6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Alabami! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Alabami

Če iščete rejce nemških ovčarjev v Alabami, potem je to tisto, kar morate vedeti. Zanesljiv, zanesljiv, močan in priljubljen. Mislili bi, da opisujemo vsak nemški avtomobil, vendar bi se motili, če bi to domnevali. Seveda so Nemci dobri v izdelavi strojev, vendar je nekaj, kar so nam dali, še boljše.

Prav ste uganili. Govorimo o kultnem klasičnem psu, edinem in edinem nemškem ovčarju. Ljubezen z družino, odličen z otroki in nevaren za vse grožnje, lahko nemškega ovčarja zlahka opišemo kot najbolj priljubljeno pasmo psov v Ameriki.

Nemški ovčarji so cenjeni zaradi njihove surove fizične moči in zvestobe svoji družini ali gospodarju, pasmi psov z zelo malo zdravstvenih zapletov. Potem postane marsikomu preprosto, da izberejo to pasmo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Alabami, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci labradorcev v Alabami in Najboljši rejci Corgijev v Alabami.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Alabami

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Alabami

Ker imamo radi nemške ovčarje tako kot vi, smo zbrali seznam najboljših rejcev nemških ovčarjev v Alabami, ki smo ga sestavili za vas.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljše e-ovratnice za agresivne pse in Najboljše šok ovratnice za zadrževanje psa na dvorišču.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Alabama

Nemški ovčarji PuppySpot za Alabama

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Alabami, priporočamo, da si ogledate zaupanja vredno spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko iščete po izbiri razpoložljivih mladičev nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Alabami.

Pomagalo bi, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci nemških ovčarjev, ki imajo mladičke na seznamu, opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Alabami. Preden nadaljujete pot za mladičkom nemškega ovčarja za prodajo v Alabami, si lahko ogledate spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. KJ-jevi pudlji, pudlji in pastirčki

KJ-jevi pudlji, pudlji in pastirji

Nahaja se v Phenix Cityju v Alabami, član kluba z licenco AKC, tj. Kluba nemških ovčarjev Amerike, je prvi vzreditelj na našem seznamu KJ’s Pudles, Doodles, and Shepherds. KJ’s pudlji, pudlji in ovčarji so specializirani za vzrejo nemškega ovčarja, zlatega prinašalca in pudlja.

Vzreditelj vam zagotavlja zdravstveno jamstvo, ko kupite svojega majhnega mladička nemškega ovčarja pri KJ’s Poodles, Doodles in Shepherds. Starši mladičevega legla imajo vsa potrebna zdravstvena dovoljenja in so razglisteni.

To zagotavlja, da boste vedno dobili zdravega kužka, ki ga boste vzeli domov, ne glede na to, katerega izberete. Ob nakupu je vedno priložen pisni kupoprodajni list, vsi mladički v vzrejnem leglu pa so tudi AKC registrirani.

Poleg tega je od leta 2018 zagotovljeno, da so mladički nemškega ovčarja, ki jih kupite pri KJ’s Pudles, Doodles in Shepherd, vsi dobro socializirani in pripravljeni, da se pridružijo vašemu aktivnemu življenjskemu slogu. Če torej nestrpno iščete nakup nemških ovčarjev pri rejcih v Alabami, pokličite KJ’s Pudles, Doodles in Shepherds. Tukaj so vse informacije, ki jih boste potrebovali.

KJ-jevi pudlji, dražljaji in podrobnosti o pastirjih

3. Tajias Angels-Nemški ovčarji & Legacy Dobermani

Tajias Angels-nemški ovčarji in zapuščeni dobermani

Vzreditelj z izkušnjami, ki segajo več kot dve desetletji in je ponosen član programa AKC Bred with HEART, drugi vzreditelj na našem seznamu je Tajias Angels-Nemški ovčarji & Legacy Dobermans. Podjetje Tajias Angels-German Shepherds & Legacy Dobermans, ki ga vodi Antalie Collins, se nahaja v Cullman v Alabami.

Antalie Collins verjame v odgovorno vzrejo in skrbi, da so njeni mladički vzrejeni tako, da imajo čudovit temperament in odlične razpoloženje. Da bi zmanjšali genetske okvare, so vsi starši, ki jih Antalie uporablja, testirani DM in so bili testirani OFA za zaplete na kolkih, kolenih in komolcih.

Vendar Antalie ponuja veliko več kot le to. Ko kupite mladička pri tem rejcu, pridejo z odstranjenimi kremplji, vrečko hrane, eno znano igračo, potrdilom o zdravstvenem zavarovanju, zapisom o posnetkih z večkratno razglistenimi psi, preden pridejo do vas.

Ne samo to, srčkan kuža, ki ga kupite, bi imel tudi mikročip AKC reunite, dodatke Nuvet in doživljenjsko podporo za rejce. Poleg tega, če ste ali ste bili vojaški uslužbenec/uslužbenka, prejmete tudi poseben popust pri tem vzreditelju. Govorite o skrbi za stranko.

Poleg tega ta rejec pošilja tudi po vsem svetu (se lahko zaračunajo dodatni stroški). Vas skrbi, da bi zamudili ogled svojega kužka, dokler ne pride? Ta vzreditelj vam ponuja tudi možnost, da se potencialno srečate s svojim mladičkom nemškega ovčarja, tako da ste del njihove poti, ko odraščajo.

Ali ni to najslajša ponudba doslej? Če želite kupiti nemškega ovčarja za prodajo v Alabami, je Tajias Angels-German Shepherds & Legacy Dobermans vrhunski vzreditelj, na katerega se morate obrniti. Tukaj so vse informacije, ki jih morda potrebujete.

Tajias Angels – podrobnosti nemških ovčarjev in zapuščenih dobermanov

4. Rains Legacy

Rains Legacy

Tretji vzreditelj na našem seznamu je Rains Legacy, ki ima več kot 12 let izkušenj in kot ponosen član programa Vzreja s SRCEm. Christine Valka vodi deževno zapuščino v Cullmanu v Alabami, njeni mladički nemškega ovčarja pa so našli svoj dom v različnih gospodinjstvih v Združenih državah.

Christine vzgaja svoje mladičke nemškega ovčarja v ograjenem hlevu velikem 3 hektarje, s čimer zagotavlja, da se psi veliko gibajo, da ohranijo svojo večnamensko delovno naravo. Christine’s nemški ovčarji so iz delovnih linij ali čezmorskih razstavnih linij.

Pri Rains Legacy so vsi starševski psi preverjeni po OFA za težave s kolki, komolci in koleni, medtem ko AKC testira DNK tudi samce. Vsi mladički nemškega ovčarja so zelo dobro socializirani in so izjemno dobro usposobljeni za druženje z različnimi živalmi, majhnimi otroki in šibkimi odraslimi.

Christine je še posebej ponosna na svoje nemške ovčarje, saj je bilo veliko mladičkov posvojenih za različne potrebe. Nemški ovčarji Rains Legacyja so bili posvojeni za osebno službeno delo, PTSD, čustveno terapijo in policijsko delo (vključno z delom vlečne sile).

Vsi mladički so posodobljeni s cepivi, razglisteni in mikročipirani. Če torej iščete vrhunskega vzreditelja, od katerega bi lahko kupili nemškega ovčarja v Alabami, si naredite uslugo in obiščite Rains Legacy.

Podrobnosti o zapuščini Rains

5. C, Reedovi mladički nemškega ovčarja

C, Reedovi mladički nemškega ovčarja

S sedežem v Newtonu v Alabami, s 15-letnimi izkušnjami z vzrejo nemških ovčarjev, je naslednji vzreditelj na našem seznamu C, mladički nemškega ovčarja Reed’s. Vodja Carolyn Reed, C, Reed’s German Shepherd Puppies so specializirani za zagotavljanje mladičkov nemškega ovčarja iz čeških in ameriških delovnih pasem.

Carolyn vzreja svoje mladičke nemškega ovčarja, pri čemer razmišlja o družinskem gospodinjstvu. Njen glavni cilj ostaja, da vam zagotovi zdravega nemškega ovčarja, ki ima čudovit temperament in igrivo naravnanost, hkrati pa poskrbi, da so zvesti in delavni. Zaradi tega so njeni mladički nemškega ovčarja čudovito dobro usposobljeni za druženje z majhnimi otroki in drugimi živalmi.

Pes, ki ga kupite pri Carolyn, bo cepljen, razglisten in bo imel zdravstveno garancijo. Mladiček iz C, Reed’s German Shepherd Puppies vas bo stal 1000 $ s pologom 500 $. Torej, če vas zanima nakup nemškega ovčarja za prodajo v zvezni državi Alabama, jih preverite.

C, Podrobnosti o mladičkih Reedovih nemških ovčarjev

6. Lamhill Shepherds

Lamhillski pastirji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Alabami je “Lamhillski pastirji.” Dober vzrediteljski del programa Bred with HEART, zadnji vzreditelj na našem seznamu, je Lamhill Shepherds. Lamhill Shepherds, ki izvira iz Galliona v jugozahodni Alabami, je majhno družinsko podjetje, specializirano za vzgojo mladičkov nemškega ovčarja.

Lamhill Shepherds, ki ga v glavnem upravlja Deidre Snipes, se osredotoča na vzgojo mladičkov nemškega ovčarja, ki se lahko hitro vključijo v vašo družino. Njihovi mladički nemškega ovčarja so izjemno dobro socializirani, saj so vzgojeni doma in lahko postanejo aktiven del vaših vikend aktivnosti. Ponujajo tudi pošiljanje. Če iščete nemške ovčarje za prodajo v Alabami ali okolici, so tukaj vse informacije, ki jih potrebujete.

Podrobnosti o Lamhill Shepherds

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Alabami

Kako izbrati rejca nemškega ovčarja v Alabami

Vsi vemo, kako pomembni so za nas pasji spremljevalci. Posledično lahko izbira pravega vzreditelja ustvari ali razbije naše sanje o popolnem pasjem prijatelju. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri izbiri pravega vzreditelja psov v Alabami. Najprej se prepričajte, da je vaš vzreditelj registriran v AKC ali povezan z organizacijo.

Ta preprosta, a učinkovita točka vam lahko zagotovi, da se izognete goljufivim rejcem, ki neodgovorno vzrejajo pse. Drugič, bodite pozorni na zdravstvene kartoteke, ki jih zagotovi rejec. Zdravstveni kartoni so ključnega pomena, ko vam povedo o zdravju vašega psa. Sodobno cepljenje, razglistenje ipd., beleži enako zdrave pse, zdravi psi pa so enakovredni dobrim psom.

Povezano: Najboljša hrana za nemškega ovčarja, da pridobi težo in Koliko stane nemški ovčar?

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Alabami”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Alabami

Da se prepričate, da boste dobili popolno Nemški ovčar kuža, o katerem ste vedno sanjali, imejte v mislih ti dve preprosti stvari:

  • Rejske prakse
  • Oddaljenost od rejca

Vzreditelj z dobrimi vzrejnimi praksami bi vedno poskrbel, da so starši, iz katerih bi prišel vaš mladiček, genetsko zdravi, s čimer bi poskrbel, da boste dobili idealnega nemškega ovčarja, ki ga imamo vsi radi.

Če je v bližini vzreditelj, lahko pazite na svojega kužka in poskrbite, da bo zanj dobro poskrbljeno. Poleg tega bližina pomeni, da lahko pogosto obiščete svojega kužka in razvijete bolj smiseln odnos z njim, ko odraščate.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Alabami, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Alabami, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “Nemški ovčar – vse, kar morate vedeti” spodaj: