6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Maineu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Maineu

Iščete rejce nemških ovčarjev v Maineu, da bi svoji družini predstavili spremljevalca? Idealen partner za vse tiste dolge jutranje sprehode? Popoln hišni ljubljenček za zaščito? Nemški ovčarji so lahko vse to in tudi veliko več. Ko so nemški ovčarji ustrezno usposobljeni, so znani kot idilična pasma za družine z otroki. So tudi čudoviti spremljevalci, sposobni spremljevalci in odlični varuhi za zaščito.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Maineu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Cavapoo v Maineu in Najboljši rejci Cockapoo v Maineu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Maineu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Maineu

Če želite, da bi nemški ovčar postal del vaše družine, si lahko ogledate najboljše rejce nemških ovčarjev v Maineu.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljša krtača za nemškega ovčarja in Najboljša hrana za nemškega ovčarja za pridobivanje teže.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Maine

Nemški ovčarji PuppySpot za Maine

PuppySpot velja za eno najboljših spletnih mest za posvojitev mladička. Ustvarjeni so bili zato, da bi ponudili nov, svež in učinkovit način posvojitve mladičkov, zaenkrat pa spreminjajo način delovanja igre.

PuppySpot je v zadnjih letih uspel, saj je prodal več kot 200.000 mladičkov. Glede na kakovost mladičkov so jim pripisali več kot 10.000 ocen s 5 zvezdicami.

Zgodovina

PuppySpot je bil ustanovljen pred več kot desetimi leti, da bi izkoristil priljubljenost interneta in ponudil način, kako pripeljati rejce iz vse države, da ponudijo svoje mladičke. Podjetje bi osebno jamčilo za verodostojnost rejca po opravljenem postopku najema in zagotovilo, da bodo mladički prišli tja, kamor so morali iti. Podjetje je od takrat uspevalo in nenehno raste.

poslanstvo

PuppySpot obožuje mladičke. Trdo delajo, da bi jih čim bolj učinkovito sprejeli. Njihov glavni cilj pa je vzrediti srečne in zdrave mladičke ter jim pomagati najti dom, kjer bodo ljubljeni.

Prioritete vzreje

  • zdravje: Od vseh vidikov, ki se nanašajo na vzrejo psa, je zdravje najpomembnejše. Rejci se bodo potrudili, da bo mladiček imel vse, kar potrebuje, da raste močan in varen.
  • Pozor: Vzreditelji menijo, da bi morali za duševni in čustveni razvoj mladiča med odraščanjem nameniti veliko časa in pozornosti.
  • Predanost: PuppySpot ni mlin za mladiče. Vsak kuža raste v udobnem in prijaznem okolju, ki je idealno za njegov razvoj
  • Garancija: Vsak mladiček ima 10-letno zdravstveno garancijo v primeru nepričakovanega dogodka.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Nemški ovčarji Lebenshunger

Nemški ovčarji Lebenshunger

Rejci nemških ovčarjev Lebenshunger delujejo že 25 let. Zavezani so, da svojim strankam prinašajo najboljše pasme iz Evrope. Vzrejajo najboljše skupine nemških ovčarjev s četrtstoletnimi izkušnjami. Njihovi psi imajo tudi doživljenjsko zdravstveno garancijo, ki pove več o njihovi kakovosti in izkušnjah kot karkoli drugega.

Obljubljajo odlične temperamente na svojih očh in se ponašajo z dolgim ​​seznamom zadovoljnih strank. Njihovi psi so prijazni in dobro usposobljeni ter so prejeli zelo pozitivne ocene iz vsake posvojiteljske družine. Dobavljajo vse vrste in starosti, vključno z Big Barkerjem, mladiči in samicami.

Vsi se redno nalagajo s svojimi fotografijami in podrobnostmi na spletno stran podjetja za ogled strank. Njihove storitve poleg vzreje psov vključujejo osnovno usposabljanje za poslušnost, usposabljanje za kahlico, zdravstvena spričevala, usposabljanje za zaboj, komplete za mladiče in celo varuško. Zelo so predani svojemu delu in zagotavljajo odlično okolje za pse, ki jih vzrejajo.

Prav tako trdijo, da imajo najboljše nemške ovčarje na tem območju tako po zdravju kot lepoti, pri čemer noben pes ni primerljiv z značajem nemškega ovčarja Lebenshunger. Imajo tudi oceno A+ v svoji oceni BBB in jih je AKC pregledal in odobril šele januarja 2021. Imajo tudi licenco, preglede in preverjanje s strani države Maine.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Lebenshunger

3. S​elenvoll nemški ovčarji

S​elenvoll nemški ovčarji

Nemški ovčarji Seelenvoll zagotavljajo psom rodovnike iz prvovrstnih krvnih linij. Njihovi psi imajo odlične temperamente, samozavest, poslušnost in usposobljenost. Še posebej so znani kot dušni in zvesti spremljevalci. Njihovi mladički se začnejo že pri 4000 $.

Pridite skupaj s štiriletno zdravstveno garancijo, kar je kar precejšen čas. Njihovi vzrejni starši imajo vedno certifikat Hip & Elbow prek PennHipa, nemškega SV in OFA. Poleg tega se vzrejni starši opravijo tudi testi za degenerativno mielopatijo, da se potomci očistijo pred kakršnimi koli tveganji DM.

V rejnici je posebna skrb tudi za testiranje srčnih in očesnih bolezni s strani OFA. To se naredi, da se zagotovi popolna genetska sestava za bodočega mladička. Nemški ovčarji Seelenvoll so rojeni v domovih in vzgajani v hiši.

Zaradi tega so idealni družinski spremljevalci, zlasti v družinah z otroki. Prav tako objavljajo vsa svoja zdravstvena spričevala neposredno na svoji spletni strani za lažje stranke. Drugič, njihova spletna stran se redno posodablja z razpoložljivim seznamom mladičkov in samic. Vendar pa mladičke prodajajo le kot spremljevalce. Nobeden od njihovih psov se ne prodaja z vzrejnimi pravicami.

Vključujejo tudi različne druge storitve, vključno z osnovnim usposabljanjem za poslušnost, šolanjem pasjega penziona, šolanjem za kahlico, potrditvijo nosečnosti, prevzemom mladička, rezervacijo mladičkov in še veliko več. Rejci nemških ovčarjev Seelenvoll imajo licencirano vzrejo. Oddelek za dobro počutje živali Maine jim izda licenco, AKC pa je certificiral šele januarja 2021.

Podrobnosti o nemških ovčarjih S​elenvoll

4. Resni črni nemški ovčarji

Resni črni nemški ovčarji

Resni rejci črnih nemških ovčarjev trgujejo predvsem s črnimi nemškimi ovčarji. Njihovi nemški ovčarji so uvoženi iz češke mejne patrulje in svetovnega WUSV IPO Lines. So druga generacija vzreje črnih nemških ovčarjev z več kot 50-letnimi izkušnjami.

Njihovi psi so vzrejeni od vrhunskih IPO konkurentov, s čimer zagotavljajo zdravje, zgradbo in temperament svojih pasem. Vsi njihovi mladički in odrasli psi za prodajo so na voljo na njihovi spletni strani. Vsak pes izvira iz tekmovalnega psa na nacionalni ravni, vsi njihovi podatki pa so vključeni tudi na njihovi spletni strani.

Njihove prejšnje stranke so jim pustili odlične ocene in večinoma oceno 5 zvezdic. Njihovi psi naj bi bili preprosto neverjetni, odzivni spremljevalci, kar kaže na njihovo predanost svojemu delu. Njihovi psi so dobro usposobljeni, poslušni in so idealna izbira kot družinski spremljevalec.

Njihovi črni nemški ovčarji so najvišje kakovosti in najčistejši v krvni liniji, psi pa so vzgojeni v ustrezni oskrbi. Njihov cilj je zagotoviti najbolj izjemne črne nemške ovčarje delavskega razreda. Ponavadi služijo Neaplju. Ustanova za resne črne nemške ovčarje je licencirana ustanova. Imajo licenco za vzrejo psarne, ki jo je pregledala država Maine.

Resne podrobnosti o črnih nemških ovčarjih

5. Von Woden K9

Von Woden K9

Rejišče Von Woden K9 deluje že več kot deset let. Njihov cilj je vzgojiti najboljšo pasmo nemških ovčarjev delavskega razreda na tem območju. Ta vzrejni obrat deluje predvsem za proizvodnjo psov, usposobljenih za policijsko delo in tekmovalne športe.

So pa njihovi psi zagotovo eni najboljših hišnih spremljevalcev. Pomagajo tudi pri vseh oblikah osnovnega in naprednega usposabljanja. Skoraj vse stranke so jim zaradi svojih visokokakovostnih pasem pustile pozitivna pričevanja. Objekt Von Woden K9 ponuja tudi seznam drugih koristnih storitev.

Ti vključujejo usposabljanje psov za osnovno in napredno poslušnost, spreminjanje vedenja in usposabljanje za pasjo agresijo. In kar je najpomembneje, odkrivanje narkotikov in trening po vonju. Obrat vodi policijski vodnik K9, zato so opravljene storitve profesionalne in zagotovljene. Redno sodelujejo z nemškimi ovčarji in proizvajajo nekaj najboljših mladičkov v Maineu.

Von Podrobnosti o Woden K9

6. Plemeniti nemški ovčarji Maine

Plemeniti nemški ovčarji iz Maine

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Maineu je “Nobelova ustanova za vzrejo nemških ovčarjev.” Nobelova ustanova za vzrejo nemških ovčarjev obljublja odlično usposobljene pse z najboljšimi krvnimi linijami. Njihovi psi so zelo združljivi kot družinski spremljevalci in so tudi poslušni.

Njihovi mladički so vzgojeni v izjemnem družinskem okolju na šestih hektarjih. To omogoča, da imajo psi precej prostora za samostojno raziskovanje narave. Svoje nemške ovčarje tudi vzgajajo za druženje v zelo nežnih letih, da se seznanijo s stikom z ljudmi.

Njihova vzreja obeta tudi trdno genetsko ozadje za njihove nemške ovčarje. Vse njihove stranke dobijo svoje mladičke po temeljitem veterinarskem pregledu. Poleg tega so vsi psi posodobljeni s cepljenji glede na njihovo starost in imajo potrdila o cepljenju.

Prav tako so mikročipirani in razglisteni ter za to zabeleženi s strani AKC. Imajo le pozitivne komentarje in ocene, potrošniki pa so zelo zadovoljni. Njihove stranke so pustile tudi pozitivna pričevanja, ki zagotavljajo kakovost Nobelove reje nemških ovčarjev.

Poskrbijo tudi za vzrejo svojih mladičkov od zdravih, močnih staršev. Vsi razpoložljivi psi so navedeni na njihovih spletnih straneh, vključno s podatki o starših psa, kar kaže tudi na njihov močan genski bazen. Služijo Maine in vsa bližnja območja z ubogljivimi nemškimi ovčarji.

Plemeniti nemški ovčarji iz Maina Podrobnosti

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Maineu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Maineu

Torej naslednjič, ko boste želeli kupiti a Nemški ovčar kot vaš dušni spremljevalec, morate iskati nekaj stvari:

  • Izberite psa, ki se druži z vami, ko jih srečate
  • Izberite psa, ki ima čiste oči in zobe ter lahko enakomerno hodi sam
  • Ne pozabite zahtevati potrdil o cepljenju.
  • Izberite mladička pri vzreditelju, ki je interaktiven; sramežljivi mladički se bodo umaknili v kot, ko boste prispeli domov in jih je najverjetneje težko obvladati
  • Vedno vprašajte staršev za zgodovino genetskega sklada.

Vedno imejte v mislih te točke, ko izbirate svojega nemškega ovčarja in zagotovo boste dobili idealnega spremljevalca.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Maineu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Maineu, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “Vse o nemškem ovčarju” spodaj:

Leave a Reply

Your email address will not be published.