6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Novi Mehiki! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Novi Mehiki

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce nemških ovčarjev v Novi Mehiki. Nemški ovčarji so velika, izjemna pastirska pasma, ki izvira iz Nemčije in je znana po tem, da so plemeniti, marljivi, varovalni nagoni in zelo inteligentni.

Za mnoge družine so dragoceni družinski spremljevalci. Nenehno se uvrščajo v deseterico najbolj priljubljenih pasem psov v Združenih državah, trenutno pa so na drugem mestu na seznamih Ameriškega kinološkega društva po priznanju s strani kluba leta 1908.

Ta pasma, ki je bila prvotno vzrejena z močno delovno etiko, ki je bila potrebna za hranjenje čred skozi ves dan, ima dolgo zgodovino kot delovni psi, ki so pomagali kot psi vodniki slepih in iskalno-reševalnih psov. Enako so delovali s policijo in vojsko po vsem svetu. To jih prikazuje kot visokoenergijske pse, ki zahtevajo veliko aktivnosti in prakse.

S svojim mirnim, samozavestnim obnašanjem so nagnjeni k ugajanju in se hitro učijo. Za nemške ovčarje je značilna rjava in črna dlaka ter poenostavljeni, atletske postave, dobro proporcionalnega psa; in dosežejo največ približno 25 palcev v višino in tehtajo do približno 95 funtov (41 kilogramov).

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci Corgijev v Novi Mehiki in Najboljši rejci pudljev v Novi Mehiki.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Novi Mehiki

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Novi Mehiki

Ko najdete zanesljivega vzreditelja, ste našli zadovoljivega psa ali mladička. Zanesljiv vzreditelj bo našel pravega psa, ki vam bo ustrezal, pri čemer bo povezal zdravstvena spričevala, potrebna za odkrivanje zdravstvenih težav v največji možni meri.

Ker obstajajo zdravstveni standardi, kot jih določijo kinološki klubi, kot je AKC, bi si morali odgovorni rejci prizadevati za zmanjšanje verjetnosti nekaterih zdravstvenih stanj. Ta članek navaja nekaj najboljših rejcev nemških ovčarjev v Novi Mehiki.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljše ovratnice za vadbo za trmaste pse in Najboljši zdravilni šamponi za pse.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Novo Mehiko

Nemški ovčarji PuppySpot za Novo Mehiko

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Novi Mehiki, vam priporočamo, da si ogledate spletno zaupanja vredno platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica za pse, kjer lahko brskate in najdete na voljo mladičke nemškega ovčarja kar iz udobja svojega doma v Novi Mehiki.

Najbolje bi bilo, če bi imeli v mislih, da morajo vsi rejci nemških ovčarjev z navedenimi mladiči na platformi opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Novi Mehiki. Preden nadaljujete na pot za mladička nemškega ovčarja za prodajo v Novi Mehiki, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Keltski pastirji

Keltski pastirji

Cilj rejcev nemškega ovčarja je pomagati potencialnim lastnikom najti pravega mladička nemškega ovčarja za svoje domove. Vsi njihovi mladički izvirajo iz vrhunskih krvnih linij in so premeščeni v ljubeče in družabno okolje, ki jim pomaga razviti dobre temperamente in odlično zdravje. Registrirani so pri AKC.

Vzreditelj za keltskimi ovčarji, Sean Ryan, ima mesto v svojem srcu za nemške ovčarje. Skupaj ima njegove izkušnje kot vzreditelj psov več kot 22 let. Leta 2005 je ustanovil skupino Celtic Shepherds, psarna pa je strateško locirana ob vznožju gora Organ v čudovitem Las Crucesu v Novi Mehiki. Poleg vzgoje in vzreje nemških ovčarjev opravlja tudi storitve plemenskih psov in skrbi za različne ljudi po državi in ​​okolici.

Z njegovim stalnim nadzorom so keltski ovčarji postali zelo iskani v nekaj državah poleg Teksasa in Nove Mehike. Njegova skrb za zdravje njegovih mladičkov je neprimerljiva in zagotovi, da imajo vsi njegovi psi mladički dobro zdravstveno stanje in socialni status pred porodom. Za več informacij o njegovih nemških ovčarjih se obrnite na Ryana po telefonu ali obiščite spletno stran.

Podrobnosti keltskih pastirjev

3. Von Lambach pastirji

Von Lambachov pastir

Von, vzreditelj pri ovčarjih Von Lambach, je odraščal v Nemčiji, ljubil in skrbel za nemške ovčarje. Svojega psa je začel vzgajati pri ameriških krvnih linijah pred osemindvajsetimi leti z mislijo, da bi se iz Avstrije preselil v ZDA, kar se je zgodilo leta 1983.

Njegov cilj se ni nikoli spremenil iz priložnosti za izgradnjo najbolj odmevnega družinskega psa, ki bi bil vir zaščite in naklonjenosti lastnikom. Zdravi, ubogljivi in ​​inteligentni nemški ovčarji, sposobni učenja.

Selitev iz Avstrije v ZDA ga je izpostavila razlikam med nemškimi ovčarji v Nemčiji in večini Evrope v primerjavi z Ameriko. Pogoji vzreje so bili različni, kar je vplivalo na zdravje psov. Zaradi teh pogojev se je odločil za uvoz plemenske živali iz Nemčije.

In po tem so njegovi nemški ovčarji začeli pridelovati odlične mladičke z redkimi težavami s boki ali drugimi pogostimi zdravstvenimi težavami. Njihov temperament je bil fantastičen in dalo se jih je trenirati. Nemške delovne linije, drugačne od drugih delovnih linij, so izjemno zdrave in so v preteklih letih dobile veliko dobrih ocen. Zato je postal cilj zgraditi idealnega družinskega psa.

Mladički imajo šolanje za poslušnost in usposabljanje za iskanje in reševanje. Preden jih dostavimo novim lastnikom psov, so ti mladički očiščeni vseh nerešenih zdravstvenih zahtev ali cepiv, potrdilo in dokazila pa sta pripravljena ob dostavi. Za več informacij o njegovih nemških ovčarjih se obrnite na Vona po telefonu ali obiščite spletno stran.

Podrobnosti o pastirjih Von Lambach

4. Nemški ovčarji Claro Cielo

Nemški ovčarji Claro Cielo

Pri nemških ovčarjih Claro Cielo si prizadevajo ustvariti zdrave in pametne pse, ki bodo cveteli v vsaki situaciji. Psi v tem rejskem programu so zgrajeni kot skrbniki, spremljevalci in del družine. Od ekipe prejmejo najboljšo oskrbo.

Življenje na ranču v prostrani Novi Mehiki v državi daje njihovemu čoporu veliko priložnosti, da so nenehno zaposleni, živahni, telovadijo in se v tem procesu spodbujajo. In možne pustolovščine se povečujejo. Psi ostanejo zdravi, fit in dobro usposobljeni s tem sistemom.

Ker so majhni vzreditelji, sprejmejo le približno 1-2 legla na leto. Mladički se skotijo ​​v njihovem domu, obkroženi z družino, ki je prvo življenje, ki se ga zavedajo. Nenehno zaznavajo, slišijo in vonjajo, kakšen je običajen družinski dom. Kljub razmeroma malo časa na ranču jih vsak dan intenzivno skrbijo in jih ne moti močna vez z njimi.

Zaradi tega so pri nemškem ovčarju Claro Cielo odločeni, da bodo GSD-je dostavili v domove, ki jim bodo omogočili, da dosežejo svoj polni potencial in jim omogočijo razcvet. Kar zadeva zdravje, so pri nemškem ovčarju Claro Cielo dejavno zaskrbljeni zaradi degenerativne mielopatije, uničujoče bolezni hrbtenice.

Pred vzrejo se vsi psi pregledajo za to in številne druge bolezni. Izvajajo genetske teste za odkrivanje skritih genetskih stanj in tudi. Izvaja se tudi ocena OFA (Ortopedska fundacija za živali).

Dokler se ne izročijo pozitivnih rezultatov, preden nadaljujete s parjenjem s pari, ki so bili skrbno izbrani na podlagi najboljšega ujemanja s temperamenti in fizično strukturo, potem ko mladiči zapustijo psarno nemških ovčarjev Claro Cielo, jim je še vedno podaljšana življenjska doba podpore. Ekipa verjame, da je to njihova odgovornost in je del njihovega vedno večjega družinskega drevesa.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Claro Cielo

5. Baerentalski nemški ovčarji

Baerental nemški ovčarji

Tukaj so rejci, odgovorni za nemške ovčarje Baerental, predani vzreji nemških ovčarjev, ki bogato prispevajo k življenju lastnikov psov. Vzrejajo se po nemških smernicah, da ohranijo značaj, sijaj, delovno sposobnost in trdnost zdravja nemškega ovčarja.

Mladičke nemških ovčarjev Baerental je treba preveriti, ali so udobni in dobro delajo z otroki in drugimi psi, preden jih dostavijo novim lastnikom psov. Na njih se izvajajo testi in izdajajo se cepiva.

Običajno so dobro izurjeni in z dobrim razpoloženjem pri dostavi novim lastnikom psov. Prosimo, kontaktirajte nemške ovčarje Baerental po telefonu ali obiščite spletno stran danes za več informacij o njegovih nemških ovčarjih.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Baerental

6. Domoljubni K-9

Domoljubni K-9

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Novi Mehiki je “Domoljubni K-9.” Leta 2012 sta Anne in Eric Solano ustanovila Patriotic K-9, oba vojaška veterana, ki se borita s PTSD, z Ericom, prejemnikom vijoličnega srca. Oba sta razvila vnemo za gradnjo GSD za veterane, ki trpijo za PTSD in TBI, zlasti iz izkušenj iz prve roke o tem, kako dragoceni so bili službeni psi za pomoč pri PTSD.

Želeli so ustvariti zatočišče za druge veterane, da bi dobili sredstva in pomoč. Tako so zgradili 35 hektarjev veliko posestvo za vzgojo nemških ovčarjev, z veliko prostora za vadbo in 24×24 progami za pse. Leta 2011 je O. Montoya ustanovil psarno Red Willow Kennel.

Ker jo je izobraževal eden najkakovostnejših trenerjev za policijske K9 v državi, je svojo kariero začela kot vodja K9, a jo je na žalost leta 2013 s poltovornjakom prevzel T-kost. Njen partner K9 Bixi ji je ostal ob strani. Do leta 2014 so Eric, Anne in Montoya postali partnerji pri vzreji Bixi in Rapture, pri čemer so proizvedli šest visoko pogonskih mladičkov. Leta 2017 so menili, da bi bilo dobro izdelati vrhunske službene pse PTSD.

Občasno želijo podariti službenega psa vojaškim veteranom s PTSD in TBI. Za vse pse je izjemno poskrbljeno, brez utesnjenih prostorov. Vsaka pasja koča ima ogrevanje za zimo in dovolj pokrita med poletno vročino. Pred dostavo novemu lastniku se izdajo veterinarski pregledi in cepiva. Delo, igra in urejanje so rutinski.

Patriotske podrobnosti K-9

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Novi Mehiki”

Zaključek za The

Upoštevati morate, da katera koli pasma psov (celo Nemški ovčar) lahko vse življenje trpijo zaradi zdravstvenih težav. Na dobrem in odgovornem vzreditelju je, da se osredotoči na zdravje mladiča in se pripravi, da bo psu zagotovil vso skrb, ki si jo zasluži v kateri koli starosti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Novi Mehiki, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete mladička nemškega ovčarja od vzreditelja v Novi Mehiki, lahko izveste več o tej pasmi psov tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: