6 najboljših rejcev maltežanov v Iowi! (2022)

Rejci maltežanov v Iowi

Če iščete najboljše rejce maltežanov v Iowi, ste prišli na pravo mesto. Vsak starš psa si želi zdravega kužka, a je mogoče najti zanesljivega vzreditelja, ki ga ponuja?

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Iowi in Najboljši rejci Maltipoo v Iowi.

Malteški mladiči za prodajo v Iowi

Malteški mladiči za prodajo v Iowi

Razumemo, skozi kaj gredo ljubitelji psov, in zato smo pripravili članek, ki ponuja najboljše rejce v Iowi ter njihove kontakte, njihovo fizično področje poslovanja, če se želite ustaviti, in njihov opis. Ne izgubi upanja še. Ne morete zgrešiti z naslednjimi uglednimi rejci.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljši šamponi proti bolham.

1. Maltežani PuppySpot za Iowa

Maltežani PuppySpot za Iowa

Ker iščete rejce malteških živali v Iowi, vam priporočamo, da brskate po platformi PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko iščete in poiščete razpoložljive malteške mladičke iz udobja svojega doma v Iowi.

Vsi rejci malteške živali z mladički na seznamu morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Iowi. Preden nadaljujete na pot za malteškega mladička za prodajo v Iowi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. C. Angelski mladički

C. Mladički Angels v Iowi

Malteški španjeli imajo tako čudovito in prijazno osebnost, ki je lahko všeč skoraj vsakemu ljubitelju psov. Imajo dobro zaobljeno glavo, črne oči in nos, dobro izklesan vrat, ki graciozno prenaša naboj, in ljubka nagubana ušesa, ki se odlično dopolnjujejo z njihovim obrazom. Njihovo mehko, sladko lubje je odličen bonus.

Poleg tega so impresivno lahki (štiri funte) in imajo ljubko, igrivo in zaupljivo osebnost, idealno za družine. C. Angels Puppies je psarna v družinski lasti in upravljanju, ki deluje 24 ur na dan, da vam zagotovi najboljše malteške mladičke. Imajo več kot dvajset let izkušenj z vzrejo in vsakega mladička obravnavajo individualno.

Še več, zagotavljajo primerno okolje za razvoj mladičev. Ni čudno, da so njihovi malteški mladiči živahni, močni in živahni. Ponujajo neprekosljivo storitev za stranke in so več kot pripravljeni, da vas popeljejo skozi proces vzgoje malteškega mladiča, če želite, zaradi česar so vredna izbira za ljubitelje maltežanov, ki iščejo vrhunske pasme.

C. Podrobnosti o angelskih mladičkih

3. Psarna za hladno vodo

Psarna za hladno vodo

Ko gre za malteške pasme, si želite psa, ki bo zapolnil praznino v vašem življenju in bo vsak dan naredil pustolovščino. Malteški mladiček je eden izmed teh psov. So nežni, ljubeči, inteligentni, igrivi in ​​so odlični spremljevalci. Če živite v Iowi in iščete malteškega kužka, ki ustreza tem kriterijem, ne iščite dlje kot Coldwater Kennel.

Vzreditelj se ukvarja z vzrejo maltežanov že več kot deset let. So profesionalci v vzreji malteškega španjela in to dokazujejo tako, da mladičem zagotovijo popoln nabor odstranjevanja črvov in cepljenja ter registracijo. Poleg tega mladičkom zagotavljajo prijetno okolje.

Potencialnim lastnikom psov pomagajo razumeti vse, kar je treba vedeti o malteških mladičkih, preden jih sprejmejo v svoje domove. Češnja na torti mora biti njihov rod in koristi za zdravje. Vsak mladiček, ki ga ponudijo, pride z enoletnim dednim zavarovanjem in sedemdnevnim zdravstvenim jamstvom.

Podrobnosti o psarni Coldwater

4. S&L mladički

S&L mladički

Če iščete vzreditelja malteške živali, ki bo poskrbel, da bo iskanje vašega novega spremljevalca čim manj stresno, ne iščite dlje od S&L Puppies. Ponosni so, da svojim strankam ponujajo kakovostne malteške mladičke po dostopni ceni.

Cilj tega podjetja je zagotoviti dobro socializirane in zdrave malteške mladičke, ki prinašajo veselje vaši družini. Država Iowa in USDA sta jih izdala in pregledala. Njihovi mladički imajo najnovejša sredstva proti glistam in veterinarje ter so jih skrbno pregledali certificirani veterinarji.

Še več, čudovita čudesa narave prihajajo z:

  • Zapisi o cepivih
  • Registracijski papirji
  • Vzorec hrane za mladiče Nutri Source
  • Rodovnik 3 generacije
  • mikročipi

Njihovi zaposleni so prijazni in dobro obveščeni ter mladičkom nudijo ljubeče okolje za odraščanje ter dovolj prostora za tek naokoli in vzbujanje radovednosti.

Podrobnosti o mladičkih S&L

5. Mladički srednjega zahoda

Mladički srednjega zahoda

Ta seznam najboljših malteških rejcev v Iowi bi bil nepopoln brez mladičkov srednjega zahoda. Več kot deset let imajo ekipo strokovnjakov, ki vzgajajo mladiče. Torej lahko stavite na svoj najnižji dolar, da vedo, kaj delajo. Vzreditelj zagotavlja zdrave in dobro socializirane malteške mladičke, ki prihajajo iz visokokakovostnih linij.

Imajo mrežo veterinarjev in vedenjskih strokovnjakov, ki pomagajo pri vzgoji mladičkov in jim zagotavljajo vse, kar potrebujejo, da zrastejo v zdrave in srečne pse. Vsak mladiček ima enoletno zdravstveno garancijo, je na tekočem s cepljenjem, veterinarsko pregledan in so mu odstranili kremplje.

Podrobnosti o mladičih srednjega zahoda

6. Kužki dediščine

Kužki dediščine

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Iowi je Heritage Puppies. To je družinsko podjetje, ki vzreja malteške pse že več kot dve desetletji. In v tem času so se naučili vsega, kar je potrebno za pridelavo in vzgojo zdravih in srečnih mladičkov.

Ta vzreditelj dela samo z malteškimi psi, tako da ste lahko prepričani, da vedo vse, kar je treba vedeti o pasmi. Ponujajo različne storitve, vključno s storitvijo žrebanja, pošiljanjem in negovanjem. Trudijo se najti najboljšega malteškega mladiča za vas; vzgajajo le od zdravih staršev z odličnim ozadjem.

Prav tako sodelujejo z drugimi rejci v okolici, tako da lahko vedno najdete mladička, ki ustreza vašim osebnim željam. Mladički dobijo veliko vadbe, so ustrezno hranjeni in prejmejo potrebne injekcije od certificiranih veterinarjev. Objekt je prostoren, čist in dobro vzdrževan, poleg tega pa zaposleni dobro poznajo malteške hišne ljubljenčke in zanje ustrezno skrbijo.

Podrobnosti o Heritage Pupsies

Kako izbrati vzreditelja malteških kužkov v Iowi

Kako izbrati vzreditelja malteških kužkov v Iowi

Ko iščete novega družinskega člana, je nujno, da opravite raziskavo in poiščete uglednega vzreditelja. Pri izbiri vzreditelja malteških živali v Iowi je treba upoštevati nekaj dejavnikov. Najprej, ali ima vzreditelj dober ugled? To lahko ugotovite tako, da preberete spletne ocene ali povprašate okolico za priporočila.

Drug kritičen dejavnik je, ali ima vzreditelj licenco in inšpekcijski pregled s strani države Iowa in USDA. To je pomembno, ker vzreditelj drži visoke standarde in zagotavlja zdrave mladičke. Prav tako bi morali imeti možnost, da vam posredujejo zdravstveno anamnezo mladiča, vključno z vsemi opravljenimi cepljenji ali razglistitvami.

Zagotoviti morate, da se počutite udobno z rejcem in njegovimi zmogljivostmi. To je pomembno, ker želite zagotoviti, da so mladički vzgojeni v čistem in varnem okolju. Želeli boste obiskati vzrediteljev objekt in spoznati mladičke in starše. To vam daje odlično predstavo o pogojih, v katerih so vzgojeni, in o tem, kako rejec komunicira z njimi.

Prav tako vam pomaga vedeti, ali imajo dovolj igralnega prostora za mladičke. Malteški mladiči – in vsi mladički na splošno – postanejo depresivni, če nimajo priložnosti, da se igrajo, kolikor hočejo. Ko iščete novega kosmatega prijatelja, je nujno, da opravite raziskavo in izberete uglednega vzreditelja. Brez veliko truda boste našli popolnega malteškega kužka za svojo družino.

Povezano: Primerjava pasme maltežanov in psov maltipoo.

Več podrobnosti o malteških mladičkih v Iowi

Več podrobnosti o malteških mladičkih v Iowi

V redu, ugotovili smo že, da so malteški mladički srčkani in imajo dih jemajoč videz. Toda kaj drugega na njih vas bo zagotovo pustilo brez besed in začudeno? Najprej njihov plašč. Dlaka maltežanov je čisto bela, svilnata in lepa. Ne zahteva veliko negovanja, vendar ga je treba vsak dan krtačiti, da se prepreči zapletanje.

Ti psi so znani tudi po tem, da so ene najdlje živečih pasem. Običajno živijo od 12 do 15 let, veliko dlje kot večina drugih pasem. Druga stvar, zaradi katere so malteški mladički tako edinstveni, je njihova osebnost. Znani so po tem, da so ljubeči, igrivi in ​​ljubeči.

So odlični družinski ljubljenčki in se dobro znajdejo z otroki. So tudi briljantni psi in jih je enostavno trenirati. Prav tako so odlični čuvaji in imajo radi zahtevne igre. Upoštevajte, da so nagnjeni k ločitveni tesnobi, če jih predolgo pustite pri miru. Svoj strah običajno pokažejo tako, da žvečijo stvari in veliko lajajo.

Poleg tega so čudovito trmasti, a se dobro odzivajo na usposabljanje, ki temelji na nagradah. Z njimi se je enostavno razumeti in so idealni za vas, če iščete energičnega psa igrače, ki bo povsod. Če iščete lepega, dolgoživega psa z odlično osebnostjo, so malteški mladički popolni.

Povezano: Primerjava pasme maltežanov in pudljev.

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Iowi”

Zaključek za The

nekaj maltežan rejci v Iowi se trudijo zagotoviti odlične pasme maltežanov. Morda ste naleteli na nekatere prevarante, zaradi katerih ste izgubili vero v malteške rejce, vendar so zgornji rejci dovolj dokaz, da kakovostni rejci še vedno obstajajo.

Imajo spletna mesta z vsemi potrebnimi podrobnostmi, da dokažejo svojo legitimnost, imajo zaposlene in fizične lokacije, ki jih lahko obiščete, ter preverijo njihove trditve o odličnosti z ocenami strank na njihovih spletnih mestih.

Profesionalni rejci se potrudijo, da vas naučijo vsega, kar morate vedeti o svojem ljubljenčku. Iz njihove interakcije s kužki in kako se samozavestno izražajo lahko ugotovite sami. Če razmišljate o nakupu malteškega mladiča, dajte zgornjim možnostim priložnost še danes. Ne boste razočarani.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Iowi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete malteškega mladiča od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Malteški pes – 10 najboljših dejstev” spodaj: