6 najboljših rejcev mopsov v Washingtonu! (2022)

Rejci mopsov v Washingtonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce mopsov v Washingtonu. Mopsi so ljubeče pasme psov; imajo očarljive in nagajive osebnosti in jih Ameriški kinološki klub uvršča v skupino igrač. Izvor mopsa sega na Kitajsko; vendar so v Evropi pridobili popularnost v petdesetih letih prejšnjega stoletja.

Mopsi imajo čvrsto, dobro grajeno mišičasto telo in jih je mogoče zlahka prepoznati po nagubanem ravnem obrazu, veliki okrogli glavi in ​​gladki dlaki. Čeprav ima mops drzen izraz, so zelo ljubeči in so odlični hišni ljubljenčki, razstavni psi in terapevtski psi. Njihovo mišičasto telo tehta približno 14 do 18 funtov in je visoko od 10 do 13 palcev, pričakovana življenjska doba pa je približno 13 do 15 let.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev mopsov v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci čivave v Washingtonu in Najboljši rejci nemških ovčarjev v Washingtonu.

Poiščite mladičke mopsov za prodajo v Washingtonu

Poiščite mladičke mopsov za prodajo v Washingtonu

Rejci etičnih mopsov v Washingtonu so strastni in predani odličnosti; poiščite njihova imena in kontakte, navedene v tem članku. Če iščete srednje velike ljubeče družinske spremljevalce in pse čuvaje, potem imate prav pri izbiri mopsa.

Mopsi so sladke narave, naravnani na ljudi, igrivi in ​​se dobro povezujejo z otroki, odraslimi in drugimi družinskimi hišnimi ljubljenčki; brezhibno se zlijejo s svojimi. Poiščite imena in kontaktne podatke zaupanja vrednih in namernih rejcev mopsov v Washingtonu, ki so navedeni v tem članku.

Priporočila izdelkov za mops: Najboljše luksuzne sklede za pse in Najboljša mehka suha hrana za pse.

1. PuppySpotovi mopsi za Washington

PuppySpotovi mopsi za Washington

Ker iščete rejce mopsov v Washingtonu, vam priporočamo, da si ogledate PuppySpot. PuppySpot je tržnica, namenjena številnim rejcem psov in družinam, ki iščejo spremljevalce, po razpoložljivih mladičkih mopsov pa lahko brskate iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vsi rejci mopsov morajo iti skozi strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš mladiček varno poslan na vaš dom v Washingtonu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička mopsa za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. C Pride Pugs Podrobnosti

C Ponosni mopsi

C Pride Pugs je družinski vzrejni program, ki se nahaja v Port Orchardu v Washingtonu; dom neverjetnih in čudovitih mopsov, ki deluje že od leta 1989. So predani, predani in izkušeni vzreditelji, osredotočeni na zdravje in splošno dobro počutje vseh svojih psov.

Zato načrtujejo vse svoje vzrejne programe v skladu s standardi pasme American Kennel Club. Cilj C Pridea je zagotoviti čudovito in ljubeče zatočišče za vse njihove mopse in povezati stranke z najboljšimi možnimi psi. C Prideove matične pasme so vse na kraju samem v svojem domu; pregledajo se s testiranjem DNK, da se razjasnijo pomisleki, ki so specifični za pasmo.

C Prideova legla se skotijo ​​v svojem domu in jih vzgajajo pod nogami v ljubečem družinskem okolju, ki je dobro hranjeno. Mopsi C Pride’s so pripravljeni, da se pridružijo svojemu novemu lastniku osem tednov po tem, ko jim odstranijo kremplje, razglistene, cepljene in veterinarsko pregledajo.

Prihajajo s svojimi registracijskimi dokumenti AKC, pogodbo, zdravstvenimi kartoni pooblaščenega veterinarja in zdravstvenim jamstvom. C Pride nudi doživljenjsko podporo vsem svojim strankam, saj so vedno na voljo za pomoč pri kakršnih koli pomislekih, ki jih imajo stranke glede svojih psov.

Cene njihovih mladičkov se razlikujejo glede na vaše potrebe, če potrebujete psa za svojega hišnega ljubljenčka ali radi razstavljate svojega ljubljenčka. Številčni/kastriran mladiček z omejeno registracijo stane 3000 $, medtem ko možnosti za razstavo stanejo 5500 $ in prihajajo s popolno registracijo. Karkoli vam je ljubše, C Pride’s Pugs uspevajo v obeh kategorijah, bodisi kot spremljevalec, bodisi kot fantastična razstava.

C Pride ima certifikat za študij psov, tako da lahko pomagajo tudi pri šolanju vaših psov, ki jim dajejo trdno podlago in jim pomagajo, da se izkažejo v življenju. Postopek prevzema pri C Pride je izjemen, z najboljšo možno izkušnjo strank. Kontaktirajte jih po telefonu, pošljite e-pošto ali obiščite spletno stran C Pride za več poizvedb.

C Pride Pugs Podrobnosti

3. Aura Mopsi

Aura Pugs Washington

Aura Pugs je majhen interni vzrejni program, ki se nahaja v zahodnem Washingtonu, v čudovitem Montesanu, ki je znan po vzreji črnih in rjavih mopsov. Reja je družinska zadeva pri mopsih Aura, saj imajo v družini dolgo zgodovino vzreje.

Njihove dolgoletne izkušnje in strokovno znanje se odražajo v njihovem dobro načrtovanem programu vzreje po standardu American Kennel Club. Cilj Aura Pugs je osredotočen na dobro zdravje, pravilno konformacijo in dobro strukturirano pri vseh njihovih mladičkih Pugs.

Njihovi plemenski psi so registrirani v AKC, testirani na zdravje in temperament ter očiščeni pred parjenjem, da se rodijo bolj zdravi mladički mopsa. Aurini mladički so rojeni in vzgojeni v njihovem domu med drugimi družinskimi člani, da bi spodbujali dobro socializacijo in enostaven prehod.

Mladički Aura Pugs so osem tednov po rojstvu pripravljeni za svoje nove domove in so razglisteni, obveščeni o vseh cepljenjih in pregledani pri veterinarju. Aurini mladički uspevajo kot odlični hišni ljubljenčki in kažejo možnosti, če si ga želite pridobiti za katerega koli od teh namenov.

So pomemben del svoje družine; zato si jih prizadevajo umestiti le v predane družine. Nič ni tako dobro kot nemoten in pregleden postopek posvojitve, in to je tisto, kar dobite pri Aura Pugs. Lahko jim pošljete e-pošto, da pokažete zanimanje za enega od njihovih psov, ali obiščete njihovo spletno stran za več informacij.

Podrobnosti o mopsih Aura

4. Mopsi WindWalker

Mopsi WindWalker

WindWalker Pugs je bil ustanovljen leta 1994 v Washingtonu; so majhen, družinski lasti in upravljani rejski program. WindWalker je predan in predan ljubitelj psov, ki vse svoje mopse vzreja v skladu s standardi pasme American Kennel Club.

So priznani vzreditelji zaslug pri Ameriškem kinološkem društvu za načrtovanje svojih programov za izpolnjevanje etičnih standardov. WindWalker je tudi član ameriškega kluba mopsov, kanadskega kinološkega društva in kinološke zveze Gig Harbor (Vse pasme).

Njihov cilj je vzrejati kakovostne mopse, registrirane v AKC, ki se dobro zlijejo v njihov novi dom in postanejo popoln družinski spremljevalec. Njihova strast in predanost se odražata v njihovih programih, pričevanja strank pa so pokazala njihovo odlično delo.

Matične staleže mopsov WindWalker prihajajo iz šampionskih krvnih linij, DNK je testiran na bolezni, značilne za pasmo, in očiščen pred parjenjem. Njihovi mladički so rojeni v njihovem domu in vzgojeni v ljubečem in družinskem okolju. Vsi mladički so ljubljeni, hranjeni z najboljšo krmo in jih cenijo kot hišne ljubljenčke, dokler ne odidejo v svoje domove za vedno.

Mopsi WindWalker odidejo v svoje nove domove pri desetih tednih, potem ko so bili razglisteni, cepljeni, veterinarsko pregledani in čipirani. Rejski program WindWalkerja je v majhnem obsegu, tako da nimajo več kot 1 ali 2 legla na leto.

WindWalkerjevi mopsi so jim zelo dragi; zato ne prodajajo neznanim strankam in ne pošiljajo svojih psov kot tovor. Postopek posvojitve pri Windwalkerju je edinstven, z najboljšimi rokami, ki so na voljo, da odgovorijo na vsa vprašanja in odpravijo vse pomisleke. Obiščite WindWalker Pugs in izpolnite obrazec za povpraševanje za mladiče, če vas zanima eden od njihovih mopsov.

Podrobnosti o mopsih WindWalker

5. Grumble of Love Kennels

Grumble of Love Kennels

Aneta Putra je strastna in namerna vzrediteljica za pse A Grumble of Love Kennels, ki se nahajajo v čudovitem Yelmu v Washingtonu. To je družinski program, v katerem so vsi družinski člani ljubitelji psov in skrbijo za dobro počutje svojih psov. Njihov cilj je strankam povezati pametne in dobro usposobljene mladičke mopsov, ki ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu.

Vzrejni psi A Grumble of Love so dobro izbrani in preizkušeni na zdravje pred parjenjem, da bi dobili bolj zdrave mladičke. Vsi mladički so rojeni in vzgojeni v družini Aneta Putra, kjer so poskrbeli, da so dobro socializirani in že začeli z vadbo kahlice.

Mladički Grumble of Love so pri osmih tednih pripravljeni, da se pridružijo svoji novi družini po razčiščevanju, cepljenju in veterinarskem pregledu. Mladički Grumble of Love so priloženi paketu, ki vsebuje 5 lb vrečko hrane Fromm Puppy Gold, zobno ščetko, skledo, igračo za žvečenje in odejo z vonjem po mami in leglu. Prihajajo tudi s 30-dnevnim brezplačnim zavarovanjem kužkov pri Trupanionu, zdravstvenimi kartoni in pogodbami.

Prav tako radi stopijo v stik z vsemi svojimi strankami, saj je napredek njihovih psov zanje prioriteta. Postopki posvojitve v A Grumble of Love Kennels so brez težav in neposredni, Aneta pa je na voljo za pomoč pri kakršnih koli pomislekih. Obiščite stran A Grumble of Love Kennels na spletni strani tržnice AKC ali njihovi Facebook strani.

Podrobnosti o psarni Grumble of Love

6. M&M mopsi

M&M mopsi

Zadnji na seznamu najboljših rejcev mopsov v Washingtonu je “M&M mopsi.” M&M Pugs je strasten in predan program vzreje, ki se nahaja v Roy Washingtonu, ki je znan po vzreji čudovitih rjavih in črnih mopsov. Njihov vzrejni program se je začel že v 60. letih prejšnjega stoletja in pasmi so ostali predani do danes.

Njihov cilj je še naprej pomagati izboljšati kakovost pasme mopsov, hkrati pa proizvajati zdrave in vrhunske mopse. Vzrejski program M&M je zasnovan tako, da sledi standardom pasme, saj so njihovi psi odlični kot hišni ljubljenčki in kažejo možnosti. Vse matične pasme so pred parjenjem testirane na zdravje in temperament, za vzrejo pa se uporabljajo samo očiščeni psi.

Njihova legla so skojena in vzgojena v njihovem domu in so dobro socializirana, preden se odpravijo v svoje večne domove. Preden se psi pridružijo novim družinam, se opravijo vsa potrebna cepljenja, poleg tega so razglisteni in veterinarsko pregledani. Postopek prevzema podjetja M&M je pregleden in enostaven, z dobrimi storitvami za stranke na vrhu seznama. Obiščite spletno mesto M&M, da začnete s postopkom posvojitve.

Podrobnosti o mopsih M&M

Zaključek za “najboljše rejce mopsov v Washingtonu”

Zaključek za najboljše rejce mopsov v Washingtonu

Mopsi so ljubeče srednje velike pasme psov z mišičastim telesom in drznimi izrazi; zlahka jih prepoznamo po ravnih, nagubanih obrazih in velikih okroglih glavah. Zaradi njihove sladke narave in ljubeče osebnosti so idealni družinski spremljevalci, še posebej, če imate v družini otroke in starejše občane.

Ob številu mlinov za mladiče in rejcev nadrilek, lahko človek zlahka postane žrtev nakupa slabo vzgojenih mladičkov. Vendar pa je vaše iskanje olajšano z imeni in podrobnimi stiki uglednih rejcev mopsov v Washingtonu, ki so navedeni v tem članku.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev mopsov v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete mopsa od rejca v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Vse, kar morate vedeti o mopsih” spodaj: