravljavka Perfect Little Pups v mestu Glendale v Arizoni. Specializirani so za vzrejo čudovitih Shih-Tzujev, Maltežanov in Mooshujev, pri čemer se osredotočajo na zdravje in vrhunsko kakovost vseh svojih psov. Njihov družinski vzrejni program ima več kot 60 let izkušenj vzreje, prenesenih do danes.

Z leti si je Perfect Little Pups prizadeval izboljšati zdravje, kakovost, videz in temperament svojih psov. Rejci staršev Perfect Little Pups so izbrani med najboljšimi krvnimi linijami in so skrbno pregledani glede njihovega zdravja, preden lahko postanejo matične živali. To zagotavlja, da so odpravljene vse genetske težave in da so bolj zdravi mladiči brez dednih bolezni.

Mladički Perfect Little Pups so rojeni doma in vzgojeni v ljubečem okolju, kjer se vsakodnevno družijo, da se dobro vklopijo v svoje nove domove. Vsi mladički Perfecta so veterinarsko pregledani, razglisteni, cepljeni in jim odstranimo kremplje pred odhodom domov k novim družinam. Imajo 1-letno zdravstveno garancijo in doživljenjsko ljubečo podporo rejca.

Stranke Perfect Little Pups prejmejo paket s hrano za mladiče in vložki skupaj z drugimi potrebnimi dokumenti, kot so pogodba in veterinarska kartoteka. Postopek nakupa pri Perfect Little Pups je pregleden in neposreden, Paula pa je na voljo za pomoč strankam pri prehodu njihovih hišnih ljubljenčkov. Obiščite spletno stran Perfect Little Pups ali se obrnite na Paulo po telefonu.

Podrobnosti o popolnih majhnih mladičkih

6. Hollywood Maltežan

 Hollywood Maltežan

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Arizoni je “Hollywood Maltežan.” Hollywoodski maltežan je ugleden vzrejni program v mestu Gilbert v Arizoni, ki ga ima v lasti in upravlja Victoria Harris, zaupanja vredna vzrediteljica malteških živali v Arizoni. Je članica kluba z odliko pri Ameriški kinološki zvezi in članica ameriške malteške zveze.

Z vzrejo se ukvarja od leta 2000, njeno strokovno znanje in dolgoletne izkušnje pa se kažejo v hollywoodskih vzrejnih načrtih. Hollywoodski maltežanci vzrejajo svoje mladiče po etičnih standardih pasme, da zagotovijo kakovost, trdnost in izjemen temperament.

Njihove starševske staleže so registrirane v AKC in pred parjenjem testirane na DNK za zdrave malteške mladičke. Hollywoodski mladički so vzrejeni v ljubečem okolju, ki se neguje in hrani z najboljšo razpoložljivo hrano.

Preden se pridružijo novim družinam, so mladički hollywoodskega malteškega psa veterinarsko pregledani, razglisteni, cepljeni in zajeti z zdravstveno garancijo. Vsem potencialnim strankam ponujajo tudi doživljenjsko podporo ter pregleden in preprost postopek sprejemanja. Kontaktirajte Victoria po telefonu ali obiščite stran Hollywood Maltese na spletni strani tržnice AKC še danes.

Hollywood Maltese Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Arizoni”

Zaključek za The

Maltežan je dober hišni ljubljenček in je zaradi svojega srčkanega drobnega telesa idealen za ljudi z majhnim prostorom ali v zaprtih prostorih. Maltežani so primerni tudi za ljudi z alergijami na pse, saj je njihova tekoča bela dlaka nizko odpadna; vendar zahteva veliko nego. Za nakup svojega novega hišnega ljubljenčka se lahko obrnete na vse rejce, ki so poudarjeni v tem članku. To bo vsekakor zajezilo dejavnosti mlinov mladičev in rejcev na dvorišču.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Arizoni, si lahko ogledate:

Preden nadaljujete na pot za malteškega mladička za prodajo v Arizoni, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »10 nasvetov za lastnike malteških psov” spodaj: