6 najboljših rejcev Pomskyja v Gruziji! (2022)

Rejci Pomsky v Gruziji

Če iščete najboljše rejce Pomsky v Gruziji, ste prišli na pravo mesto. Pomskies so fantastična izbira za nove lastnike psov, ki imajo čas in potrpljenje, da se posvetijo tej živahni in inteligentni pasmi.

Imajo prirojen občutek za igrivost in se dobro razumejo z otroki vseh starosti. Upoštevajte, da potrebujejo obsežna pozornostso dragi za pridobitev (do 1000 $) in lahko zahtevajo drago veterinarsko oskrbo, če se pojavijo zdravstvene težave.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pomsky v Gruziji, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši rejci francoskih buldogov v Gruziji in Najboljši rejci pomeranskih psov v Gruziji.

Mladički Pomsky za prodajo v Gruziji

Mladički Pomsky za prodajo v Gruziji

Čeprav je iskanje mladička Pomsky lahko zelo zabavno, morate upoštevati nekaj stvari, preden najdete vzreditelja Pomsky. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti o dobro raziskanih in zaupanja vrednih rejcih Pomsky.

Priporočila izdelkov Pomsky: Najboljši komplet za nego psov in Najboljša krema za tace za pse.

1. PuppySpot’s Pomskies za Gruzijo

PuppySpot's Pomskies za Gruzijo

Ker iščete rejce Pomsky v Gruziji, priporočamo, da si ogledate spletno mesto PuppySpot. PuppySpot je ugledna platforma, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Pomsky iz udobja svojega doma v Gruziji.

Upoštevajte, da morajo vsi rejci Pomsky z navedenimi mladiči opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da veste, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Gruziji. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Pomsky za prodajo v Gruziji, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. Pomsky Pros

Pomsky Pros

Pomskies so majhna, inteligentna pasma “oblikovalski pes.” Zaradi visoke aktivnosti, navdušenja in naklonjenosti so idealen družinski spremljevalec. Čeprav so glasni, se ti puhasti, ljubki psi dobro znajdejo v stanovanjih.

Nihče ni vedel, da bo ta najbolj vznemirljiva hibridna pasma postala vroča pogača že pred svojim obstojem, takoj ko so znanstveniki predlagali namišljeno mešanico pomeranskega huskyja. Ljudje so ga začeli nestrpno čakati, zdaj pa naj bi bil pomsky ena najbolj priljubljenih oblikovalskih pasem psov, tako kot drugi križanci.

Podrobnosti o Pomsky Pros

3. Once Upon A Pomsky

Once Upon A Pomsky

V North Waterboro v Maineu vzgajajo mladičke Pomsky kot zabavo. Huskies, Poms in Pomskies živijo v domu z nami kot del naše družine. Mladički se lahko podnevi prosto sprehajajo po domu in dvorišču. Socializacija kužka vključuje interakcijo z otroki in drugimi hišnimi ljubljenčki.

Preden kupite mladička, se prepričajte, da ste ustrezno izobraženi o Pomskies. Za dodatne ažurne informacije ali za branje posodobitev o prihajajočih leglih in ogled več slik mladičkov od rojstva in več, preverite njihovo Facebook stran, kjer redno objavljajo, kdaj so psi blizu poroda in med rojstvom o tem, kateri mladiči so prišli.

Mladičke so ljudje zahtevali že pred rojstvom. Ne skrbite, če nimate Facebook računa: dodali vas bodo na svoj e-poštni seznam, tako da boste prejemali posodobitve in fotografije takoj, ko bodo mladički prišli. Od njih lahko pričakujete, da bodo spletno mesto posodabljali in opravljali telefonske klice.

Once Upon A Pomsky Podrobnosti

4. Petland Mall of Georgia

Petland Mall of Georgia

So strokovnjaki pri iskanju idealnega hišnega ljubljenčka in lastnika, ki sta primerna, ter zagotavljajo, da so vsi vpleteni zadovoljni. Ne glede na to, kakšnega hišnega ljubljenčka želite dodati svoji družini – mladička ali mucka, ptico ali majhno žival – imajo vse, kar potrebujete, da se razvajate s svojim novim članom.

Poleg svojih hišnih ljubljenčkov nosijo tudi vrhunske blagovne znamke hrane, igrač, priboljškov in dodatkov. Njihovi izobraženi in prijazni svetovalci za hišne ljubljenčke vam bodo pomagali najti tisto, kar iščete, in morda nekaj stvari, za katere se niste zavedali, da jih potrebujete.

Petland Mall of Georgia postavlja visoke standarde, ko gre za živinorejo in etično vzrejo. Petland, vodilni v industriji nege hišnih ljubljenčkov, promovira najvišje možne standarde oskrbe hišnih ljubljenčkov v naših skupnostih po vsem svetu.

Domače živali sprejemajo le od uglednih, skrbnih dobaviteljev hišnih ljubljenčkov in jim redno poskušajo najti ljubeč dom. Poleg sedanjih psov njihova spletna stran ponuja obilo informacij o pasmah psov, njihovih storitvah in številnih artiklih, ki jih prodajajo v svoji trgovini.

Spletni dnevniki so zabavni za učenje o novih živalih in o tem, kako skrbeti zanje, zanimivih dejstvih, ki jih morda ne poznate, ter dragocenih nasvetov in informacij za usposabljanje. Všečkajte jih na Facebooku, sledite jim na Instagramu ali se naročite na njihov kanal v YouTubu, da boste na tekočem o vsem, kar je povezano z hišnimi ljubljenčki. Pridružite se družini Petland.

Podrobnosti Petland Mall of Georgia

5. Petland Kennesaw

Petland Kennesaw

Petland Kennesaw je družinsko podjetje, ki deluje v regiji Kennesaw že približno 15 let. Specializirani so za združevanje svojih mladičkov za posvojitev s primernim posameznikom in izpolnjevanje zahtev obeh.

Ponujamo vam vse, kar potrebujete za nego in nego vašega novega družinskega člana, pa naj bo to mladiček, mucka ali kaj manjšega, kot je ptica ali majhna žival. Na voljo so tudi vrhunski obroki za hišne ljubljenčke, igrače, priboljški in dodatki.

Njihovi izkušeni in prijazni svetovalci za hišne ljubljenčke vam bodo pomagali najti tisto, kar iščete, in morda nekaj stvari, za katere se niste zavedali, da jih potrebujete. Petland Kennesaw postavlja še višje standarde za nego živali in etično vzrejo.

Petland, pionir v poslovanju z oskrbo hišnih ljubljenčkov, promovira najboljše možne standarde oskrbe hišnih ljubljenčkov v naših skupnostih po vsem svetu. Domače živali sprejemajo le od uglednih, skrbnih dobaviteljev hišnih ljubljenčkov in jim redno poskušajo najti ljubeč dom.

Podrobnosti Petland Kennesaw

6. Pomskies AKC MarketPlace

AKC MarketPlace's Pomskies Georgia

Ljubitelji psov bi morali začeti z American Kennel Club. Njihova zasluga je, da spletni MarketPlace povezuje rejce s potencialnimi strankami. Na njihovi spletni strani lahko preverite, ali so na voljo mladički Pomsky. Nekatere njihove objave vsebujejo nasvete o pravilni skrbi za mladička Pomsky.

Iskanje čistokrvnega mladička ni vedno tako preprosto, kot se zdi na prvi pogled. Vsakdo lahko objavi oglas za zdrave, čistokrvne AKC registrirane mladičke na Facebooku ali Craigslistu, vendar to ne pomeni, da so pristni. Lastniki psov bi morali natančno vedeti, od kod je prišel njihov novi kuža, da bi zaščitili zdravje in dobro počutje kužka.

Ameriška kinološka zveza je zaradi te potrebe ustvarila spletno tržnico za rejce in kupce psov. Stane 10 USD na mesec plus 20 USD za enkratno registracijo ali 99 USD na leto, kar znaša 8,25 USD na mesec, zaradi česar je najbolj ekonomična možnost za rejce.

Podrobnosti o tržnici AKC

Koliko v povprečju stane mladiček Pomsky v Gruziji?

Koliko v povprečju stane mladiček Pomsky v Gruziji?

Mladički Pomsky so lahko precej dragi. Tipična cena mladička Pomsky v Gruziji se začne pri približno 1000 do 5000 $. Visok cenovni razpon tega kužka je posledica več razlogov. Ti vidiki so oznake, velikost, rodovnik, barva oči in kakovost.

Rejci, ki so dobro znani po vzreji psov Pomsky, lahko za svoje pse pogosto zaračunajo premijo. Večinoma bi morali imeti proračun od 2.000 do 4.000 dolarjev. Poleg dejanskih stroškov mladička morate načrtovati tudi dodatne stroške.

Te stvari so oprema za nego, hrana, igrače, postelje in drugo blago za pse. Denar lahko porabite tudi za preglede pri veterinarju in celo zavarovanje hišnih ljubljenčkov. Narava tega psa se lahko razlikuje, ker ni čistokrven.

Zato je odvisen od lastnosti, ki jih je prejel od svojih staršev. Malo verjetno je, da bo Pomsky problematičen pes, saj ima nekaj nezaželenih lastnosti, ki so jih prenesli njihovi predniki.

Nemogoče se je izogniti porabi denarja za igrače in igre za svojega psa, saj bodo začeli sestavljati svoje igrače iz vsega, kar lahko pride v roke. Pomsky se bo razburil, če bodo dalj časa ostali sami, kar bo povzročilo draga popravila in zamenjavo pohištva in drugih gospodinjskih pripomočkov.

Najem trenerja psov bo morda potreben tudi, če nimate časa ali potrpljenja, da bi svojega psa sami izobraževali, saj lahko nevzgojen pes svoje lastnike stane majhno količino sredstev za odstranjevanje madežev.

V Gruzijo prinašamo domov mladička Pomsky

V Gruzijo prinašamo domov mladička Pomsky

Mladički so kot novi dojenčki; tako je prinesti enega v hišo kot prinesti domov novega otroka. Tako boste morali svojo hišo pripraviti, preden pride. Če vam ni jasno, kako začeti, lahko razmislite o naslednjih stvareh:

Organizirajte druženje za vso družino

Celotna družina se mora strinjati z odločitvijo, da domov pripeljejo mladička Pomsky. Zato se boste želeli prepričati, da so vsi v vašem gospodinjstvu pripravljeni na rojstvo vašega novega družinskega člana. Med tem srečanjem se lahko dodelijo mladički in ustrezno načrtujete urnik.

Poleg tega boste morali organizirati osebno predstavitev z vsakim članom. Najbolje bi bilo, da ne predstavite vseh članov naenkrat, saj bi to lahko bilo za vašega kužka premočno in vznemirljivo.

Prepustite se maloprodajni terapiji s psi

Kot vsi drugi psi in celo dojenčki, tudi vaš Pomsky potrebuje nujno blago za dom. Zato bi bilo pametno vse pripraviti vnaprej. Prihranili boste čas, če na ta način ne boste šli v trgovino za male živali po zaloge.

Zaključek za “najboljše rejce Pomsky v Gruziji”

Zaključek za The

Pomskies niso samo čudoviti; so tudi zelo vdani hišni ljubljenčki, ki vam bodo držali ob strani ne glede na vse. Morda so svojeglavi, a predrzni in radi nasmejijo svoje sorodnike. Mešanica Pomsky, ki spominja na manjšega, bolj puhastega haskija, je vdana in nagajiva.

Svojim lastnikom raje sledijo o domu (ali ravno), v upanju na pozornost, ki jim uspeva. Pomskiji radi tečejo in se igrajo, dobro izšolani mladiček pa ima rad mlade prijatelje, da pokurijo odvečno energijo. V tem članku boste odkrili nekaj najbolj izjemnih rejcev Pomsky, tako da lahko izberete enega ali toliko, kot želite.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pomsky v Gruziji, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Pomskyja od vzreditelja v Gruziji, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Pomsky” spodaj: