6 najboljših rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu! (2022)

Rejci nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu

Če iščete najboljše rejce nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu, potem je to tisto, kar morate vedeti o pasmi. Nemški ovčarji so inteligentni, pogumni, zvesti psi, ki so se zaznamovali z delom na področju varnosti, forenzike in reševalnih operacij.

So tudi odlični službeni psi in so nežni, ljubeči družinski spremljevalci. Želite ljubezen in zvestobo nemškega ovčarja za svoje gospodinjstvo? Naš seznam rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu bi vam moral pomagati.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu, si oglejte ta druga priporočila za rejce: Najboljši rejci rodezijskega grebena v Združenem kraljestvu in Najboljši rejci samojedov v Združenem kraljestvu.

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Združenem kraljestvu

Mladički nemškega ovčarja naprodaj v Združenem kraljestvu

Preberite si seznam certificiranih, dobro cenjenih rejcev za vašega popolnega hišnega ljubljenčka.

Vodniki nemškega ovčarja: Koliko stane nemški ovčar in Shema hranjenja mladičev nemškega ovčarja.

1. Čep Rockforce GSD

Čep Rockforce GSD

Z več kot 25-letnimi izkušnjami z usposabljanjem profesionalnih nemških ovčarjev je Rockforce temu sledil z uspešnim programom vzreje.

Od takrat ponujajo svoje plemenske storitve in še naprej prodajajo in vračajo mladičke in upokojene plemeničke prek svojih rejcev.

Rockforce si prizadeva vzdrževati linijo zdravih pasemskih mladičkov. Za vsako psičko so potrebni selektivni zdravstveni pregledi za različne nepravilnosti.

Vsi njihovi samci in odobrene psičke so registrirani pri Kinološki zvezi, kar jim zagotavlja zdravo postavo in temperament.

Te natančne zahteve zagotavljajo, da so vsi mladički v odličnem stanju in bodo dolga leta služili kot čudovite družinske hišne ljubljenčke.

Poleg natančnega vzrejnega bontona Rockforce GSD ohranja zdravje svojih plemenskih in mladičkov z zagotavljanjem prehrane, ki je sestavljena iz mešanice holistične posušene hrane, surovega mesa in zelenjave.

Naravno hranjen pes je zdrav pes. Ko torej svojega mladiča nemškega ovčarja dobite od njihovih rejcev, vam zagotavljamo, da bo odraščal močan, inteligenten in popoln hišni ljubljenček.

Podrobnosti o čepih Rockforce GSD

  • Spletna stran: Čep Rockforce GSD
  • naslov: Južna meja Manchestra/Cheshirea, čebeli lahko potujejo v Združeno kraljestvo na zahtevo

2. The Lodge Kennels

The Lodge Kennels

Lodge Kennels nadzoruje vzrejo in vzrejo nemških ovčarjev Nyrvana. Nyrvana GSD so dobro zaobljeni mladički, ki zrastejo v odraslo dobo zdravega duha in telesa, ne glede na to, ali so hišni ljubljenčki, službeni psi, delovni psi ali šampioni, ki jih je mogoče trenirati.

Lodge Kennels posebej vzreja dolgodlake nemške ovčarje. Zaradi svoje izjemne okretnosti in inteligence so mladički, ki so izšli iz njihove psarne, zrasli v policijske pse, pse zapornikov, tekmovalne pse in pse za različno sposobne.

Psarna daje poudarek vzreji zaradi duševne in fizične trdnosti, visoke usposobljenosti in naravne delovne sposobnosti. Njihovi mladički so odlični možnosti za usposabljanje ali aktivni družinski spremljevalci.

Če se odločite za svojega nemškega ovčarja iz The Lodge Kennels, boste zagotovo dobili bogato negovanega kužka, ki obljublja, da bo družaben, briljanten in zdrav. Vsi prodani mladički so cepljeni, tetovirani, zavarovani in KC registrirani.

Podrobnosti o psarni Lodge

3. Nemški ovčarji Kesyra

Nemški ovčar Kesyra

Nemški ovčar Kesyra je majhna posvečena psarna, ki vzreja dva ali tri legla na leto. Specializirani so za mladičke sable ali črno-zlatih nemških ovčarjev, ki so prijazni, družabni in željni ugajanja.

Nemški ovčar Kesyra se osredotoča na splošno zdravje in temperament mladičev in manj na njihov videz. Verjamejo, da je trening temperamenta način, kako imeti odlične družinske hišne ljubljenčke, ki se lahko obnašajo v bližini otrok in starejših.

Njihovi psi pogosto obiščejo lokalni oskrbovalni dom in komunicirajo s stanovalci. Mladiči lahko zapustijo dom pri osmih tednih starosti. Vsi mladički so registrirani v kinološkem društvu, mikročipirani, očiščeni črvi, zavarovani in veterinarsko pregledani.

Vsak mladiček gre v svoj večni dom s paketi hrane za mladiče, knjižico za usposabljanje in petgeneracijskim rodovnikom, ki vključuje vse ustrezne zdravstvene preglede.

Kesyra German Shepherd Dogs je kinološka zveza zagotovljena vzrediteljica in podpisnica Listine rejcev Breed Councila, ki zagotavlja najvišje standarde vzreje in vseživljenjsko poprodajno oskrbo.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Kesyra

4. Eagleriver Dogs

Psi Eagleriver

Eagleriver je majhna družinska psarna, ki je specializirana za vzrejo dolgodlakih in kratkodlakih mladičkov nemškega ovčarja. Svoje mladičke negujejo, da rastejo živahno inteligentni, in naredijo odlične hišne ljubljenčke okoli otrok.

V tej psarni se vzrejajo mladiči z ravnimi hrbti, ki bi bili skozi vse življenje čudoviti in dobrodušni odrasli psi. Prednost dajejo plemenskim mladičkom z odličnim temperamentom, da bi bili popolni službeni psi.

Zagotavljajo, da so vsa legla socializirana z drugimi psi ter družinskimi člani in prijatelji v njihovi ustanovi. Poleg tega so mladički desenzibilizirani in naučeni na glasne zvoke, kot so grmenje, sesalniki, pralni stroji in celo ognjemet od starosti treh tednov.

Ta vrsta usposabljanja bo mladičkom pomagala odrasti v samozavestne in dobro zaobljene pse, ki uspevajo v vsakem okolju, v katerem so nameščeni.

Pri osmih tednih mladički odidejo v svoje večne domove z mikročipom, popolnim veterinarskim pregledom, prvim cepljenjem, registracijo v kinološkem klubu, rodovnikom petih generacij, 1,5 kg hrane za mladiče, igračami v vrednosti 50 £ ter vseživljenjskim nasvetom in podporo njihov vzreditelj.

Podrobnosti o psih Eagleriver

5. Nemški ovčarji Marinita

Marinita nemški ovčarji

Marinita je dom psov, ki so bili prvaki in dobitniki zlatih medalj. Njihov poudarek je na temperamentu, barvi, razstavni potencialu, zgradbi in videzu vsakega od njihovih nemških ovčarjev.

Psarna se je leta 2008 preselila na prostorna dva hektarja zemlje – njihove končne sanje za pse, za katere so skrbeli. Posledično vsi njihovi psi in mladički uživajo v svobodi teka in igre v naravi.

Marinita German Shepherds je članica Britanske nemške ovčarske lige in delovne podružnice GSDL, skupaj s Cheshire IGP, tako da ste lahko prepričani, da njihovi mladički izpolnjujejo standard pasme. Obiščite Marinitino spletno stran in morda boste našli dragocenega nemškega ovčarja, o katerem ste sanjali!

Podrobnosti o nemških ovčarjih Marinita

6. Nemški ovčarji Figynberg

Nemški ovčarji Figynberg

Zadnji na seznamu rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu je “Nemški ovčarji Figynberg.” Ustanovitelj nemških ovčarjev Figynberg je začel delati z nemškimi ovčarji pri 12.

Zaljubil se je v pasmo in svoje življenje posvetil skrbi za, šolanje in vzrejo psov za policijsko službo, zaporniško službo HM, varnostno industrijo, osebno zaščito, zdravniško opozorilo ter iskanje in reševanje.

Nemški ovčarji Figynberg so registrirani vzrejni program kinološkega društva, ki zagotavlja popolnoma usposobljene delovne pse za zaposlovanje v policijsko in zaporniško službo ter v varnostna podjetja v zasebnem sektorju v Veliki Britaniji, na Portugalskem in Norveškem.

So visoko specializirana ustanova za vzrejo nemških ovčarjev s 5 zvezdicami, ki ponuja mladičke in šolane starejše pse. Ponujajo tudi stopenjski program usposabljanja za pse in njihove lastnike, z možnostmi skupinskega usposabljanja ali individualnih sej. Če torej iščete popolnega živalskega spremljevalca, se obrnite nanj še danes.

Podrobnosti o nemških ovčarjih Figynberg

Posvojite nemškega ovčarja v Združenem kraljestvu, če lahko

Posvojite nemškega ovčarja v Združenem kraljestvu, če lahko

Razmislite lahko tudi o posvojitvi nemškega ovčarja kot alternativnem sredstvu za prihod domov. Ko posvojite nemškega ovčarja iz lokalnega reševalca, date temu psu možnost, da izkusi boljše življenje.

Tukaj je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati:

  • Večina psov iz centrov za ponovno namestitev je v življenju doživela različne travme in izzive. Odpreti svoj dom nemškemu ovčarju iz zavetišča daje upanje, da bo njegovo življenje tokrat boljše.
  • Posvojitev je nenehno dejanje prijaznosti. S posvojitvijo dajete možnost oskrbe tudi drugim potepuškim potepučem. Na primer, ko vzamete domov enega psa, sprostite prostor v zavetišču, kar pomeni, da je drugega psa mogoče rešiti, nahraniti in mu dati priložnost, da najde ljubeč dom.
  • Pse, ki so neuspešno rehabilitirani ali ponovno nadomestovani, se po določenem obdobju odstavijo. Dlje ko pes ostane v reševalnem zavetišču, krajša je njegova življenjska doba.
  • V Združenem kraljestvu obstajajo mlini za mladiče, kjer so mamice in mladički nastanjeni v slabih razmerah in niso deležni nege in zdravstvene oskrbe, ki ju potrebujejo za uspeh. In ko psi niso več dobičkonosni, jih ubijejo, prodajo ali zapustijo. Te mlinčke za mladiče nezavedno podpirate, ko kupujete v trgovinah za male živali. Posvojitev je eden od načinov za ustavitev tega nehumanega posla.
  • Posvojitev nemškega ovčarja iz zavetišča lahko pripelje do osebnega zadovoljstva – rešili ste življenje in na to ste lahko ponosni. In minimalni stroški posvojitve so vam v prid.

Povezano: Najboljša udarna ovratnica za nemškega ovčarja.

Zaključek za “najboljše rejce nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu”

Zaključek za najboljše rejce nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu

Nemški ovčar mladički certificiranih, izkušenih, dobro cenjenih rejcev bodo zagotovo zrasli v inteligentne, ljubeče in zveste pse. Če želite najti popolnega nemškega ovčarja za vas, se obrnite na katero koli od teh psarn in se pogovorite o svojih možnostih.

Lahko se odločite tudi za posvojitev nemškega ovčarja iz lokalnega centra za reševanje živali. Upamo, da vam je ta seznam rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu pomagal na vaši poti.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev nemških ovčarjev v Združenem kraljestvu, si lahko ogledate:

Preden kupite nemškega ovčarja pri rejcu v Združenem kraljestvu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme nemški ovčar” spodaj: