6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Virginiji! (2022)

Predloga najboljših nemških ovčarjev v Virginiji

Če iščete najboljše rejce nemških ovčarjev v Virginiji, ste prišli na pravo mesto. Med iskanjem je na voljo več rejcev, med katerimi lahko izbirate. Najbolj priporočeni rejci nemških ovčarjev, ki smo jih našli, bodo navedeni spodaj.

To je popoln seznam rejcev nemških ovčarjev v Virginiji. Obstaja veliko drugih, ki bi jih morda želeli upoštevati. Lahko se odločite, da začnete s tistimi na tem seznamu in nadaljujete z raziskovanjem.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Virginiji, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci boksarjev v Virginiji in Najboljši rejci jazbečarjev v Virginiji.

Mladički nemškega ovčarja iz Virginije

Mladički nemškega ovčarja iz Virginije

Nemški ovčarji so delovna pasma. Potrebujejo veliko prostora za tek in igro ter »delo«, da bi jih zasedli. Njihovo delo je lahko tako preprosto, kot je vaš spremljevalec, ali pa tako zapleteno kot izvajanje misij iskanja in reševanja. Ali lahko zagotovite te stvari?

Ali želite AKC (Ameriški kinološki klub) prijavljen mladiček ali tisti s CKC (Kanadski kinološki klub) registracija, ali te zanima? To naredi veliko razliko. Ameriški kinološki klub vzdržuje zelo visoke standarde krvnih linij, kolkov in potrditvenih standardov.

Kanadska kinološka zveza ni tako stroga glede krvnih linij, saj zahtevata le dve priči, da potrdita pristnost čistokrvnega psa. Prosimo, poiščite reševalce ali zavetišča, če padete v »meni je vseeno” kategorija. Na voljo je toliko neverjetnih psov. Obstajajo tudi druge razlike, ki v tem članku niso bile raziskane. Glavna težava pri nemških ovčarjih je displazija kolkov.

Displazijo kolkov pogosto najdemo pri psih velikih pasem, vključno z nemškimi ovčarji. Laično povedano, displazija kolka pomeni, da se kolčne kosti drgnejo ena ob drugo, namesto da bi prosto drsele kot kroglični in vtični sklep, kot je predvideno. To je zelo boleče stanje. Človeški izraz bi bil artritis. Je tudi dedno stanje.

Ugleden in vesten vzreditelj pogosto poskrbi, da oba očeta (moški) in jez (ženska) so brez težav. To vključuje vrsto radiografskih posnetkov (rentgenski žarki) ko je pes star več kot dve leti. Ti rentgenski posnetki se naredijo, ko je pes v anesteziji, in jih pošljejo Ortopedski fundaciji za živali (OFA) za pregled in certificiranje.

Ko sta oba starša certificirana, vsi mladički (mladički) iz para bo certificiran. To nikakor ni 100-odstotni pokazatelj, da je mladiček brez displazije kolkov, je pa velik korak. Drugi dejavniki, kot je prehrana, lahko igrajo tudi vlogo. Mladiči velikih pasem potrebujejo prehrano, bogato z beljakovinami, ki jim pomaga pravilno rasti.

Pravilna prehrana je pomemben dejavnik pri vaši sposobnosti, da pravilno poskrbite za nemškega ovčarja. generično “pasja hrana” ne zadostuje za zagotavljanje potrebnih hranil za odraščajočega mladiča nemškega ovčarja. Drug pogoj, o katerem se morate naučiti pri vsakem psu velikih pasem, je napihnjenost. To stanje je pogosto posledica prehitrega jesti in pitja, kar povzroči, da se želodec prevrne.

Je boleča in pogosto smrtonosna, če je ne odkrijemo hitro in kirurško popravimo z operacijo. Mladički bodo potrebovali tudi vrsto cepiv, običajno v treh tednih narazen za štiri cepiva, da zagotovijo ustrezno zaščito pred pogostimi boleznimi mladičev, kot je parvovirus, ki je lahko smrtonosen in kuga.

Pri štirih mesecih bo potrebno cepivo proti steklini. Nekateri rejci mladička mikročipirajo, preden ga pošljejo novi družini. To je način, da mladička vrnete lastniku, če se izgubi. Če vzreditelj te možnosti ne ponudi, bo to storitev lahko opravil veterinar.

Povezano: Koliko stane nemški ovčar?

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Virginiji

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Virginiji

Se še vedno veselite nemškega ovčarja? Ti rejci v Virginiji dosledno dosegajo najvišje ravni z raziskavami in poizvedbami. Prosimo, da vedno opravite svoje raziskave. To je izhodišče za vas z minimalnimi informacijami.

Vsi ti vzreditelji imajo telefonsko številko in elektronski naslov ter spletno stran s fotografijami in informacijami o razpoložljivih mladičkih. Kontaktni obrazec je na voljo za vprašanja in prejeti več informacij o določenem mladičku ali izvedeti več o določenem vzreditelju.

Priporočila za izdelke nemškega ovčarja: Najboljša hrana za nemškega ovčarja, da pridobi težo in Najboljše šok ovratnice za nemškega ovčarja.

1. Nemški ovčarji PuppySpot za Virginijo

Nemški ovčarji PuppySpot za Virginijo

Ker iščete rejce nemških ovčarjev v Virginiji, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je ugledna tržnica, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih nemškega ovčarja iz udobja svojega doma v Virginiji.

Vsi rejci nemških ovčarjev s psi na seznamu morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da bo vaš spremljevalec varno prispel v Virginijo v vašem domu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička nemškega ovčarja za prodajo v Virginiji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Kmetija Shiraz Nemški ovčarji

Nemški ovčarji na kmetiji Shiraz

Ta psarna ponuja mladičke s certifikatom AKC, ki jih pregleda veterinar, cepljeni in mikročipirani pred odhodom v nove domove. Vsi plemenski pari so rentgenski posneti, da se preveri trdnost bokov in komolcev. Ogled mladičkov je možen le po dogovoru.

Podrobnosti o nemških ovčarjih na kmetiji Shiraz

3. Nemški ovčarji Haus JurisHaus Juris nemški ovčarji

Ta psarna ponuja kakovostne mladičke in šolanje, vkrcanje in trgovino s kakovostnimi dietami in priboljški. Ogled mladičkov po dogovoru.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Haus Juris

4. Kmetija Blue Ridge Lane in nemški ovčarjiKmetija Blue Ridge Lane in nemški ovčarji

Ta psarna je certificirana AKC in ponuja kakovostne mladičke, ki so bili socializirani z otroki in drugimi živalmi v kmečkem okolju. Na voljo je tudi zasebni vkrcanje. Ogled mladičkov po dogovoru.

Kmetija Blue Ridge Lane in podrobnosti o nemških ovčarjih

5. Naša družina nemških ovčarjev

Naša družina nemških ovčarjev

Ta rejec je specializiran za nemške ovčarje z ravnim hrbtom. Veterinarski obiski in cepiva morda niso veljavni. Informacije, ki smo jih lahko našli, so bile nejasne. Ogled mladičkov po dogovoru.

Naši podatki o družini nemških ovčarjev

6. Vom Dreifke nemški ovčarji

Vom Dreifke nemški ovčarji

Zadnji na seznamu najboljših rejcev nemških ovčarjev v Virginiji je “Vom Dreifke nemški ovčarji.” Ta psarna je certificirana in pregledana ter je ocenjevalec pasjih dobrih državljanov za AKC. Mladički se vzgajajo v družinskem okolju in se dnevno družijo. Vsi mladički imajo prva cepiva in so pred odhodom v novo družino razglisteni. Ogled mladičkov po dogovoru.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Vom Dreifke

Ali ste pripravljeni vzgajati nemškega ovčarja v Virginiji?

Ali ste pripravljeni vzgajati nemškega ovčarja v Virginiji

Izbira pasme psa za pridružitev vašemu gospodinjstvu zahteva čas in raziskave. Ne gre za nagonsko odločitev. To ni pošteno do mladička ali vas. Nikoli se ne odločite brez skrbnega premisleka, raziskovanja in načrtovanja, ko v svoje gospodinjstvo pripeljete živalskega spremljevalca.

Pred odločitvijo vedno razmislite o količini časa, ki ga imate na voljo, o razpoložljivem prostoru za vadbo in o svoji pripravljenosti vlagati. Samo zato, ker je prijatelj, kolega ali film naredil določeno pasmo videti fantastično, še ne pomeni, da je prava pasma za vas. Nemški ovčarji niso vaš povprečen pes v naročju in nežen spremljevalec.

Potrebni so skrbno usposabljanje, predanost in negovanje. Ali želite preveriti krvne linije? Ali imata oba starša OFA certifikat? Evidence o cepivu? Ali je bil mladiček ustrezno cepljen za svojo starost s strani pooblaščenega veterinarja? Ali se bodo ta cepiva prenesla? Pooblaščene veterinarske prakse pogosto ne priznavajo cepiv, ki jih daje žlahtnitelj.

To je posledica nadzornih vprašanj, kot so vrsta cepiva, klimatsko shranjevanje cepiva in drugi dejavniki. Pooblaščeni veterinar mora nemudoma spremljati in spremljati cepiva ter odpoklice. Vsaka pošiljka cepiv pri vprašljivi temperaturi ali težavah z embalažo bo najverjetneje vrnjena podjetju. Cepiva za rejce, kupljena v zadrugi in ki jih je dal vzreditelj, veterinarji običajno ne priznajo zaradi pomanjkanja nadzora.

Pregledi kužka pri pooblaščenem veterinarju vključujejo tudi razčiščevanje, spremljanje telesne teže in druge dejavnike, ki se razlikujejo glede na veterinarja. Pri drugih navdušencih nemških ovčarjev in pasemskih klubih na tem območju preverite ugled rejca. Nikoli ni tako enostavno kot se zaljubiti v sliko na spletni strani. Nemški ovčarji so čudoviti za pravega lastnika. Opravite svojo raziskavo pasme.

Zagotovite si, da lahko zagotovite čas, prostor in sodelovanje, ki so potrebni za srečen odnos s tem delovnim psom. Bodite pripravljeni zaprositi za pomoč uglednega trenerja psov, ki pozna pasmo. Večina rejcev vam bo lahko priporočila dobrega trenerja psov na vašem območju. Bodite pripravljeni sodelovati s svojim trenerjem, da zagotovite najboljši možni izid in odnos med vami in vašim nemškim ovčarjem.

Trener bo sodeloval z vami pri oblikovanju programa. Program boste morali izvajati in dosledno slediti navodilom. Ključna je doslednost. To ni pasma vsebina za spanje v naročju in gledanje televizije ves dan. Vadba, trening in »delo” so nujni za srečnega in zdravega nemškega ovčarja.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Virginiji”

Zaključek za The "Najboljši rejci nemških ovčarjev v Virginiji"

Skratka, to je nekaj najboljših Rejci nemških ovčarjev v Virginiji, ko pišete ta članek. Ne predstavlja nobenega določenega vzreditelja ali kakovosti razpoložljivih mladičkov. Prosimo, upoštevajte vse druge informacije, objavljene v tem članku, preden se obrnete na enega od teh mladičkov v svoj dom.

Pred nakupom mladička nemškega ovčarja opravite raziskavo. Za vzgojo dobrega pasjega državljana, ne glede na pasmo, je potreben čas in marljiva predanost.

Najboljši rejci nemških ovčarjev v Virginiji vam lahko zagotovijo izjemnega mladička. Sami vi in ​​vi ste odgovorni za ustvarjanje končne vezi med človekom in živaljo in ustvarjanje najboljšega možnega pasjega državljana. Upamo, da vam bo to pomagalo pri iskanju.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Virginiji, si lahko ogledate:

Preden pripeljete domov nemškega ovčarja od rejca v Virginiji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “10 stvari, ki jih razumejo samo lastniki nemških ovčarjev” spodaj: