6 najboljših rejcev maltežanov v Virginiji! (2022)

Predloga najboljših rejcev maltežanov v Virginiji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce malteških živali v Virginiji. Maltežan, majhna pasma psov z nizko linjanjem, slovi po tem, da je dobrodušen in igriv, zato je odlična izbira za družine. Želite biti prepričani, da je vzreditelj, od katerega ste posvojili mladička, dobro opravil svoje delo pri vzgoji in druženju.

Malteški psi so radi v bližini ljudi in se veselijo naklonjenosti. Kombinacija tega z njihovo majhnostjo je dobra izbira za uporabo kot terapevtske pse. Našli jih boste tudi na tekmovanjih, saj jih je enostavno trenirati in so okretni.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu malteških rejcev v Virginiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Goldendoodle v Zahodni Virginiji in Najboljši rejci Sheltie v Virginiji.

Poiščite malteške mladičke za prodajo v Virginiji

Poiščite malteške mladičke za prodajo v Virginiji

Pri izbiri rejca je pomembno opraviti raziskavo in zastaviti vprašanja. Spodaj so imena in kontaktne informacije za nekatere najboljše rejce malteških živali v Virginiji. Cene se razlikujejo, nekateri pa ponujajo finančno pomoč.

Priporočila za malteške izdelke: Najboljše postelje za pse, odporne na vonj in Najboljša mehka suha hrana za pse.

1. PuppySpotovi malteški mladički za Virginijo

PuppySpotovi malteški mladički za Virginijo

Ker iščete rejce malteških živali v Virginiji, priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih malteških mladičkih iz udobja svojega doma v Virginiji.

Vsi malteški rejci morajo iti skozi strog postopek pregleda s strani ekipe PuppySpot, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Virginiji. Preden nadaljujete z iskanjem malteških mladičkov za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Pauleyjevi mladički

Pauleyjevi mladički

Pauley’s Pups že več kot 27 let povezuje družine s svojimi psi. To podjetje za hišne živali se nahaja na območju Ashland in poleg njihovega znanja ponuja široko paleto izdelkov za hišne živali. Imajo oceno A+ s strani Better Business Bureau.

Ker so specializirani za pse malih pasem, so dobro povezani z različnimi certificiranimi rejci, vključno z rejci maltežanov v Virginiji. Bodoče družine lahko obiščejo mladičke, ki jih želijo posvojiti, vendar se morate pred obiskom trgovine dogovoriti za termin.

Ker je lastništvo psa čiste pasme lahko drago, Pauley’s Pups sodeluje z dvema finančnima podjetjema, ki nudita pomoč. Prva možnost je storitev, imenovana Easypay Finance. Prejmete lahko do 5000 $, brez denarja in obresti prvih devetdeset dni.

Druga možnost je, da uporabite Pay Pal za štiri brezobrestna plačila. Pauley’s Pups ponuja desetdnevno politiko vračila. Recimo, da svojega kužka v prvih desetih dneh lastništva odpeljete k veterinarju in veterinar odkrije bolezen ali telesno okvaro. V tem primeru vam bo trgovina povrnila denar in še 100 USD.

Podrobnosti o Pauley’s Pups

3. Moj naslednji kužek

Moj naslednji kužek

My Next Puppy, ki se nahaja v Chantillyju, ima odnose z različnimi rejci, ki imajo licenco vlade in so v skladu z USDA. Rejci morajo imeti dokumentacijo, ki dokazuje, da njihovi mladički izvirajo iz vsaj petih družinskih generacij, podprto s preverjanjem DNK.

Nekateri ponujajo mladičke iz nagrajene tekmovalne linije. Svetovalci za hišne ljubljenčke bodo sodelovali z vami pri iskanju pravega ujemanja. Kot bonus njihova spletna stran vsebuje veliko informacij o vseh vidikih lastništva psov.

Vsi mladički so cepljeni, razglisteni, mikročipirani, registrirani in imajo genetsko in zdravstveno garancijo. Poleg tega mladiči prejemajo preventivna zdravila, kot so pre in probiotiki. Mladiči prejmejo nego profesionalnega frizerja, preden jih prejmete.

My Next Puppy ponuja program doživljenjske zaščite mladiča in desetdnevno garancijo ter štirinajstdnevno 100 % Parvo garancijo. Svojega hišnega ljubljenčka lahko vrnete v 48 urah, če menite, da posvojitev ne bo delovala. Odločili se boste, da boste prejeli dobroimetje v trgovini za dvanajst mesecev ali vaš denar vrnil, zmanjšan za 50 % provizijo za ponovno namestitev. My Next Puppy ponuja financiranje prek finančnih ponudnikov.

Podrobnosti o mojem naslednjem kužku

4. Mladički SuperStar

Mladički SuperStar

SuperStar Puppies se nahaja v Fairfaxu in se oglašuje kot butična trgovina za mladiče. Imajo povezave s širokim naborom rejcev, vključno z malteškimi rejci v Virginiji. Rejci, s katerimi sodelujejo, so v prvih 2 % licenciranih rejcev.

Ker sodelujejo z AKC, ima večina mladičkov registracijo AKC in AKC Canine Partners. Uporabljajo svetovalce za mladiče, ki tesno sodelujejo z družinami, da zagotovijo idealno ujemanje. Posvojitev preko rejcev SuperStar Puppies vključuje doživljenjsko članstvo.

Med ugodnostmi, ki jih prejmete pri delu s to organizacijo, imate dostop do AKC Vetline 24/7, identifikacijskega dokumenta s sliko vašega kužka, brezplačnega tridesetdnevnega zavarovanja hišnih ljubljenčkov ter podpore pri vedenju in usposabljanju.

Vaš mladiček je mikročipiran in samodejno registriran pri AKC Reunite, programu, v katerem je registracija. Superstar Puppies ponuja posebno financiranje. Imajo partnerstva z več podjetji za financiranje hišnih ljubljenčkov, tako da lahko najdete najugodnejšo možnost plačila za svojo družino.

Podrobnosti o mladičkih SuperStar

5. Ingverjev maltežan

Gingerjev maltežan

Ginger’s Maltese je družinski rejec, ki se nahaja v bližini Raleigha v Severni Karolini. Soupravljata jo dve sestri in posluje že več kot deset let. Vzreditelj zahteva nepovratno kavcijo, ko ste obveščeni, da je mladiček na voljo.

Vsi mladički so cepljeni, razglisteni in odobreni pri veterinarju za posvojitev. Mladički so socializirani in prijetni z ljudmi. Zaradi varovanja zdravja kužkov ne dovoljujejo obiskov, ampak bodo od starosti šestih tednov posredovali fotografije in videoposnetke, da se boste lahko seznanili s svojim kužkom.

Brezplačno bodo ročno dostavili vašega mladička v polmeru trideset milj; po tridesetih kilometrih je treba plačati. Ginger’s Maltese vam bo za doplačilo poslal tudi vašega mladička, vključno z osebnim vodnikom, ki bo kužka spremljal na letu.

Ko posvojite od Ginger’s Maltese, prejmete enoletno zdravstveno garancijo, kopijo zdravstvenega kartona mladička, registracijo, igrače in odejo, ki diši po kužkovi mami in bratih in sestrah. Njihova spletna stran ponuja obsežne informacije o pripravi vašega doma za vaš nov dodatek.

Gingerjeve malteške podrobnosti

6. Maltežan Petite Paws

Maltežan Petite Paws

Zadnji na seznamu najboljših rejcev maltežanov v Virginiji je “Maltežan Petite Paws.” Petite Paws Maltese se nahaja na petnajstih hektarjih v Willow Springu, južno od Raleigha. Lastnik vzreja pse, registrirane v AKC. Že dvajset let je vzrediteljica in je dobitnica nagrade Ethical Maltese Breeder Award.

Lastnik zahteva polog v višini 300 $, ki ni vračljiv. Reference so na voljo na zahtevo. Vsi mladički so cepljeni in razglisteni ter na voljo za posvojitev med enajstim in dvanajstim tednom. So socializirani tako z drugimi psi kot z ljudmi.

Mladički imajo enoletno pisno zdravstveno garancijo in tisto, kar vzreditelj imenuje paket Puppy. Ta paket vsebuje igračo, žvečilko, hrano, odejo z maminim vonjem in kopijo zdravstvenega kartona. Lastnik ima na spletnem mestu aktiven blog z vsemi vrstami informacij o tem, kako skrbeti za svojega maltežana.

Malteške Petite Paws Podrobnosti

Kako izbrati vzreditelja malteške živali v Virginiji

Kako izbrati vzreditelja malteške živali v Virginiji

Pri odločanju o vzreditelju malteške živali v Virginiji je veliko različnih dejavnikov. Pomembno je, da si vzamete čas in natančno pregledate program vsakega rejca in njegov ugled. Tukaj je nekaj točk, ki jih je treba upoštevati:

  • Zdravje mladičkov je nadzorovano in potrjeno s strani veterinarja
  • Rejitelj skrbi za čisto lokacijo; mladički imajo igrače in prostor za igro
  • Vzreditelj je odziven
  • Mladičkov je mogoče posvojiti šele po starosti osmih tednov

V idealnem primeru ima vzreditelj spletno stran, ki vsebuje veliko informacij o tem, kako skrbeti za mladička in pasmo. Prav tako poiščite rejce, ki nudijo podporo po končani posvojitvi.

Vzreditelj bi moral intervjuvati bodoče družine, da zagotovi, da bo namestitev uspešna. Nekateri rejci ne dovolijo obiskov zaradi zdravstvenih težav, ampak zagotovijo fotografije in video posnetke, da se lahko seznanite s svojim kužkom.

Več informacij o rejcih malteških živali v Virginiji

Več informacij o rejcih malteških živali v Virginiji

Malteški rejci v Virginiji imajo državne predpise, ki bi jih morali upoštevati. Država zahteva, da ima njihovo poslovanje licenco. Za vsakega psa je treba voditi točen in aktualen zapis. Ta zapis vključuje informacije, kot so od kod prihaja pes, fizični in osebni opis ter zdravstvene podatke.

Samice mora imeti veterinarsko potrdilo, da so dovolj zdrave za vzrejo. Vzreja naj poteka le med osemnajstimi meseci in osmimi leti. Če je bila vzrejena samica, mora biti v zdravstveni kartoteki psa navedeno, koliko mladičkov je skotila.

Zaključek za “najboljše rejce maltežanov v Virginiji”

Zaključek za

Malteški psi so odlični družinski psi in so odlična izbira za ljudi, ki se spopadajo z alergijami. So drzni in igrivi in ​​bi morali prinašati leta veselja in druženja. Vzreditelj mora poznati pasmo in znati odgovoriti na vaša vprašanja.

Če se ne počutite pozitivno glede svojih interakcij, se obrnite na drugega rejca. Rejci, omenjeni v tem prispevku, so v poslu že nekaj časa, imajo fantastične ocene in resno jemljejo odgovornost za vzrejo in prodajo mladičkov. Želijo zagotoviti, da mladiček, ki ga prinesete domov, dozori v psa, ki je ljubljen in se za vedno prilega vašemu domu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu malteških rejcev v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete maltežanca domov od rejca v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 nasvetov za lastnike malteških psov” spodaj: