6 najboljših rejcev mopsov v Oklahomi! (2022)

Rejci mopsov v Oklahomi

Tukaj je nekaj zanimivih dejstev, če iščete rejce mopsov v Oklahomi. Mopsi so srčkani, smešni, igrivi, pametni in ljubeči majhni snopi radosti. Lahko tehtajo tudi do 8 kilogramov in so v različnih odtenkih marelice, srebrno rjave, črne in rjave.

Čeprav jih je enostavno vzdrževati, jih je treba vsak dan čistiti okoli oči in gub. Tako kot je to, obstajajo nekateri dejavniki, ki se jih morate zavedati glede mopsov, preden se odločite za posvojitev.

Glede na te točke vam najboljši rejci mopsov v Oklahomi ne bodo dovolili posvojiti enega od svojih dragocenih, razen če niste dobro obveščeni o njihovi vzgoji. Oglejmo si vse centre za vzrejo mopsov, ki vam lahko pri tem pomagajo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Oklahomi, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci maltežanov v Oklahomi in Najboljši rejci Yorkie v Oklahomi.

Mladički mopsa naprodaj v Oklahomi

Mladički mopsa naprodaj v Oklahomi

Se sprašujete, kje v regiji Oklahoma lahko najdete in posvojite ljubke mladičke mopsov? Tukaj so naši najboljši rejci mopsov v Oklahomi, s katerimi bi morali stopiti v stik danes.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljši šamponi proti bolham za pse in Najboljši pas za kravato.

1. PuppySpotovi mopsi za Oklahomo

PuppySpotovi mopsi za Oklahomo

Ker poskušate najti rejce mopsov v Oklahomi, vam toplo priporočamo, da si ogledate spletno platformo za pse PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko uporabniki iščejo in poiščejo združljivega spremljevalca Pug kar iz udobja svojih domov v Oklahomi.

Najbolje bi bilo, da ne pozabite, da morajo vsi rejci mopsov, ki imajo mladičke na seznamu, izpolnjevati stroge smernice PuppySpot pred uvrstitvijo na seznam, tako da bo vaš spremljevalec prispel v Oklahomo zdrav in zdrav. Preden nadaljujete na pot za mladička mopsa, ki je naprodaj v Oklahomi, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Novi mladički 4 U

Novi mladički 4 U

Center za mopse v Oklahomi, odprt od ponedeljka do sobote, že od prvega dne skrbi za te mini angelčke. Otrokom mopsov tukaj odstranijo kremplje, jih mikročipirajo in registrirajo ACA. Zato lahko poveste, da svojega otroka za vedno posvojite iz zanesljivega vzrejnega centra.

Potencialni lastniki lahko pričakujejo naslednja merila za posvojitev mladička iz New Puppies 4 U: trenutno cepljenje in razglistenje, na splošno zdravi in ​​veseli mladički, brezpogojna ljubezen dojenčkov, zdravstveno jamstvo rejcev in hitre, sočutne storitve centra.

Center se osredotoča na to, da je postopek posvojitve udoben tako za mopse kot za nove družine. Zagotavljajo ustrezno usposabljanje in informacije o tem, kako skrbeti za angelčke. Poleg tega morajo biti vsi mladički stari osem tednov, da so popolnoma posvojeni, kot zahteva USDA.

Novi mladički 4 U Podrobnosti

3. Natalie’s Pugs na Broadwayu

Natalie's Pugs na Broadwayu

Ta center ima ogromno zbirko mopsov različnih odtenkov in osebnosti. Vendar imajo vsi nekaj skupnih stvari – vsi so popolnoma cepljeni, razglisteni, usposobljeni za poslušnost, imajo odlično zdravje in so čudoviti.

Za posvojitev imajo vedno na voljo veliko mladičkov mopsov in samic. Običajno so vsi registrirani pod AKC in ACA. Poleg tega je na voljo možnost mikročipiranja, vključno z veterinarskimi storitvami na zahtevo centra.

Pričakovani datum posvojitve je deset tednov starosti, mladičke pa priporočamo za sterilizacijo in kastracijo, da se prepreči nadaljnje vzreje. Poleg tega spletna stran vsebuje nekaj čudovitih fotografij mopsov, ki so jih posvojili ljubeči starši. Že sam pogled na to vam bo stopil srce.

Podrobnosti o Natalie’s Pugs na Broadwayu

4. Psarna Harmony Star

Psarna Harmony Star

Vzgojena v udobju in varnosti rejčevega doma, Harmony Star Kennel skrbi za angelčke na vse možne načine. Če želite posvojiti Mopsa, morate plačati začetni depozit v višini 200 $, in kot novi starš Mopsa prejmete enoletno zdravstveno garancijo.

Čeprav vzrejni center ne zagotavlja veterinarskih storitev, bodo z veseljem napotili kakšnega dobrega zdravnika. Poleg tega vzreditelj daje mladičkom papirnato usposabljanje, da odraščajo kot ubogljivi in ​​ljubki psi.

Mladički Pug lahko stanejo približno 900 $, kar ni tako slabo. Mladiči dobijo tudi pravi odmerek injekcij glede na njihovo starost. Pred posvojitvijo je zagotovljeno tudi razčiščevanje, mikročipiranje in registracija pri AKC in ACA.

Podrobnosti o psarni Harmony Star

5. Petland Oklahoma

Petland Oklahoma Pugs

S pomočjo svetovalcev za hišne ljubljenčke center omogoča novopečenim staršem, da se seznanijo s kužki, preden so v celoti posvojeni. Prav tako morate vedeti, da so vsi mladički v centru pridobljeni od rejcev z licenco USDA. Zato ni dvoma, da bi te mladičke vzeli iz mlinov za mladiče.

Čeprav je za mops malo vzdrževanja, jim morate vsak dan čistiti oči in gube. Potrebujejo tudi dovolj prostora v hiši, da se lahko gibljejo. V vzrejnem centru so vse novopečene starše izobraževali o tem, kaj hraniti in kako pravilno vzgajati mladička mopsa, da bodo mladički ljubljeni in negovani skozi vse življenje.

Poleg tega so vsi mladički ustrezno registrirani pri ustreznih upravnih organih, zdravi in ​​veseli ter poslušni in skladni s človeškimi pravili. Poleg tega ste lahko upravičeni do zdravstvenih jamstev in posebnih financ, če izpolnjujete določene zahteve vzrejnega centra.

Podrobnosti Petland Oklahoma

6. Družinski mopsi Baxter

Družinski mopsi Baxter

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mopsov v Oklahomi je “Družinski mopsi Baxter.” Očarljive mopse iz družine mopsov Baxter se hitro posvojijo zaradi velikega povpraševanja. Če želite imeti enega od teh srčkov doma, morate plačati začetni depozit v višini 200 $.

Vsi so opremljeni z nujnimi injekcijami, razčiščevanjem in registracijo. Zato morate zanje skrbeti po posvojitvi. Kasneje, če center meni, da niste primerni za mopse, vam jih bodo takoj zavrnili. Center zagotavlja, da so vsi njihovi psi testirani na PKDEF, PDE in DM, da zagotovijo zdrave dojenčke Pug.

Običajno so dojenčki črni, rjavi in ​​beli in so čistokrvni. Poleg tega, če se vam zdi, da ne morete več skrbeti za posvojenega pubskega mladička, ga lahko predate centru. Kužka bo sprejel brez obsojanja in mu ne glede na to našel nov dom.

Podrobnosti o mopsih družine Baxter

Kako izbrati rejca mopsov v Oklahomi

Kako izbrati rejca mopsov v Oklahomi

Med ogromnim seznamom rejcev mopsov v Oklahomi vam je gotovo težko izbrati pravi kraj za posvojitev svojega mladička. Boj je resničen, še posebej, če se pri informacijah nimaš na koga zanesti. Iz tega razloga je tukaj mini vodnik o tem, kako lahko izberete pravega vzreditelja mopsov za posvojitev.

1. Preverite certifikat

Legitimni center za vzrejo mopsov bo vedno imel ustrezne dokumente, ki dokazujejo pristnost delovanja. Na splošno bodo vsa potrdila o zakoniti licenci prikazana v vzrejnem centru. Lahko pa je več kot eno potrdilo.

Za pravico do nakupa in prodaje mopsov mora center imeti licenco Ministrstva za kmetijstvo Združenih držav Amerike, Ameriškega kinološkega društva, Ameriškega kinološkega združenja in zvezne države Oklahoma. Tudi če center nima registracije pri USDA in ACA, mora biti v skladu z AKC.

2. Preverite preglednost informacij

Pravna institucija se svojih informacij ne bo bala posredovati javnosti. Zato, če želite identificirati legitimen center za vzrejo mopsov, preverite njegovo spletno mesto.

Na splošno bo zanesljiv center na svojem spletnem mestu v celoti razkril svoj e-poštni naslov, kontaktno številko, naslov in informacije o posvojitvi. Če opazite pomanjkanje informacij, morda ne boste želeli nadaljevati s tem centrom.

3. Potrdite leta strokovnega znanja

Na spletni strani Centra za vzrejo mopsov naj bodo navedena leta delovanja, ki prodajajo mopse in druge pse. Morda boste našli centre, ki to počnejo deset ali več let. To je dober znak njihove legitimnosti.

Centri, ki obstajajo že dlje, imajo več informacij o mopsih in njihovih potrebah. Razumejo tudi pričakovanja svojih strank. Zato bodo skrbeli za mopse in pomagali vam kot bodočim staršem.

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu mopsov iz Oklahome

Vprašanja, ki jih morate zastaviti rejcu mopsov iz Oklahome

Mopsi se razlikujejo od drugih pasem psov. Zato se lahko njihova prehrana, potreba po prostoru, stopnja oprijemljivosti, pripravljenost ubogati in higiena razlikujejo od drugih pasem. Če še nikoli niste imeli mopsa, morate svojemu vzreditelju zastaviti nekaj zelo pomembnih vprašanj.

  • Kolikokrat moram kopati kužke?
  • Ali so v celoti cepljeni, ali naj jih pripravim na več cepiv?
  • Ali imate službo za nujne primere za mladičke?
  • Ali mi lahko pokažete tabelo prehrane za mopse?
  • Ali obstajajo kakšne osebnostne posebnosti mojega kužka, na katere bi se moral zavedati?
  • Ali lahko vidim zdravstveno kartoteko kužka in staršev?
  • Ali prodajate potrebščine in dodatke za kužke?

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Oklahomi”

Zaključek za The

Ali ste temeljito analizirali vrh Mops rejci, navedeni tukaj? Ali so se vam njihove spletne strani zdele informativne in dostopne? Najpomembneje je, ali ste našli kužka, ki ga želite posvojiti?

Za vse ureditev, obisk centra, interakcijo s psičkom in poravnavo denarja bo trajalo več kot en dan. Najpomembneje je, da se morate pripraviti, da se boste posvetili ljubkemu majhnemu družinskemu članu. Če lahko označite vsa ta polja, ste pripravljeni biti starši. Čestitam. Upam, da boste uživali v eksperimentu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Oklahomi, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov mladička mopsa od vzreditelja v Oklahomi, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki mopsov” spodaj: