6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Gruziji! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Gruziji

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce nemških ovčarjev v Gruziji. Ena najbolj prepoznavnih pasem psov danes je nemški ovčar. Veljajo tudi za drugo najbolj priljubljeno pasmo psov v Ameriki.

Veljajo za velike pse, ki tehtajo od 50 do 90 funtov in lahko stojijo do 26 palcev na rami. Nemški ovčarji so znani po svojih marljivih, zvestih in zelo inteligentnih naravah. Po navedbah Ameriške kinološke zveze jih prikazujeta dvojni plašč in poenostavljena, atletska oblika.

Čeprav so nemški ovčarji fantastični pastirski psi, so spretno opremljeni, da delujejo kot službene živali, kot so psi vodniki za slepe. Dobro služijo tudi kot delovni psi v policijskih in vojaških operacijah. Zaradi tega so učinkoviti psi čuvaji in fantastični spremljevalci v pravem domu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Gruziji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljše reševanje logotipov v Gruziji in Najboljši rejci Shih Poo v Gruziji.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Gruziji

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Gruziji

Odgovorna vzreja nemških ovčarjev je lahko zastrašujoča naloga. Ko so sprejeti ključni ukrepi, da postanete odgovoren vzreditelj, lahko rodite leglo zdravih mladičkov nemškega ovčarja z razumno razpoloženjem.

Po mnenju nemškega ovčarskega kluba Amerike je pokazatelj odgovornega vzreditelja pripravljenost predložiti pisno zdravstveno jamstvo za vsakega mladiča.

Ker se rejci nemških ovčarjev pogosto osredotočajo na vrsto nemškega ovčarja za vzrejo, je lahko spregledati zdravstvene zahteve psov. Spodaj najdete nekaj najboljših rejcev v Gruziji, ki so tudi zdravstveno ozaveščeni.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Gruzijo

Nemški ovčarji PuppySpot za Gruzijo

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Gruziji, vam priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih nemškega ovčarja iz udobja svojega doma v Gruziji.

Vsi rejci nemških ovčarjev z navedenimi mladiči morajo opraviti postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Gruziji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Gruziji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Beres Haus

Beres Haus

Beres Haus’ namerava vzpostaviti 100-odstotni program vzreje nemških ovčarjev zahodnonemške razstave. Imajo izbirčno vzrejo zahodnonemških nemških ovčarjev. Ti različni izbori so bili certificirani, da imajo proizvajalce v poslušnosti, sledenju, Schutzhundu, osebni zaščiti, razstavi in ​​konformaciji, iskanju in reševanju ter ljubečem družinskem spremljevalcu.

Bev & Dan sta rejca Beres Haus, kjer so bili nemški ovčarji družinska strast. Nemški ovčarji v družinski lasti že 40 let, s spremljajočimi sanjami o terapiji z nemškimi ovčarji. V Beres Hausu si prizadevajo vzrejati boljše razpoloženje in fantastične družinske pse.

Narava usposabljanja za njihove mladičke jim daje vrhunski temperament, privlačno konformacijo, dobro zdravje in povišano stopnjo usposobljenosti. Nemški ovčar Beres Haus je idealen dodatek za vsako družino. Ker imajo številne laskave lastnosti, cenijo naravo in so izjemno prijazni v bližini ljudi. So veseli, pametni, odzivni in družabni!

Pridobili boste dodatnega, edinstvenega družinskega člana, ki ga boste oboževali dolga leta. Beres Haus ima program ‘GSD za veterane heroje’, kjer se en mladiček iz vsakega legla podari vojaškemu veteranu, ki ima PTSD. Lahko se obrnete na Bev & Dan po pošti ali obiščete spletno stran Beres Haus še danes za več informacij o njihovih nemških ovčarjih.

Beres Haus Podrobnosti

3. Câine de Lup

Nemški ovčar Câine de Lup

V psarni Caine de Lup so mladički, ki bodo primerni na številnih področjih, kot so policija, družina, zaščita, eksplozivi, iskalno-reševalni in športni psi. V svojem vzrejnem programu so neverjetno posebni za vzdrževanje operativnih linijskih označevalcev nemškega ovčarja.

Alex in Kristina, vzreditelja pri Câine de Lup, intenzivno preučujeta rodovnike, prednosti in slabosti obeh staršev, da bi ustvarila najboljše mladičke. Njihov rejski program sestavljajo delovne linije GSD iz Slovaške, Češke, Romunije in Nemčije. Prav tako se ukvarjajo z uvozom mladičkov, zelenih ali popolnoma šolanih psov.

Njihov objekt je v Smirni na posesti z 11 hektarji z dvema potočkoma, kjer psi radi plavajo in se poleti ohladijo. Površine so kot nalašč za šolanje psov in puščanje, da tečejo in se igrajo. Redno osvežujejo šolanje svojih psov z naslovom in se nenehno ukvarjajo z zelenimi psi glede poslušnosti.

Nenehno komunicirajo s kužki, jih spodbujajo v novih okoljih, pri drugih psih in zvokih, da bi zgradili njihovo samozavest in umirjenost. Vsi njihovi psi so pravočasno veterinarsko pregledani. Obstajajo dokumenti FCI o uvoženih psih in informacije AKC za pse, ki so bili skotili v Združenih državah. Prosimo, kontaktirajte Alexa in Kristino po telefonu ali obiščite spletno stran še danes za več informacij o njihovih inteligentnih nemških ovčarjih.

Podrobnosti o Câine de Lup

4. Nemški ovčarji južne dediščine

Nemški ovčarji južne dediščine

Vzrediteljica nemških ovčarjev Southern Legacy je Michelle Brooks (Mitzi), ki ima pse vse svoje življenje, pri čemer se je naučila, da so nemški ovčarji popolni za njeno osebnost. Je majhna vzrediteljica, ki vzreja velike, čudne nemške ovčarje, ki jih posebno zanimajo zdravje in razpoloženje.

Njeni psi so razmeroma precej večji, kot bi moral biti standard GSD, vendar to ne vpliva negativno na njihovo zdravje. Vsi potrebni zdravstveni testi so bili opravljeni in potrjeni (Pen Hipp in OFA rentgenski posnetek kolka itd. Podrobnosti o zdravstvenem testiranju najdete na spletni strani).

Mitzi se osredotoča na to, kar ji je mar: zdravje in razpoloženje v njenem leglu. Vsi psi so srednje do nizke energije, zato jih je enostavno trenirati in so idealni za družine. Ne vzreja službenih psov, preveč hiperaktivnih psov, agresivnih psov ali psov z ekstremnimi koti.

Mladički so rojeni in vzgojeni v njenem domu! Vpliv tega je, da gre vaš kuža domov z vami, se že druži z drugimi psi z mačkami in pozna vse znamenitosti in zvoke običajnega doma. Vsi mladički so aktualni tudi na cepljenju in nastavljenem urniku razglistitve.

Vzrejeni mladički se prodajajo kot spremljevalci in hišni ljubljenčki. Tako kot so delovni psi vzrejeni za delo, so tudi Mitzijevi mladički rojeni, da živijo in so del družine. Njihov nizek do srednji pogon olajša novim staršem, da se uskladijo z energijo, ne da bi mladiči izgubili svojo prirojeno zaščitno intuicijo GSD za svoj dom in družino.

Ti mehki temperamenti pomenijo, da se njeni psi z veseljem igrajo na prostem in enakovredno ležijo ob nogah ter komunicirajo z družino. Pokličite Mitzi ali obiščite spletno stran nemških ovčarjev Southern Legacy danes za več informacij o njihovih zmerno temperiranih nemških ovčarjih.

Podrobnosti o nemških ovčarjih južne dediščine

5. Kennels von Lotta German Shepherds, LLC

Kennels von Lotta German Shepherds, LLC

Vzrediteljica nemških ovčarjev Kennels von Lotta, Yuliya, je imela prvo leglo rojeno leta 1993. Njena ljubezen do nemških ovčarjev je izvirala iz časa, ko je bila majhna. Njihovi psi so vzrejeni tako, da so aktivni, zmerno zaščitniški, navdušeni nad tem, da so z vami in se igrajo z vami, in jih je zelo enostavno trenirati.

Najbolje jim gre, ko so vključeni v vsakodnevne družinske dejavnosti. Večina njihovih plemenskih psov je uvožena neposredno iz Nemčije za večjo izbiro plemenskih psov. Vzreja poteka samo pri samcu z zdravimi boki in komolci, certificiran s strani OFA ali SV in ima usposobljenost, nazive in ocene zvočnih razstav.

In potem je edini način, da se samica nemškega ovčarja zainteresira zanj, da ga naslovijo in pokažejo. Za več informacij o njihovih nemških ovčarjih se obrnite na Yuliyo po telefonu ali obiščite spletno stran.

Kennels von Lotta German Shepherds, LLC Podrobnosti

6. Altvater nemški ovčarji

Altvater nemški ovčarji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Gruziji je “Altvater nemški ovčarji.” Altvater German Shepherds je majhen vzreditelj, ki bo vzrejal samo pse iz delovne linije nemških ovčarjev, ki imajo ocene kolkov in komolcev in so genetsko združljivi za izogibanje DM (degenerativna mielopatija).

Trudijo se ohraniti tisto, zaradi česar je nemški ovčar tako fantastičen pes, in hkrati čim več psov osvoboditi tegob, ki jih zaradi neodgovorne vzreje lahko prizadenejo. Prizadevajo si ustvariti zdrave pse v telesu in duhu, s temperamentom, zagonom in živci za resnično delo.

Ne glede na to, ali gre za zaščito, policijo, šport, kmetijo, servisno delo ali najboljšega družinskega ljubljenčka, so njihovi mladički primerni za različne naloge. Načrtujejo prihodnost in potencialno vzrejo tako daleč vnaprej in s toliko raziskavami boste dobili GSD s pravo genetiko, okoljem in izpostavljenostjo.

Pri nemških ovčarjih Altvater se zelo ukvarjajo z različnimi reševalnimi prizadevanji in vas z veseljem preusmerijo v zavetišča ali reševalne skupine, če ne iščete delovno kakovostnega psa in želite dodati družinskega člana. Ne pozabite danes obiskati spletne strani za več informacij o njihovih nemških ovčarjih.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Altvater

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Gruziji”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Gruziji

Nemški ovčarji so od dela s policistom do lovljenja žoge na plaži nedvomno impresivni psi in občudovani. So pozorni, živahni, neustavljivi in ​​budni z veliko energije. Če pa želite skrbeti za nemškega ovčarja, morate angažirati odgovornega vzreditelja.

Ta pasma psov ima izrazite zdravstvene težave, kot je displazija kolkov, zato ga je treba pridobiti od uglednega rejca – še posebej tistega, ki je testiral mladičke na očitne zdravstvene težave. Če želite nemškega ovčarja in ostati v Gruziji, so v tem članku kontakti vrhunskih rejcev, ki vam bodo najbolj koristili.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov nemškega ovčarja od rejca v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme nemški ovčar” spodaj: