6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Idahu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Idahu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete rejce nemških ovčarjev v Idahu. Nemški ovčar je danes ena najbolj znanih pasem psov. Zaradi priljubljenosti te pasme psov je bilo težko najti ugledne rejce.

Številni rejci nemških ovčarjev trdijo, da proizvajajo zdrave in kakovostne mladičke. Nalet na mline za mladiče ali rejce na dvorišču ni nekaj, kar bi moral nihče izkusiti, saj je izguba denarja in časa.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Idahu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Idahu in Najboljši rejci zlatih prinašalcev v Idahu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Idahu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Idahu

Nemški ovčarji so ena najlepših pasem psov in so odličen dodatek vsakemu domu. Preden patronizirate katerega koli rejca, postavite veliko vprašanj. Priporočamo, da pred zaključkom nakupa obiščete rejo.

Na srečo zagotavljamo, da ne boste postali žrtev mlinov za mladiče. Opravili smo obsežno raziskavo, da bi zagotovili, da boste kupili srečnega in zdravega mladička nemškega ovčarja. Tukaj je seznam najbolj uglednih rejcev nemških ovčarjev v Idahu.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljše pregrade za pse Toyota 4Runner in Najboljše pasje nogometne igrače.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Idaho

Nemški ovčarji PuppySpot za Idaho

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Idahu, vam priporočamo, da si ogledate izjemno ugledno spletno platformo PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko najdete primernega mladička nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Idahu.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci nemških ovčarjev s psi na seznamu izpolnjevati stroge smernice PuppySpot, tako da bo vaš bodoči spremljevalec prispel v Idaho zdrav in zdrav. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Idahu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Srebrni gorski pastirji

Srebrni gorski pastirji

Prvi rejec nemških ovčarjev na našem seznamu so srebrni gorski ovčarji. SMS je znan po tem, da ima vedno mladičke nemškega ovčarja. Ta rejec gnezdi vse leto, saj imajo veliko bičev in mater. Ta vzreditelj ne obremenjuje svojih odraslih psov, čeprav prideluje vse leto.

Omogočajo, da psi dalj časa počivajo, preden jih ponovno dajo v postopek vzreje. Njihovemu seznamu rezervacij za prihajajoča legla se lahko pridružite tudi tako, da jih pokličete ali pošljete e-pošto. Ta vzreditelj proizvaja izjemne mladičke v različnih barvah.

Lahko kupite mladičke različnih barv, vključno z belo, srebrno, črno in črno/srebrno. SMS vzreditelj ima več kot 50 let izkušenj na tem področju. Znani so po svoji odličnosti v plemenski kakovosti, zdravi mladički. Eksotične barve psov, ki jih pridelujejo, so k njim pritegnile tudi številne ljubitelje psov.

Mladičke vzgajajo v podeželskem okolju v Idahu in jim pomagajo pri druženju in razvoju v naravnem okolju. Poleg zagotavljanja, da mladiči odraščajo v popolnem okolju, ima ta vzreditelj stroge ukrepe za zagotovitev, da so mladiči zdravi. Skrbno so izbrali plemenske pse in pred vzrejo opravili nekaj potrebnih testov.

Preizkušali so očete in matere glede prirojenih genetskih zdravstvenih stanj, da bi zagotovili, da se bolezen ne prenese na mladiče. Po rojstvu opravijo tudi popoln zdravstveni pregled mladičkov, da ugotovijo in potrdijo njihovo trenutno zdravstveno stanje. Mladički imajo zdravstveno spričevalo, ki dokazuje njihovo trenutno zdravstveno stanje.

Kužka morate nekaj dni po prejemu odpeljati tudi k veterinarju, da potrdi njegovo zdravstveno stanje. Ta vzreditelj prodaja svoje mladiče s trenutnimi cepljenji in glistami.

Zagotovili vam bodo evidenco o cepivu in črvi mladiča, da boste lahko nadaljevali od tam, kjer so se ustavili. Poleg tega imajo vsi njihovi mladički enoletno zdravstveno garancijo, zagotovilo, ki ga mnogi rejci na dvorišču in mlini za mladiče ne zagotavljajo. Mladičkom je priložen tudi mikročip AVID, tako da lahko enostavno sledite svojemu kužku, če se izgubi.

Podrobnosti o Silver Mountain Shepherds

3. Nemški ovčar Zeder Kamme

Nemški ovčar Zeder Kamme

Če iščete popolnoma zdravega mladiča nemškega ovčarja s čisto zdravstveno kartoteko, je Zeder Kamme eden najboljših rejcev, ki jih morate upoštevati. Zeder Kamme je dolgoletni vzreditelj psov vrhunske kakovosti. Ta rejec se nahaja blizu Boise, Idaho. Vzrejajo mladičke odličnega zdravja in temperamenta.

Poleg tega imajo mladički tega rejca neverjetne strukture in so zelo inteligentni. Zahvaljujoč strogim standardom vzreje ta vzreditelj že nekaj let prideluje visokokakovostne mladičke. Zeder Kamme vzreja pse, registrirane v AKC, hkrati pa ohranja standard vzreje AKC tega psa.

Na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj je ta vzreditelj razvil uspešen protokol za vzgojo mladičkov, da bi zagotovil dobro zdravje, sposobnost treniranja in samozavest. Njihov protokol se je izkazal za uspešnega, saj vedno dajejo popolnoma zdrave, samozavestne pse, ki jih je mogoče enostavno trenirati. Dokaz uspeha tega rejca je v potomstvu njegovih plemenskih psov.

Imajo obsežno znanje o tej pasmi psov, zato znajo izbrati najboljše potomce in matere za vzrejski program. Izbirajo pse odlične kakovosti in brez genetskih zdravstvenih težav. Poleg tega je ta družinski vzreditelj predan svojemu vzrejnemu programu. Stranke tega rejca se k njim večkrat vračajo zaradi kakovosti mladičkov, ki jih pridelajo.

Ta vzreditelj je poklicni vzgojitelj, zato ne živijo od psarne in psov. Svojim kupcem zagotavljajo tudi obsežne informacije o krvni liniji psov in njihovi psarni. Vzreditelj tudi natančno preuči vse svoje mladiče, da bi spoznal njihovo osebnost, lastnosti in edinstvene potrebe. Pomaga jim tudi, da jih povežejo s pravimi kupci, kar zagotavlja, da je mladiček združljiv s kupcem.

Podrobnosti o nemškem ovčarju Zeder Kamme

4. Nemški ovčarji modri žajbelj

Nemški ovčarji modri žajbelj

Naslednji na vrsti je nemški ovčar modri žajbelj. Ta vzreditelj prodaja le zdrave in srečne mladičke. Imajo strog vzrejni protokol, ki se ga držijo v vsakem leglu. Povpraševanje po mladičkih tega rejca je veliko. Če se želite pridružiti čakalni vrsti, morate opraviti začetni depozit.

Vendar pa polog ni vračljiv. Če vam vzreditelj ne more zagotoviti mladička v izbranem leglu, bo varščino nakazal v prihajajoče ali prihodnje leglo. Imajo različne kanale za nakazilo, vključno z gotovino, čekom, kreditno kartico ali Venmo. Vzreditelj tudi od svojih kupcev zahteva, da pridejo v objekt po svoje mladičke.

Mladičkov ne pošiljajo s zemeljskim ali zračnim prevozom. Ti mladički imajo polno zdravstveno garancijo za eno leto. Vzreditelj ob prevzemu tudi potrjuje, da je mladiček v popolnem zdravstvenem stanju. Mladičke pred predajo tudi razglistijo in imunizirajo.

Po nakupu se od vas zahteva le, da mladička v treh dneh od prevzema oddate na pregled pri veterinarju z licenco. Če od veterinarja ne dobite čistega zdravstvenega računa, se nemudoma obrnite na vzreditelja. Ta vzreditelj krije tudi stroške registracije mladička v AKC; AKC vam bo poslal registracijo.

Podrobnosti o nemškem ovčarju modrega žajblja

5. Nemški ovčar Theisof

Theisof nemški ovčar

Nemški ovčar Theishof je eden najbolj cenjenih rejcev v Idahu. Theishof je družinsko usmerjen vzreditelj s sedežem v Boiseu. Ta vzreditelj je posvečen ustvarjanju zvočnih, prijaznih in izjemno inteligentnih mladičkov. Pohvalijo se tudi s kužki odličnega temperamenta in zdravja.

Poleg tega, da so zdravi in ​​inteligentni, so mladički tega vzreditelja tudi lepi. Ta vzreditelj vsak dan obdeluje in razvaja svoje mladiče od rojstva. Mladičke izpustijo pri osmih tednih, vendar poskrbijo, da so pred tem dobro socializirani.

Mladički tega rejca so odlični za hišne ljubljenčke spremljevalce, družinske pse, razstavne pse, službene pse, pse SAR in IPO športne pse. Theishofova vzrediteljica/trenerka, Heidi Theis, je profesionalka pri umeščanju pravega temperamenta v prave družine. Nudijo tudi profesionalne storitve šolanja psov, če niste dovolj usposobljeni ali potrpežljivi, da bi se spoprijeli s šolanjem svojega kužka.

Podrobnosti o nemškem ovčarju Theisof

6. Evans Shepherds

Evans Shepherds

Evans Shepherds je zadnji rejec na našem seznamu najbolj zaupanja vrednih rejcev nemških ovčarjev v Idahu. Ta rejec se nahaja v severnem Panhandleu v Idahu. Prizadevajo si za proizvodnjo vrhunskih mladičkov nemškega ovčarja. Evans ima strast do te pasme in jo želi ohraniti.

Ta vzreditelj proizvaja čudovite družinske, delovne, spremljevalne in službene pse. Na vzreditelja se lahko zanesete tudi pri različnih barvah, plaščih in delovnih lastnostih mladičkov. Evans ima v lasti in vzgaja to pasmo psov od leta 2006. Ima bogate izkušnje z njihovo vzgojo in šolanjem.

Bodite prepričani, da bo vaš mladiček prišel napol šolan, ko boste skrbeli za to vzrediteljico. Poleg tega se Evans Shepherds vzrejajo zaradi temperamentov in zdravja. Svoje pse so vzgajali s piščanci, živino in drugimi hišnimi ljubljenčki. Takšna izpostavljenost pomaga, da so psi prijazni in pripravljeni na služenje, delo in druženje.

Podrobnosti o Evans Shepherds

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Idahu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Idahu

Bistvenega pomena je zagotoviti, da je mladiček, ki ga pripeljete domov, dobro usposobljen in vzgojen v želenem okolju. Mnogi rejci vzgajajo svoje mladiče v revnih okoljih, kar močno vpliva na zdravje mladiča.

Iskanje vašega novega pasjega prijatelja ne bi smelo biti tako težko, potem ko ste spoznali najboljše Nemški ovčar rejci tukaj. Naš mali nasvet pa vam je, da ste pri nakupu nemškega ovčarja fizično, čustveno in finančno pripravljeni, saj je lastništvo takšne pasme velika odgovornost.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Idahu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Idahu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: