6 najboljših rejcev mladičkov bul terierja za prodajo v Teksasu! (2022)

Predloga za najboljši vzreditelji mladičkov bullterierja za prodajo v Teksasu

Najti pravega med številnimi rejci mladičev bul terierja za prodajo v Teksasu je lahko izjemno. Toda s tem vodnikom je to delo lahko veliko hitrejše in zanesljivejše.

Bul terier je dobro znana pasma igrive narave in je včasih trmast, a vdan svojemu lastniku. Ti psi so robustni, kosmati in se gibljejo z močjo in okretnostjo.

Iskanje pravega psa za vaš dom je odličen korak k zagotavljanju varnosti in zabave vaši družini. Bul terier je odličen družinski pes, vendar morate zagotoviti, da se vsak dan dovolj giblje.

Če iščete najboljše mladičke bul terierja za prodajo v Teksasu, ne iščite več! Spodaj je seznam najboljših rejcev v državi.

1. Lechmere bull terierji

Lechmere bul terierji

Lechmere Bull Terriers je družinska psarna v Sugar Landu v Teksasu. So ugledni rejci bulterierjev, saj skrbijo, da so njihovi mladiči brez bolezni. Nekateri testi, opravljeni pri starših, so za bolezni ledvic, težave s srcem, sluh in luksacijo pogačice.

Ta psarna zagotavlja, da imajo starši in mladiči bull terierja uravnoteženo prehrano, vključno s surovim piščancem, hrano Innova, divjačino, sadjem in zelenjavo, ribami in vampi. Rejci načrtujejo mesečne preglede za svoje mladiče, da ohranijo njihovo dobro počutje.

Lastniki psarne živijo skupaj z mladiči. Tako vam zagotavljamo, da so krzneni dojenčki dobro socializirani z ljudmi.

Informacije o vzreditelju bull terierja:

2. Slastni bul terierji

Slastni bul terierji

Ustanovitelja Delicious Bull Terriers sta mlad par – Kurtis in Samantha – z veliko strasti do vzreje psov. Par je specializiran predvsem za bul terierje in že deset let vzreja pse. Oba imata veščine v živinoreji, kar je velik bonus pri vzreji in reji psov.

Njihova psarna je registrirana pri American Kennel Club. Tako boste zagotovo dobili mladička Bul terierja, ki je bil vzgojen po zahtevanih standardih.

Otroci družine preživljajo čas z mladički bul terierja, ki je odličen dejavnik, ki ga morate upoštevati, če želite družinskega psa. Psi imajo redne zdravstvene preglede, da se zagotovi njihovo dobro počutje.

S posebno prehrano in vadbo ti psi ostanejo aktivni in prilagodljivi. Ni čudno, da boste dobili kosmatega prijatelja, ki vas bo zabaval ves dan!

Informacije o vzreditelju bull terierja:

3. Bul terierji RGV

Bul terierji RGV

Drugo mesto za iskanje najboljših mladičkov bul terierja za prodajo v Teksasu je RGV. Ta psarna deluje že več kot štirinajst let in se ponaša z najkakovostnejšo pasmo bul terierjev.

Bull terierji RGV so najboljši pri vzgoji razstavnih psov, ki lahko nastopajo v ringu in pse čuvajo za čuvanje ponoči. Iz mnenj njihovih strank je razvidno, da vzreditelji vzdržujejo visoke standarde v svoji pasmi psov.

Če želite kupiti svojega mladička pri RGV, je najboljša možnost, da si ogledate njihovo spletno stran in si ogledate razpoložljive mladičke, preden obiščete njihovo psarno.

Informacije o vzreditelju bull terierja:

Preverite več: Najboljši rejci Staffordshire Bull terierja v ZDA! in najboljši rejci bostonskih terierjev v Minnesoti!

4. Houston Bull Terriers

Houston Bull Terriers

Ta psarna povezuje rejce z bodočimi lastniki. Njihov glavni cilj je pomagati rejcem bulterierjev najti dom za svoje mladičke. Medtem ko nastanijo mladičke, redno vzdržujejo, vključno s krtačenjem njihove grive.

Rejci zagotavljajo ažurno zdravstveno kartoteko in garancijo zdravstvenega zavarovanja.

Mladičke peljejo na sprehod, da se aklimatizirajo na okolje in se družijo z ljudmi.

Psarna je registrirana pri Ameriškem kinološkem klubu (AKC), ki opravi skrbnost pred sprejemom katerega koli rejca ali skupnosti rejcev. Zato vam zagotavljamo, da so storitve, ki jih dobite od rejcev na tej spletni strani, vrhunske in profesionalne.

Houston bull terierji so aktivni na svojem Facebook kanalu, saj tam večinoma objavljajo svoje razpoložljive mladičke. Torej skoči tja in si oglej. Ocene strank o tej psarni so dobre, zato je psarna predstavljena kot najboljše mladičke bul terierja, ki so naprodaj v Teksasu.

Informacije o vzreditelju bull terierja:

5. Valkyrie Bul terierji

Valkyrie Bul terierji

Valkyrie Bull Terriers v Houstonu v Teksasu vodi Mary Holsen. Holsen je navdušena nad vzrejo bul terierjev in skupaj s svojo ekipo zagotavlja, da so njihovi psi odlični kot družinski in razstavni psi.

V ospredje postavljajo preživetje svojih mladičkov bulterierja, saj zagotavljajo, da so brez vseh genetskih in drugih motenj z vzrejo zdravih staršev.

Preden se ujemajo in pošljejo kužke domov z njihovimi lastniki, zagotovijo zdravstveno dokumentacijo, iz katere je razvidno, da so cepljeni, razglisteni in testirani za težave s sluhom.

Mladički bul terierjev Valkyrie so čipirani, da se zagotovijo, da se ne izgubijo in jih je mogoče zlahka izslediti. Prav tako so socializirani z zunanjim okoljem, ljudmi in otroki, tako da se zlahka navadijo na družine.

Ko kupite mladička pri Valkyrie Bull Terriers, vam ponudijo nekaj dobrot, kot so začetna torba za hrano, igrače in pasji povodec. Vključujejo tudi zdravstveno jamstvo.

Informacije o vzreditelju bull terierja:

6. Nasilniki zahodnega Teksasa

Nasilniki zahodnega Teksasa

Zadnji na seznamu rejcev, ki ponujajo najboljše mladičke bul terierja za prodajo v Teksasu, je West Texas Bullies. Ta družina rejcev ima svoje delo zanje, saj so predani temu, da pokažejo najboljše osebnosti bul terierjev.

Mladički iz te psarne imajo igriv in agresiven značaj, ki je običajen pri tej pasmi psov. Ta lastnost je edinstven načrt, ki ga skupina neguje pri psih kot del njihovega razvoja.

Ta psarna ima veliko prostora, kar njihovim psom in mladičkom omogoča igro in telovadbo. In ker gre za družinsko psarno, so tudi njihovi mladički socializirani, saj lahko preživijo čas z otroki v zaprtih prostorih.

Vzrejeni so v družinskem okolju, ki jih opremi s prilagodljivim temperamentom, ki omogoča hitro prilagajanje na novo okolje.

Informacije o vzreditelju bull terierja:

Kako izbrati vzreditelja mladičev bul terierja v Teksasu

Ne glede na to, ali kupujete razstavnega ali družinskega psa, morate biti previdni pri izbiri svojega vzreditelja. Uporabite spodnje nasvete, da izberete najboljšega vzreditelja mladičev bul terierja v Teksasu.

  • Preverite, ali so vzreditelj in mladički registrirani pri AKC ali CKC
  • Preverite dolžino izkušenj rejca.
  • Preverite stopnjo čistoče psarne, ki vključuje prakse razkuževanja.
  • Pasja hiša mora biti prostorna, da se psom omogoči igranje in telovadba.
  • Genetsko testiranje je treba opraviti na starševskih psih, da se zagotovi, da se kakršna koli genetska motnja ne prenese na mladiče.
  • Na voljo bi morale biti različne možnosti dostave glede na udobje novega lastnika.
  • Vzreditelj mora biti na voljo za podporo, kadar koli se lastnik sooči s kakršno koli težavo.
  • Prilagodljive možnosti plačila bi morale biti na voljo, da bi olajšali nakup mladiča bul terierja.
  • Stopnja sodelovanja med vami in vzrediteljem mora biti takšna, da vsaka stran pred nakupom spozna podrobne informacije.

Več informacij o rejcih bul terierjev v Teksasu

6 najboljših rejcev mladičkov bul terierja za prodajo v Teksasu!  (2022)

Ta seznam je sestavljen iz rejcev in skupin rejcev v skupnosti, ki povezujejo rejce in lastnike psov. In ne bojte se, da vas bodo prevarali, saj smo vključili le vodilne rejce mladičev bul terierja, ki so naprodaj v Teksasu.

Več informacij o rejcih in razpoložljivih mladičih bul terierja najdete na njihovih spletnih straneh in kanalih družbenih omrežij.

Zaključek za “Najboljše rejce mladičkov bul terierja za prodajo v Teksasu”

Število rejcev mladičev bul terierja v Teksasu je precej impresivno. Zato ne bi smeli imeti težav z iskanjem mladička za svojo družino. Obiščite katero koli ali vse psarne, navedene v tem članku, in upamo, da boste našli najboljšega mladička bul terierja, ki ustreza vašim potrebam.

Veliko več podrobnosti o rejcih in razpoložljivih mladičih bul terierja boste našli na njihovih spletnih mestih ali uglednih straneh, kot sta Good Dogs in American Kennel Club.

Zabavajte se ob brskanju in obiskovanju psarn in upajte, da boste našli mladička Bul terierja, o katerem ste sanjali!

Všeč vam bo tudi:

Za več informacij o bul terierjih si oglejte ta videoposnetek: