6 najboljših rejcev Pomskyja v Michiganu! (2022)

Rejci mladičev Pomsky v Michiganu

Tukaj je tisto, kar morate vedeti, če iščete najboljše rejce Pomsky v Michiganu. Pomskies so ena najbolj srčkanih in najslajših pasem. Igrivi, zvesti in s srcem, polnim ljubezni, so spremljevalci vsega življenja. Če ste v Michiganu in iščete najboljše rejce Pomsky v bližini, imate srečo.

Preden se pomaknete navzdol po tem seznamu rejcev Pomsky v Michiganu, si lahko ogledate ta druga priporočila naše ekipe na We Love Doodles: Najboljši trenerji psov v Michiganu in Najboljši rejci psov v Michiganu.

Mladički Pomsky za prodajo v Michiganu

Mladički Pomsky za prodajo v Michiganu

V tem vodniku vam predstavljamo naš seznam najboljših rejcev Pomskyja v Michiganu in vse, kar lahko ponudijo novim staršem hišnih ljubljenčkov. Brez nadaljnjega odlašanja, pojdimo naprej in vam pomagamo najti svojega popolnega kužka.

Priporočila izdelkov Pomsky:

1. PuppySpot’s Pomskies za Michigan

PuppySpot's Pomskies za Michigan

Ker iščete rejce Pomsky v Michiganu, priporočamo, da si ogledate platformo PuppySpot. PuppySpot je zelo zaupanja vredna tržnica za pse, kjer lahko brskate po razpoložljivih mladičkih Pomsky iz udobja svojega doma v Michiganu.

Vsi rejci Pomsky morajo opraviti strog postopek presejanja, tako da ste lahko prepričani, da bo vaš spremljevalec varno odpremljen na vaš dom v Michiganu. Preden nadaljujete z iskanjem mladička Pomsky za prodajo v Michiganu, si oglejte spodnjo povezavo do tržnice.

Podrobnosti o PuppySpotu

2. JC’s Mitten Pomskies

JC's Mitten Pomskies

Midtown Michigan je dom JC’s Mitten Pomskies. Namesto kletk in pesjakov se psi obravnavajo kot družinski člani in se lahko prosto sprehajajo po hiši. Mladički in psi so vzgojeni v skrbnem vzdušju in so vzgojeni v bližini otrok, tako da se naučijo biti nežni in igrivi.

JC’s Mitten Pomskies jemljejo svoje delo zelo resno in skrbno ukrepajo, da ohranijo dobro zdravje in varnost za vse svoje pse. Psi so tudi Embark testirani in opremljeni s prehranskimi dietami, da bodo srečni in zdravi.

Poleg tega JC’s Mitten Pomskies ponuja tudi izobraževalne tečaje za bodoče lastnike, da zagotovijo, da so mladiči vedno obravnavani z ljubeznijo in skrbnostjo. Najpomembneje je, da so JC’s Mitten Pomskies brez krutosti in pravične. Mladičke hranijo v bližini svojih mam, dokler niso stari osem tednov, da se povežejo in hranijo. Poleg tega se opravijo strogi pregledi, preden zanje izberejo nov dom.

Podrobnosti o JC’s Mitten Pomskies

3. Psarne PomskyWood

Psarne PomskyWood

PomskyWood Kennels vzreja haskije od leta 2012 in je začela vzrejati pomskijev leta 2017. Ustanovo vodi ljubeči par, ki sta tudi velika ljubitelja hišnih ljubljenčkov. Pomsky Wood Kennels je član Združenja lastnikov Pomsky in Mednarodnega združenja Pomsky. V poslu so že nekaj časa in so znani po odličnih storitvah.

Sledijo 8-tedenski rutini, ki zagotavlja pravilen razvoj mladičkov. To zagotavlja, da so mladički fit in družabni. Vsi mladički so ustrezno cepljeni in prejemajo vitamine NuVet na vodni osnovi, da zagotovijo, da so na vrhu svoje zdravstvene igre.

Vsak mladiček Pomsky je ročno vzgojen od prvega dne, dokler ne najde večnega doma. Par zasipa svoje mladičke z veliko ljubezni in pozornosti, tako da veste, da bo vaš kuža prihajal iz enega ljubečega doma v drugega.

Podrobnosti o psarnah PomskyWood

4. Družinski kužek

Družinski psiček

Družinski mladiček, primerno poimenovan, je družinsko podjetje iz leta 1998. Pomagali so ustvariti varno in prijetno okolje za družine, ki se veselijo sprejemanja mačk in mladičkov v svoje življenje. Family Puppy sodeluje z najboljšimi rejci po vsej državi, da vam ponudi najboljše od najboljšega.

Če želite postati vzreditelj družinskega kužka, morate izpolniti več kriterijev. Ti vključujejo primerno bivalno zmogljivost, veterinarsko oskrbo in vrhunsko vzrejo. Vsi mladički The Family Puppy imajo 2-letni načrt zaščite pred kakršnimi koli genetskimi boleznimi.

Poleg tega lahko uživate v prednostih vseživljenjskega treninga vedenja z neomejenim posvetovanjem z licenciranim trenerjem v tej ustanovi. Družinski kužak je eno najboljših krajev, kjer lahko dobite svojega mladička Pomsky. Z njimi lahko sprostite svojo zavest, saj veste, da je bil vaš kuža že od rojstva obravnavan le z ljubeznijo in skrbjo.

Podrobnosti o družini kužkov

5. The Barking Boutique

Barking BoutiqueBarking Boutique je eden najbolj zaupanja vrednih in uglednih ponudnikov mladičev v Michiganu. So družinsko podjetje, ki skrbi za dobro počutje vseh mladičkov in psov, ki jih skrbi. Trenutno se ukvarjajo z majhno skupino rejcev in se pri izbiri rejcev držijo strogih smernic.

Socializacijski načrti in igrišča sta dva najpomembnejša dejavnika, ki ju butik upošteva pri izbiri rejcev. To zagotavlja, da je vaš mladiček Pomsky vzgojen v zdravem, srečnem in dobro socializiranem okolju.

In vsi vemo, kako ključni so vsi ti elementi, ko gre za seznanitev z vašim novim kužkom in njegovo uvedbo v njihov večni dom. Barking Boutique zagotavlja enoletno garancijo za prirojeno zdravje in triletno garancijo za dedno zdravje. Razlog več, da stopite v stik.

Podrobnosti o butiku Barking

6. Petland Novi

Petland Novi

Zadnji na seznamu najboljših rejcev Pomskyja v Michiganu je “Petland Novi.” Petland Novi je rejec v lokalni lasti in upravljanju v Michiganu. Petland Novi že 24 let postavlja zdravje in dobro počutje mladičev nad vse drugo. Prav tako so odličen kraj za družine, da obiščejo in osebno spoznajo mladičke.

Petland Novi sodeluje z rejci, ki imajo več kot štiri samice in morajo imeti licenco USDA. Zapisniki inšpekcijskih pregledov so natančno pregledani in zagotavljajo, da rejci v društvu v zadnjih dveh letih niso imeli nobenih kršitev.

Petland Novi tesno sodeluje tudi z American Kennel Club (AKC) in pregleda rejce ob njih, da zagotovi, da se upoštevajo vsa pravila AKC. To še ni vse; Da bi zagotovili, da rejci izpolnjujejo kriterije, vodje Petland Novi potujejo po vsej državi, da osebno obiščejo rejce.

To jim pomaga vedeti, koga in kaj podpira Petland Novi. Če se odločite za svojega mladička Pomsky iz Petland Novi, bo vaš kuža mikročipiran za vse življenje. Poleg tega bo mladiček na tekočem tudi o starosti primernih cepljenjih in razglistitvah.

Petland Novi Podrobnosti

Izbira vzreditelja Pomsky v Michiganu

Nasveti za iskanje rejca Pomsky v Michiganu

Iskanje odgovornega vzreditelja je vaš prvi in ​​najpomembnejši korak, če razmišljate o tem, da bi dobili svojega novega najboljšega brsta. Rejci so most, ki vas pomaga povezati z vašim popolnim psom. Zato je pomembno, da pri izbiri vzreditelja naredite domačo nalogo. Tukaj je nekaj nasvetov za iskanje najboljšega rejca mladičev Pomsky v Michiganu.

1. Srečanje z rejcem

Kot pri vsakem odnosu je najboljši način, da nekoga spoznate, če se srečate z njim in opazujete, kako se pogovarjajo z vami in kako čisti so njihovi prostori, medtem ko ste vi, poskusite razumeti vzrediteljev odnos do psov in mladičkov.

Če ni dobre povezave med hišnimi ljubljenčki in rejcem, je to rdeča zastava. Dober vzreditelj se mora s hišnimi ljubljenčki vedno zabavati in se jim ne izogibati. To lahko privede do tega, da vaš kuža pride k vam s čustveno prtljago, ki bi lahko ovirala navezovanje z vami.

2. Navedite svoja vprašanja

Ko se prvič srečate s svojim vzrediteljem, mu pripravite seznam vprašanj. Ne pozabite, da o izbiri pravega vzreditelja ni nepotrebnih vprašanj. Upoštevajte njihove reakcije in koliko časa traja, da odgovorijo na vaša vprašanja.

Če vzreditelj predolgo odgovarja ali se zdi izgubljen, bi to lahko pomenilo, da rejec ni dobro obveščen na tem področju – najboljši rejci radi, da jih sprašujejo in iščejo ljudi, ki naredijo svojo domačo nalogo.

3. Spoznajte starše svojega Pomskyja

Skoraj lahko zagotovimo, da je to eden najboljših načinov, da se odločite, ali je vzreditelj pravi za vas. To vam bo dalo občutek, kako bo vaš kuža odraščal in kako se bo obnašal v prihodnosti.

Poleg tega vam bo srečanje s starši vašega mladička omogočilo vpogled v to, kako vzreditelj ravna z njimi. Zelo enostavno je razlikovati med veselim in žalostnim psom. In verjemite nam, vaš instinkt vam bo povedal vse.

4. Vprašajte za njihovo zdravstveno anamnezo

Dober vzreditelj bo vedno z veseljem pokazal zdravstvene preglede svojih psov in mladičkov. Z vami bodo pregledali tudi vsa dejstva in razpravljali o vseh zdravstvenih težavah, ki bi se lahko pojavile v življenju vašega Pomskyja.

5. Preverite okolje

To je ključnega pomena pri izbiri vzreditelja. Dober vzreditelj bo poskušal ustvariti vzdušje, ki spodbuja družbeno zaupanje pri psih in mladičkih. Preverite, ali ima rejec ustrezne prenočišča in igralne prostore za živali. Prosimo, upoštevajte diete in jih primerjajte z drugimi rejci, da vidite, ali dobivajo dobro hrano.

Dodatno o Pomskies iz Michigana

Dodatno o Pomskies iz Michigana

Lastniki Pomskyja se včasih imenujejo »pionirji.” Ker je Pomsky križanec pomeranca in haskija, boste del elitne skupine lastnikov mladičev, saj je te dragocene mladičke težko dobiti.

Pomskies se vzrejajo z umetno oploditvijo z mamo haskija in očetom pomeranskim, da se zmanjšajo zdravstvene težave. Tako nastanejo čudoviti mladički, ki so odlični družinski psi in resnično odlični spremljevalci.

Zaključek za “Najboljše rejce Pomskyja v Michiganu”

Zaključek za najboljše rejce Pomskyja v Michiganu

Mladički Pomsky so čudoviti hišni ljubljenčki brez težav, če izberete pravega vzreditelja. Če lahko posvetite dovolj časa in skrbi, bodo čudovit dodatek vaši družini.

Če ne veste, kje začeti, uporabite ta vodnik za začetek iskanja najboljšega rejca za vas in vašo družino. Morda vas v kateri od zgoraj omenjenih psarn čaka vaš popoln kosmati spremljevalec.

Za več vodnikov, podobnih temu seznamu rejcev Pomsky v Michiganu, si lahko ogledate:

Preden domov prinesete Pomskyja od vzreditelja v Michiganu, lahko izveste več o pasmi tako, da si ogledate »Vodnik pasme psov Pomsky” spodaj: