6 najboljših rejcev mopsov v Iowi! (2022)

Rejci mopsov v Iowi

Iščete rejce mopsov v Iowi? Če je smeh najboljše zdravilo, potem so mopsi najboljši zdravniki. Spoznajte to komično in AKC priznano pasmo, mops. Ne moreš se nehati smejati, ko si v bližini teh živahnih fantov. Torej, če živite v Iowi ali okolici in potrebujete zabavo in smeh, ste se upravičeno odločili za to pasmo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Iowi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci psov v Iowi in Najboljši rejci Sheltie v Iowi.

Mladički mopsa naprodaj v Iowi

Mladički mopsa naprodaj v Iowi

Ta vodnik za mladiče vam bo povedal o najboljših rejcih mopsov v Iowi in okolici. Mopsi nagubani obrazi, ljubka trma, priročna velikost in smisel za humor so popolna pasma za majhne domove in stanovanja. Poglejmo, kje lahko dobite mladičke mopsov v Iowi.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljši goveji sapnik za pse in Najboljša mokra hrana za pse za majhne pasme.

1. PuppySpot’s Pugs for Iowa

PuppySpot's Pugs za Iowa

Ker iščete rejce mopsov v Iowi, vam toplo priporočamo ogled spletne platforme PuppySpot. PuppySpot je zelo ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete razpoložljive mladičke mopsov kar iz udobja svojega doma v Iowi.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci mopsov s psi na seznamu opraviti strog postopek pregleda, da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v Iowa zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa za prodajo v Iowi, si oglejte spodnjo povezavo do spletnega mesta PuppySpot.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Snopi ljubezenskih kužkov

Paketi ljubezenskih kužkov

Bundles Of Love Puppies je družinska psarna z več generacijami izkušenj z vzrejo mopsov. Psarna se osredotoča na zdravje in srečo mladičkov mopsov z zagotavljanjem, da so deležni ustrezne ljubezni in nege z igranjem in interakcijo z ljudmi.

Ko pri njih dobite mladička Pug, dobite dveletno zdravstveno garancijo, registracijo AKC, posnetke, primerne starosti, in mikročip. Vzrejajo se zaradi kakovosti in njihova pričevanja so dokaz za to. Nadalje, preden psička mopsa odpeljete domov, opravi podroben zdravstveni pregled registrirani veterinar.

V psarni zagovarjajo, da je skrb za mladiče velika odgovornost in da mladička ne smemo kupovati po slutnji ali nagonu. Zagotavljajo tudi doživljenjsko podporo vzreditelju, ko pri njih kupite mladička mopsa. Njihova psarna ima čudovito, veliko zeleno kmetijo v Iowi.

Nič čudnega, da se mladički na tej kmetiji redno igrajo, kar jim pomaga tudi pri izboljšanju socializacijskih veščin. Bundle Of Love Puppies pošilja mladičke mopsov, če nimate sedeža v Iowi. Uporabljajo Puppy Nannies ali Ground Transport, ki so omrežja za prevoz mladičev. Ta storitev bo vašega mladička mopsa odložila na najbližje letališče, kjer ga lahko prevzamete.

Podrobnosti o svežnjih ljubezenskih kužkov

3. Mopsi iz klana Miller

Mopsi iz klana Miller

Miller Clan Pugs je psarna na podeželju v Iowi, ki se vzreja od leta 2003. Če iščete mladičke mopsov v Iowi, ne morete spregledati te družinske in družinsko vodene psarne. Ta družina je vzrediteljica hobijev in so obsedeni s srčnimi mopsi.

Poleg mladičev mopsov boste na njihovih kmetijah našli prašiče, ovce, race in konje. Lahko ugibate, da ima ta družina prirojeno ljubezen do živali. Da se mladički mopsa seznanijo s svetom okoli sebe, jim omogočijo druženje z drugimi živalmi in ljudmi pod intenzivnim nadzorom.

Psarna zagotavlja vsakemu mladičku mopsa enoletno pisno zdravstveno garancijo, mikročip AKC Reunite, starosti primerna cepljenja in popolno razčiščevanje. Vsak od njihovih mladičkov je kot družinski član in da bi zagotovili, da se tudi vi počutite enako, so pripravljeni zagotoviti doživljenjsko podporo vašemu mopsu.

Poleg tega ob nakupu prejmete posebna navodila za nego. Njihovi mladički Pug so registrirani v AKC in prejemajo ljubezen in stalno pozornost svojih družinskih članov. Prav tako vabijo morebitne kupce, da obiščejo njihovo psarno, da vidijo, kako vzgajajo zdrave in srečne mladičke za ljubeče domove.

Podrobnosti o mopsih iz klana Miller

4. Pasji spremljevalci Willowbranch

Pasji spremljevalci Willowbranch

Mikki je obraz za to psarno. Ima več kot dvajset let izkušenj z vzgojo pasjih spremljevalcev. Njena ljubezen do psov se je začela že v otroštvu, danes pa se odraža v njenem delu – vzreji mladičev. V Iowi je naprodaj veliko psarn in rejcev s mladiči mopsov.

Toda Willowbranch Canine Companions so nekoliko drugačni. Pripravljeni so odpeljati vašega mladička mopsa nazaj v svojo psarno, če ne morete skrbeti zanj, potem ko ste ga posvojili. Poleg tega je pripravila popoln obrazec z zahtevo za vsako podrobnost iskalca mladičev, da bi zagotovila, da bodo njeni mladički odšli v ljubeče domove. To je nekaj dobrih znakov odgovornega rejca.

Willowbranch Canine Companions je psarna z državno licenco. Njihovi mladički so registrirani v AKC in imajo starosti primerne cepitve, podrobne zdravstvene preglede pri registriranem veterinarju in razglisteni. Psarna zagotavlja tudi pošiljanje zunaj Iowe za majhno plačilo. Prav tako lahko rezervirate svojega mladička Pug in ga odpeljete k sebi domov, ko je star vsaj osem tednov.

Podrobnosti o pasjih spremljevalcih Willowbranch

5. C Angels Mladički

C Angelski mladički

C Angels Puppies je pesjak z državno licenco USDA, ki se nahaja 45 minut vožnje stran od Omahe v Nebraski v mestu Woodbine v Iowi. Charlie je glavni vzreditelj za to psarno z več kot dvajsetimi leti vzreje dobro temperamentnih in kakovostnih mladičkov. Vzreditelj se imenuje old-school.

Zato raje kontaktira prek klica ali sporočila prek elektronske pošte. Poleg tega spodbuja iskalce mladičev mopsov, da pridejo na njihovo posestvo in se srečajo, preden dokončajo nakup. Upoštevajte, da boste pred obiskom potrebovali termin. Njihovi mladički so zdravi, veseli in vzgojeni v ljubečem okolju. Posledično prejmete dobro oskrbovanega mladička mopsa z osnovnim vedenjem in vadbo za kahlico.

Vsi njihovi mladički imajo zdravstveno garancijo (za koliko časa niso javno povedali). Poleg tega nudijo namensko podporo, nasvete, nasvete in zdravstvene zapise, da olajšajo prehod vašega kužka mopsa v njegov nov dom za krzno. Psarna se ponaša s svojim motom: »Hišni ljubljenček je življenjska obveznost.” In morda je tudi prav, saj so pričevanja kažejo, da so njihove stranke zadovoljne z njihovimi storitvami.

C Angels Puppies Podrobnosti

6. McBride Oakridge Cavaliers and Pugs

McBride Oakridge Cavaliers in Pugs

McBride Oakridge Cavaliers and Pugs je zadnji na seznamu najboljših rejcev mopsov v Iowi. Toda tukaj je ulov: niso v Iowi, ampak v Missouriju, sosednji državi. Dobra stvar je, da pošiljajo. Svojega psička lahko dobite preko zemeljskega transportnega omrežja, ki ga dostavijo na najbližje letališče.

Ali pa obiščite njihovo psarno za fizični prevzem. So AKC-priznana psarna, ki jo vodita Jerry in Phyllis McBride, pri čemer je Phyllis vodilna vzrediteljica. Njihova posest je lepa kmetija, kjer vzgajajo zdrave in vesele mladičke mopsov in koi rib.

Vaš mladiček Pug bo imel enoletno zdravstveno garancijo, registracijo AKC, ustrezna cepiva, dva veterinarska pregleda, zdravstveno kartoteko in popolno dehelmintizacijo. Poleg tega bo vaš mladiček Pug mikročipiran in priložen začetnemu paketu hrane.

Podrobnosti o McBride Oakridge Cavaliers in Pugs

Kako izbrati rejca mopsov v Iowi

Kako izbrati rejca mopsov v Iowi

Če iščete mladičke mopsa za prodajo v Iowi, vam svetujemo, da si vzamete čas in izberete pravega vzreditelja, saj to dolgoročno vpliva na fizično in duševno počutje vašega mopsa.

Takole jih lahko prepoznate:

  • Dobri rejci postavljajo vprašanja: Tako kot ste radovedni glede svojega mladiča mopsa, bo dober vzreditelj vedno postavljal vprašanja, da zagotovi, da bodo njihovi mladički odšli v domove, kjer bodo deležni ljubezni in skrbi.
  • Tudi oni so pripravljeni odgovoriti na vaša vprašanja: Še en znak rejca, ki mu lahko zaupate, je, da bo pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Čeprav pričakujejo nekaj raziskav z vaše strani, bodo vedno pripravljeni odgovoriti in zgladiti celoten proces prehoda.
  • Njihov življenjski slog govori o njihovi vzreji: Dober vzreditelj se zavestno trudi, da bi bilo življenje svojih mladičkov udobno. Ključne stvari, na katere morate biti pozorni, so sanitarije psarne, odprt prostor za igro mladičev in socializacija.
  • Dober vzreditelj bo dobrodošel: Dober vzreditelj vas bo prisrčno sprejel na svoji posesti, da boste izkusili, kako vzgajajo mladičke. So pregledni in vam ne bo škodilo, da vas razkažejo.
  • Lahko ima napotitve in pričevanja: Čeprav to ni strogo pravilo, bo imel dober vzreditelj veliko zadovoljnih strank in več napotnic. O njih bi lahko slišali tudi od svojega veterinarja ali vašega psa strastnega prijatelja.

Informacije o rejcih mopsov iz Iowe

Informacije o rejcih mopsov iz Iowe

Čeprav je v Iowi veliko rejcev mopsov, če googlate, ne morete zaupati vsem informacijam na internetu. Naša ekipa je raziskala in vključila samo preverjene in zaupanja vredne rejce mopsov. Zato vidite, da eden od rejcev mopsov nima sedeža v Iowi.

Kvaliteto postavljamo pred vse ostalo. Vsak tukaj naveden vzreditelj ima odličen ugled in svojim mladičkom zagotavlja družinsko okolje. Za vašo enostavnost smo vključili naslov, ročico družbenih medijev, telefonsko številko in e-pošto vsakega rejca mopsov.

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Iowi”

Zaključek za najboljše rejce mopsov v Iowi

Mopsi so čistokrvna vrsta, ki se vam radi stisnejo v naročje. Njihov mehak obraz, mišičasto telo in malce nagajivega vedenja vam bodo stopili srce.

Čeprav se odlijejo, se z malo skrbi in truda splačajo. Ti psi spremljevalci imajo ljubeč temperament in so odlični v bližini otrok. Prepričani smo, da je ta seznam najboljših Mops rejci v Iowi bodo prišli prav. In to vam bo pomagalo, da svoj sveženj veselja kmalu dobite domov.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Iowi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v Iowi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki mopsov” spodaj: