6 najboljših rejcev pomeranca v Washingtonu! (2022)

Rejci pomeranskih psov v Washingtonu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce pomeranca v Washingtonu. Ameriški kinološki klub uvršča srčkanega pomeranca v skupino igrač in ga opisuje kot drzen, radoveden in živahen.

Pomeranec je idealen spremljevalec za vse zaradi svoje ljubke in ljubeče osebnosti ter tega, kako se dobro ujema s starimi in mladimi. Njegov obraz, podoben lisici, zlahka prepozna privlačen tip dvojne dlake v različnih barvah in oznakah.

Pomeranec ima kompaktno telo, ki tehta od 3 do 7 funtov in je visok od 6 do 7 palcev. Pričakovana življenjska doba zdravega in dobro hranjenega pomeranca je od 12 do 16 let in bi lahko bila tudi več. Ta članek poudarja podrobne stike nekaterih vrhunskih rejcev pomeranskega plemena v Washingtonu.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev pomeranskega plemena v Washingtonu, si oglejte ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci dalmatinskih rejcev v Washingtonu in Najboljši rejci Basset Houndov v Washingtonu.

Pomeranski mladiči naprodaj v Washingtonu

Pomeranski mladiči naprodaj v Washingtonu

Za zdravega in vzgojenega kužka morate kupiti pri etičnem in izkušenem vzreditelju namesto pri rejcih mladičev ali rejcev. Etični rejci zagotovijo, da je njihov matični mlin pregledan in očiščen vseh pomislekov glede genetskih bolezni pred parjenjem. Če ste pripravljeni na ta nov dodatek v družini, poiščite nekaj zaupanja vrednih in uglednih rejcev, navedenih spodaj.

Priporočila za pomeranske izdelke: Najboljši goveji sapnik za pse in Najboljše tihe škarje za pse.

1. Pomeranci PuppySpot za Washington

Pomeranci PuppySpot za Washington

Ker iščete rejce pomeranskih psov v Washingtonu, vam priporočamo, da si ogledate tržnico PuppySpot. PuppySpot je zaupanja vredna spletna stran, kjer lahko brskate po razpoložljivih pomeranskih mladičkih iz udobja svojega doma v Washingtonu.

Vaš mladiček pomeranskega psa bo varno poslan kamor koli živite v Washingtonu, saj vemo, da morajo vsi rejci iti skozi strog postopek presejanja. Preden nadaljujete z iskanjem pomeranskega mladiča za prodajo v Washingtonu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Echo Ridge Pomeranians

Pomeranci Echo Ridge

Olga Gudima je strastna in odgovorna lastnica ter upravljavka Echo Ridge Pomeranians, ki se nahaja severno od Colvillea v Washingtonu. So majhna družinska psarna, ki je predana odličnosti in odgovornosti ter je znana po vzreji kakovostnih AKC registriranih čudovitih pomeranskih mladičev.

Specializirani so za vzrejo pomeranskih psov različnih velikosti in barv; imajo skodelice za čaj, miniaturne in standardne velikosti Poms. Echo Ridge daje vse od sebe za pridelavo in vzgojo zdravih in srečnih mladičkov Pom, hkrati pa se osredotoča na kakovost in zdrav temperament.

Njihov program vzreje je načrtovan v skladu s standardi pasme American Kennel Club za pridelavo najboljših mladičkov Pom, ki so na voljo. Echo’s matične pasme so zdravi in ​​veseli psi z odličnimi temperamenti in so pred parjenjem pregledani glede zdravja.

Pomeranski mladički Echo Ridge so skojeni v svojih domovih in vzgojeni v srečnem okolju družinskih članov. Echoovi kužki so dobro socializirani in že uvedeni v nekaj osnovnega šolanja za hišo, da jih pripravijo na nove domove. Preden se pridružijo novim družinam, so veterinarsko pregledani, mikročipirani, registrirani v AKC, razglisteni in cepljeni.

Stranke podjetja Echo Ridge dobijo paket, ki vsebuje majhen vzorec suhe hrane za mladiče, najljubšo igračo in pisna navodila za nemoten prehod njihovega ljubljenčka. Postopki posvojitve podjetja Echo Ridge so pregledni z odlično izkušnjo strank, Olga Gudima pa je na voljo za pomoč z nasveti, zlasti prvim lastnikom psov.

Podrobnosti o Echo Ridge Pomeranians

3. CR Pomeranci

CR Pomeranci

CR Pomeranians je majhen zanesljiv in profesionalen partnerski vzrejni program, ustanovljen aprila 2002 v Tumwateru v Washingtonu. Znani so po vzreji zdravih, kakovostnih pomeranskih psov s fantastičnimi osebnostmi, ki uspevajo kot razstavni psi in hišni ljubljenčki.

CR si vsakodnevno prizadeva izdelati najboljše Poms, pri čemer se osredotoča na zdravje, temperament, gibanje, strukturo, tip in trdnost. Pomeranci CR so vzrejeni v skladu z etičnimi standardi pasme Ameriškega kinološkega kluba za pridelavo najboljših možnih mladičkov.

Njihove plemenske staleže prihajajo iz prvenstvenih krvnih linij, CERF, OFA in testiranje ščitnice pa se rutinsko izvajajo za odpravo genetskih težav. Mladički celotnega CR-ja so pomemben del njihove družine, saj so rojeni in vzgojeni v zaprtih prostorih z veliko ljubezni in strasti.

Mladički CR’s Pomeranians odidejo v svoje različne nove domove po osmih tednih, razglisteni, cepljeni in veterinarsko pregledani. So dobro razvajeni in imajo odličen občutek za socializacijo, saj se dobro zlijejo s svojim novim lastnikom in drugimi hišnimi ljubljenčki v družini. Celeste Flournoy je odgovorna in etična vzrediteljica pomeranskih živali CR, ki se zelo osredotočajo na odgovornost in odličnost.

Celeste je ponosna članica ameriškega pomeranskega kluba in si prizadeva izboljšati kakovost, strukturo in zdravje pomeranskih pasem. Postopek posvojitve pri CR Pomeranians je osredotočen na stranke, saj želijo svojim strankam povezati najboljšega mladička, ki ustreza njihovemu življenjskemu slogu. Obiščite spletno mesto CR še danes ali se obrnite na Celeste po telefonu, da začnete postopek posvojitve.

Podrobnosti o CR Pomerancians

4. Heartlove Poms

čudoviti pomeranski mladički

Heartlove Poms je majhen, zaupanja vreden in predan vzrejni program, ki se nahaja v državi Washington in je znan po prodaji čudovitih pomeranskih mladičev. Vsakodnevno si prizadevajo doseči odličnost v kakovosti, zdravju, tipu in temperamentu pri vseh svojih psičkih, medtem ko družine ujemajo z najboljšimi hišnimi ljubljenčki, ki so na voljo.

Njihov program vzreje je namerno načrtovan tako, da bo sledil etičnim standardom pasme za pse vrhunske kakovosti. Good Dog priznava tudi Heartlove Poms za odgovorno vzrejo, saj je njihovo testiranje plemenskih živali na dobri ravni. Njihove matične staleže so skrbno izbrane in dobro pregledane glede zdravja, da se zagotovi odprava vseh pomislekov glede dednih bolezni.

Heartlove se razmnožuje v majhnem obsegu, tako da imajo med letom malo legla, njihovi mladički pa se skotijo ​​in vzgajajo med družinskimi člani. Vsak Heartlove Pomeranian odide v svoje nove domove z mikročipom, razglistenim, cepljenim, zajet z 2-letno zdravstveno garancijo in veterinarsko pregledan.

Prihajajo tudi s paketom za mladiče s papirji AKC, veterinarskimi in zdravstvenimi kartotekami, zdravstveno garancijo in drugimi brezplačnimi dodatki od rejca. Mladički spremljevalci pri Heartlove Poms imajo omejeno registracijo AKC in pogodbo o sterilizaciji/kastraciji, medtem ko so mladički za razstave ali mali hobi klečki opremljeni s popolno registracijo AKC.

Če vas zanima pomeranski pas, je Heartlove Poms idealen vzreditelj za pregledne in gladke postopke z izkušeno roko, ki vas vodi skozi prehod. Obiščite spletno mesto Heartlove Pom in oddajte vlogo za mladička za začetek postopka posvojitve.

Heartlove Poms Podrobnosti

5. Parker’s Precious Poms

Parker's Precious Poms

Tiffany in Victoria Parker sta namerna in strastna operaterja za Parker’s Precious Poms, ki se nahaja v Royu v Washingtonu. Parker’s Precious Poms je majhen etični hobi vzrejni program, ki od leta 2010 vzgaja Pomerance, registrirane v AKC.

So registrirani člani Ameriške kinološke zveze in jih Good Dog priznava za odgovoren vzrejni program. Cilj Parker’s Precious Poms je vzgojiti AKC Pomeranian z izjemnimi lastnostmi tako v zdravju kot kakovosti, pri čemer ni izključen odličen videz. Premišljeno načrtujejo svoj program vzreje po standardih pasme.

Parkerjevi očevi in ​​matere so skrbno izbrani iz šampionskih krvnih linij in očiščeni za dobro zdravje pred parjenjem za mladičke vrhunske kakovosti. Parker’s Precious Pomeranians se rodijo in odraščajo v ljubečem in ugodnem okolju ter jim nudijo najboljšo možno oskrbo.

Vsi njihovi Pomeranci so seznanjeni z vsemi potrebnimi cepivi, razglisteni, preventivno proti bolham in srčnim glistam, redno pregledani pri zobozdravniku in veterinarju. Parkerjevi mladički imajo tudi zdravstveno jamstvo za odpravo vseh pomislekov glede genetsko dednih bolezni ter vseživljenjsko podporo rejca.

Tiffany in Victoria Parker tako zelo skrbita za svoje pse in si jih želita dati le v predane in ljubeče družine, ki jih bodo ljubile večno. Postopek posvojitve Parker’s Precious Poms je brez glavobola in preprost, brez skritih zdravstvenih pomislekov, poleg tega pa je na prvem mestu zadovoljstvo strank. Začnite postopke posvojitve že danes, tako da izpolnite obrazec za prijavo kužka na njihovi spletni strani ali kontaktirate par po telefonu.

Podrobnosti o Parker’s Precious Poms

6. Popoln pomeranec

Popoln pomeranec

Zadnji na seznamu najboljših rejcev pomeranca v Washingtonu je “Popoln pomeranec.” Danielle Heyl je odgovorna in etična vzrediteljica Perfect Pomeranian, ki se nahaja v čudovitem Vancouvru v Washingtonu. Perfect že več kot štirinajst let vzreja in vzgaja čudovite pomerance, pri čemer se osredotoča na zdravje, trdnost, kakovost, temperament in lepoto.

Specializirani so za vzrejo izjemnih razstavnih pomeranskih psov v različnih barvah, kot so črno-srebrna, kremasta sable, volčja sable, oranžna in oranžna sable. Občasno so popolne druge čudovite in lepe barve plašča izven zgoraj omenjenih, med katerimi lahko stranke izbirajo. Perfect Pomeranian je premišljen pri svojem načrtu vzreje, pri čemer sledi standardom pasme Pomeranec za dobro strukturiranega psa.

Zaradi njihove predanosti odlični, vrhunski kakovosti in odgovornosti si vsak dan prizadevajo svojim strankam zagotoviti najboljše možne mladičke Pom. Popolni starševski psi Pomeranski psi so iz šampionskih krvnih linij, pridobljenih od prestižnih rejcev in pregledanih glede zdravja, da bi dobili zdrave mladičke.

Celotna legla Perfect so skojena in vzgojena v svojem domu kot pomemben del njihove družine ter so ljubljena in zanje dobro poskrbljeno. So dobro socializirani in se dobro družijo s starimi in mladimi ter drugimi hišnimi ljubljenčki v svojih novih domovih. Popolni Pomeranci so veterinarsko pregledani, cepljeni, razglisteni in zdravstveno zagotovljeni, preden se pri osmih tednih pridružijo novim družinam.

Danielle Heyl zagotavlja, da so postopki posvojitve pri Perfect Pomeranian pregledni, nemoteni in strokovno vodeni z veliko nasveti za začetnike. Prosimo, izpolnite obrazec za posvojitev kužka na spletni strani Perfect Pomeranian ali kontaktirajte Danielle po telefonu, da se uvrstite na čakalni seznam.

Popolne podrobnosti o Pomeraninu

Zaključek za “najboljše rejce pomeranskih psov v Washingtonu”

Zaključek za The

The pomeranski morda so drobni, vendar imajo velik pasji odnos; zato je zaradi njegove energične in ljubeče osebnosti odličen čuvaj in hišni ljubljenček. Priporočljivo je za ljudi, ki niso veliki ljubitelji psov, ampak imajo raje pasmo psov z majhnim telesom.

Če vas zanima pomeranec kot nov družinski dodatek, vam predlagamo, da se namesto nakupa v mlinu za mladiče obrnete na etičnega vzreditelja. Preberite ta članek za podroben stik z nekaterimi vrhunskimi rejci pomeranskega plemena nedaleč od vas v Washingtonu.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev pomeranskega morja v Washingtonu, si lahko ogledate:

Preden domov pripeljete pomeranca od rejca v Washingtonu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate “12 stvari, ki jih razumejo samo lastniki pomeranskih psov” spodaj: