6 najboljših rejcev maltežanov v Oklahomi! (2022)

Rejci maltežanov v Oklahomi

Če iščete rejce maltežanov v Oklahomi, potem je tukaj majhno dejstvo, ki ga morate vedeti. Malteški psi, ki izvirajo iz južne srednje Evrope, so sladki, ljubeči, inteligentni, neustrašni in igrivi psi. Zrastejo lahko do 4 kilograme in živijo do 15 let.

So najbolj srčkani spremljevalci, ki jih lahko imate ob sebi, še posebej, če se ne razumete z družino in vrstniki. Prebivalci Oklahome imajo možnost posvojiti ljubkega maltežanca s seznama vzrejnih centrov, ki je prikazan tukaj. Ste že pripravljeni postati starš? Ugotovite, kje jih dobite v Oklahomi zdaj.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Yorkie v Oklahomi in Najboljši rejci boksarjev v Oklahomi.

Malteški mladiči za prodajo v Oklahomi

Malteški mladiči za prodajo v Oklahomi

Tukaj so naši najboljši izbori najboljših rejcev malteških mladičkov v državi. Za lažje raziskovanje smo izpostavili značilnosti vsakega vzrejnega centra.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljša pasja hrana za malteške solzne madeže in Najboljše brezžične ograje za pse dolgega dosega.

1. Maltežani PuppySpot za Oklahomo

Maltežani PuppySpot za Oklahomo

Ker iščete rejce malteških živali v Oklahomi, vam toplo priporočamo ogled spletne zaupanja vredne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki brskajo in najdejo primernega malteškega spremljevalca kar iz udobja svojih domov v Oklahomi.

Upoštevajte lahko, da morajo vsi rejci z malteškimi mladiči, navedenimi na PuppySpotu, izpolnjevati stroge smernice, da bodo v Oklahomo prispeli zdravi in ​​zdravi. Preden nadaljujete na pot za malteškega mladička za prodajo v Oklahomi, si oglejte spodnjo povezavo.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Royal Puppy Love

Royal Puppy Love

Royal Puppy Love je 15 let posvetil vzgoji dobro vzgojenih, poslušnih, zdravih in srečnih malteških mladičkov v Oklahomi. Običajno so čistokrvni malteški mladiči le v eni lepi barvi, snežno beli. Njihova konformacija in zmogljivost sta vrhunska, s čimer se samozavestno pohvali center.

Veseli boste, da so vsi mladički registrirani pri AKC in ACA. Vstavljene imajo tudi mikročipe AKC Indigo-ISO. Če želite, jih lahko celo vključite v program AKC Reunite za zaščito in prestiž.

Ker je povpraševanje po mladičkih maltežanov tako veliko, morate za rezervacijo mladička plačati začetni polog. Kot domačin, ki živi v Oklahomi, lahko svojega kužka obiščete vsaka dva tedna po plačilu akontacije. Prav tako se bo zaračunala pristojbina za vkrcanje v višini 3 $ na dan, če boste potrebovali več časa, da prevzamete svojega mladička.

Royal Puppy Love Podrobnosti

3. Dodajte Love Pets LLC

Dodajte Love Pets LLC

Odprto od ponedeljka do nedelje. Kužka lahko prevzamete med 10. in 19. uro. Ker ste profesionalni vzreditelj in strokovnjak na tem področju, lahko pričakujete, da bodo vsi mladički v tem centru ustrezno cepljeni, mikročipirani, razglisteni, očiščeni in urejeni za posvojitev.

Registriran v skladu z AKC in ACA, ne boste imeli težav z zakonom, potem ko boste od tu posvojili svojega novega otroka. Na spletni strani centra si lahko ogledate tudi nekaj ljubkih fotografij predhodno posvojenih mladičkov in pričevanja njihovih lastnikov.

Poleg tega so vsi tu vzrejeni malteški mladički prijazni in prilagodljivi. Na nove domove se takoj prilagodijo, lastniki pa jih ne morejo nehati hvaliti. Poleg tega je malo verjetno, da bodo imeli zdravstvene težave, razen če so izpostavljeni nečemu kritičnemu zunanjemu.

Dodajte podrobnosti o podjetju Love Pets LLC

4. Harmony Star Kennels

Psarne Harmony Star

V tem vzrejnem centru so mladički malteški na voljo skozi vse leto. Za vse mladičke, ki jih posvojite tukaj, obstaja 1-letna garancija za genetsko zdravje. Čeprav storitve cepljenja in razglistenja tukaj niso na voljo, vam bo center priporočil zakonite ambulante za živali, kjer jih lahko dobite.

Po tem, ko izberete svojega najljubšega, morate pri centru narediti tudi začetni depozit. Ker je polog nepovraten, morate biti prepričani, katero srček boste odpeljali domov.

Če so vaši mladički malo starejši, so verjetno cepljeni in razglisteni. Poleg tega center skrbno in z veseljem vzgaja mladičke, dokler ne najdejo svojega večnega doma. Poleg tega skrbniki zagotavljajo papirnato usposabljanje in ustrezno disciplino.

Podrobnosti o psarnah Harmony Star

5. Heartlandski mladički

Heartland mladički

Mladički maltežanov, ki jih prodaja Heartland Puppies, so ljubki, zdravi, veseli, mikročipirani, posodobljeni na vseh posnetkih in razglisteni. Lahko jih pošljete tudi, če živite daleč od Cordella. Center za pošiljanje srčkov uporablja American Airlines, doplačilo pa je 450 $.

Toda novi lastnik mora priti po otroka z letališča Will Rogers v Oklahoma Cityju. Poleg tega so razpoložljive možnosti plačila omejene na kreditne kartice, blagajne in denarna nakazila. Če želite plačati na drug način, se morate pogovoriti neposredno z rejcem.

Kar zadeva veljavnost centra, je registriran pri Združenju hišnih ljubljenčkov AKC, USDA in Oklahoma. Poleg tega so vsi psi vsak dan kopani, zdravljeni in urejeni, da bi predstavili svojo najboljšo različico, ko jih bodo obiskali novi starši.

Podrobnosti o mladičkih Heartland

6. Psarna Jaco

Psarna Jaco

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Oklahomi je “Psarna Jaco.” Poslanstvo Jaco Kennel je vzgajati lepe, srečne in zdrave mladičke, ki bodo razveselili katero koli družino, ki jih bo posvojila. Od svoje ustanovitve leta 1969 je ta center registriran pod AKC, njegovi mladički pa odraščajo na mirnem podeželju.

V bistvu lahko izkoristite posvojitev malteških mladičkov iz tega centra, še posebej, ker prejmete brezplačen paket AKC GoodDog. Članstvo v šolanju je na voljo, če želite svojega kužka usposobiti za tekmovanja psov.

Poleg tega dobite doživljenjsko zaščito svojega kužka s paketom AKC Puppy Protection Package, ki vključuje uradni certifikat AKC, ponudbe veterinarskih storitev, vodnik za usposabljanje in 1-letno naročnino na revijo AKC Family Dog. Če ste zadovoljni s tem paketom, lahko rezervirate zdaj in pustite, da vam center na veliki petek pošlje vašega novega otroka za doplačilo v višini 525 $.

Podrobnosti o psarni Jaco

Kako izbrati vzreditelja maltežanov v Oklahomi

Kako izbrati vzreditelja maltežanov v Oklahomi

Po pregledu vzrejnih centrov v Oklahomi, namenjenih malteškim psom, z veseljem ugotavljamo, da so vsi rejci precej zakoniti in vključujejo bogate pakete.

Če pa vam kateri izmed malteških kužkov, ki jih ponujajo te ustanove, ni všeč, lahko vedno poiščete drugam. Toda ne pozabite na naslednja merila, ko iščete različne vzrejne centre.

1. Potrdite njihovo legitimnost

Certificiran vzreditelj malteških živali mora biti registriran pri AKC, ACA, USDA in morda pri Združenju hišnih ljubljenčkov Oklahoma in v državi Oklahoma. Te ustanove vsako leto izvajajo inšpekcijske preglede, da preverijo, ali so mladiči vzrejeni v pravih pogojih in ali ne prihaja do nezakonite trgovine.

Poleg tega se legitimna organizacija ne bo bala posredovati svojih certifikatov javnosti, zlasti potencialnim strankam. Odličen vzrejni center bo imel na ogled več certifikatov za vse.

2. Potrdite leta strokovnosti

Večina malteških rejcev v Oklahomi je v tem poslu že več kot deset let. To je dober znak njihove strokovnosti, izkušenj in pristnosti. Ljudje običajno vedo za te rejce. To torej prispeva k vrednosti, ki jo imajo kot rejci.

Poleg tega lahko ugotovite, ali je vzrejni center dober ali ne po načinu, kako ravnajo s svojimi psi, njihovi storitvi za stranke, načinih plačila in okolju. Danes se odpravite na izlet v najbližji center za vzrejo maltežanov, da boste občutili njihovo okolje. To bo povedalo veliko.

3. Imejte vero v besedo do ust

Prav je, da dobite nekaj priporočil od ljudi, ki že imajo zdrave in srečne malteške pse. Če živijo v Oklahomi, bodo zagotovo vedeli, kje lahko dobite svojega maltežanca.

Tudi če gre za nekoga, ki sprehaja svojega psa v parku ali v kavarni, se z njim pogovorite o tem, kako ste zainteresirani za nakup malteškega kužka zase. Zaupajte nam. Če ta oseba ljubi svojega psa, ne bo mogla nehati govoriti o tem.

Vprašanja za rejce malteških v Oklahomi

Vprašanja za rejce malteških v Oklahomi

Ne glede na ves čas in trud, porabljen za spletne raziskave, anketiranje komentarjev in pogovore z neznanci o malteških rejcih, pustite nekaj prostora za zasebni klepet z njimi, da boste lahko izvedeli več o vzrejnem centru.

Zastavite jim nekaj vprašanj (kot so spodaj), medtem ko klepetate.

  • Kakšno prehrano naj ohranim za svojega malteškega kužka?
  • Ali bi moral biti seznanjen s kakšnimi osebnostnimi posebnostmi tega kužka?
  • Ali je v redu, da pustimo kužka spati samega?
  • Kaj naj storim, če si želijo pozornosti ves čas?
  • Ali naj dobim mladička, če imam doma malčka?
  • Ali lahko vidim zdravstvena spričevala staršev in mladička?

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Oklahomi”

Zaključek za najboljše rejce maltežanov v Oklahomi

Skratka, veliko gre pri posvojitvi a maltežan kuža. Najprej morate raziskati, ali lahko za mladička skrbite vse življenje. Drugič, organizirajte svoje stroške, ker mladički stanejo veliko. Tretjič, naredite več raziskav o tem, iz katerega vzrejnega centra posvojiti mladička.

In končno se moraš potruditi, da se hraniš, kopaš, igraš in skrbiš za vse potrebe malega srčkana do konca življenja. Zato se pogovorite z ljudmi, ki so osvojili malteške mladičke, in pridobite občutek njihovih izkušenj z njimi. Če vam je všeč, kar slišite, pokličite tukaj navedene centre.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete malteškega mladiča od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Malteški psi 101 – vse, kar morate vedeti” spodaj: